folik var içinde B12 vitamini var ve kan ilacı ayrıca. sen bir danış istersen o ilacı geneli veriyorgyno ferro nedir kan hapı mı? bana vermedi doktorum
öznur sende gebze deydin yanlış hatırlamıyorsam.ben haftaya life port a başlamayı düşünüyorum yüzme için.daha önceden de gitmiştim.ayrıca oranın havuz suyu tahlil sonuçları çalıştığım yere geliyo.zaten numunesini de biz alıyoruz.temiz yani.benim dr um da ilk 3 ay gitme demişti.o da sistit olma ihtimali yüksek olduğu içinmiş.ama şu an için bi sorun yokmuş.
Saol canım. evet netten de baktım şimdi. 50-100arası fiyatlar. benim bu hastane çıkışından haberim bile yoktu.canım değişiyo fiyatlar aldıgın yere göre
ben bi görüş bebe diye bi yer var ordan aldım 54
bi disneyland ınkini aldı annem o 60 tı
bide mother car den aldım 84 tü oda
50 nin üstündedir yani tahminen
ve heryerde hastane cıksıı deniyo su anda
Maşallah canım.Naptınız kızlarr..Hamaratlığım tuttu mini pizza yaptımaNNEM ARADI ŞİMDİ BU KIZIN VARYAA ŞİMDİDEN 500 liramı yedi diyoo gülerek Dünyanın kıyafet oldu doymadı annem dayanamıyoo Şimdiden 6 battaniyemiz 3 zıbın setimiz 2 hastane çıkışımız var...Tulum normal badi ve zıbınları saymıyorum
Bende bir tane kahvaltıdan sonra alıyorum.yani yapcak bişi yok.ben günde bir tane elevit içiyorum sizde bi tane içiyosunuz dimi?
aa çok iyiymiş evet gebzedeyim haftada 1 olmasada ayda 2-3 kere gitsem bile yeter bana bi görüşeyim bakalım life portla..tşk..
folik var içinde B12 vitamini var ve kan ilacı ayrıca. sen bir danış istersen o ilacı geneli veriyor
oh maşalllah afiyet olsun
ben daha akşam yemegı yapmadım yapasımda yok öff
bugün hiç bişe yapasım yok
sağol canım zaten oluyo birden bi cıksan alışverişe dayanamıyorsun
sımdıde para biriktiriyorum alt açmadır çantadır falan bunlar için bakalım
kendimee hiç bişey alasım gelmiyo benım artık ya
evet cnm geçen sene haziranda doğalgaz açıktı ya serindii totoşları üşümesinsen yine kısa kollularını 3-6 ya göre al veya 6-9 bilemiyoruz besilimi olucaklar Çık canım çıkk at kendini artık
Saol canım. evet netten de baktım şimdi. 50-100arası fiyatlar. benim bu hastane çıkışından haberim bile yoktu.iyiki konu açıldı, yoksa hastaneden çıkamıycaktık biz.
Maşallah canım.bize daha hediye gelmedi, bakalım kim ne göndercek
Bende bir tane kahvaltıdan sonra alıyorum.
Saol canım. evet netten de baktım şimdi. 50-100arası fiyatlar. benim bu hastane çıkışından haberim bile yoktu.iyiki konu açıldı, yoksa hastaneden çıkamıycaktık biz.
elevitin içinde folikasit ve b12 zaten var.ek olarak bide onu veriyolar demek hain dokturr bana vermedi pazartesi gidince sorayım bakalım
Hamilelikte kilo almak
Hamileler, gebelik süresi boyunca bebeğin sağlıklı büyümesini sağlamak için besleyici yemekler tüketmelidir. Hamile kadın, normalden 100-300 kalori daha fazla tüketebilir. Hamile kadınlar, hamilelik sırasında ne kadar kilo alabileceklerini doktorlarına danışmalıdır.
Hamilelik sırasında kilo alımı için katı kurallar olmadığını unutmayın. Her kadın kendi mevcut vücut ağırlığına göre farklı olduğunu unutmamalı ve herkesin farklı olarak fazla veya daha az kilo artışı olabileceğini bilmelidir. Kilo alımı da anne karnında bebeklerin gelişimi ile birlikte değişecektir.
Her üç aylık dönemde ideal vücut ağırlığı görmek için kullanılabilir temel kurallar vardır.
Gebelik öncesinde normal kiloda iseniz;
İlk üç ay 3-5 kilo
İkinci ve üçüncü üç aylık dönemde haftada yaklaşık 1-2 kilo
Gebelik öncesi zayıf iseniz;
İlk üç aylık dönemde 5-6 kilo veya daha fazla; (Mutlaka doktorunuza da danışarak)
Ikinci ve üçüncü üç aylık dönemde haftada ortalama 1-2 kilo
Gebelik öncesi kilolu iseniz;
İlk üç aylık dönemde yaklaşık 1-2 kilo
İkinci üç aylık dönem için doktorunuza danışın.
