2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm hayırlı olsun prensesinnnn.... Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinn

canımm bi de şöyle düşün annemin üst kattaki komşusu 9 ay boyunca erkek biliyorlardı bi doğdu kız..... o daha da büyük bi şok olurdu.... Yani emin olmadan keşke söylemeseler ama bizde rahat durmuyoruz ki kıza mı erkeğe mi benziyoo........ ben hep ilk çocuğumun erkek olacağını düşünürdüm içime öyle doğardı ve beni gören herkes erkek derdi.... 2 hafta önce gittiğimizde bu kıza benziyo dediğinde sadece yaaa diyebildim doktora o kadar alıştırmışım ki kendimi erkeğe.... sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm...ama şimdi 2 haftadır da kızım olacağı için öyle mutluyum ki yarın kontrolüm var kesinleşicek artık cinsiyetimizz... İnşallah değişmez diyorumm ....Kısmet.... Prensesinn hayırlı uğurlu olsun canımmmm

yok kuzum ıkı gundur gene usengec moddayım yarın arkadaşlar kahvaltıya gelıcek yok kendım ıcın kılımı kıpırdatmazdım
daha ev falan temızlıcem yerımden kalkasım yokk
tamam koyarım ust kısmı yarın suslıcem yarın cekerım fotograf

karpuz ankarada bülten sokakta bir manavda var ama içi çürük çıktı sadece nefsimi körleyecek kadar yedim
benim de canım ekşi elma ve yeşil erik çekiyo feci halde böyle dişlerim kamaşa kamaşa yiyim istiyorum
ilki marketlerde var da diğerini nasıl bulcam bilmiyorum:44:

aminn canım.. senin de cuman mübarek olsun

yaa kuzum ben senin göbüşü çok merak ediom ben şimdi kahvaltımı yapıom sonra çekinelimde koyalımm bakıyım göbüşee doruk paşamaa :))

şimdi bi markete gidip gelcem kuzum.. ondan sonra uğraşayım bakayım çekebilecek miyim göbişi

oooo göbek birden atak yapmış

canım maaşallah göbüşüne tam bir kız göbüşü

Bende anlamadım yavv kumaşta incecikk

cnm sen testi tekrarla olmadı kan testi yaptırr umutlandırmak istemem ama o agrılar hamilelik belirtisidir bende gögüs agrımdan bilmiştim hamile oldugumuu

kAÇIRMIŞIM yaaa

Ahhh bende bulamadım kafayı yicemmm Avucunu yaladında memelerine nye sürdün allahımmmmm :
KAÇIRMA KUZUMM BEN GELİNİ VERİRMİYİMM HİÇÇÇÇ :))))))))))))))
BULUNMUYOOO YAA MALESEFF ÇIKMASINII BEKLİCEZ ONUNN ((( AVCUNU YALAYIP MEMELERİNE SÜRCEKMİŞSİN CANIM HEP ÖLE DERLER AŞERİPTE YİYEMEZSEN BEBİŞİN Bİ YERİNDE ÇIKMASIN FALAN DİE HERALDE :s

TAMAM KUZUMM SÜSLE VE KOY MERAKLA BEKLİCEMM :)))
ÇOKDA YORMA KENDİNİİ :)

AYYY CANIMM ANKARADAAA YEŞİL ERİK HİÇ Bİ YERDE YOK MALESEF HAMİLELİĞİMİN BAŞINDNA BERİ HER YERDE ARATIORUM EŞİME HALA BULAMADIKK
İNŞŞ ERKEN ÇIKARDA BİRAZ BU SENE ŞÖYLE DOĞURMADAN BOLCA YERİZZ Bİ GÜZELLL .... AYNEN BENDEE TUZLAA BÖYLE KİLO KİLO YEMEK İSTİORUMM ((((((
İNTERNETTENDE ALMAK İSTEMİORUM ÇÜNKÜ GELENLERİN TADI ÇOK KÖTÜ OLUOMUŞŞ ((

spoiler o YEŞİL ERİĞİ BULAN GÖREN DUYAN OLURSA NE OLUR BANA DA HABER VERSİN. RÜYALARIMDA YEMEKTEN BIKTIM ARTIKKKKK....Pendikte bir manav varmış haftasonu oraya bakmaya çalışacağım gidip.siparişle getirtmeyi göze alamıyorum çok pahalı birde gönderdikleri güzel olmazsa yolarım kendimi.... çünkü benim canım KÜTÜR KÜTÜR istiyor. turşusu falan boş gördüm almadım bile turşucular da birsürü varr....

takma kafana sende o hamile arkadaşına dekii senin her yerin çatlıcak ben çatlamıcam dee
ne kötüyüm hee hamile kaldım kalalı böyleyim yaa biri birşey desin pat veriom cevabımıı banane hiç işim olmazz ugraşmasınlarr benimlee

şimdi bi markete gidip gelcem kuzum.. ondan sonra uğraşayım bakayım çekebilecek miyim göbişi
TAMAM KUZUCUM ÇEKERSEN YAZ BERABER KOYALIMM :d
Bende anlamadım yavv kumaşta incecikk
ALLA KUZUM YAAAA YEMEK FALANDA YEDİYSEN ONDAN ÇIKMIŞTIR BİRAZDA :)))
BENDEEE ŞİMDİ KAHVALTI YAPTIM AZCIK ÇIKTI BENİMDEEE SABAHLARII İLK KALKTIĞIMDA DÜMDÜZZ OLUOO :d

Nerdeyse kaçırcaktım göbeği.Pantolon öncesi pantolon sonrası iki farklı Pelin gördüm.

bence şimdiden çatlamaya başladı hehehehe bak ben de senden oldum şimdi ohhh rahatladım yaa

herkez soruo dımı bende gıttım ama goremedı tekı cok erken dedı gonderdı zaten

olsun canım ben beklerım de sen bılıosun bu ıslerııı ne demek yanı anladıgın sey ben onu netten nasıl arastırabılırım bana neden soledı kı beynımı yordu aklıma takıldı sımdı bu tehlıkelı bıseymı ben yırmıncı haftaya kadar yatmalımıyım neden kanama yapıokııı yada neden bende kanama yapıo herkezde oluo yaa ay cok soru sordum galıba canım

tamam cnaım zaten tarif yazıdıgm bi konu vardı oraya eklerım olmadı burda herkes gormek ıstemez
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/431192-denizinkizi-ndan-tarifler.html
yarın bu konuma eklerım
ranacım bakarsın burdan sende

saolasın canımm tabi orası öyle ne bileyim hep kendimi erkeğe göre adapte etmiştim ya o yüzden biraz tuhaf oldum çok şükür yinede dörtlü testim falanda güsel çıktı sağlıklı olsunda bebeğim kız erkek farketmez.

o yemek istedğimiz şeyi kayınvaldem kışa belki hamiş olurum diye buzluğa atmış bir poşet bende onlara gittğimde bir heves çıkarmıştım buzluktan çözülünce anaaaaammm
birde ne olsun sanki kaynar suda haşlanmış gibi oldu yiyemedim tadıda çok kötü olmuştu artıkk mart nisanı beklicez o aylarda bizim oralarda oluyor babişko yollar inş. burada ise şimdilik bulmam imkansız ama allahıma çok şükür canım da çekmedi henüz ama olsada hayır diemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…