Hadi artık açılışı yap kuzum :103: Bende perşembeye aldım sıra[/QUOT
4 ay oldu unutum ben yüz görümlülüğü isteyim bide demi uzun zamn oldu nede olsa yoksa olmaz deyim dellensin iyicesürükler artık odaya
kızlar karnım acıktı yaa bu saatte ne yıycem sımdı ben
kızlar karnım acıktı yaa bu saatte ne yıycem sımdı ben
4 ay oldu unutum ben yüz görümlülüğü isteyim bide demi uzun zamn oldu nede olsa yoksa olmaz deyim dellensin iyicesürükler artık odaya
anamm sen adama bıde yuz gorumlugu dsen baslarım senın yuzunede gorumlugunede dıyıp kucakladıgı gıbı hoppa yatak odasına sonrasını bılmem naparsınız
benm olaceksinnnnnnnn
Kizlar ben cikiyorumm uyku basti...
Kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum...
anamm sen adama bıde yuz gorumlugu dsen baslarım senın yuzunede gorumlugunede dıyıp kucakladıgı gıbı hoppa yatak odasına sonrasını bılmem naparsınız
bilmem canım artık ne yapar benii hıhı ama kıyamaz o bana kandırır yine
MEyva ye canım meyva bu saatte başka olmaz yada süt iç
benm olaceksinnnnnnnn
Kesin saldırır vizeyi duyunca elmirada inadına uyumazmış dellenir artık bende alıştım elmirayı uyutayım derken bende giderim gelir uyandırır artık ne yapsın zavallı
ya aksamustu yemıstım aksam yemegı yemedım toktum sımdı meyve yersem gaz sancsından ölürüm sütte içemem demir ılacı ıcıcem ekmek arası yapıyımgec oldu ama napıyım aclıktan uyuyaıycam
ya aksamustu yemıstım aksam yemegı yemedım toktum sımdı meyve yersem gaz sancsından ölürüm sütte içemem demir ılacı ıcıcem ekmek arası yapıyımgec oldu ama napıyım aclıktan uyuyaıycam
merhabalar iyi geceler kızlarrr
aman bende acıkır gibi oluyorum yavaş yavaş yatayım bari ilaçları içip ben gece atıştırması yapamıyorum canlar kan ilacı sabah akşam aç karnınaya ilacı içip küt yatıyorum sabahta açlıktan gözüm dönüyo
yat cnm yat ozaman uyumazsan acıkırsın valla öpüyorum seni
hoşgeldin dadlum nie bu kadar geç geldin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?