2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben starcity dekine baktım.. dur bide sanal marketine bakiimm..

benim canım asıl geçen bişey çekti eşime diyemedim bulunmaz diye adamcağız boşuna paralamasın kendini
yeşil erik bulunur o bulunmaz imkansızzzzz

taze nohut, hani böyle bağ bağ satılır süt süt kokar işte onlardan
mümkün değil dimi

Selam Kızlar....
Ben dairenin 4. hamilesiyim ve hepsinin küçücük göbüşleri vardı amanın benim göbüşüme bakan herkes şaşırıyor.Çok Kocaman bebişim sağlıklı olsunda mühim değil tamam ama onlar hamile pantolanlarına 7. ayda başlamışlar ben 4. ayda giyorum.iç karın dar olursa böyle oluyormuş ya bende iç karın bile yok sanki.Of puf afra tafra....
Birde ya birkaç sayfa öncede konuşulmuş benim karnımın içi acıyor.Normaldir diyorum, geçiyor, unutuyorum.Sonra başlıyor tekrar.Akşam yerden bir şey almak için bir eğildim aman tanrım resmen içim söküldü.Çok korktum hemen geçti geçmeseydi Acile gidecektim.
Birde kızımı görmeye doktora taaaaa haftaya çarşamba gidecem bir sürü var daha birde diyorum başka bir doktoramı gitsem sonra bu kadar az kalmışken anlamı yok diyorum....
Oh be içimi döktüm bir hamilenin hezeyanları...

Evet mümkün değil değilde çok zor sanki..Ama kuru nohutu bir müddet ıslatıp yumuşayınca tuzla en azından anımsatır belki.Tamam olası iş değil ama bir öneri...

slm kızlar
ya bu aralar aslında 2 gündür çekirdek yiyorum zararlı mıdır aranızda yiyen var mı yorum yaparsanız sevinirim

sakarya da karanfil de konur da satılıyor o ama hangi mevsimde oluyodu bilemedim canım :26::26::26:

slm kızlar
ya bu aralar aslında 2 gündür çekirdek yiyorum zararlı mıdır aranızda yiyen var mı yorum yaparsanız sevinirim

ben hiç yemiyorum.. eskiden çok yerdim ama şimdi canım hiç çekmiyor...
zararı olduğunu sanmıyorum sadece fazla yememeye çalış canım.. kilo kontrolü için

ahahaa o daha zor be kuşum
arkadasım almıstı bana bikere ama hiç begenmemiştim

sakarya da karanfil de konur da satılıyor o ama hangi mevsimde oluyodu bilemedim canım :26::26::26:
canım sen göbişlerimizin bulundgu topike bi göz atta şok ol
benimdaha 2 aylıkken kocamn göbeem vardı şimdi sabahları sakin olan aksama dogru coşan bi göbege sahibim

yerde tek bir canlı ot olmayan bu mevsimde değildir herhalde

bıdıkım bi de bunu diyoo.. bilmem doğru mudur???

sabırlı bunyeler bır saksıya bir avuç kuru nohut ekıp beklemek, su ile bol bol beslemek suretı ıle lezzetı ıle tanısıp koklasabılırler

ooo bende severdim o taze nohutu dışı tuzlu gibi olur değişik olur... ama bende eşime yeşil erikten bahsedemiyorum paralayacak kendini. geçenlerde çilek dedim biryerden almış hepsi bozuk son kalan paketi almış ama sırf tadarım diye sahtekar adam hamile lafını duyunca bozuk değil onlar demiş satmış ama tadına baktın ya o da yeter diyor yazık taze güzelini de bulduk ama sonra... onlarda çok hormon varmıdır ki acaba yaaa hep yiyesim geliyor da benim

akiillibidik şimdi gördüm canının istediğini geçen hamileliğimde bana oldu kokusunu falan duyar olmuştum.. normal nohutu haşla canım biraz sogusun tuzla hafif kimyon benzio gibi olmuştu ben öle yedim. bi dene istersen

16+5 göbüşüm çıkmadı diorum ama sizce çıkmışmı eşim inanmıyo artık bana yhaa

buda birazz daha yakından çekimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…