Canım Allah güzel gönlüne göre vermiş Bazen insanların nasıl bu kadar acımasız olduğunu anlayamıyorum gercekten anlamıyorum yaa Hepinize gönlüne göre versin inşlalahh
saat tam 10.06 da actım gözlerimi.. nazarınız değdi bize eski uykularımız artık neredee
şimdi bunlarda amma yatıyolar heee diyenler için bi resim paylasıciimmm....
Eki Görüntüle 321757 Eki Görüntüle 321756
bu saat olmus odam hala bu şekilde ışık almıyo loşşş sıcacıkk oohh ne güzell sorarım size yataktan kalkamıyorsam benim suçum nee
İkizlerin tepişmesi de çok ilginç olur ya.günaydın kızlar
ikizler içerde bişiler yapıyorlar sağlı sollu dalgalanmalar yaşıyorum
gaz mıdır diye de düşünüyorum ama karın yüzeyime o kadar yakınki
sağdaki sola doğru daha üstte, sağdaki büyüktü sanırım büyük bebek üstte olacak
miniği ezmese bari
ama realist dusundugum zaman da burda hic kalasim gelmio vallaaskeriyeden cikmak burda para gerekitirio hersey gibi.snra is konusunda bnde tam garanti bisi olmadan istemem ama ordakilere gore avantajlari var esimin.cnku turkiyede iyi derecede rusca bilmenin yannda turkiyede okumakta avantajli bde elektrk muhendisligi diplomasi var cnku.iste herseyi saglama baglayip oyle gelmeliyim ama suan bi mucize gibi duruo.bde ailem degil sirf kars bile olsa gelmk istyrm bazen.iste bazen gidip geliolar.ama Allah biliyor hayrlisiyla olur en yakni zamanda Insallah...
valla doğsunlar sağlıklıca onlarla öyle bir oynayacam ki!!!!
Ela abbalarının eline verecem tarumar etsin yaramazları
oyyy çok şükür inşallah miniklerdirrrr
İkizlerin tepişmesi de çok ilginç olur ya.senin durumun bizimkinden çok farklı. ikisi ayrı zamanlarda tekmeler v.s.
Merhaba anneler.
Bugun ise gitmedim erkenden kalkayim mutfak alisverisimi yapayim dedim. Kalktim banka kartimi ,otobus kartimi cebime attim ciktim evden.Canta almadim agirlik yapmasin diye. Keske alsaydim. Akilsizim. Zaten surekli birseyler kaybediyorum. Atm den para cekeyim derken elimi cebime attim yoklar. Kesin dusurdum. Cok akilsizim cok.
Banka kartimi daha 1 ay once kaybettim yeni geldiydi bu. Saglik kartimida kaybettim 1 ay once. Canta tasimayi sevmiyorum ama buda bana ders olsun. Sinirden aglicam
Zaten kocamada kizginim
evet ediyorum ama hep hayirlisini dleyerek ediyorum tabiiki.bakalim bnde zaten snnki gibi hatta snnkinden dahada mucize olan bi mucize bekliyorum.:))
evt cnm aynen öyle oldu
ben şuna inanıyorum.. sen elindekiyle yetinip şükretmezsen Allah sana daha beterini veriyor.. Al bakalım şimdi napıcaksın diyor.. aklın başına geliyor ama biraz geç oluyor..
kaynanoş oğlum evlendi, evden ayrılıyo diye bile yas tuttuydu.. düşün yane 10dk mesafede oturduğumuz halde
Bursa ya taşınmamız kapak oldu kendisine
elaya verme konusunda emimisin canımValla mübarek cuma vakti cuma selasıda verilirken dedim hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eyle inşş Ya bişi diimi ben yaşıma başıma bakmadan oturur barbi evcilik falan oynarım dayanamam Hala çizgi film izliyoum çünkü
işte benimde hiç kalkasım gelmiyo :26:resimleri görünce gidip yatasım geldi
ac o perdeyi bak nasi ayiliosunnn:))
günaydın kızlar
ikizler içerde bişiler yapıyorlar sağlı sollu dalgalanmalar yaşıyorum
gaz mıdır diye de düşünüyorum ama karın yüzeyime o kadar yakınki
sağdaki sola doğru daha üstte, sağdaki büyüktü sanırım büyük bebek üstte olacak
miniği ezmese bari
sırf onların halleri için eve ultrason cihazı alsak diye geyik yapıyoruz bazen
şöyle 2. el temizinden varsa bi haber ver diyim doktora :)
buarada akilllibidik sen içerideki tepişmeden cok bide dışarıdakini bi düşünseneagızlarını yüzlerini yırtıcaklar ama pekte bi sevimli olacaklar
sırf onların halleri için eve ultrason cihazı alsak diye geyik yapıyoruz bazen
şöyle 2. el temizinden varsa bi haber ver diyim doktora :)
ay çok güldüm canım ya valla senin durumun çok daha farklı bizden hemencicik hissedersin onları ama merak etme hava yastıkları var onların
yavrum 5000 dolar diyo ya
elaya verme konusunda emimisin canımValla mübarek cuma vakti cuma selasıda verilirken dedim hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eyle inşş Ya bişi diimi ben yaşıma başıma bakmadan oturur barbi evcilik falan oynarım dayanamam Hala çizgi film izliyoum çünkü
Valla canım çoooook iy oldu boşverNe zaman olucakk doğurmadn taşınıver bare daha kolay olur
evt cnm aynen öyle oldu
ben şuna inanıyorum.. sen elindekiyle yetinip şükretmezsen Allah sana daha beterini veriyor.. Al bakalım şimdi napıcaksın diyor.. aklın başına geliyor ama biraz geç oluyor..
