Hos bulduk cnm, tsk ederimmm. Bende merak ediyorumm yastik ise yariyo mu?
evet, çok tatlı ama şimdilik :)9.ayda çatır çatır çatlıycam diye çok korkuyorum ,elimde diil.
yazının başını okuduğumda hayır sonunu okumak istemiyorum dedim ama 253 ve 22 yi görünce okudum
çok şükür yaaaa
bu arada yastıkla aranız nasıl?? tavsiye ediyo musun??
La varya korkarak okudummmmGerizekalımı ooo ne kadar dandik bi aletmş ki bulamadı 18 haftalık bebeğin kalp atışını salak Ay şükürr canımmm
yapmışsın kuzucum bnm geri gidip bakmakla
bizimki inanmıo bana göbüş çıkmadı die[/B][/COLOR]
ohhh bi kazannn şöle hepimiz başında sonrasını düşünemiorum
herkese bi gaz maskesi lazımm zaten çok müsaittiz gaz için bide fasulye sonrasını düğşünemiorum
ii akşamalr canım kib :))
pazartesi görürşürüz ben burda olursam eğer :)
alenen yazıcam gerizekalı ebebari cihz bozuk galiba falan dee.. denir mi bi hamişe yaaa
sen en iyisini yapmışsın canım.. maşallah kuzucuğun da çok iyiymiş.. yok yere korkutmuş seni..
kız dua et yemek yapıyom.. yoksa ben sana yapıcamı bilirdim
neyse ama bunu yazıyom bi yere.. gör bak neler etcem sana
ben ettim sen etme diye yalvarcan bana (burda kötü adam gülüşü yapıyorum yeşilçam misali)
ben 2 aylık hamıleyım sevgilimle o askerdeyken evlendık :) ve hamıle kaldım.suan 2 aylık bebiş :)esım 2 ay sonra gelıcek ve dugun yapıcaz hemen.sormak ıstedıgım sey bebek 4 aylık olucak.henuz karnım cıkmadı ve zayıfım ama bellı de olmaz bu gibi şeyler.tedırgınım.evlı bıle olsam göbeklı dugun yapmak ıstemem.benımle paylasırmısınız sızın göbek durumunuz nasıl.4 aylıkken cok bellı olurmu gelınlıkle
selam arkadaşlar afp yaptıran varmı yanlış anlamadıysam eğer alfa protein diye bişi duymadım daha önce
arkadaşlar ben hamile kaldığımda 62 kiloydum, şimdi 66 oldum.:18::18: 16 haftalık hamileyim tam. sizce normal mi buişim gücüm yemek yemek oldu ya. sürekli ne yesem diye düşünüyorum. benim bebik doymuyo bi türlü. benim gibi aynı dertten muzdarip olan var mı? kendimi yanlız hissetmek istemiyorum da
kızlar buarada bugun dayanamadık kaynvaldm kayınpedrımle otururken gıttı park besık aldık geldk oğlusumun beşği var artık
kızlar buarada bugun dayanamadık kaynvaldm kayınpedrımle otururken gıttı park besık aldık geldk oğlusumun beşği var artık
Korkma cnm hafif bir gobegin olur ama oyle hamile oldugun anlasilacak kadar degil.
Sinirdasinn yani cunku 4 ay sonra basliyor asil yavas yavas sisme
Bebegini saglikla kucagina almani diliyorum ve sana mutluluklar diliyorum
arkadaşlar ben hamile kaldığımda 62 kiloydum, şimdi 66 oldum.:18::18: 16 haftalık hamileyim tam. sizce normal mi buişim gücüm yemek yemek oldu ya. sürekli ne yesem diye düşünüyorum. benim bebik doymuyo bi türlü. benim gibi aynı dertten muzdarip olan var mı? kendimi yanlız hissetmek istemiyorum da
Hayirli olsun cnmmmm insaALLAH guzel gunlerde kullanirsin bebisinle....
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Cnm bak her hafta 500 gr almak normal yani senin 24 haftan kalmis
24 x 500 = 12 kg
Bide 4 kilo almissin simdiye kadar 12 + 4 = 16 kg
Bence abarti degil 10 - 15 kg arasi almanin normal oldugu soyleniyor. 30 kilo alanlarin yaninda hic birsey...
Can bogazdan gelir ye kuzum bos ver
Bende benzer durumdayım 51 kilo ile hamile kaldım 18.haftamdayım 57 kiloyum. YALNIZ DEĞİLSİN
ben de öle düşünüyorum ama sonra veremeyip böle dobik gibi kalmak vardaha 12 kilo daha alsam 78 olcam, oyhşşşş yuvarlarlar beni burdan hastaneye kadar valla
yanlız olmadığımı bilmek ne güzel vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?