duyguu arkada mayalanmı hamur gübü yayılmış pisini yeni farkettim
duyguu arkada mayalanmı hamur gübü yayılmış pisini yeni farkettim
bunu bi ay önce çekmiştim;
Eki Görüntüle 321970
bunu da az önce çektim;
Eki Görüntüle 321974
Eki Görüntüle 321980
Eki Görüntüle 321981
gözdem hala tokuşturmak istiyo musun kuzum
ahaa ye bizii kuzummm bnmmm :)))senin göbüşünüde içindekinide ayulu patiklerinide yerim ben
aaaaaaaa kız hiçbişeyin yok ya senin şok oldum
duygummm istioyummm istiyorumm çok güzell çok tatlııııııııııııııııııııııııı... tokuşturmak istiorum banada bulaşsıınn :)
bayıldım bayıldımm yhaaaaaaaaa ne kadar tatııııı bi göbüştürr yhaaaaaaaaaaaaaaaa
bende istiorum bende bendeeeeeeeeeeeee :))))
hamile badisi çok yakışmışş kuzumm bnmmm :*
duygummm istioyummm istiyorumm çok güzell çok tatlııııııııııııııııııııııııı... tokuşturmak istiorum banada bulaşsıınn :)
bayıldım bayıldımm yhaaaaaaaaa ne kadar tatııııı bi göbüştürr yhaaaaaaaaaaaaaaaa
bende istiorum bende bendeeeeeeeeeeeee :))))
hamile badisi çok yakışmışş kuzumm bnmmm :*
ahaa ye bizii kuzummm bnmmm :)))
o patiklere bayılıorum sıcacık tutuoo yhaa
valla kocam da hergün şok oluoo açıp açıp bakıoo çıkmışmıı die delii yhaa :
akşamları yemek yiyince azcık çıkıoo benden çok sewinio sabah bi bakıom böle gene
bunu bi ay önce çekmiştim;
Eki Görüntüle 321970
bunu da az önce çektim;
Eki Görüntüle 321974
Eki Görüntüle 321980
Eki Görüntüle 321981
gözdem hala tokuşturmak istiyo musun kuzum
ayy karpuz dedin aklıma geldii kaç gündür ölüyorum yaa karpuz diyee eşim heryerde arıyor bi yerde bulmuş adam içi küflüü süs die astım demiş
suyunuda bulamadık karpuzlu sakız aldık ama cıks yanii olmadıı
o dediginden hepiniz istiyorum ama henüz bulan yokben kipada buldum karpuzu. fiyatıda tam tamına 20 TL. ama aldık mecburen. tadı da güzeldi. esasında komik olan karpuzu benim kocamın canı istedibenim bitek... şey... ismini demim ya yeşil küçük bişe ekşi onu çok canım çekiyo bulamıyorum. :2:
maşallah ne güzel çıkmış göbişin:)
valla benimki de tamı tamına böyle. ben de önden mi gidiyorum acaba diyodum ama normal demek ki. şimdi ben de eklemek isterdim ama işyerindeyim. dışardan bile kocaman bi de açıp çeksem millet kaçar herhalde:)
yaa biz son aylarda nasıl olcaz acaba? çook büyür herhalde.
heh işte benim göbik böyle bişey
ben de ikizlerden biri midemde sanıyodum göbek deliğinin hem altı şişti hem de üstü
meğer herkesin öyleymiş
yok kuzum sabaha çekiliyo
midemde şişik baksana nası bakıyorum bebike
sabahları o mide olmuyo göbiktede bi tepe görüntüsü oluyo.. yarın sabah unutmazsam uyanınca çeker koyarım
aralarındaki fark bu oluyo
Eki Görüntüle 322038 Eki Görüntüle 322039
nasssılımm
ewt kuzucum tokuşturalım mutlaka zaten sarılalım derken tokuşuruz kesinnsaol kuşum
gelince tokuşturalım mutlaka
benimde bişey olmayınca kocam diyorki hiç moda giremedim diyor
o dediginden hepiniz istiyorum ama henüz bulan yok
Virüs
Ya ablama söledim yarın erzurumdan geliyolar. gelirkende getircek o yeşil küçük şelerdenD varmış orda.
ahanda buda yandan kızlar sağdan soldan yandan nerden çekersem çekiyim yok daha çıkmadıEki Görüntüle 322045
ahanda buda yandan kızlar sağdan soldan yandan nerden çekersem çekiyim yok daha çıkmadıEki Görüntüle 322045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?