2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o dediginden hepiniz istiyorum ama henüz bulan yok

kuşum benimki senden 2 hafta geride bide düşün
kocam hala beni yedirme derdinde baksana mideye yeteri kadar dolu daha ne yicem

ama yemek lazım de mi?
doktor günde bir yumurta, 2 bardak süt, bir kase yoğurt, iki porsiyon meyve ye dedi. bi de tabi yemek yiycem üç öğün. ben bunları yersem daha ne yiycem bilmiyorum. zaten hepsini yapamıyorum. bu kadar sağlıklı beslenmeye alışkın değil bünyem valla:)

ya kızlar imreniyorum size. ne güzel hiç belli değil. maşallah.
bende göbüşü olanlara imreniorum kuzcum kimse bana hamile gibi davranmıo takmıolar böyle benii
göbüş olsa ne güzel orobüste dolmuşta yer verirler ben biniom kimse yakmıo benii

kilo aldınmı sen peki?
bende o da yok
aynıyız şuan aynıııı ama tabi aradada 2 hafta var 16 da ne olurum bilemedim şimdi

kilo almadım sayılır heralde canım yani 47,5 la hamile bulantılar kusmalar yüzünden 45 düştüm şu anda 46 falanım canım

slm kıslar ben bugun doktordaydım yıne bu renklı ultrason randevusunu aldım 22 subata verdıler sızlerde aldınız mı?ve ne zamana verdıler merak edıorum da?

slm kıslar ben bugun doktordaydım yıne bu renklı ultrason randevusunu aldım 22 subata verdıler sızlerde aldınız mı?ve ne zamana verdıler merak edıorum da?

hoşgeldin cnm.. renkli ultrason için erken mi randevu almak gerekiyoo?? şimdiden 22şubata gün verdiklerine göre :26::26::26::26:

olsun kuşum boşver.. azıcık kilo alırsın.. doğumda da gider kilolar.. doğumdan sonra da kimse inanmaz doğum yaptığına

kız bide bu seferde şeyy diorum balon gibi bi anda şişersemmm öyle olursa daha kötü yavaş yavaş olsa daha ii olur

hoşgeldin cnm.. renkli ultrason için erken mi randevu almak gerekiyoo?? şimdiden 22şubata gün verdiklerine göre :26::26::26::26:

benim de randevu zamanım hazır
dışardan özel bir radyolog geliyor o bakıyor doktorla barabar
o yüzden benim gittiğim klinikte 2 ay öncesinden veriyorlar detaylı ultrason randevusunu
belkim onlarda da öyle bişi vardır

hani senin göbik korkmayın demiştin
koydun sildin de ben mi kaçırdım

ewt tatlım erkenden almak gerekio randevu ben bi özelden aldım onlar 18 ocağa verdiler ama 18. haftamda falan oluorum erkenmi olurki... 20. haftalarda olması gerekiomuş.
devlet hastnesindede birinde 7 şubata birinde 14 şubata verdiler ...

kız bide bu seferde şeyy diorum balon gibi bi anda şişersemmm öyle olursa daha kötü yavaş yavaş olsa daha ii olur

hımm olur mu ki ööle bişey?? bende önce ayva gibin çıktı.. sonra gittikçe büyüdü..
seninki de yavaş yavaş büyüsün.. birden çıkarsa çatlar göbiş allah korusun :116::116:

hımm iyi oldu bunu öğrendiğim.. ptesi gidince sorayım dr a.. bakalım ne diycek..
bi de özelde yaptırsam parası ne kadar olur ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…