dur kuzum çekip geliorum hemen çekiyim bende koyalımmm:
ben starcity dekine baktım.. dur bide sanal marketine bakiimm..
benim canım asıl geçen bişey çekti eşime diyemedim bulunmaz diye adamcağız boşuna paralamasın kendini
yeşil erik bulunur o bulunmaz imkansızzzzz
taze nohut, hani böyle bağ bağ satılır süt süt kokar işte onlardan
mümkün değil dimi
benim canım asıl geçen bişey çekti eşime diyemedim bulunmaz diye adamcağız boşuna paralamasın kendini
mümkün değil dimi
slm kızlar
ya bu aralar aslında 2 gündür çekirdek yiyorum zararlı mıdır aranızda yiyen var mı yorum yaparsanız sevinirim
sakarya da karanfil de konur da satılıyor o ama hangi mevsimde oluyodu bilemedim canım :26::26::26:
yerde tek bir canlı ot olmayan bu mevsimde değildir herhalde
ahahaa o daha zor be kuşumbenim canım asıl geçen bişey çekti eşime diyemedim bulunmaz diye adamcağız boşuna paralamasın kendini
mümkün değil dimi
Selam Kızlar....
Ben dairenin 4. hamilesiyim ve hepsinin küçücük göbüşleri vardı amanın benim göbüşüme bakan herkes şaşırıyor.Çok Kocaman bebişim sağlıklı olsunda mühim değil tamam ama onlar hamile pantolanlarına 7. ayda başlamışlar ben 4. ayda giyorum.iç karın dar olursa böyle oluyormuş ya bende iç karın bile yok sanki.Of puf afra tafra....
Birde ya birkaç sayfa öncede konuşulmuş benim karnımın içi acıyor.Normaldir diyorum, geçiyor, unutuyorum.Sonra başlıyor tekrar.Akşam yerden bir şey almak için bir eğildim aman tanrım resmen içim söküldü.Çok korktum hemen geçti geçmeseydi Acile gidecektim.
Birde kızımı görmeye doktora taaaaa haftaya çarşamba gidecem bir sürü var daha birde diyorum başka bir doktoramı gitsem sonra bu kadar az kalmışken anlamı yok diyorum....
Oh be içimi döktüm bir hamilenin hezeyanları...
canım sen göbişlerimizin bulundgu topike bi göz atta şok olsakarya da karanfil de konur da satılıyor o ama hangi mevsimde oluyodu bilemedim canım :26::26::26:
duygum kuzum geldim ben hadi ekleyelim göbüşleri tokuşturalımmm
yerde tek bir canlı ot olmayan bu mevsimde değildir herhalde
tokuşturalım mııı
ben sana göbeeemle hafifçe dokunsam devrilirsin kuzum
koy hadi bekliyom :)) ben de resm seçem çektiklerim arasından
ayyy nereye koyuyorsunuz duygucum yaaaaa görmek istiyorummmm
mümkün değil dimi
16+5 göbüşüm çıkmadı diorum ama sizce çıkmışmı eşim inanmıyo artık bana yhaa
Eki Görüntüle 321958 Eki Görüntüle 321959
buda birazz daha yakından çekimmmmEki Görüntüle 321957
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?