inşallah canımmöyle düşünme canım tedaviye daha başlamadan... bu olmazsa bir diğerinde olur elbet ... bu kafada başla tedavine... ben öyle yaptım bu olmazsa bir diğeri dedim ...ilklerde öyle değildim hep bu son olsun diye yıpratıyordum kendimi. ama tüp bebek mucize değil nasıl en sağlıklı çiftlerde bile her beraberlik hamilelikle sonuçlanmıyor onun gibi düşün... allahım imtihan gününü doldursun ve seni tez zamanda mutlu etsin inş...
Kızlar bi de ben bişey sorcam, göğüslerime bebek yağı sürüyorum her gün ama kuruyolar, çatladılar ve çok acıyolarSiz neler kullanıyosunuz, tavsiye ediceğiniz bi ürün var mı :26:
Kızlar bi de ben bişey sorcam, göğüslerime bebek yağı sürüyorum her gün ama kuruyolar, çatladılar ve çok acıyolarSiz neler kullanıyosunuz, tavsiye ediceğiniz bi ürün var mı :26:
LANSINOH yada garmastan bunları bana arkadaşlarım önerdi
canım benim çatlayacağı varsa çatlıyor sanırım... ama yinede söyleyeyim ben eski usul vazelin kullanıyorum elimle yumuşatıp sürüyorum...
inşallah canımm
benim böyle deme şansım yok ..eğerki bu sefer olmazsa bir dahaki tedavim kimbilir ne zaman olur ..bu parayı ne zorluklarla biriktirdiğimi bir ben bir Allah bilir neyse anlatıpta duygusala bağlamıyım daha fazla :))zaten yeterince gerildiniz bu akşam:)))))
inşallah canımm
benim böyle deme şansım yok ..eğerki bu sefer olmazsa bir dahaki tedavim kimbilir ne zaman olur ..bu parayı ne zorluklarla biriktirdiğimi bir ben bir Allah bilir neyse anlatıpta duygusala bağlamıyım daha fazla :))zaten yeterince gerildiniz bu akşam:)))))
iyi geceler haziran anneleriii
had i şu soğuk havaları dağatalımbirazzz bebiişlerimiz nasıllll
kedersiz,canım inşallah bu defa yavrun seninle olur.
sen beni hatırlar mısın bilmiydrum ama ben seni çok iyi hatırlıyorum
beklemenin ne demek olduğunu da o kadar iyi biliyorum ki
rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak nasib etsin inşallah
rabbim kullarını darda bırakmaz ben bittim dediğim anda hediyem geldi sana da geleceğine inanıyorum.senin bitişin maddiyatsa benimki başka birşey oluyor.kuluz aciziz hepimiz sonuçta...
ben meleğimi zor bulmuşum kimse bizi kolay kolay geremez allahın izniyle... bence herkeste bebeğini düşünsün sıkmasın canını...
iyilerdir inşallah,daha bişey hissetmeyince
yalnız benim sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi oluyo,bu sizlerde de var mı?
iyi geceler haziran anneleriii
had i şu soğuk havaları dağatalımbirazzz bebiişlerimiz nasıllll
yok canım,sizin topiğe takılmıyodum,hani bizim bi kaybolan yeliz vardı,ortak arkadaşımız,hatırlarsan,ondan dolayı bi kaç defa yazışmıştık senle ama ben seni takip ediyodum hep,dertler aynı olunca,yazmasam bile aklımda olanlardan birisiydin.canım kusura bakma tanıyamadım valla:26::26:
benim topiğe geldiysen eğer okadar çok kardelenler gelip gittiki hangi birisi olduğunu çıkaramadım
bu arada ne güzel dua etin öylesağol arkadaşım hepimizin gölüne göre versin Rabbim hayırlı bir şekilde
öyle tabii Allahım herkese çekebildiği kadar dert verebiliyor .
ama inanıyorum yaaa er yada geç olacak ,gelecek bebişimm
hissedersin canım belki senin bebişin yavaş yavaş hareket ediyordur daha çok küçük oldukları için kaslarıda gelişmedi daha annesi minişinin o yüzden sana hissettirecek kadar güçlü hareket edemiyordur dahaaa yesin teeesesi o nuuu :)))
bende de sık wc ihtiyacı oluyordu tam dr randevu zamanımdı zaten gidince birde idrar testi yapalım dedi biraz üşütmüşüm sanırım sende dikkat et üşütme :)
birde ben dikkat edşyorumki bir yerlere uzandğmda bişey kaldrdğmda hemen tuvalat ihtiyacım oluyor korkyrm bişey olacak diye alakası varmı bilemem ama inş. yoktur dikkat et sende kendine
iyilerdir inşallah,daha bişey hissetmeyince
yalnız benim sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi oluyo,bu sizlerde de var mı?
canım bazı dermatologlar yağlardan ziyade bu nemlendirici kremleri öneriyor yağ kullanıyorsun ya mesela bazende nemlendirici kremler sür e vitaMİNLİ OLABİLİR kakao yağlı nemlendirici kremler var bir onlardan dene istersen ben vazelinin nemlendirici kremini kullanyorum e vitaminli ve kakao yağlı hergün sürüyorum yağ alsammı diye düşünüyorum ama şimdilik iyi gidiyor ama her bünye farklı sonuçta sende işe yararmı bilemem ama istersen deneyebilirsin
canım sen de mi uzun süre bekledin meleğini... rabbim kucağına almayı da nasip etsin
amin inşallah canımcım
ben 4 sene bekledim,belki bazılarına göre az gibi ama benim yaşım şu an 34 ve gittiğim her dr,herşeyin normal ama yaş sınırındasın diyodu
gerçi şimdi de yaş sınırından riskli gruptayım ya.
dr um benden 4 lü istedi,şimdi ben napsam ki?
neticede amniyosentez yaptırmıcam,hiç mi yaptırmasam testi
ay çok arada kaldım
canım kalbin nasıl rahat edecekse öyle davran ben ikiliden sonra dr um istese yaptırmayacaktım...çok olumsuz örnek var çevremde bu testlerle ilgili. beynini bulandırıyorlar insanların sonra bebeler bir doğuyor tosuncuk sağlıklı oluyorlar. ama dersen ki bileyim birşey varsa tedbirimi alayım orası başka. ben olsa bile bir sıkıntı bilmek istemem şahsen. benim yapacaklarım sınırlı hatta hiçbirşey yok .emaneti allaha bebeklerimizin. sende tadını çıkarmaya bak bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?