2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahahhah alıcam tabi sanamı alıyorum paşama alıyorum ben Olsun cnm aynen öyle burdan almak en mantıklısı ben haftaya istanbula gidiyim bi yapıcağımı bililyorum

ister istemez acabalar kafamı kurcalıyo :))
zoraki yemek yediğimde de daha kötü oluyo
iyicene uzaklaşıyorum :) şu evreyi bi atlatsamda
bende iştahlı iştah yemek yesem kilo alsakk :))
bu arada cnm karnın çıktı mı ?

evet canm onların fıyatlatı oyle cok degısken degıl marka olsun yada olmasın fıyatlar yakın baya
neyse artık bakarsın bundan sonra
Evet onlara da bakim. hatta ilk onlara bakim. hastaneden çıplak çıkmayalım

Bende demir ilacı gynoferon kullanıyorum. benimki gece aç karnına.

kızlar oglusun yenı cıcılerı babası yılbasıyedıyesı almıs oglumuza yılbasından berı koyucam unutuyom resımlerı

evet başladı canım artık hele banyodan sonra badem yağı sürüyorum ben aman allahım resmen kocaman oluyor
sanki bu hafta bir anda şişti
sende sabah mide bulantıları oluyormu? ben ölüyorum hersabah bulantıdan ama yarım saat sürüyor sonra bir anda kesiliyor sonrada sürekli yemek yiyesim geliyor bu aralar
sen ikili taramanı yaptırdınmı? ayrıca tahmini cinsiyet söyledimi size?

Yok canım yok. bizim oralarda gerçekten pahalı. yani tl euro nun yarısı sonuçta. onlar orda iki katına almak zorunda kalıyolar. ben çeyizlerimi alıp geldim Türkiyeye. geldim burda gördüm ki bi güzel kazıklanmışım.

ahahhah alıcam tabi sanamı alıyorum paşama alıyorum ben Olsun cnm aynen öyle burdan almak en mantıklısı ben haftaya istanbula gidiyim bi yapıcağımı bililyorum

söylemen düşünmen bile yeterli canım. biz almış giymiş kadar olduk, sağolasın.

yaaaaa :

ewet yaa iyiki warsınız gerçekten yoksa zmn nasıl geçer

yaa bu arda izmirden bi arkadaş wardı egepole gidiyodu oda kmdi o??

ivittttttt

canım doktor yazıyodu ben istemedim demir falan oda ok dedi:)) ama ben hamile kalmadan önceden beri elevit içiyorum beslenmene dikkat et ordan al ve elevite devam et o zman dedi Bir kaç ay sonra yapcaz kan testini yine

gidemiyom kiiii

istanbulda havuzluhan varmışş çok methediyorlar..
siteden baktığım kadarıyle çeşit çeşit kıyafetler var
hepside çok güzelller...zamanınız varsa orayada uğrayın...

Canım annem hep ordan alıyo işteee..Oda süsünden kıyafetine arabasına kadar herşeyi varmışş hemde çok uygunn 3 lü takımı 5 liraya alıyo ordan

slm kızlarrr.. nasılsınız bebeişleriniz ne durumda? bizde kızımla yeni geldik dr'dan kızım 20 cm 250 gr olmuşş

maşaallahhh sana bende hala tık yok :))
hani armut göbeği derler ya o şekilde çıkıntı var..:)))
bulantı çok nadirr oluyor canım..
ikiliyi evet yaptırdım temiz çıktı hamd olsunki ...
evet canım oğluşum olacak inşaallahh

peki ya senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…