2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah güzel gönlüne göre vermiş Bazen insanların nasıl bu kadar acımasız olduğunu anlayamıyorum gercekten anlamıyorum yaa Hepinize gönlüne göre versin inşlalahh

evt cnm aynen öyle oldu
ben şuna inanıyorum.. sen elindekiyle yetinip şükretmezsen Allah sana daha beterini veriyor.. Al bakalım şimdi napıcaksın diyor.. aklın başına geliyor ama biraz geç oluyor..

kaynanoş oğlum evlendi, evden ayrılıyo diye bile yas tuttuydu.. düşün yane 10dk mesafede oturduğumuz halde
Bursa ya taşınmamız kapak oldu kendisine

ac o perdeyi bak nasi ayiliosunnn:))

İkizlerin tepişmesi de çok ilginç olur ya. senin durumun bizimkinden çok farklı. ikisi ayrı zamanlarda tekmeler v.s.

Para da ne kadar para. Sadece para da istemez, tanıdık ister. ben ailesine beni çıkarın diye yalvaranı bile duydum. // işi garantiye uzaktan nasıl bağlıycaksın çok merak ettim. biz başka şehirdeyken bile gelin görüşelim, bişey diyemeyiz diyolar. hem ben de 5 dil biliyorum. ama bak evdeyim. belki de kadın olduğum için, onu bilemem. Allahtan hayırlısı neyse o olsun canım. belki de hayırlısı bu, demiyosun ama. Valla benim eşim babamın evinde yaşamayı kabul etse burda bi saniye durmam. gül gibi hayatım, dostlarım falan hep ordayken. ama asla kabul etmez. benim eşim ona ait olmayan yerde durmaz. Kirada yaşarız diyosan, masraflar aynı. ne bilim, senin hayatın yine, istediğini düşünürsün tabiki.

valla doğsunlar sağlıklıca onlarla öyle bir oynayacam ki!!!!
Ela abbalarının eline verecem tarumar etsin yaramazları

oyyy çok şükür inşallah miniklerdirrrr

elaya verme konusunda emimisin canım Valla mübarek cuma vakti cuma selasıda verilirken dedim hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eyle inşş Ya bişi diimi ben yaşıma başıma bakmadan oturur barbi evcilik falan oynarım dayanamam Hala çizgi film izliyoum çünkü

İkizlerin tepişmesi de çok ilginç olur ya. senin durumun bizimkinden çok farklı. ikisi ayrı zamanlarda tekmeler v.s.

sırf onların halleri için eve ultrason cihazı alsak diye geyik yapıyoruz bazen
şöyle 2. el temizinden varsa bi haber ver diyim doktora :)

çok geçmiş olsun canım.. dikkat et bidaha.. çantasız da çıkma artık..
ben de çok unutkanım bu aralar.. evden çıkacak olsam deli tavuk gibi dönüyorum evin içinde.. bişey unuttum mu falan diye

evet ediyorum ama hep hayirlisini dleyerek ediyorum tabiiki.bakalim bnde zaten snnki gibi hatta snnkinden dahada mucize olan bi mucize bekliyorum.:))

sen dua etmeye devam et kuşum.. Allah büyük.. bize imkansız gelen şeyler hayırlısıyla onun olur uyla olur elbet

Valla canım çoooook iy oldu boşver Ne zaman olucakk doğurmadn taşınıver bare daha kolay olur

eminim onlara daha büyük ceza olamaz
ben yapamam elim gitmez ama ela iyi bir haşlar onları

güzel duan için de kocaman amiiiiinnnnn

Son düzenleme:
resimleri görünce gidip yatasım geldi
işte benimde hiç kalkasım gelmiyo :26:

ac o perdeyi bak nasi ayiliosunnn:))

valla canım kolumu uzatabildiğim ilk an o işi yapıyorumda anca ayılıyorum

buarada akilllibidik sen içerideki tepişmeden cok bide dışarıdakini bi düşünsene agızlarını yüzlerini yırtıcaklar ama pekte bi sevimli olacaklar

ay çok güldüm canım ya valla senin durumun çok daha farklı bizden hemencicik hissedersin onları ama merak etme hava yastıkları var onların

buarada akilllibidik sen içerideki tepişmeden cok bide dışarıdakini bi düşünsene agızlarını yüzlerini yırtıcaklar ama pekte bi sevimli olacaklar