Hamile kadınlar, genellikle ikinci üç aylık dönemde en fazla kiloyu almaktadır. Bu aşamada dikkatli ve sağlıklı ve dengeli yiyecekler yemek gerekir. Gebelik döneminin diyet planları yapmak için çok yanlış bir zaman olduğunu unutmayın. Ayrıca herkesin hamilelik sürecinin kendine has bir gelişimi olduğunu unutmayarak her aşamada mutlaka doktorunuza danışın.
kızlar bşy paylaşmak istiyrum bnu bana sağlık ocağındaki hemşire sölemişti eleviti içtikten snr c witaminitakwiyesi portakal kivi gibi emilimini kolaylaştırıyomuş ferrim fort içenlerde ilacı içtikten 1 saat önce we snr süt we süt ürünleri tüketmemsi gerekiyomuş
kızlar bşy paylaşmak istiyrum bnu bana sağlık ocağındaki hemşire sölemişti eleviti içtikten snr c witaminitakwiyesi portakal kivi gibi emilimini kolaylaştırıyomuş ferrim fort içenlerde ilacı içtikten 1 saat önce we snr süt we süt ürünleri tüketmemsi gerekiyomuş
MrsPink35 var canım, o gidiyodu hatırladığım kadarıyla egepole. ama ne zmanadır girmiyo foruma. yani face ten giriyosa bilmiyorum.ewet yaa iyiki warsınız gerçekten yoksa zmn nasıl geçerdi
yaa bu arda izmirden bi arkadaş wardı egepole gidiyodu oda kmdi o??
Ben gebelik öncesi zayıftım, 4 ayımı bitirdim hala aynıyım.Hamilelikte kilo almak
Hamileler, gebelik süresi boyunca bebeğin sağlıklı büyümesini sağlamak için besleyici yemekler tüketmelidir. Hamile kadın, normalden 100-300 kalori daha fazla tüketebilir. Hamile kadınlar, hamilelik sırasında ne kadar kilo alabileceklerini doktorlarına danışmalıdır.
Hamilelik sırasında kilo alımı için katı kurallar olmadığını unutmayın. Her kadın kendi mevcut vücut ağırlığına göre farklı olduğunu unutmamalı ve herkesin farklı olarak fazla veya daha az kilo artışı olabileceğini bilmelidir. Kilo alımı da anne karnında bebeklerin gelişimi ile birlikte değişecektir.
Her üç aylık dönemde ideal vücut ağırlığı görmek için kullanılabilir temel kurallar vardır.
Gebelik öncesinde normal kiloda iseniz;
İlk üç ay 3-5 kilo
İkinci ve üçüncü üç aylık dönemde haftada yaklaşık 1-2 kilo
Gebelik öncesi zayıf iseniz;
İlk üç aylık dönemde 5-6 kilo veya daha fazla; (Mutlaka doktorunuza da danışarak)
Ikinci ve üçüncü üç aylık dönemde haftada ortalama 1-2 kilo
Gebelik öncesi kilolu iseniz;
İlk üç aylık dönemde yaklaşık 1-2 kilo
İkinci üç aylık dönem için doktorunuza danışın.
Hamile kadınlar, genellikle ikinci üç aylık dönemde en fazla kiloyu almaktadır. Bu aşamada dikkatli ve sağlıklı ve dengeli yiyecekler yemek gerekir. Gebelik döneminin diyet planları yapmak için çok yanlış bir zaman olduğunu unutmayın. Ayrıca herkesin hamilelik sürecinin kendine has bir gelişimi olduğunu unutmayarak her aşamada mutlaka doktorunuza danışın.
Oyy ben alırım kuzuma yaaaaaaaaaaaa
Canım bende az önce bi topikte okudum öyle yazıyodu.Ben santafer fort kullanıyorum demir ilacı kahvaltıdan veya süt ürünlerinden 1 saat sonra içmem lazım.İlacına göre değişiyo kuzum kontrolünde sor doktoruna bi
Doktorum bana hiç kilo almamışsın dedi
ilk 3aylık dönemde bulantılardan dolayı 2 kilo kaybım oldu
51'e düşmüştüm...en son tartıldığımda tok olarak 53düm..
yemeye gayret ediyorum ama yiyemiyorum ...bulantıdan mı değil...
iştah yok
MrsPink35 var canım, o gidiyodu hatırladığım kadarıyla egepole. ama ne zmanadır girmiyo foruma. yani face ten giriyosa bilmiyorum.
Ben gebelik öncesi zayıftım, 4 ayımı bitirdim hala aynıyım.
Al bize Peliş teyzehediyelere açığız. yüzsüzlüğün derecesini görüyomusun?ya benimkiler yurtdışında ya. orda da pahalı. Türkiyeden almak en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?