2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tetanoz aşısını yaptıran var mı????
sağlık ocağında ebem bu hafta da yapmak istedi dr.um 20. haftada yaptır dedi....kafam karıştı hey yarabbim ya....

koymadım canım.. size korkmayın dedim ben korktum
koyayım şimdi

Ya yavruu benim geçen haftaya kadar bişi yoktu birden başladı
ama senin şimdide fazla yopk kzuum az var böle yavaş yavaş çıkcak heralde :)
hımm olur mu ki ööle bişey?? bende önce ayva gibin çıktı.. sonra gittikçe büyüdü..
seninki de yavaş yavaş büyüsün.. birden çıkarsa çatlar göbiş allah korusun :116::116:
aynen kuzum çatlamayım yavaş yavaş çıksın inşş
hımm iyi oldu bunu öğrendiğim.. ptesi gidince sorayım dr a.. bakalım ne diycek..
bi de özelde yaptırsam parası ne kadar olur ki???

gidince sor doktoruna canım bnmki gittiğimde hemn randevuda al dedii aldım bnde bnm gittiğim hastanede ayrıntılı ultrason 50tl canım .

kızlar alıntı yapmayın silicem hemen..

korkmayın taam mı??
doğurmuyorum.. sadece çok yakından çektim.. bakın bakalım

Son düzenleme:
hımm iyi oldu bunu öğrendiğim.. ptesi gidince sorayım dr a.. bakalım ne diycek..
bi de özelde yaptırsam parası ne kadar olur ki???

özelde çok pahalı. bana doktorum üç yer söyledi. bi profesör ismi verdi. 550 tl ye bakıyomuş. bi tane uzman doktor ismi verdi o da 320 tl dedi. bir de laboratuvar söyledi onlarda 275 dediler.

bir de hep denir ya bebiş kendini göstermez saklarsa kızdır diye.....
arkadaşın 20. haftaya kadar kuzusu sakladı sakladı en sonunda dün erkeki olacağını öğrendi

kizlar unnado da hastane cikislari 10lu takim 39.9tl ama bi pembe bi mavi var ben cinsiyetini hala bilmedigim icin alamadim almak isteyenler kacirmasin 10lu takimlar en ucuz 60dan basliyor bir bakin derim. babe-b markasi

Geldim kızlar.işlerim bitti. siz neler yaptınız bakalım? ne kaçırmışım bakim?

banada devlet hastanesınde verdıler bu randevuyu özel göruntuleme merkezlerıde yapıor fakat 250 tl fıyat verdıler o yuzden devletı tercıh ettım.zaten benım hastane yapmıor dırek göruntuleme merkezıne yönlendırıor

kızzz yerimm bn senin göbüşünüüüü onun çoğu gaz nerdeyse ve yakın çekim amaa genedeeee çok tatlııı yhaaaaaaaaaa

özelde çok pahalı. bana doktorum üç yer söyledi. bi profesör ismi verdi. 550 tl ye bakıyomuş. bi tane uzman doktor ismi verdi o da 320 tl dedi. bir de laboratuvar söyledi onlarda 275 dediler.

çokmuşş ben de devlete gideyim barii

Geldim kızlar.işlerim bitti. siz neler yaptınız bakalım? ne kaçırmışım bakim?

3021 ve bi önceki sayfaya bak e mi kuşum

o ne kız

benim akşam yemeği sonrası halim gibi
eşim sabahtan akşama kadar evrim geçiriyorsun başka bir boyuta geçiyorsun diyo

kızzz yerimm bn senin göbüşünüüüü onun çoğu gaz nerdeyse ve yakın çekim amaa genedeeee çok tatlııı yhaaaaaaaaaa

o ne kız

benim akşam yemeği sonrası halim gibi
eşim sabahtan akşama kadar evrim geçiriyorsun başka bir boyuta geçiyorsun diyo

de miiii

ben de çektim görünce şok oldum.. aynaya bakıyorum yok o kadar.. ama fotoda dev gibin çıkmış

herkes gördü müüüüü siliyorummm

evt cnm pahalı en ıyısı sız sımdıden gıdın devlete randevu alın derım yoksa göruntuleme merkezlerı pahalı..

kizlar unnado da hastane cikislari 10lu takim 39.9tl ama bi pembe bi mavi var ben cinsiyetini hala bilmedigim icin alamadim almak isteyenler kacirmasin 10lu takimlar en ucuz 60dan basliyor bir bakin derim. babe-b markasi

bende wenıce den 7 lı takım aldım 20 tl ye geldı asıl fıyatı 40 tl ıdı suan yuzde 50 ındırımı var almak ısteyenlere duyrulur

çok çıkarcı gördüm seni
yoo tamamen sevgi dolu bi insan oldugum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…