olası kavgalara karşı şimdilik döveni döverim diyorum eşim kimi dövüyosun diğer evladını mı diyo
susup kalıyorum:44:

ay çok güldüm canım ya valla senin durumun çok daha farklı bizden hemencicik hissedersin onları ama merak etme hava yastıkları var onların

evet bi değişik bizimki
tedirginliği merakı korkusu sevinci tekmesi hepsi 2 ile çarpılıyo

slm kızlar nasılsınız sıteye sureklı gırıyorum ve tekıp edıyorummm belkı hatırlarsınız cok onemlı bı sorunum var ve ne yapacagımı artık bılmıyorumm
14+5 gunluk gebeyım 31 aralıkta cınsıyet ıcın gıttım hıc bır sorun yoktu aama gostermedı bızde eve donduk hersey cok ııyıydi
01 ocak pazar aksamı bırden kahverengı lekelenmeler basladı ama cok yogun olarak sonra ıkı defa yogun kanama gecırdım sımdı yıne lekelenmeler devam edıo ıkı doktora gıttım progestan verdıler yatacaksın dedıler pazar gununden bu yana sadece wc ve yemek ıcın kalkıyorumm cok sukur sımdı az az gelıo fakat dunden berıde cok agrılarım olmaya basladı hatta dun gece agrı yuzunden uyandım gaz agrılarımı anlıyorum zaten bı muddet sonrasında cıkarınca bı rahatlama oluo bı oh cekıyorum ama dun gecekıler farklıydı donerken felan acıodu resmen egılınce ozellıkle agrı oluo ne yapmam gerekıo yada sızdede oluomu yardımcı olurm usunuzzz

Eloşu hayal ettim.. almış bıdık ın pıtırcıklarını önüne azarlıyor

ayy çok komik olurdu

Valla canım çoooook iy oldu boşver Ne zaman olucakk doğurmadn taşınıver bare daha kolay olur

kuşum küçük bi yanlış anlaşılma oldu.. bu 1.5 sene önceydi.. onlar ankara dalar.. biz bursa ya taşındık..
şimdi geri taşıncaz ank ya.. ama bu defa kaynanoşa 2 otobüs uzaklıkta semte
eşime büssürü şart sundum.. hepsini kabul etti çaresiz

valla senin eşinde iyimiş böyle kişilerin elinde yetişen çocukları annelerini bırakamıyolar annem bensiz yapamaz diye aynı anlattığın olar görüncemin başına geldi şimdi boşandılar ve daha yeni doğum yapmıştı tayinleri çıktı (işsizlerdi) annesi göndermedi çocuğu görümcemde boşandı...

evettt tabiki zaten hep once sukrederim ama iste insanin aklinin bi kosesinde oluyr ya hayirlisi bakalim artkkk:))

nilfar bu sana hadi moralin düzelsin.........

ayyy hilmacim tesekkur ederim ve gullere bayilirimmm.bu da en guzelindennn:)))smdi bnde sna bisi gondericem ama bekle once bi bulayim:))

Eki Görüntüle 321758

canm sn bna biraz tepkili konusuosun farkindayim cnku butun azerilerin bi milli duygusu kabario bn turkiyeme gimk istyrm diyince.ama bz esimle istyrz smdi olmasa bile artk emekliliginde.ve tabiki Allahtan hayirliysa diliyorum oraya gelmeyi..zaten burdan oraya is baglanmaz tabiki ama burda paran varsa herseyi de guzel hallediosun...ama bn 5 dil bilsem evde oturmazdim.ama bi gercek varki buranin sartlariyla oranin sartlari hicbizaman ayni degil.diyorum ya tek derdim turkiye degil kars bile olsa isterdim...ayrica bnm esim de istyr turkiyede olmayi cnku o 15 yasindan beri turkiyedeydi bnm gibi yabancilik cekmio artk.bde kadin daha cok yabacilik cekio sanirim erkekler pek cekmio.yani bnm icin oyle.Allahim hayirlisini versin.3 ay snra orda olucam Insallah.demkki smdilik hayirlisi suan burda olmam:))

gizicim buarada tesekkur ederim biliyorum doru diosun bnde bebegimi kucagima aldigim ani dusunuyorumda babasida yanimizdayken dye dusunuyorum ck heyecanlaniyorum:))ama sz anladiniz bni iste insanlar bazi seyleri istio hayatta ve bazen duygusalliktan daha da yogun istio okadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…