2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gülünmiycek gibi değildi valla Aynen cnm allahtan yıkanıyo makinede yoksa attıydım sanırım

ay snn durumda cok ilginc yamerak etme ezmezler orasi ay gibi bisey zaten ucuolar gibi hareket ediolar

Ay bu akrabaların karışması yokmu?bende ilk gelin geldiğimde eşimin memleketi Kastamonudaydık. hayır güzel, sessiz, huzurlu bi yer de, bizim aklımızda büyükşehir vardı. eşimin ablası geldi bi gün, duymuş planlarımızı. bana diyo ki, ben kardeşimi hiç biyere bırakmam. dedim bana bak sen, kendin Düzcede yaşıyosun benim eşime bana nasıl karışırsın? o artık benim kocam ve kararları biz veririz. kimseyi de tınlamam. g.zekalı

canım sen şuan baya duygusal moddasın bi bebişin olsun herşey ikinci planda kalacak bunu şuanda sana sölesem pek anlam ifade etmicek ama benim babamda askerdi annem hiç annesigille kalamadı ama ben şu anda ona 2 saatlik uzağındayım annemlerle ha diyince birlikte olamıyom annem geçen gün hem ağladı hemde dediki kapının arkası gurbet kızım zaten herkesi kendi hayatı oluyo. birkerede anneme sordular gezip gördüğün yerler arasında en beğendiğin yer neresi diye (babamın 2 senede bir tayini çıkıyodu) annem dediki en beğendiğim il yok ama en mutlu olduğum il var oda 3 çocuğum bir arada olduğu vandı dedi. yani bi bebişin olsun nerde olduğunu unutucan bunları teselli olsun diiye yazmıyorum yanlış anlama

günaydın canım nerlerdesin sen... ben bugün çok iyiyim c vitamin patlaması iyi geldi bana galiba..

ay snn durumda cok ilginc yamerak etme ezmezler orasi ay gibi bisey zaten ucuolar gibi hareket ediolar

inşallah dediğin gibidir
yoksa minik zaten minik bir de baskıdan dolayı büyüyemezse iyice minik kalır kuzum

sen de hayırlısıyla gelirsin inşallah tr ye
ama ilk önce sağlık ve huzur önemli onlarla beraber gelin inşallahhh

Canım düzcedeyse ben bi el atim hemen Dengesi ya sananeki sen bağla aylık maaşa ozaman

ezmez canım.. onlar kardeş kardeş sığışırlar içerde

kalkamıyorum yataktann

kahvaltı yaptıysan kalkma kuzum.. ama yapmadıysan Eloş rahat bırakmaz seni.. mecburen kalkarsın zati

ohhh iyi demişsin canım.. kapak olmuştur o görümceye

kalkamıyorum yataktann

saat tam 10.06 da actım gözlerimi.. nazarınız değdi bize eski uykularımız artık neredee

şimdi bunlarda amma yatıyolar heee diyenler için bi resim paylasıciimmm....

bu saat olmus odam hala bu şekilde ışık almıyo loşşş sıcacıkk oohh ne güzell sorarım size yataktan kalkamıyorsam benim suçum nee

oyy annemm yerim ben onlarııı.daha öncede dedim kuşum sığıyodur onlarr üçüz dördüzler bile sığıyo..Ebeleme oynuyolarr annemden önce ben çıkıcam ebee Ben kilit yaptım ebeleyemezsinki bi kere anneeeeee

<Cnm benimde 16 da başlamıştı.Ama benim arkadaşım 23 haftalık hamile hala hssetmedi.İlk hamilelikte biraz geç olabilirimiş

Neeeee Pelin senin 2. mi bu ben mi kacırdım ne anlamadımm

Canım Allah güzel gönlüne göre vermiş Bazen insanların nasıl bu kadar acımasız olduğunu anlayamıyorum gercekten anlamıyorum yaa Hepinize gönlüne göre versin inşlalahh

zorla biraz bisey yedim, carsiya gidiyorum simdi siparisleriniz alabilirim kizlar neler istiyosunuz bakalim bebiklere???

Bende kısmet olursa Mart gibi gidip toparlıycam Havuzlu Hana. Daha bu yaz kuzenim için ordaydım bir sürü sey var 5 katlı kocaman bir yer ne ararsan var bebeğe dair

Canım benim bir arkadaşım var oda ikiz bebeler bekliyor 15 16 haftada hissetmiş ikiz olduğu için Doktor hissedersin demiş Gaz değil yani bebişlerin onlar maşallahh

pekiii degiselim ama snn sikintilarini yannda burda kanun yok rusvet vermedn hicbi isini gorduremezsin.hicbi isini gormezler.esim askeriyede yukselmesi icin bile sinavi gecmenin yanisira mutlaka rusvet istiolar okadar yani dusun.zaten burda hastaneler beni mahvetti.onu hc sorma.e cocugu baku disinda biyerde okula gonderme zaten turk okullari orda hep.burdaki okullardaysa ogretmene para vermedn sana bisey ogretmiolar..bazen sabrim tasio.biliodum boyle olduunu ama bukadar tahmin etmiodum.tabii allahima binlerce kez sukurler olsunki suan bi isim var ustelik burda baya da kazaniyorum ben.esimi zaten kimselere degismem Allaha dua etmeliyim farkindayim.ama sanirim bgn sabrmin tastigi bigundeyim...Allahtan hayirlisini diliyorum.Insallah hic olmazsa 15 yilim var snra gelicez tabii kismet olursa...

günaydın canım nerlerdesin sen... ben bugün çok iyiyim c vitamin patlaması iyi geldi bana galiba..

günaydın cnm.. ben kepenkleri açıyorum her gün burda 6.30 da ayaktayım her gün

ohh yarasın canım.. patlasın C vitaminleri içinde.. enerji olsun sana hep

resimleri görünce gidip yatasım geldi

Kız yokk Yani düşükle beraber bu ikinci ama ben arkadaşımdan bahsettim 23 haftalık daha hssetmed diye

Merhaba anneler.
Bugun ise gitmedim erkenden kalkayim mutfak alisverisimi yapayim dedim. Kalktim banka kartimi ,otobus kartimi cebime attim ciktim evden.Canta almadim agirlik yapmasin diye. Keske alsaydim. Akilsizim. Zaten surekli birseyler kaybediyorum. Atm den para cekeyim derken elimi cebime attim yoklar. Kesin dusurdum. Cok akilsizim cok.
Banka kartimi daha 1 ay once kaybettim yeni geldiydi bu. Saglik kartimida kaybettim 1 ay once. Canta tasimayi sevmiyorum ama buda bana ders olsun. Sinirden aglicam
Zaten kocamada kizginim

valla doğsunlar sağlıklıca onlarla öyle bir oynayacam ki!!!!
Ela abbalarının eline verecem tarumar etsin yaramazları

Canım benim bir arkadaşım var oda ikiz bebeler bekliyor 15 16 haftada hissetmiş ikiz olduğu için Doktor hissedersin demiş Gaz değil yani bebişlerin onlar maşallahh

oyyy çok şükür inşallah miniklerdirrrr

evet ediyorum ama hep hayirlisini dleyerek ediyorum tabiiki.bakalim bnde zaten snnki gibi hatta snnkinden dahada mucize olan bi mucize bekliyorum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…