kaynanoş oğlum evlendi, evden ayrılıyo diye bile yas tuttuydu.. düşün yane 10dk mesafede oturduğumuz halde
Bursa ya taşınmamız kapak oldu kendisine
canım sen şuan baya duygusal moddasın bi bebişin olsun herşey ikinci planda kalacak bunu şuanda sana sölesem pek anlam ifade etmicek ama benim babamda askerdi annem hiç annesigille kalamadı ama ben şu anda ona 2 saatlik uzağındayım annemlerle ha diyince birlikte olamıyom annem geçen gün hem ağladı hemde dediki kapının arkası gurbet kızım zaten herkesi kendi hayatı oluyo. birkerede anneme sordular gezip gördüğün yerler arasında en beğendiğin yer neresi diye (babamın 2 senede bir tayini çıkıyodu) annem dediki en beğendiğim il yok ama en mutlu olduğum il var oda 3 çocuğum bir arada olduğu vandı dedi. yani bi bebişin olsun nerde olduğunu unutucan bunları teselli olsun diiye yazmıyorum yanlış anlama
yok canm biliyorum evet buaralar duygusal moddayim haklisin:))evet bebisim bi dogsun zaten bunu derken bile icimi bi heyecan kaplio:))Insallah hepimizin saglikla dogsun bakalim nasi bisiler cikicak hepimizden:))
günaydın canım nerlerdesin sen... ben bugün çok iyiyim c vitamin patlaması iyi geldi bana galiba..
inşallah dediğin gibidir
yoksa minik zaten minik bir de baskıdan dolayı büyüyemezse iyice minik kalır kuzum
sen de hayırlısıyla gelirsin inşallah tr ye
ama ilk önce sağlık ve huzur önemli onlarla beraber gelin inşallahhh
nilfar bu sana hadi moralin düzelsin.........
ayyy hilmacim tesekkur ederim ve gullere bayilirimmm.bu da en guzelindennn:)))smdi bnde sna bisi gondericem ama bekle once bi bulayim:))
Eki Görüntüle 321758
İkizlerin tepişmesi de çok ilginç olur ya.senin durumun bizimkinden çok farklı. ikisi ayrı zamanlarda tekmeler v.s.
Para da ne kadar para. Sadece para da istemez, tanıdık ister. ben ailesine beni çıkarın diye yalvaranı bile duydum. // işi garantiye uzaktan nasıl bağlıycaksın çok merak ettim. biz başka şehirdeyken bile gelin görüşelim, bişey diyemeyiz diyolar. hem ben de 5 dil biliyorum. ama bak evdeyim. belki de kadın olduğum için, onu bilemem. Allahtan hayırlısı neyse o olsun canım. belki de hayırlısı bu, demiyosun ama. Valla benim eşim babamın evinde yaşamayı kabul etse burda bi saniye durmam. gül gibi hayatım, dostlarım falan hep ordayken. ama asla kabul etmez. benim eşim ona ait olmayan yerde durmaz. Kirada yaşarız diyosan, masraflar aynı. ne bilim, senin hayatın yine, istediğini düşünürsün tabiki.
valla senin eşinde iyimişböyle kişilerin elinde yetişen çocukları annelerini bırakamıyolar annem bensiz yapamaz diye aynı anlattığın olar görüncemin başına geldi şimdi boşandılar ve daha yeni doğum yapmıştı tayinleri çıktı (işsizlerdi) annesi göndermedi çocuğu görümcemde boşandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?