esracım....o nasıl bir deneyimdir öyle....
sonu güzel bitmiş ama yine de yaşamak istemem....
edavucacım paşanın beşiği hayırlı olsun...o ebeye de ne diyeyim bilmem....
ne kadar rahat oluyor bu hemşire ve ebe olan garular anlamam
neyseki memedin sağlıklı şükür....
kızlar...3 'lü testi devlette yaptıracağım ya,çarşamba günü ultrasonla baktı dr. neyse çıktısını verdiler elime pazartesi gel test için kan alınacak dediler peki ben çarşamba gitsem ilk 2 saatim boş okulda hani ultrason ile kan arasında bir bağ var mı çok mu gecikmiş olurum zaten çarşambadan pazartesiye zaman geçecek pazartesi yerine çarşamba olsa ne olur ?????
Aynen cnm bende yaasamak istemem. Icime korku girdi tek basina evde dogurmak cok kotu birsey olsa gerek... Korku filmi gibi
Cnm carsambaya kadar kan tahlillerinde eline gecmis olur. Ultrasyonda olculere baktikdan sonra kan tahlillerine bakar ve ins sana hayirli haberler verir.
cnm iyi demişsin de :))) ben 3 lü test için ultrason çektirdim sadece kan tahlili yapılması kaldı,diyorum ultrasonun çekildiği tarihle kan tahlilinin yapıldığı tarih arasında 5 gün fark olsa bir şey olur mu ????
bana sormadın ama cvp vereyim 18 haftayı geçmedikçe bi sakıncası yok diye biliyorum.
aşkolsun tatlım bir önceki msj.da kızlar diye yazıp sormuştum bir tek esra cevaplamış onun mesajına alıntı yapıp yazdım....
yoksam olurmu öyle şey.....ayrımız gayrımız yok...hepimiz burda paylaşmak için varız.....
senin kg. durumunu da biliyor ve imreniyorum hatırlarsan 78 kg. düşmüştün diye biliyorum yanlışım yoksa tabi.....
ilk zamanlar olurmuş çok kafana takma...5.aydan sonra zaten alımlar başlıyor.....
aşkolsun tatlım bir önceki msj.da kızlar diye yazıp sormuştum bir tek esra cevaplamış onun mesajına alıntı yapıp yazdım....
yoksam olurmu öyle şey.....ayrımız gayrımız yok...hepimiz burda paylaşmak için varız.....
senin kg. durumunu da biliyor ve imreniyorum hatırlarsan 78 kg. düşmüştün diye biliyorum yanlışım yoksa tabi.....
ilk zamanlar olurmuş çok kafana takma...5.aydan sonra zaten alımlar başlıyor.....
arkadaşlar ben hamile kaldığımda 62 kiloydum, şimdi 66 oldum.:18::18: 16 haftalık hamileyim tam. sizce normal mi buişim gücüm yemek yemek oldu ya. sürekli ne yesem diye düşünüyorum. benim bebik doymuyo bi türlü. benim gibi aynı dertten muzdarip olan var mı? kendimi yanlız hissetmek istemiyorum da
kızlar ben şimdi kendi dr.ma göre 17+3 üm
devlette ki dr.a göre 17+5 im neyse 2 güncük farketmez de.....
net.te baktığım da 17+0 ve 17+6 olarak yazan haftalar 18. hafta diye adlandırılıyor........
ya ben bu 3 lü tarama testini 16-20 haftalar arası yapılıyor diye biliyordum......
pelin yazdıktan sonra baktım da bazı siteler 18. diyor bazıları 20 diyor.......
ben o zaman çarşambayı beklemeyip pazartesi bile yaptırsam geç kalmış olacağım(((((( öyle mi kızlar ??????
cetvelinizden gördüm yanlış anlamadım herhalde.....
Rabbim bu mübarek gecede hamile duamı kabul etsin inşallah.....
En kısa zamanda size de bu duyguyu yaşatsın......bir bebeğiniz olsun....
evet canım 9 senedir bekliyorum yavrumu
Allah razı olsun canım inşallah sen ve diğer arkadaşların da hayırlı bir doğum nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi
hayde kızlar sizdende dua bekliyorum dua edelim sakinleşelimm
Alllah tamamına erdirsin canım..tedaviylemi oldu ?bende yakında tüpbebek tedavisi olacam inşallah tıtar bu sefer bu 3. denemem olacakcanım benim beklemek ne kadar zordur bilirim beş yıl da ben bekledim meleğimi. rabbim tez zamanda senide sevindirsin inş beklediğin müjdeyle...allah tüm isteyenlere nasip etsin hamişlerinde bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldırsın inş...
Alllah tamamına erdirsin canım..tedaviylemi oldu ?bende yakında tüpbebek tedavisi olacam inşallah tıtar bu sefer bu 3. denemem olacakyorulduğumu hisediyorumm
Alllah tamamına erdirsin canım..tedaviylemi oldu ?bende yakında tüpbebek tedavisi olacam inşallah tıtar bu sefer bu 3. denemem olacakyorulduğumu hisediyorumm
sende az uğraşmamışsın ama sonucu güzel olmuş inşallah 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin Rabbimcanım benim denemekten bıkma sakın bizde sorun bulunmadığı halde 2 aşılama bir tüp bebek denememiz oldu başarısız... ama ikinci tüp bebek denememizde rabbim nasip etti. moralini çok yüksek tut meleğin sana gelecek buna inan...
Umarım tedavin güzel sonuçlar verir canım, dua edicem senin için inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini
sende az uğraşmamışsın ama sonucu güzel olmuş inşallah 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim
inşallah canım inşallah benimde bu son tedavim olur
canımsınnn çok sağol Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?