2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarr ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladımm çok güzel bi duygu yaa özellikle yemek yerken daha bi hareketli sizde hissediyomusunuz?

canım sen kafaya çok takmışsın anlaşılan ben yat diye doktorun dediği için dedim bide temizlik hastasıyım dedin ya ondan kendini tut bu dönemde dediği şey plesantanın olması gereken yerden daha aşağıda olması eğer anlattıklarından yanlış anlamdımsa bunun bilimsel adı plesenta prevea ama bunu sölemesi için okadar erkenki çoğu gebelik zaten yerleşemiyo bu haftalarda yerine ama bazı gebelerde bu bile kanama yapabiliyo önemli birşey değil ama yat dediyse yat dinlen yada kanama yapan oda olmayabilir dedim ya çoğu gebeliklerde bu dönemlerde oluşan kanamaların nedeni bulunamıyo önceden var olan kist bile kanama yapabiliyo için rahat olsun canım kafana çok takma

kızlar ya göbüş çıktı die üzülmeyin ne güzel çıksın bebeişimizi hatırlatır bize her an gerçi tekmeler unutturmuyordaaa ben göbüşümü gördükçee mutlu oluyorum yesin onun totosunuuu anasııııı kuzummmm benmmmm

kızlaarr ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladımm çok güzel bi duygu yaa özellikle yemek yerken daha bi hareketli sizde hissediyomusunuz?

canım prensesin ve hareketleri hayırlı uğurlu olsun. ben içimde birşeyler oluyor arada farkediyorum ama... tekme gelmedi henüz,beklemedeyiiizzz

buda benim hamile pantalonlu otururkenki göbüşüm

Eklentiler

• $DSCF1392.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
selaaaaaaaaam.. ohhhhhh ne güzel yemek yemişim yaaaaaaaaa

canım bende hissediyorum 14.haftamda başlamıştım hissetmeye bizimki tam zilli bir kız olacak galiba ilk zamanlarda çok seyrek hissediyordum şimdi 18.haftamdayım galiba :) daha sık hissediyorum muhteşem bir duygu gece uyuyacağım başlıyor içimdeki su balonu hareketlere allahım yaaa uykum var ama kaçıyor uykum kıkır kıkır gülüyorum onu dinlerken uyumayı unutyrm bizim yaramaz uyuyunca ancak uyuyabiliorm sabah ve akşamları ve çok ayakta durdğma hissediyorum ben

hissetmeyen arkadaşlar içinde bir şey dicem arka sayfalarda konusu geçmiş yaklaşık 20.haftalara kadar hissetmemek normalmiş korkmayın :)

evet canım süper bişey seninkini okurken benim kızda tekmeliyo kıskandı sanırımm bende hissediyodum 14. haftadan itibaren ama şimdiki çok farklııı.

kızlar tarif etsenize nasıl bişey oluyor ben hala hissetmiyorum bebişimi ya

canım 14 haftalıkken kalp atması gibi atıyodu benim karnım şimdi ise içimde yüzen bi balık var sanki:) ama herkes farklı zamanlarda farklı şekillerde hissedebilir sakın üzme kendini ben hissetmiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…