benim de randevu zamanım hazır
dışardan özel bir radyolog geliyor o bakıyor doktorla barabar
o yüzden benim gittiğim klinikte 2 ay öncesinden veriyorlar detaylı ultrason randevusunu
belkim onlarda da öyle bişi vardır
hani senin göbik korkmayın demiştin
koydun sildin de ben mi kaçırdım
koymadım canım.. size korkmayın dedim ben korktum
koyayım şimdi
ama senin şimdide fazla yopk kzuum az var böle yavaş yavaş çıkcak heralde :)Ya yavruu benim geçen haftaya kadar bişi yoktu birden başladı
aynen kuzum çatlamayım yavaş yavaş çıksın inşşhımm olur mu ki ööle bişey?? bende önce ayva gibin çıktı.. sonra gittikçe büyüdü..
seninki de yavaş yavaş büyüsün.. birden çıkarsa çatlar göbiş allah korusun :116::116:
hımm iyi oldu bunu öğrendiğim.. ptesi gidince sorayım dr a.. bakalım ne diycek..
bi de özelde yaptırsam parası ne kadar olur ki???
koymadım canım.. size korkmayın dedim ben korktum
koyayım şimdi
ben 14 ocakta gidicem ayrıntılı ultrason için. sabırsızlıkla bekliyorum.
hımm iyi oldu bunu öğrendiğim.. ptesi gidince sorayım dr a.. bakalım ne diycek..
bi de özelde yaptırsam parası ne kadar olur ki???
ewt tatlım erkenden almak gerekio randevu ben bi özelden aldım onlar 18 ocağa verdiler ama 18. haftamda falan oluorum erkenmi olurki... 20. haftalarda olması gerekiomuş.
devlet hastnesindede birinde 7 şubata birinde 14 şubata verdiler ...
banada erkenden vermeyelım bebek bı 6 aylık olsun daha net olur dedıler o yuzden
özelde çok pahalı. bana doktorum üç yer söyledi. bi profesör ismi verdi. 550 tl ye bakıyomuş. bi tane uzman doktor ismi verdi o da 320 tl dedi. bir de laboratuvar söyledi onlarda 275 dediler.
Geldim kızlar.işlerim bitti.siz neler yaptınız bakalım? ne kaçırmışım bakim?
özelde çok pahalı. bana doktorum üç yer söyledi. bi profesör ismi verdi. 550 tl ye bakıyomuş. bi tane uzman doktor ismi verdi o da 320 tl dedi. bir de laboratuvar söyledi onlarda 275 dediler.
kızzz yerimm bn senin göbüşünüüüü onun çoğu gaz nerdeyse ve yakın çekim amaa genedeeee çok tatlııı yhaaaaaaaaaa
o ne kız
benim akşam yemeği sonrası halim gibi
eşim sabahtan akşama kadar evrim geçiriyorsun başka bir boyuta geçiyorsun diyo
kizlar unnado da hastane cikislari 10lu takim 39.9tl ama bi pembe bi mavi var ben cinsiyetini hala bilmedigim icin alamadim almak isteyenler kacirmasin 10lu takimlar en ucuz 60dan basliyor bir bakin derim. babe-b markasi
yoo tamamen sevgi dolu bi insan oldugum içinçok çıkarcı gördüm seni
tüühh yaa valla ist de olsan nerde olsan gelirdimkırklarelinde oturuyom. yakınmıyız bilmiyorum ama vala hepinize getirtmek istiyorum esasında. biz hamişler bi tuhafız yaz hamişiysek kış meyveleri, kış hamişiysek de yaz meyveleri aşeriyoruz. İlle bulunmayan olcak
kızlar alıntı yapmayın silicem hemen..
korkmayın taam mı??
doğurmuyorum.. sadece çok yakından çektim.. bakın bakalım
anaaaammmm biri doktor cagırsııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?