2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hissetmiyorum böyle okuyunca çok istiyorum ama olmuyor işte
ultrasonda kıpır kıpır neden hissetmiyorum anlamıyorum ki

kızlar gece yatarken yatış pozisyonunuzu değiştirdinizmi hiç?_ ben hala aynıyım hiç değişiklik yok sırtüstü yzüstü yan her yön yatıyorum yani bu çocuğu etkilermi ?

kızlar bndce hissediorum bayadır öncelerii kelebekk uçuşuyoo gibii pıt pıtlardııı :))))
şimdilerde ise dürtüo sanki beniii :))) acıktığımda yada limon yediğimde oluo :d

ben de hiç hissetmiyorum, bazen böyle bişiler oluyo ama sonra bi bakıyorum ki gazmış o. yani öyle bebek olduğunu hissetmedim hiç

bende bazen cok kısa süreli bişiler hssediyorum ama ondada emin olamıyorum
emin olamadıgıma görede degıldır zateen
cunki gercekten hissedildiğini insan anlıyor herhalde

hissedersin canım zamanı var daha 22. haftaya kadar yola var.
inşallah canım ya 18+1 iz artk merak ediyorum

bende hissetmiyorum böyle okuyunca çok istiyorum ama olmuyor işte
ultrasonda kıpır kıpır neden hissetmiyorum anlamıyorum ki

bende böyle okudukcaa sabhları ve aksamları dinler oldum 2 gundur ama bosa
en iyisi takmamak hayırllısı bizde hissederiz inşallah

inşallah be canım inşallah

kızlar bndce hissediorum bayadır öncelerii kelebekk uçuşuyoo gibii pıt pıtlardııı :))))
şimdilerde ise dürtüo sanki beniii :))) acıktığımda yada limon yediğimde oluo :d

gözdem nerdesin???
çektim göbişimin resmini
ama yakından olduğu için çok büyük görünüyoo.. görsen korkarsın walla
akşama eşime çektireyim bari

evet canım süper bişey seninkini okurken benim kızda tekmeliyo kıskandı sanırımm bende hissediyodum 14. haftadan itibaren ama şimdiki çok farklııı.

kızlar tarif etsenize nasıl bişey oluyor ben hala hissetmiyorum bebişimi ya

bende sadece karnım gurulduo sureklı acta olsam tokta olsam gurulduo sonrası tekemeleme oluomus bakalım beklıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…