2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2 aylık hamıleyım sevgilimle o askerdeyken evlendık :) ve hamıle kaldım.suan 2 aylık bebiş :)esım 2 ay sonra gelıcek ve dugun yapıcaz hemen.sormak ıstedıgım sey bebek 4 aylık olucak.henuz karnım cıkmadı ve zayıfım ama bellı de olmaz bu gibi şeyler.tedırgınım.evlı bıle olsam göbeklı dugun yapmak ıstemem.benımle paylasırmısınız sızın göbek durumunuz nasıl.4 aylıkken cok bellı olurmu gelınlıkle

yazının başını okuduğumda hayır sonunu okumak istemiyorum dedim ama 253 ve 22 yi görünce okudum
çok şükür yaaaa

bu arada yastıkla aranız nasıl?? tavsiye ediyo musun??

ayy sorma saglık ocagıyla hastane arasında 10 dk mesafeyi nasıl gıttım nasıl muayene sırası bekledım hıc hatırlamyorum ama cok sukur yastıktan cok memnunum yaaa ınanılmaz ıyı geldı 2 gecedır uyuyabılıyorum enazndan

Eki Görüntüle 322158

kızlarrr , bu da benim göbişim , 9.ayda patlarım diye korkanlardanım bende

ayy maşallah bende bı tek benmıcok cıktı sanıyodum ama cıkınca nasıl mutlu oluyoruz deglm

Bize geaz çevredekiler oksijen maskesi [/QUOTE]

canım sorma yaaa normalde cok sogukkanlıyımdır ama gerı donup o ebeyı parcalamak ıstedım kayınvalıdem zor tuttu ıkımızınde nutku tutuldu kalp atısları yok deyınce bıde demezmı merak etme 18 haftalık kucuk daha o yuzden duyulmamıstır belkı dıy

sorma canım ama cok sukur ıyı bebegm

arkadaşlar ben hamile kaldığımda 62 kiloydum, şimdi 66 oldum.:18::18: 16 haftalık hamileyim tam. sizce normal mi buişim gücüm yemek yemek oldu ya. sürekli ne yesem diye düşünüyorum. benim bebik doymuyo bi türlü. benim gibi aynı dertten muzdarip olan var mı? kendimi yanlız hissetmek istemiyorum da

Korkma cnm hafif bir gobegin olur ama oyle hamile oldugun anlasilacak kadar degil.

Sinirdasinn yani cunku 4 ay sonra basliyor asil yavas yavas sisme

Bebegini saglikla kucagina almani diliyorum ve sana mutluluklar diliyorum

selam arkadaşlar afp yaptıran varmı yanlış anlamadıysam eğer alfa protein diye bişi duymadım daha önce

3 lü testtede bakılıyor, istersen ayrıda afp hormonuna bakılıyo sanırım bebeğin karaciğerinden mi ne geliyo, omurga acıkığına bakılıyo kısacası önemli ister tek ona ister 3 lü testle beraber ama kesin yapılması gerekiyor

kızlar buarada bugun dayanamadık kaynvaldm kayınpedrımle otururken gıttı park besık aldık geldk oğlusumun beşği var artık

Cnm bak her hafta 500 gr almak normal yani senin 24 haftan kalmis

24 x 500 = 12 kg

Bide 4 kilo almissin simdiye kadar 12 + 4 = 16 kg

Bence abarti degil 10 - 15 kg arasi almanin normal oldugu soyleniyor. 30 kilo alanlarin yaninda hic birsey...

Can bogazdan gelir ye kuzum bos ver

Korkma cnm hafif bir gobegin olur ama oyle hamile oldugun anlasilacak kadar degil.

Sinirdasinn yani cunku 4 ay sonra basliyor asil yavas yavas sisme

Bebegini saglikla kucagina almani diliyorum ve sana mutluluklar diliyorum

cok saol canım cevapladıgın ıcın :) ben agustos annesı olucam ama ozellıkle sizin sayfaya geldım sormak için :) 4 aylık göbeklı bır gelın olurmuyum dıye uyuyamıyorum..kime ne tabii ama işte dert ettim herseyi..gelinlik secıcem nasıl secıcem bılmıyorum sanırım göbegı saklayacak bır model alıcam her ıhtımale karsı buda benı uzuyor.napalım saglıklı olsun baska derdımız yok :) düğünde ben babası bebegım olucaz :)

Son düzenleme:

Bende benzer durumdayım 51 kilo ile hamile kaldım 18.haftamdayım 57 kiloyum. YALNIZ DEĞİLSİN

ben de öle düşünüyorum ama sonra veremeyip böle dobik gibi kalmak var daha 12 kilo daha alsam 78 olcam, oyhşşşş yuvarlarlar beni burdan hastaneye kadar valla

Bende benzer durumdayım 51 kilo ile hamile kaldım 18.haftamdayım 57 kiloyum. YALNIZ DEĞİLSİN

yanlız olmadığımı bilmek ne güzel vallaaa

Kizlar bu arada birsey paylasmak istiyorum sizlerle.

Benim arkadasim ocagin 5 de dogum yapmasi gerekiyordu. 03 ocakta kontrole gidiyor sancisinin oldugunu soyluyor doktor ona normal artik son gunlerin ama endise etme diyor. Oda garibim eve donmus normal filan diye.

Gece sancisi artmis ve birden acilma olmus suyu filan gelmis yani hastaneye yetisemeden evde dogurmus.

ALLAH'a sukur hersey yolunda ama ALLAH kimsenin basina vermesin tek basina dogurmak ne kadar korkunc.

Ayakta dogurmus bebegin kordonu bogazina dolanmis ama garibim o heycanla, sevinle, saskinlikla ve yorgunlukla sadece kucagina almis.

ALLAh'tan ambulans hemen gelmis bebegin bogazindaki kordonunu cikarmis. Yavrum mos mordu dun bile aradan iki gun gecmesine ragmen.

ALLAH'a cok sukur ikise simdi cok saglikli. Esi icin cok kotu bir deneyim olmus garibim hala soktaydi kem kum den baska birsey diymiyor :)

esracım....o nasıl bir deneyimdir öyle....
sonu güzel bitmiş ama yine de yaşamak istemem....

edavucacım paşanın beşiği hayırlı olsun...o ebeye de ne diyeyim bilmem....
ne kadar rahat oluyor bu hemşire ve ebe olan garular anlamam
neyseki memedin sağlıklı şükür....

kızlar...3 'lü testi devlette yaptıracağım ya,çarşamba günü ultrasonla baktı dr. neyse çıktısını verdiler elime pazartesi gel test için kan alınacak dediler peki ben çarşamba gitsem ilk 2 saatim boş okulda hani ultrason ile kan arasında bir bağ var mı çok mu gecikmiş olurum zaten çarşambadan pazartesiye zaman geçecek pazartesi yerine çarşamba olsa ne olur ?????

leyl_l dün randevun olduğunu söylemiştin gittin mi cinsiyeti öğrendin mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…