kızlarrr doktordan geldimkızçem olacakmışşş ASYA NİL geliyor sağlığı çok şükür yerindeymiş.190gr olmuş kızım 4 lü test için kanda verdim,haftaya alıcam sonucu inşallahh güzel çıkar RABBİMİN izniyle..çokk mutluyum çokkkkk
kızlar uzun zamandır bişeyler yazmıyodum size şok bi haber vereyim doktor bana 13. haftada erkek demişti dün 18+4 günlükken kızım olacağını öğrendimm hala şoktayım iyiki bebeğime bişey almamışım
seni,nnn göbüşünüü yerim yerimmmiçindekinidee bi lokmada yutarımm valla :)))))))))
hamile pantolunuda badiside çok yakışmışş maşllahh maşllahhhhhhhhhhhhh kuzummmmmmmmm Nazar Nazar Nazar
KOY CANIM BENDE MERAK ETTİM PASTAYI NE İÇİN YAPIOSUN CANIN MI ÇEKTİİ :d
İNŞ CANIM EN KISA ZAMANDA RAHATLARIM BENDEE :)
merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsunnnn... koçlar,pilüçler iyidir inş keyifleri yerindedir....
cuma günü duamızı da yazayım... bir babanın evladına duasıymışşş
Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım,
Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve ve şefkatli olabilsin.
Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımak bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım Allah'ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.
Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek... Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın ama geçmişi unutmasın.
Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım Allah'ım, yine yalvarırım Allah'ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçakgönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Ancak ondan sonra Allah'ım ben, babası olarak boşuna yaşamadım diyebileyim. AMİİİNNNNNN
yaa kuzum ben senin göbüşü çok merak ediom ben şimdi kahvaltımı yapıom sonra çekinelimde koyalımm bakıyım göbüşee doruk paşamaa :))
oooo göbek birden atak yapmış
canım maaşallah göbüşüne tam bir kız göbüşü
maşallah canım kendini bulmuş senin göbek. benim bir şişiyo bir güdüyor ben anlamadım bu işten birşey bebek mi göbek mi şaştım kaldımama artık tamamen kaybolmuyor göbeğim hissettiriyor kendini.
bir de kızlar benim göbiş böye tüm değil aşağıda sanki şişman kadın göbişi gibi hamile değilde
seni,nnn göbüşünüü yerim yerimmmiçindekinidee bi lokmada yutarımm valla :)))))))))
hamile pantolunuda badiside çok yakışmışş maşllahh maşllahhhhhhhhhhhhh kuzummmmmmmmm Nazar Nazar Nazar
KOY CANIM BENDE MERAK ETTİM PASTAYI NE İÇİN YAPIOSUN CANIN MI ÇEKTİİ :d
İNŞ CANIM EN KISA ZAMANDA RAHATLARIM BENDEE :)
Evet bayanlarrr hamile pantolonu giydikten sonrakş göbişi ekliyorumm gülün serbestt şaşırmakda serbest
PANTOLONLU Eki Görüntüle 321894
maşallah bi pantalon bu kadarmı değiştirir görüntüyü...
ARKADAŞLAR MERHABA NE OLUR BANA YARDIMCI OLUNN LÜTFEN DUYUN SESİMİİ
Kızlarrr acill yardımmmmmm şimdi göğüslerime baktım çok acıo die sol göğüsümün kahve renki kısmııı resmen açılmışş alt taraftaa gerilmiş rengi açılmışşşşşşşşşşşşş sadece bir kısmı üçgen şeklinde bir yeri renk açıklığı varr bu hamilelikte olur mu :s
ARA ARA ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ ağrılar girio günüm 3 gün geçti 4 gün önce yaptım negatifti biraz daha bekliyim dedimsol bacağımı karnıma dopru çekince hafif bir uyuşma gibi batma gibi mi bişi hissediyorum anlayamadım2 aydır korunmuyoruzzz YARDIM EDİN LÜTFEN
KAÇIRMA KUZUMM BEN GELİNİ VERİRMİYİMM HİÇÇÇÇ :))))))))))))))kAÇIRMIŞIM yaaa
Ahhh bende bulamadım kafayı yicemmmAvucunu yaladında memelerine nye sürdün allahımmmmm :
TAMAM KUZUMM SÜSLE VE KOY MERAKLA BEKLİCEMM :)))yok kuzum ıkı gundur gene usengec moddayım yarın arkadaşlar kahvaltıya gelıcek yok kendım ıcın kılımı kıpırdatmazdım
daha ev falan temızlıcem yerımden kalkasım yokk
tamam koyarım ust kısmı yarın suslıcem yarın cekerım fotograf
karpuz ankarada bülten sokakta bir manavda var ama içi çürük çıktısadece nefsimi körleyecek kadar yedim
benim de canım ekşi elma ve yeşil erik çekiyo feci halde böyle dişlerim kamaşa kamaşa yiyim istiyorum
ilki marketlerde var da diğerini nasıl bulcam bilmiyorum:44:
Ahhh bende bulamadım kafayı yicemmmAvucunu yaladında memelerine nye sürdün allahımmmmm
