Kız yokkYani düşükle beraber bu ikinci ama ben arkadaşımdan bahsettim 23 haftalık daha hssetmed diye
Merhaba anneler.
Bugun ise gitmedim erkenden kalkayim mutfak alisverisimi yapayim dedim. Kalktim banka kartimi ,otobus kartimi cebime attim ciktim evden.Canta almadim agirlik yapmasin diye. Keske alsaydim. Akilsizim. Zaten surekli birseyler kaybediyorum. Atm den para cekeyim derken elimi cebime attim yoklar. Kesin dusurdum. Cok akilsizim cok.
Banka kartimi daha 1 ay once kaybettim yeni geldiydi bu. Saglik kartimida kaybettim 1 ay once. Canta tasimayi sevmiyorum ama buda bana ders olsun. Sinirden aglicam
Zaten kocamada kizginim
evt cnm aynen öyle oldu
ben şuna inanıyorum.. sen elindekiyle yetinip şükretmezsen Allah sana daha beterini veriyor.. Al bakalım şimdi napıcaksın diyor.. aklın başına geliyor ama biraz geç oluyor..
kaynanoş oğlum evlendi, evden ayrılıyo diye bile yas tuttuydu.. düşün yane 10dk mesafede oturduğumuz halde
Bursa ya taşınmamız kapak oldu kendisine
Ayyy aman yaaa dedim ben nasıl kaçırırım hahaa:))
Oooo yazık sana yaa üst üste gelmiş canım valla bendede bu ara cok sakarlık var canım Kocamla dalga gecerdim sakar şaziyem benim diye şimdi o benimle geciyor. Ama sakarlık unutkanlık olması çok normal bizde canım o yuzden dikkat et
Cook haklıısn canım şükürsüz olmaktan Allah bizleri korusun. Hiç sevmiyorum ve anlamıyorum ağlak insanları Allah korusun öyle olmaktan
El at hayatım. gerçi üstünden 3 sene geçti ama olsun.Canım düzcedeyse ben bi el atim hemenDengesi ya sananeki sen bağla aylık maaşa ozaman
Canm çok geçmiş olsun. çantasız çıkma. hamilelikte normaldir unutkanlık. tedbirli olalım.Merhaba anneler.
Bugun ise gitmedim erkenden kalkayim mutfak alisverisimi yapayim dedim. Kalktim banka kartimi ,otobus kartimi cebime attim ciktim evden.Canta almadim agirlik yapmasin diye. Keske alsaydim. Akilsizim. Zaten surekli birseyler kaybediyorum. Atm den para cekeyim derken elimi cebime attim yoklar. Kesin dusurdum. Cok akilsizim cok.
Banka kartimi daha 1 ay once kaybettim yeni geldiydi bu. Saglik kartimida kaybettim 1 ay once. Canta tasimayi sevmiyorum ama buda bana ders olsun. Sinirden aglicam
Zaten kocamada kizginim
elaya verme konusunda emimisin canımValla mübarek cuma vakti cuma selasıda verilirken dedim hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eyle inşş Ya bişi diimi ben yaşıma başıma bakmadan oturur barbi evcilik falan oynarım dayanamam Hala çizgi film izliyoum çünkü
slm kızlar nasılsınız sıteye sureklı gırıyorum ve tekıp edıyorummm belkı hatırlarsınız cok onemlı bı sorunum var ve ne yapacagımı artık bılmıyorumm
14+5 gunluk gebeyım 31 aralıkta cınsıyet ıcın gıttım hıc bır sorun yoktu aama gostermedı bızde eve donduk hersey cok ııyıydi
01 ocak pazar aksamı bırden kahverengı lekelenmeler basladı ama cok yogun olarak sonra ıkı defa yogun kanama gecırdım sımdı yıne lekelenmeler devam edıo ıkı doktora gıttım progestan verdıler yatacaksın dedıler pazar gununden bu yana sadece wc ve yemek ıcın kalkıyorumm cok sukur sımdı az az gelıo fakat dunden berıde cok agrılarım olmaya basladı hatta dun gece agrı yuzunden uyandım gaz agrılarımı anlıyorum zaten bı muddet sonrasında cıkarınca bı rahatlama oluo bı oh cekıyorum ama dun gecekıler farklıydı donerken felan acıodu resmen egılınce ozellıkle agrı oluo ne yapmam gerekıo yada sızdede oluomu yardımcı olurm usunuzzz
slm kızlar nasılsınız sıteye sureklı gırıyorum ve tekıp edıyorummm belkı hatırlarsınız cok onemlı bı sorunum var ve ne yapacagımı artık bılmıyorumm
14+5 gunluk gebeyım 31 aralıkta cınsıyet ıcın gıttım hıc bır sorun yoktu aama gostermedı bızde eve donduk hersey cok ııyıydi
01 ocak pazar aksamı bırden kahverengı lekelenmeler basladı ama cok yogun olarak sonra ıkı defa yogun kanama gecırdım sımdı yıne lekelenmeler devam edıo ıkı doktora gıttım progestan verdıler yatacaksın dedıler pazar gununden bu yana sadece wc ve yemek ıcın kalkıyorumm cok sukur sımdı az az gelıo fakat dunden berıde cok agrılarım olmaya basladı hatta dun gece agrı yuzunden uyandım gaz agrılarımı anlıyorum zaten bı muddet sonrasında cıkarınca bı rahatlama oluo bı oh cekıyorum ama dun gecekıler farklıydı donerken felan acıodu resmen egılınce ozellıkle agrı oluo ne yapmam gerekıo yada sızdede oluomu yardımcı olurm usunuzzz
valla senin eşinde iyimişböyle kişilerin elinde yetişen çocukları annelerini bırakamıyolar annem bensiz yapamaz diye aynı anlattığın olar görüncemin başına geldi şimdi boşandılar ve daha yeni doğum yapmıştı tayinleri çıktı (işsizlerdi) annesi göndermedi çocuğu görümcemde boşandı...
