2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaa gerçekten çok uygunmuşşş

evet cnm altı üst badisi bide yeleği 5 liraa Ben bi zıbını aldım 5 liraya Benim yerime annem hallediyo ama istanbulda olanlar mutlaka gitsin derimm.Chicconun bebek arabaları fln var 700 e travel hemdeYani baya uygunn

hepsnin olsun inşallah Bunlar yan koltukta otururken aldıklarımııı netten

yok canım onlarda geldıydı ama onları annesıne gostermeye goturdu getırmedık ordan gerı asıl ceyızımız orda eve badana yaptırdıktan sonra getırcem onların hepsını ev tertemız olcak badanadan sonra onlarıda yıkar utuler yerlestırırım ozaman

kesinlikle seninle hemfikirim.. :)
aynen

hayırlı olsun canım hepsı cok guzel

kuzum sorması ayıp sızın oralar neresi ??
teyzem hem almanyada hem arabistanda yasıyo aynı sey gecerlı bu ıkı yerde
sitelernde de mesELA euro bazıyla falan ama gene bile burdan iyi ki indirimde
benim 60 tl alabilceğim şeyi o 18 e falan alabiliyor

bizde geçen hafta yaptırdık şükrler olsun temiz çıktı
bana da tahmini erkek dedi dosyamıza da işledi ama artık kısmet kesin 21 ocakta öğreniicez
hem gidince 4 lü taramayıda yaptırıcaz

oyy aynen aynen sağlığı yerinde olsunda yeter..Benimki aylık çağırıyo artık bidahaki ayamı çağırdı
dr' a ben ayın dolmasını beklemem dedim oda 3 haftada bir çagırıyor saolsun...

oyy maşallah kuzuya sağlıkla dogmayı naıp etsın allahım doktor renklı ultrasonla ılgılı bılgı verdımı

3 hafta sonra gideceğim o zaman renkli dopler çekileceğim bebeğin organlarını inceleyecekmiş..
bir sorun varmı yokmu diye. eger birşey olursa dogum anında o konuyla ilgili uzman kızımı bekliyor olacakmış vs....

bizde geçen hafta yaptırdık şükrler olsun temiz çıktı
bana da tahmini erkek dedi dosyamıza da işledi ama artık kısmet kesin 21 ocakta öğreniicez
hem gidince 4 lü taramayıda yaptırıcaz

maşaallah
4'lü derken detaylı usg sanırım...
bende 2 hafta sonra 3'lüyü yaptırcam
inşaallah buda temiz çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…