günaydın herkese bende geldim aranızda yer varmı?
Boşver canım, şımar tabi.bizim bi akraba vardı, hep öyle numara yapardı. gelirdi eşine derdi ki, Yaşar ölüyorum, gözlerim kararıyo, çay koy bana,çok koyu olmasınöğreneceğimiz çok şey var.
eldiven takıyosun dimi? ben onlar zararlı diye heryeri sıvı sabunla ve şampuanla yıkıyorum.
eşinin görevi ne ki uzman çavuş falan mı nerdesiniz siz
hayir bnm esim usttegmen turkiyede okudu ama azerbaycanda gorev yapio suan.nolur bna allah yardimcin olsun filan demeyinnnen son duymak istedigi sey bu suan.ve suan aklima tek yatan fikir loto oynamak.aslinda rahatim yerinde ama cok ozluyorum izmirimi annemlerii
Canım ne kadarlık oldun..Valla benimki artık can yakmaya getirdi boyutu..Dediğin gibi bi usb girişleri olsa
Hoş geldin bacum kalkma boşver kociş olucakta yanımda kalkıcamm hayatta
18 haftalık bir kızım var göbişimde keyifle bekliyorum onu
Uça uça gelirim valla.
İçinde herşey var bunun zaten.// ayrıca ben de açım. ben niye gelmiyomuşum?
Günaydın bacılarımmKızım akşam babasının elini tepiklediken sonra daha beter kudurdu ben ki bu saatte uyandım düşünün
canım hepsi birbirinden güzel ama mavi olanda aklım kaldı,nerden aldın ben de poyraz kağanıma alayım:)
günaydınnnnnn annişlerrrrryine baya koyu sohbet bende ortadan dalayım artık sohbete dedim. biz kızımla kahvaltımızı yaptık güzelce, evi toparlamadım koçiş iyice iyileşinceye kadar kalkma dedi ne yapıyım onu dinliyim bariiii
bende geleyim mi cicimmm bi sandviç yaptım yedim tadı damağımda kaldı bi tane daha yapsam acep ?
ooooofff cok sikldim bn yaaaa biseyler yapmaliyim ama ne blmiyorummm.kocama is ariyorum biraksin su askeriyeyi gelelim turkiyeye nolurr allahim duy sesimi her hafta loto oynicam nolur biraz ciksin da gdelim artk burdannn buaralar hic dayanamiyorum artkkk.nolur bna ciksin allahim hayirlisiyla.off ya buaralar neden bole oldummm
16.haftaya girdik bugun
16.haftaya girdik bugun
yoo öle demicem niye öle düşünüyorsun şöle düşün çok şükür eşimin işi var aç değiliz açıkta değiliz sağlığımızda yerinde evde özlemle kocamı ve babamızı bekleriz ne var ki? de içinden
ayy kuşum ben görmedim senin yazdığını.. gel hemen toplamadım sofrayı daha
günaydın tatlım
bak sen Eloş zillisine
kız benimki daha bi kıpırtı bile etmezken kız tepikleri geliştirdi.. maşallah kızıma
canımmm onlar benim diil.. ama ben de en çok onu beğendim.. bulsam hemen alırım walla.. hem çok güzel.. hem çok parçalı
günaydın canım
nası oldun daha iyi misin bugün???
