- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
herkez soruo dımı bende gıttım ama goremedı tekı cok erken dedı gonderdı zaten
olsun canım ben beklerım de sen bılıosun bu ıslerııı ne demek yanı anladıgın sey ben onu netten nasıl arastırabılırım bana neden soledı kı beynımı yordu aklıma takıldı sımdı bu tehlıkelı bıseymı ben yırmıncı haftaya kadar yatmalımıyım neden kanama yapıokııı yada neden bende kanama yapıo herkezde oluo yaa ay cok soru sordum galıba canım
kızlaarr ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladımm çok güzel bi duygu yaa özellikle yemek yerken daha bi hareketli sizde hissediyomusunuz?
kızlaarr ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladımm çok güzel bi duygu yaa özellikle yemek yerken daha bi hareketli sizde hissediyomusunuz?
selaaaaaaaaam.. ohhhhhh ne güzel yemek yemişim yaaaaaaaaa
canım prensesin ve hareketleri hayırlı uğurlu olsun. ben içimde birşeyler oluyor arada farkediyorum ama... tekme gelmedi henüz,beklemedeyiiizzz
buda benim hamile pantalonlu otururkenki göbüşüm
afiyet bal şeker olsunnnnnnnnnn yarasın bebişine
maaşallah göbüşüne canım çok tatlı :)buda benim hamile pantalonlu otururkenki göbüşüm
canım bende hissediyorum 14.haftamda başlamıştım hissetmeye bizimki tam zilli bir kız olacak galiba ilk zamanlarda çok seyrek hissediyordum şimdi 18.haftamdayım galiba :) daha sık hissediyorum muhteşem bir duygu gece uyuyacağım başlıyor içimdeki su balonu hareketlere allahım yaaa uykum var ama kaçıyor uykum kıkır kıkır gülüyorum onu dinlerken uyumayı unutyrm bizim yaramaz uyuyunca ancak uyuyabiliorm sabah ve akşamları ve çok ayakta durdğma hissediyorum ben
hissetmeyen arkadaşlar içinde bir şey dicem arka sayfalarda konusu geçmiş yaklaşık 20.haftalara kadar hissetmemek normalmiş korkmayın :)
kızlar bütün twit alemini ayaga kaldırıyorum buldurcam onu
evet canım süper bişey seninkini okurken benim kızda tekmeliyo kıskandı sanırımm bende hissediyodum 14. haftadan itibaren ama şimdiki çok farklııı.
maşalllaaaaahhh ne tatlu göbişşş....
gelir haftaya canım hissedersin sanki içimde bi solucan geziyoo
maşallah canım göbüşüne
yarama tuz bastın canım hisettmiyorum bi türlü hissetmiyorum
senin adına sevındım ama
kızlar tarif etsenize nasıl bişey oluyor ben hala hissetmiyorum bebişimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?