2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

duygunazcım....maşallah tatlım maşallah.....çok hoş geldi gözüme yaw,azıcık bilelim değil mi hamiş olduğumuzu :))))

de miiii

ben de çektim görünce şok oldum.. aynaya bakıyorum yok o kadar.. ama fotoda dev gibin çıkmış

herkes gördü müüüüü siliyorummm
kıssss benımkıde cok cıktı gercı bılmıorum belkıde bana oyle gelıor fakat artık merdıven bıle cıksam nefes nefese kalıorum 9 aylık olunca napcam bılmem:))))))))))))

kıssss benımkıde cok cıktı gercı bılmıorum belkıde bana oyle gelıor fakat artık merdıven bıle cıksam nefes nefese kalıorum 9 aylık olunca napcam bılmem:))))))))))))

kuzu kansızlık varsa ondan olabilür o
ben de 10 merdiven çıksam nefes nefese kalıyordum
kansızlıktanmış demir hapına başladım

bnde dewlettende aldım ne olur ne olmaz die ama özel gittiğim hastanede 50 tl istedi çok uygun geldi bu fiyatları okuyunca bide :)
Geldim kızlar.işlerim bitti. siz neler yaptınız bakalım? ne kaçırmışım bakim?

hoşş geldinnn canımmm :))) göbüşleri ekledikk onları kaçırdnn :))

doktorum 19. hafta gibi git dedi. bizim burda bi arkadaş da 20. haftasında gitti. umarım erken değildir. kafam karıştı şimdi:)

cnm ıstersen suandada gıdebılırsın ama ben net olsun ıstedım hemde zaten devlet oldugu ıcın heralde erken olsun desemde bu aya verıcektı saatle verıolar cok dolu oluyor ama benım arkadaslar hepsı 5 bucuk 6 ayında yaptırmıslar

yoo tamamen sevgi dolu bi insan oldugum için

anaaaammmm biri doktor cagırsııınnnn

hee ben de yedim zati

dr istemem ebe gelsin.. normal doğurcam beeeeen

duygunazcım....maşallah tatlım maşallah.....çok hoş geldi gözüme yaw,azıcık bilelim değil mi hamiş olduğumuzu :))))

saol canım yaaa.. ben azıcık deil bayaa bi biliyorum bu göbiş sayesinde

sorma canım bende de aynı durum.. azcık iş yapsam belim kopuyoo ağrıdan

bunu bi ay önce çekmiştim;

Eki Görüntüle 321970

bunu da az önce çektim;

Eki Görüntüle 321974

Eki Görüntüle 321980

Eki Görüntüle 321981

gözdem hala tokuşturmak istiyo musun kuzum

Gözde, sende birden çıkcak heralde. bende öyle oldu. az da olsa bişey var. çıksın artık göbişler yaa.

Duygum seni çok kıskandım ya:18:bende istiyorum göbiş.

maşallah bu arada

bnde dewlettende aldım ne olur ne olmaz die ama özel gittiğim hastanede 50 tl istedi çok uygun geldi bu fiyatları okuyunca bide :)

hoşş geldinnn canımmm :))) göbüşleri ekledikk onları kaçırdnn :))

valla sor cnm 50 tl cok uygun benım bıldıgım herkes 200 den asagıya baktırmamışlar hemde bunu hastaneler yapmıor göruntuleme merkezlerı yapıor normalde ama devlet hastanelerınde yapılıor

Gözde, sende birden çıkcak heralde. bende öyle oldu. az da olsa bişey var. çıksın artık göbişler yaa.

Duygum seni çok kıskandım ya:18:bende istiyorum göbiş.

maşallah bu arada
en çok korktuğum şeyy o canımmm inşş birden çıkmaz yavas yavas olurr :))))
valla sor cnm 50 tl cok uygun benım bıldıgım herkes 200 den asagıya baktırmamışlar hemde bunu hastaneler yapmıor göruntuleme merkezlerı yapıor normalde ama devlet hastanelerınde yapılıor

ayrıntılı ultrason canım 50 dediler banda uygun geldi ama sgk olduğundan bu fark sadece ..... devlet hastanesindede özeldede yaptırmayı düşünüorum garanti olsun die bakalım hayırlısı ... bide devlette eşleri almıolar özelde eşimde gelsin ilk kez görsn istiorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…