Canım annem hep ordan alıyo işteee..Oda süsünden kıyafetine arabasına kadar herşeyi varmışş hemde çok uygunn 3 lü takımı 5 liraya alıyo ordan
oyhh maşşallahhhhh yirim yirimmVarmı ultrason resmi
çok çok gzll ii gnlerde sağlıkla giysin işlhh cnmm
slm kızlarrr.. nasılsınız bebeişleriniz ne durumda? bizde kızımla yeni geldik dr'dan kızım 20 cm 250 gr olmuşş
saol canım daha ıyılerı sızlerın olsun
aaaaaaaaaaa gerçekten çok uygunmuşşş
hepsnin olsun inşallahBunlar yan koltukta otururken aldıklarımııı netten
aynenkesinlikle seninle hemfikirim.. :)
hayırlı olsun canım hepsı cok guzelEki Görüntüle 321417 Eki Görüntüle 321418 Eki Görüntüle 321419
kızlar oglusun yenı cıcılerı babası yılbasıyedıyesı almıs oglumuza yılbasından berı koyucam unutuyom resımlerı
Yok canım yok. bizim oralarda gerçekten pahalı. yani tl euro nun yarısı sonuçta. onlar orda iki katına almak zorunda kalıyolar. ben çeyizlerimi alıp geldim Türkiyeye. geldim burda gördüm ki bi güzel kazıklanmışım.
söylemen düşünmen bile yeterli canım. biz almış giymiş kadar olduk, sağolasın.
Canım annem hep ordan alıyo işteee..Oda süsünden kıyafetine arabasına kadar herşeyi varmışş hemde çok uygunn 3 lü takımı 5 liraya alıyo ordan
var güzelim ama cenin pozisyonu almış yüzü falan görünmüyorneyse kızım sağlıklı ya o önemli benim için...
var güzelim ama cenin pozisyonu almış yüzü falan görünmüyorneyse kızım sağlıklı ya o önemli benim için...
oyyy masallah kuzuyaaaa 20 cm bas popo arası mı tüm boyu mu?
maşaallahhh sanabende hala tık yok :))
hani armut göbeği derler ya o şekilde çıkıntı var..:)))
bulantı çok nadirr oluyor canım..
ikiliyi evet yaptırdım temiz çıktı hamd olsunki ...
evet canım oğluşum olacak inşaallahh
peki ya senin ?
tüm boyu canım ama normalden 2-3 cm kadar uzun gidiyor zaten kısçem
evet cnm altı üst badisi bide yeleği 5 liraaBen bi zıbını aldım 5 liraya Benim yerime annem hallediyo ama istanbulda olanlar mutlaka gitsin derimm.Chicconun bebek arabaları fln var 700 e travel hemdeYani baya uygunn
tüm boyu canım ama normalden 2-3 cm kadar uzun gidiyor zaten kısçem
oyy aynen aynen sağlığı yerinde olsunda yeter..Benimki aylık çağırıyo artık bidahaki ayamı çağırdı
oyy maşallah kuzuya sağlıkla dogmayı naıp etsın allahım doktor renklı ultrasonla ılgılı bılgı verdımı
bizde geçen hafta yaptırdık şükrler olsun temiz çıktı
bana da tahmini erkek dedi dosyamıza da işledi ama artık kısmet kesin 21 ocakta öğreniicez
hem gidince 4 lü taramayıda yaptırıcaz
hangi katından hangi magazadan alıyormuş canım???
babasına çekmiş teyzesi kızım...maşallah maşallah kızçeye manken olacak sanki annesi
Ayy doğru canım yaa benimde en son gittiğimde 15 cm di kızcem olmuştur benimkide haftaya o kadar :) bende 15 gibi gidcem tekrar kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?