2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa çok iyiymiş evet gebzedeyim haftada 1 olmasada ayda 2-3 kere gitsem bile yeter bana bi görüşeyim bakalım life portla..tşk..

Saol canım. evet netten de baktım şimdi. 50-100arası fiyatlar. benim bu hastane çıkışından haberim bile yoktu.iyiki konu açıldı, yoksa hastaneden çıkamıycaktık biz.

Maşallah canım.bize daha hediye gelmedi, bakalım kim ne göndercek

yani yapcak bişi yok.ben günde bir tane elevit içiyorum sizde bi tane içiyosunuz dimi?
Bende bir tane kahvaltıdan sonra alıyorum.

folik var içinde B12 vitamini var ve kan ilacı ayrıca. sen bir danış istersen o ilacı geneli veriyor

elevitin içinde folikasit ve b12 zaten var.ek olarak bide onu veriyolar demek hain dokturr bana vermedi pazartesi gidince sorayım bakalım

olsun cnm kendini unutmaa :))
neticede hastane geceliğe pijama takımlarına ihtiyacın olacak
tabi eve geldiğindede...ayrıca göğüs pedleri emzirme sütyenleri ohooo

evet evet 3-6 ya göre alırım..ya benim sıpa fazla besili olmas
3 kglarda doğurursam şükredicem iştah yokkk oyüzden beslenmeme dikkat edemiyorum
elimden geldiğince bol süt ve su tüketiyorum :)) bide balıkkk

neyse kızlar sohbetinize doyum olmuyooo ..müsade banaa..
öptüm sizi ,prens ve prenseslerinizide....

kızlar bşy paylaşmak istiyrum bnu bana sağlık ocağındaki hemşire sölemişti eleviti içtikten snr c witaminitakwiyesi portakal kivi gibi emilimini kolaylaştırıyomuş ferrim fort içenlerde ilacı içtikten 1 saat önce we snr süt we süt ürünleri tüketmemsi gerekiyomuş

ben de midemi bulandırdığından gece yatarken alıyorum.ben çıkar kızlar sonra gelirim tekrar

Oyy ben alırım kuzuma yaaaaaaaaaaaa

elevitin içinde folikasit ve b12 zaten var.ek olarak bide onu veriyolar demek hain dokturr bana vermedi pazartesi gidince sorayım bakalım

belkide ihtiyacın yoktur tatlım ya
bana da eleviti hergün vermedi mesela
ilaçla boğma bünyeni diyor kadın ilaç düşmanı küçücük foliiği bana yarım yarım içirttirdi yahu 2 ay deli oldum

Doktorum bana hiç kilo almamışsın dedi
ilk 3aylık dönemde bulantılardan dolayı 2 kilo kaybım oldu
51'e düşmüştüm...en son tartıldığımda tok olarak 53düm..
yemeye gayret ediyorum ama yiyemiyorum ...bulantıdan mı değil...
iştah yok

evet canm onların fıyatlatı oyle cok degısken degıl marka olsun yada olmasın fıyatlar yakın baya
neyse artık bakarsın bundan sonra

Canım bende az önce bi topikte okudum öyle yazıyodu.Ben santafer fort kullanıyorum demir ilacı kahvaltıdan veya süt ürünlerinden 1 saat sonra içmem lazım.İlacına göre değişiyo kuzum kontrolünde sor doktoruna bi

elevit için doğru olanı ,,gyno için yanlış olanı yapıyorum öyleyse.. :)))

ewet yaa iyiki warsınız gerçekten yoksa zmn nasıl geçerdi

yaa bu arda izmirden bi arkadaş wardı egepole gidiyodu oda kmdi o??
MrsPink35 var canım, o gidiyodu hatırladığım kadarıyla egepole. ama ne zmanadır girmiyo foruma. yani face ten giriyosa bilmiyorum.

Ben gebelik öncesi zayıftım, 4 ayımı bitirdim hala aynıyım.

Oyy ben alırım kuzuma yaaaaaaaaaaaa

Al bize Peliş teyzehediyelere açığız.yüzsüzlüğün derecesini görüyomusun?ya benimkiler yurtdışında ya. orda da pahalı. Türkiyeden almak en mantıklısı.

ewet cnmm aynı şey işte ilacı içtkten 1 saar snr süt içebilirz

biz seninle aynıyız demekki ben bu hafta kendimi daha iyi hissediyorum sanki iştahım falan açıldı az az
ama doktor hiç üzülme bebek zaten ilk 3 ay senden beslendi dedi bundan sonra destekleyici olacaksın dedi sıkıntı yapma bence

ay guzum deme öylee
yurt dısında cok daha iyi teyzemde yurt dısındaa
bi indirim yapıyorlar o mother care de falan teyzem burda cok pahalı diyor üzülüyorum bende
%70 indirimle falan alıyor hep yaaaa
biz kazıklanıyoz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…