2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kız yokk Yani düşükle beraber bu ikinci ama ben arkadaşımdan bahsettim 23 haftalık daha hssetmed diye

Ayyy aman yaaa dedim ben nasıl kaçırırım hahaa:))

Oooo yazık sana yaa üst üste gelmiş canım valla bendede bu ara cok sakarlık var canım Kocamla dalga gecerdim sakar şaziyem benim diye şimdi o benimle geciyor. Ama sakarlık unutkanlık olması çok normal bizde canım o yuzden dikkat et

Cook haklıısn canım şükürsüz olmaktan Allah bizleri korusun. Hiç sevmiyorum ve anlamıyorum ağlak insanları Allah korusun öyle olmaktan

yaa arkadaslar yanlis anlasilmasin bn sukretmesini bilen bi insanin butun dualarima sukurle baslarim ama bazen bazi olaylar insani sabrini tasirio oyuzden bunaliveriousn.buarad bnm yan taraf erkek tuvaleti ve suan biadam cok garip sesler cikario odadan kacasim varrrr...

Canım düzcedeyse ben bi el atim hemen Dengesi ya sananeki sen bağla aylık maaşa ozaman
El at hayatım. gerçi üstünden 3 sene geçti ama olsun. hala arkamızdan konuşuyolardır ana-kız. onlar yüzünden güzelim Kastamonuya gidemiyorum. tövbe ettim.yok, maaş falan o konulara girmez. biz yeni evlenmiştik, eşim 3-5 ay işiz kaldı. e küçük şehir, potansiel az. hiç birisinin umrunda olmadığı gibi bide utanmadan onların pazarlıklarını biz yapıyoruz, yardım ediyoruz diyolardı eşe dosta. bizim evimizin yanındaki pazara gelip bi kilo meyve bile getirmiyolardı. Allah hepsini bildiği gibi yapsın. neyseeeee. açmayalım bu konuları. germeyelim bebekleri.şükürler olsun kocişim yanımda, sağlığımız yerinde.bebişim göbişimdedaha nolsun?
Canm çok geçmiş olsun. çantasız çıkma. hamilelikte normaldir unutkanlık. tedbirli olalım.eşine ne diye kızdın sorması ayıp?

Bende bendeee barbilerim babamın evinde hala duruyo. sonra kinder den penguen,aygır falan çıkardı, onların hep koleksiyonu var, hala duruyolar.ve bizim de evimiz animasyon filmleriyle dolu.hepsini çok seviyorum.

Nilüfecim seni o kadar iyi anlıyorum ki.... Bazen eşinin yanında olması bile yetmiyor..Çünkü kalbimizde sadece onun sevgisi yok ....eş dost akraba şehir ülke... daha bir çok sevgi var.... Ben bursadayım evlenince gelmek zorunda kaldım... inan İstanbul için çıldırıyorumm...o trafiği bile özlüyorummm... hani eşim bıraksa ailesini burayı bi dk bile durmam arkama bakmadan giderimmm...Ben aynı ülke içinde bunları besliyorsam içimde sen kimbilir nasıl yanıp tutuşuyorsundur..... Hayırlısı bi tanem demekten başka çaremiz yok.......

canım ilk önce geçmiş olsun. sana doktorların bi açıklama yaptımı peki mesela plesantanın durumu hakkında veya görülen bi kanama odağı varmıymış. bazen geçmişte olan kistler bile kanama yapabiliyo. progestan başlanmış zaten. sen doktorların dediğine uy ve çok fazla kalmamaya çalış ama ağrı olayı işin içine girdiyse doktorunu bi ara derim.

canım üzme kendini hiç.. benim de önceki hafta çok şiddetli bi ağrı saplandı karnıma.. 3-5 dk hareket edemedim yerimden.. o günden beri sancı ağrı oluyo kasıklarımda.. dr a gittim hiçbişey yokmuş.. kuzum da çok sağlıklıymış.. dr um normal dedi ağrı sancı için..
ama ben çok korkmuştum.. hatta hafiften kötü ihtimal için hazırlıyodum kendimi..
dr dan sonra çok kızdım kendime.. hemen aklıma kötü olanı getirmeyeceğim bundan sonra..
ağrın sancın çok olursa için rahat etsin diye dr unu ara sor.. ama kötü olanı asla düşünme.. tamam mı canım

memuriyeti kabul etmeyip napıcak.. bi de işsizmiş..
ben de bunu anlamıyorum.. maaş mı vericekler oğullarına.. alsın şimdi oğlunu doya doya turşusunu kursun.. yok yere yuva yıkmış o kadın.. ama Allah razı gelmez böylesine de..
yazık olmuş canım..

