MrsPink35 var canım, o gidiyodu hatırladığım kadarıyla egepole. ama ne zmanadır girmiyo foruma. yani face ten giriyosa bilmiyorum.
Ben gebelik öncesi zayıftım, 4 ayımı bitirdim hala aynıyım.
Al bize Peliş teyzehediyelere açığız. yüzsüzlüğün derecesini görüyomusun?ya benimkiler yurtdışında ya. orda da pahalı. Türkiyeden almak en mantıklısı.
biz seninle aynıyız demekki ben bu hafta kendimi daha iyi hissediyorum sanki iştahım falan açıldı az az
ama doktor hiç üzülme bebek zaten ilk 3 ay senden beslendi dedi bundan sonra destekleyici olacaksın dedi sıkıntı yapma bence
yaa kızlar gidemiyorum bırakamıyorum sizi
Evet onlara da bakim. hatta ilk onlara bakim. hastaneden çıplak çıkmayalımevet canm onların fıyatlatı oyle cok degısken degıl marka olsun yada olmasın fıyatlar yakın baya
neyse artık bakarsın bundan sonra
Canım bende az önce bi topikte okudum öyle yazıyodu.Ben santafer fort kullanıyorum demir ilacı kahvaltıdan veya süt ürünlerinden 1 saat sonra içmem lazım.İlacına göre değişiyo kuzum kontrolünde sor doktoruna bi
ay guzum deme öylee
yurt dısında cok daha iyi teyzemde yurt dısındaa
bi indirim yapıyorlar o mother care de falan teyzem burda cok pahalı diyor üzülüyorum bende
%70 indirimle falan alıyor hep yaaaa
biz kazıklanıyoz valla
ahahhah alıcam tabi sanamı alıyorum paşama alıyorum benOlsun cnm aynen öyle burdan almak en mantıklısı ben haftaya istanbula gidiyim bi yapıcağımı bililyorum
gitme kuzummmmmmmm
Eki Görüntüle 321417 Eki Görüntüle 321418 Eki Görüntüle 321419
kızlar oglusun yenı cıcılerı babası yılbasıyedıyesı almıs oglumuza yılbasından berı koyucam unutuyom resımlerı
ister istemez acabalar kafamı kurcalıyo :))
zoraki yemek yediğimde de daha kötü oluyo
iyicene uzaklaşıyorum :) şu evreyi bi atlatsamda
bende iştahlı iştah yemek yesem kilo alsakk :))
bu arada cnm karnın çıktı mı ?
Yok canım yok. bizim oralarda gerçekten pahalı. yani tl euro nun yarısı sonuçta. onlar orda iki katına almak zorunda kalıyolar. ben çeyizlerimi alıp geldim Türkiyeye. geldim burda gördüm ki bi güzel kazıklanmışım.ay guzum deme öylee
yurt dısında cok daha iyi teyzemde yurt dısındaa
bi indirim yapıyorlar o mother care de falan teyzem burda cok pahalı diyor üzülüyorum bende
p indirimle falan alıyor hep yaaaa
biz kazıklanıyoz valla
ahahhah alıcam tabi sanamı alıyorum paşama alıyorum benOlsun cnm aynen öyle burdan almak en mantıklısı ben haftaya istanbula gidiyim bi yapıcağımı bililyorum
oyy kuşummm
ewet yaa iyiki warsınız gerçekten yoksa zmn nasıl geçer
yaa bu arda izmirden bi arkadaş wardı egepole gidiyodu oda kmdi o??
Canım bende az önce bi topikte okudum öyle yazıyodu.Ben santafer fort kullanıyorum demir ilacı kahvaltıdan veya süt ürünlerinden 1 saat sonra içmem lazım.İlacına göre değişiyo kuzum kontrolünde sor doktoruna bi
gidemiyom kiiii
istanbulda havuzluhan varmışş çok methediyorlar..
siteden baktığım kadarıyle çeşit çeşit kıyafetler var
hepside çok güzelller...zamanınız varsa orayada uğrayın...
hepsi birbirinden güzelllll
güzel günlerde güle güle giysin minik paşa
kızlar oglusun yenı cıcılerı babası yılbasıyedıyesı almıs oglumuza yılbasından berı koyucam unutuyom resımlerı
slm kızlarrr.. nasılsınız bebeişleriniz ne durumda? bizde kızımla yeni geldik dr'dan kızım 20 cm 250 gr olmuşş
evet başladı canım artık hele banyodan sonra badem yağı sürüyorum ben aman allahım resmen kocaman oluyor
sanki bu hafta bir anda şişti
sende sabah mide bulantıları oluyormu? ben ölüyorum hersabah bulantıdan ama yarım saat sürüyor sonra bir anda kesiliyor sonrada sürekli yemek yiyesim geliyor bu aralar
sen ikili taramanı yaptırdınmı? ayrıca tahmini cinsiyet söyledimi size?
oy yerim ben onuu.Beşiktaşlı bişi alimde görsünseninki fenerli benimki beşiktaşlıı giydiricez çekicez resimlerini gelsin yılın fair play ödülleri Güle güle giysin paşam
doğustan fanatık olurlarpopişlerini yiriz bizde onların saol canım daha ıyılerı elosun olsun ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?