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
ben güne yaşpasta yapmakla başladım
malum yarın misafirler gelicek
çok işim var coooooook
yaa arkadaslar yanlis anlasilmasin bn sukretmesini bilen bi insanin butun dualarima sukurle baslarim ama bazen bazi olaylar insani sabrini tasirio oyuzden bunaliveriousn.buarad bnm yan taraf erkek tuvaleti ve suan biadam cok garip sesler cikario odadan kacasim varrrr...
günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
ben güne yaşpasta yapmakla başladım
malum yarın misafirler gelicek
çok işim var coooooook
ikisinin popoyada iki şaplakk tamamdırolası kavgalara karşı şimdilik döveni döverim diyorum eşim kimi dövüyosun diğer evladını mı diyo
susup kalıyorum:44:
hahahha bu ultrason alma fikrini herkes düşünmüşyavrum 5000 dolar diyo ya
Nilüfecim seni o kadar iyi anlıyorum ki.... Bazen eşinin yanında olması bile yetmiyor..Çünkü kalbimizde sadece onun sevgisi yok ....eş dost akraba şehir ülke... daha bir çok sevgi var.... Ben bursadayım evlenince gelmek zorunda kaldım... inan İstanbul için çıldırıyorumm...o trafiği bile özlüyorummm... hani eşim bıraksa ailesini burayı bi dk bile durmam arkama bakmadan giderimmm...Ben aynı ülke içinde bunları besliyorsam içimde sen kimbilir nasıl yanıp tutuşuyorsundur..... Hayırlısı bi tanem demekten başka çaremiz yok.......
canım ilk önce geçmiş olsun. sana doktorların bi açıklama yaptımı peki mesela plesantanın durumu hakkında veya görülen bi kanama odağı varmıymış. bazen geçmişte olan kistler bile kanama yapabiliyo. progestan başlanmış zaten. sen doktorların dediğine uy ve çok fazla kalmamaya çalış ama ağrı olayı işin içine girdiyse doktorunu bi ara derim.
gizicim buarada tesekkur ederim biliyorum doru diosun bnde bebegimi kucagima aldigim ani dusunuyorumda babasida yanimizdayken dye dusunuyorum ck heyecanlaniyorum:))ama sz anladiniz bni iste insanlar bazi seyleri istio hayatta ve bazen duygusalliktan daha da yogun istio okadar:))
canm sn bna biraz tepkili konusuosun farkindayim cnku butun azerilerin bi milli duygusu kabario bn turkiyeme gimk istyrm diyince.ama bz esimle istyrz smdi olmasa bile artk emekliliginde.ve tabiki Allahtan hayirliysa diliyorum oraya gelmeyi..zaten burdan oraya is baglanmaz tabiki ama burda paran varsa herseyi de guzel hallediosun...ama bn 5 dil bilsem evde oturmazdim.ama bi gercek varki buranin sartlariyla oranin sartlari hicbizaman ayni degil.diyorum ya tek derdim turkiye degil kars bile olsa isterdim...ayrica bnm esim de istyr turkiyede olmayi cnku o 15 yasindan beri turkiyedeydi bnm gibi yabancilik cekmio artk.bde kadin daha cok yabacilik cekio sanirim erkekler pek cekmio.yani bnm icin oyle.Allahim hayirlisini versin.3 ay snra orda olucam Insallah.demkki smdilik hayirlisi suan burda olmam:))
tünaydın tatlımmm uuuuuuuuuuuuu yaşşş pastaa ne diyosunn
canım o yazılan şükürsüzlük muhabbeti senin için değildi.. o benim kaynanoş için geçerli.. sen alınma sakın e mi
benim de canım günlerdir yaş pasta çekiyoduuuuu
bitirince gelicem yemeye
gızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 3000 sayfayı devirdik
Allah çenemize kuvvet versin.. daha nice 3000 sayfalara inşallah
:119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?