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
ben güne yaşpasta yapmakla başladım
malum yarın misafirler gelicek
çok işim var coooooook

canım o yazılan şükürsüzlük muhabbeti senin için değildi.. o benim kaynanoş için geçerli.. sen alınma sakın e mi

günaydın kızlarrr nasılsınızzzz
ben güne yaşpasta yapmakla başladım
malum yarın misafirler gelicek
çok işim var coooooook

benim de canım günlerdir yaş pasta çekiyoduuuuu
bitirince gelicem yemeye

olası kavgalara karşı şimdilik döveni döverim diyorum eşim kimi dövüyosun diğer evladını mı diyo
susup kalıyorum:44:
ikisinin popoyada iki şaplakk tamamdır
yavrum 5000 dolar diyo ya
hahahha bu ultrason alma fikrini herkes düşünmüş

canımm 2 hafta önce aynı sorunu bende yasadım daha önce düşügüm oldugu için cok korktum.. sadece kahverengi lekelenmeydi benimki hiç kırmızıya dönmesi Allahıma şükür..
doktorum kesede bebikte hiç biyerde sorun olmadıgını söyledi eve gidip yat tuvalet dısında kalkma dedi.. progestan kullandım bende 8 saat arayla 2 doz.
3gün sonra bitti lekelenmem.. sonra dozu azalttık yatmayada devam.. şimdi sabah aksam 1 adet içiyorum.. içini ferah tut bişeycik olmaz Allahın izniyle..
bu tarz lekelenmeler bi cok hamilede görülebiliyormuş..Allahım bebişini sagsalim kucagına almayı nasip etsin.. hepimize insallahh..

sagol cnm evet iste demek istedigim bu.ama evet allahim hayirlisini versin su gunumu de aratmasin:))Insallah hersey bisekilde sikintiylada olsa yoluna giricek:))aslinda kucuk seylerden bile ck mutlu olan bi insanim:))ama bazen insanin sabrini tasiriolar ya ozaman boyle bikac gun moralsz gecio.smd esim aradi dedim noldu nie ariosun bni(sakasina)o da dio sni degil bebisimin sesini duymak icin aradim.al dedi bebisim tuttum karnima:))guluo:))

bebegın esıgının tam altında doktor bı kanama alanı var dedı 200 luk progestan verdı ama kanama oldugunda bıle bole agrım yoktu yarın doktorda randevum var ama agrılar olabılır dıo sureklı bende o yuzden sızlerle konusmaya calısıyorum benımkıde normalmı dıye mesela gece yatarken donerken bı agrınız oluomu benım yatınca bı problem yok duz yatınca tabı oturunca ve yan yatarken donerken oluooo bebek icinse cokk ıııı durumda cok ıı beslenmıs dedı doktor

biliyorum canım zaten dedim ya çok duygusalsın şu anda bizde elimizde geldiğinde derdine ortak olmaya biraz olsun bu ruh halinden seni kartarmaya çalışıyoruz. valla canım ya yazmışsın ya bakalım herbirimizden neler çıkacak diye valla bende çok merak ediyorum

gızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 3000 sayfayı devirdik
Allah çenemize kuvvet versin.. daha nice 3000 sayfalara inşallah

:119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bunun azerilikle türklükle bi alakası yok canım. ayrıca benim ne umrumda? senin hayatın. sonuçta tanımam etmem. ama ben senin gibi Eşimin memleketi hakkında böyle asla konuşamazdım. Utanırdım. Çünkü eşimin vatanı benim de vatanımdır. benim sanki söyliyeceklerim yokmu Türkiye için? ama asla yapmam. havasını soluduğum, ekmeğini yediğim,hele senin gibi iyi maaş aldığım bi yer hakkında ileri geri asla konuşmam. sen hala bişeylerden şikayet ediyosun. devam et. Konu kapansın lütfen. beni ilgilendirmeyen şeyler bunlar. Allah yardımcın olsun. istediğini versin inşallah hepimizin

tünaydın tatlımmm uuuuuuuuuuuuu yaşşş pastaa ne diyosunn

tabi ben bu saatlerde kalkınca günaydın demeye alışmışım
eveeeeeeet bakalım inşallah güzel olur
bulantılar falan derken bayadır yapmamıştım

canım o yazılan şükürsüzlük muhabbeti senin için değildi.. o benim kaynanoş için geçerli.. sen alınma sakın e mi

benim de canım günlerdir yaş pasta çekiyoduuuuu
bitirince gelicem yemeye

ooooo gel kuzum gellll ah yakında olaydıkkk

al hilmacim bu da bnden snn bebisine gelsin kiz olursa adini nilufer koyarsin:))saka saka cinsiyeti belli degldi ama snnkinin dmi???

gızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrr 3000 sayfayı devirdik
Allah çenemize kuvvet versin.. daha nice 3000 sayfalara inşallah

:119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

o zaman bunu kutluyoruuzzz hayyddeee hayydeee oturmayamı geldiiiikkk :118::118::118::118::118::118:

[video=youtube;lsLiiP9pO5k]http://www.youtube.com/watch?v=lsLiiP9pO5k[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…