hahaa alt komsumuz demişti.. avcunu yala memelerine sür sismesin diyeyeteri kadar sisik zatii
karpuz ankarada bülten sokakta bir manavda var ama içi çürük çıktısadece nefsimi körleyecek kadar yedim
benim de canım ekşi elma ve yeşil erik çekiyo feci halde böyle dişlerim kamaşa kamaşa yiyim istiyorum
ilki marketlerde var da diğerini nasıl bulcam bilmiyorum:44:
o ilk dediginden bende aldırdım ama öteki yok piyasada
bakalım şimdi zetyinin üzeirne limon sıktım yerini tutmaz ama nefsimizi körler enazından
bakmak istemiyom bakmicam bananeeben bunun yarısı kadar olsam bari yaa.Artık millete cevap vermez oldum sinirden.Geçen arkadaşın biri sen karnını işir de gel dedi yaaa kendi hamile maşallah sözüm meclisten dışarı kilosu da yerinde önde gidiyo yani.Ben anlıyorum eski halimle şimdiki arasındaki farkı ama millete açıp gösteremem ya göbişimi Sinir oluyorum.Kaç günüdr varya moralimi bozdular.Kızlar belki size aman sende neyi düşnüyosun diyosunuzdur da Sürekli aynı şeyleri siz de duysanız emin olun siz de ay yeter dersiniz.öfff beeee
TAMAM KUZUCUM ÇEKERSEN YAZ BERABER KOYALIMM :dşimdi bi markete gidip gelcem kuzum.. ondan sonra uğraşayım bakayım çekebilecek miyim göbişi
ALLA KUZUM YAAAA YEMEK FALANDA YEDİYSEN ONDAN ÇIKMIŞTIR BİRAZDA :)))Bende anlamadım yavv kumaşta incecikk
takma kafana sende o hamile arkadaşına dekii senin her yerin çatlıcak ben çatlamıcam dee
ne kötüyüm heehamile kaldım kalalı böyleyim yaa biri birşey desin pat veriom cevabımıı banane hiç işim olmazz ugraşmasınlarr benimlee
herkez soruo dımı bende gıttım ama goremedı tekı cok erken dedı gonderdı zatenvalla bi ben kaldım heee
canım ögrenemedim doktorum 25 ocaka randevu verdi.. aradım erkene almak icin ama çok yogunmuşşmuuşşşss
yaa 21inde dügün var ilk defa milletin icine cıkıcam simdi herkes sorucak aaa hamileymissin cinsiyet nee hala ögrenemedinii
kaçamak yapıcam gibime geliyo baska bi doktora gidesim var yani ne yalan söyliiim :44:
canım öğle yemeği yedimde ondan biraz geç cevap yazıyorum canım dediği şeyi anladım ama bu haftalar için çok erken zaten dediği şey en erken 20. haftaya kadar zamanı var yerleşir zamanla ama bu durumda kanama yapabilir korkulacak bişi yok içini rahat tut bide yatmaktan başka çare yok artık bebeğin için sabret biraz boş ver evi filan.
ay ay bi kız daha geliyo listedeki dengeler değişiyo desene ayy sağlıklı olsunda o kız fikrinede alışırsın canım ya iyiki bişiler almamışsın...
gözün aydın canım kızçenede maşallah iyi büyümüş maşallah
KAÇIRMA KUZUMM BEN GELİNİ VERİRMİYİMM HİÇÇÇÇ :))))))))))))))
BULUNMUYOOO YAA MALESEFF ÇIKMASINII BEKLİCEZ ONUNN((( AVCUNU YALAYIP MEMELERİNE SÜRCEKMİŞSİN CANIM HEP ÖLE DERLER AŞERİPTE YİYEMEZSEN BEBİŞİN Bİ YERİNDE ÇIKMASIN FALAN DİE HERALDE :s
TAMAM KUZUMM SÜSLE VE KOY MERAKLA BEKLİCEMM :)))
ÇOKDA YORMA KENDİNİİ :)
AYYY CANIMM ANKARADAAA YEŞİL ERİK HİÇ Bİ YERDE YOK MALESEF HAMİLELİĞİMİN BAŞINDNA BERİ HER YERDE ARATIORUM EŞİME HALA BULAMADIKK
İNŞŞ ERKEN ÇIKARDA BİRAZ BU SENE ŞÖYLE DOĞURMADAN BOLCA YERİZZ Bİ GÜZELLL .... AYNEN BENDEE TUZLAA BÖYLE KİLO KİLO YEMEK İSTİORUMM((((((
İNTERNETTENDE ALMAK İSTEMİORUM ÇÜNKÜ GELENLERİN TADI ÇOK KÖTÜ OLUOMUŞŞ((
canımmm hayırlı olsun prensesinnnn.... Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinn
canımm bi de şöyle düşün annemin üst kattaki komşusu 9 ay boyunca erkek biliyorlardı bi doğdu kız..... o daha da büyük bi şok olurdu.... Yani emin olmadan keşke söylemeseler ama bizde rahat durmuyoruz ki kıza mı erkeğe mi benziyoo........ ben hep ilk çocuğumun erkek olacağını düşünürdüm içime öyle doğardı ve beni gören herkes erkek derdi.... 2 hafta önce gittiğimizde bu kıza benziyo dediğinde sadece yaaa diyebildim doktora o kadar alıştırmışım ki kendimi erkeğe.... sevinsem mi üzülsem mi bilemedimmm...ama şimdi 2 haftadır da kızım olacağı için öyle mutluyum ki yarın kontrolüm var kesinleşicek artık cinsiyetimizz... İnşallah değişmez diyorumm ....Kısmet.... Prensesinn hayırlı uğurlu olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?