zuzum gel walla.. hatta önce bi buluşalım senle.. sonra kahvaltı günleri düzenleyelim
hiç tutma kendini ye bi tane daha.. sabah sınırlama fazla kendini.. eritirsin geceye kadar nasılsa
gel kuzum gel.. mis gibin memleketimiz
hoşgeldin cnm
evet diyorum hepte dua ediyorum ama dua ederken bile icmde hep kacip bigun izmire yada nebilim turkiyede biyere yerlesme fikri var.o hayali kafamdan atamiyorumm.Allahim bna gunah yazmasin ama elimde degil hep aklimda kalbimde bu varr.karar verdim her hafta loto oynicam ben
öff burdada pusluu hesapta evi süpürücem bendeeTabi akşam ben büyük fışkırtma haekatı yaptım haberiniz yok Mutfakta çöp poşetini kaldırmmla içindekiler bi döküldüü poşet kaldı elimde Bütün mutfağı domestosladım ya
ooooofff cok sikldim bn yaaaa biseyler yapmaliyim ama ne blmiyorummm.kocama is ariyorum biraksin su askeriyeyi gelelim turkiyeye nolurr allahim duy sesimi her hafta loto oynicam nolur biraz ciksin da gdelim artk burdannn buaralar hic dayanamiyorum artkkk.nolur bna ciksin allahim hayirlisiyla.off ya buaralar neden bole oldummm
aaaaa hemen ona diyosun bak eloş kudurmuşş sende coşCnm bnm göbişte küçük her dokunduğu bana değiyo drek ondan da çok hissediyorum
boşveeer düşünme bunları fazla.. bak türkiyedeyimde ne var ardahan gibi yerdeyim.. köy olsa bu halinden daha ii olurdu en azından köy derdim:)
Canım askeriyeyi bırakmak o kadar kolay değil. aslında annenler yanında olsa bu kadar kötü hissetmezsin. bunun izmirle falanla alakası yok. ben de ilk geldiğim zamanlarda öyleydim. ama artık hiç öyle düşünmüyorum. çok şükür eşim yanımda. işi var, maaşı var. geçiniyoruz.doğduğun yer değil doyduğun yer sonuçta. biraz iradeli ol. hem sen orda nasıl yabancıysan eşin de burda yabancı olcak. iş bulup çalışması kolaymı? izmirliler daha iş bulamıyorken. bunun çalışma izni var, ikamet tezkeresi var. ben bunları yaşadım, biliyorum. realist olmak lazım.ooooofff cok sikldim bn yaaaa biseyler yapmaliyim ama ne blmiyorummm.kocama is ariyorum biraksin su askeriyeyi gelelim turkiyeye nolurr allahim duy sesimi her hafta loto oynicam nolur biraz ciksin da gdelim artk burdannn buaralar hic dayanamiyorum artkkk.nolur bna ciksin allahim hayirlisiyla.off ya buaralar neden bole oldummm
ayyyy gördüm ben onu ben ama cevap yazamadım çok güldüm yageçmiş olsun canım ya allahtan halın yıkanıyomuş bari bide o dertten kurtulmuşun.
kıyamam canım ya sen bugünlerde duygusalsın heralde ama şöle düşün sende bir parça büyüyo içinde ayrıca koçişinde yanında ben diyarbakıra tayinim çıkınca tek gitmiştim hep şöle düşündüm gerçekten nerde yaşadığın değilde evinin içinde sevdiklerin olması çok önemliymiş akşam olunca ordaki evlere okadar özenirdimki ne güzel derdim ne güzel eşleri yanında derdim
. sonra koçiş yanıma gelirdi o şehir izmirden güzel olurdu benim için.
yok yok hiç aldırış etmiyo bizimkisi pek rahatına düşkün olcak galiba anası gibieloşa maşallah ansı gibi oda
ama ben ardahana bile raziyimki...okadar yani(
ama gelemiyorumkiiielim kolum bagli
Canım askeriyeyi bırakmak o kadar kolay değil. aslında annenler yanında olsa bu kadar kötü hissetmezsin. bunun izmirle falanla alakası yok. ben de ilk geldiğim zamanlarda öyleydim. ama artık hiç öyle düşünmüyorum. çok şükür eşim yanımda. işi var, maaşı var. geçiniyoruz.doğduğun yer değil doyduğun yer sonuçta. biraz iradeli ol. hem sen orda nasıl yabancıysan eşin de burda yabancı olcak. iş bulup çalışması kolaymı? izmirliler daha iş bulamıyorken. bunun çalışma izni var, ikamet tezkeresi var. ben bunları yaşadım, biliyorum. realist olmak lazım.
Hoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?