Neyin fiyatı bunlar pardon?
kıssss benımkıde cok cıktı gercı bılmıorum belkıde bana oyle gelıor fakat artık merdıven bıle cıksam nefes nefese kalıorum 9 aylık olunca napcam bılmem:))))))))))))de miiii
ben de çektim görünce şok oldum.. aynaya bakıyorum yok o kadar.. ama fotoda dev gibin çıkmış
herkes gördü müüüüü siliyorummm
Geldim kızlar.işlerim bitti.siz neler yaptınız bakalım? ne kaçırmışım bakim?
ayrıntılı ultrason cnm.
eminmisiniz ya o kadar olmaması lazım 3'lü test olmasın o fiyatlarayrıntılı ultrason cnm.
kıssss benımkıde cok cıktı gercı bılmıorum belkıde bana oyle gelıor fakat artık merdıven bıle cıksam nefes nefese kalıorum 9 aylık olunca napcam bılmem:))))))))))))
bayağı bir ayrıntılı olsa gerek
aldığı parayı hak etmesi açısından
bnde dewlettende aldım ne olur ne olmaz die ama özel gittiğim hastanede 50 tl istedi çok uygun geldi bu fiyatları okuyunca bide :)banada devlet hastanesınde verdıler bu randevuyu özel göruntuleme merkezlerıde yapıor fakat 250 tl fıyat verdıler o yuzden devletı tercıh ettım.zaten benım hastane yapmıor dırek göruntuleme merkezıne yönlendırıor
Geldim kızlar.işlerim bitti.siz neler yaptınız bakalım? ne kaçırmışım bakim?
doktorum 19. hafta gibi git dedi. bizim burda bi arkadaş da 20. haftasında gitti. umarım erken değildir. kafam karıştı şimdi:)
yoo tamamen sevgi dolu bi insan oldugum için
anaaaammmm biri doktor cagırsııınnnn
duygunazcım....maşallah tatlım maşallah.....çok hoş geldi gözüme yaw,azıcık bilelim değil mi hamiş olduğumuzu :))))
kıssss benımkıde cok cıktı gercı bılmıorum belkıde bana oyle gelıor fakat artık merdıven bıle cıksam nefes nefese kalıorum 9 aylık olunca napcam bılmem:))))))))))))
eminmisiniz ya o kadar olmaması lazım 3'lü test olmasın o fiyatlar[/QUOTE
özelde üçlü teste 25 tl fark verdim ben sadece. tabi sgk indirimi olduğu için.
16+5 göbüşüm çıkmadı diorum ama sizce çıkmışmı eşim inanmıyo artık bana yhaa
Eki Görüntüle 321958 Eki Görüntüle 321959
buda birazz daha yakından çekimmmmEki Görüntüle 321957
bunu bi ay önce çekmiştim;
Eki Görüntüle 321970
bunu da az önce çektim;
Eki Görüntüle 321974
Eki Görüntüle 321980
Eki Görüntüle 321981
gözdem hala tokuşturmak istiyo musun kuzum
bnde dewlettende aldım ne olur ne olmaz die ama özel gittiğim hastanede 50 tl istedi çok uygun geldi bu fiyatları okuyunca bide :)
hoşş geldinnn canımmm :))) göbüşleri ekledikk onları kaçırdnn :))
Duygum seni çok kıskandım ya:18:bende istiyorum göbiş.
maşallah bu arada
eminmisiniz ya o kadar olmaması lazım 3'lü test olmasın o fiyatlar[/QUOTE
özelde üçlü teste 25 tl fark verdim ben sadece. tabi sgk indirimi olduğu için.
3 lu test ayrı cnm bugun onun ıcınde kan verdım sonucları beklıorum ınşş..bu farklı ayrıntılı doppler dıye gecıyor
sabret canım 8.aya bu kadar olur senin
en çok korktuğum şeyy o canımmm inşş birden çıkmaz yavas yavas olurr :))))Gözde, sende birden çıkcak heralde. bende öyle oldu. az da olsa bişey var. çıksın artık göbişler yaa.
Duygum seni çok kıskandım ya:18:bende istiyorum göbiş.
maşallah bu arada
valla sor cnm 50 tl cok uygun benım bıldıgım herkes 200 den asagıya baktırmamışlar hemde bunu hastaneler yapmıor göruntuleme merkezlerı yapıor normalde ama devlet hastanelerınde yapılıor
sabret canım 8.aya bu kadar olur senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?