o dediginden hepiniz istiyorum ama henüz bulan yok
kuşum benimki senden 2 hafta geride bide düşün
kocam hala beni yedirme derdinde baksana mideye yeteri kadar dolu daha ne yicem
ahanda buda yandan kızlar sağdan soldan yandan nerden çekersem çekiyim yok daha çıkmadıEki Görüntüle 322045
o dediginden hepiniz istiyorum ama henüz bulan yok
Virüs
Ya ablama söledim yarın erzurumdan geliyolar. gelirkende getircek o yeşil küçük şelerdenD varmış orda.
ayy sana kanım bi kaynadı bi kaynadıı
nerde oturuyon bakiim sen
ahanda buda yandan kızlar sağdan soldan yandan nerden çekersem çekiyim yok daha çıkmadıEki Görüntüle 322045
kırklarelinde oturuyom. yakınmıyız bilmiyorum ama vala hepinize getirtmek istiyorum esasında. biz hamişler bi tuhafız yaz hamişiysek kış meyveleri, kış hamişiysek de yaz meyveleri aşeriyoruz. İlle bulunmayan olcak
heheh aynen ne kadar zorlarsam zorlıyım olmuoo şişirsem bilem çıkmıoozorlama kuzum sende bişe yok
senin göbüşünn süper kuzum bnmm :*yok şimdi benim göbişin hakkını yemiim
ses var görüntü yok kuzum
ama boşver içi dolu nasılsa
aynen içi dolu valalhi ultrasonda falan kıpır kıpır görmesemmm yok bende inanmam
bende göbüşü olanlara imreniorum kuzcum kimse bana hamile gibi davranmıo takmıolar böyle beniiya kızlar imreniyorum size. ne güzel hiç belli değil. maşallah.
kilo aldınmı sen peki?
bende o da yok
aynıyız şuan aynıııı ama tabi aradada 2 hafta var 16 da ne olurum bilemedim şimdi
slm kıslar ben bugun doktordaydım yıne bu renklı ultrason randevusunu aldım 22 subata verdıler sızlerde aldınız mı?ve ne zamana verdıler merak edıorum da?
slm kıslar ben bugun doktordaydım yıne bu renklı ultrason randevusunu aldım 22 subata verdıler sızlerde aldınız mı?ve ne zamana verdıler merak edıorum da?
olsun kuşum boşver.. azıcık kilo alırsın.. doğumda da gider kilolar.. doğumdan sonra da kimse inanmaz doğum yaptığına
kız bide bu seferde şeyy diorum balon gibi bi anda şişersemmmöyle olursa daha kötü yavaş yavaş olsa daha ii olur
hoşgeldin cnm.. renkli ultrason için erken mi randevu almak gerekiyoo?? şimdiden 22şubata gün verdiklerine göre :26::26::26::26:
hoşgeldin cnm.. renkli ultrason için erken mi randevu almak gerekiyoo?? şimdiden 22şubata gün verdiklerine göre :26::26::26::26:
kız bide bu seferde şeyy diorum balon gibi bi anda şişersemmmöyle olursa daha kötü yavaş yavaş olsa daha ii olur
ewt tatlım erkenden almak gerekio randevu ben bi özelden aldım onlar 18 ocağa verdiler ama 18. haftamda falan oluorum erkenmi olurki... 20. haftalarda olması gerekiomuş.
devlet hastnesindede birinde 7 şubata birinde 14 şubata verdiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?