2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence de sefan olsun canım bebeğinle huzurlu mutlu bir hamilelik geçir inş...rabbimize dayayalım sırtımızı ne gelirse ondan kabulümüz... bize hep hayır sağlık sıhhat versin inş...

Bugün durgun biraz, keyfi yerinde değil heralde paşacığın
uyuyordur bugün
bence yinede dr a sor ne olur ne olmaz
hepsini alıp denicem canım ya, ayıptır söylemesi sanki tahtaya değiyorum elimi o derece oldular
ben nemlendiriciden gayet memnunm tavsiye ederim yani çok kuruysa sabahları sür hergün vazelin vücult kremi kakao yağlı e vitaminli benim kullandğm o dene istersen

uyuyordur bugün

ben nemlendiriciden gayet memnunm tavsiye ederim yani çok kuruysa sabahları sür hergün vazelin vücult kremi kakao yağlı e vitaminli benim kullandğm o dene istersen

aman uyusun kaç gündür kıpır kıpırdı zaten vazelinin dudak koruyucusunu kullanıyorum ben de kakaolusunu, vücut kremini de deniyim o zaman teşekkürler canım

dr um çok tatlı,zaten sırf tatlılığı yüzünden,o ne derse yapayım diye kabul ettiydim ama gerek yok,ben daha tatlıyım
o bana ben sana amniyosentez yaptır illa demem,testi de illa yaptır demem ama yaptırmanı tavsiye ederim dedi
ama test yapılsa ve bi sorun çıksa bile bebeği aldır da demem,kendi kararın dedi.
ben de aldırmayacağıma,dinim bana müsade etmediğine göre neden kafam bulansın

KK yöneticisi Kazen tarafından kapatıldı canımm

kk yöneticisinden gelen bi mesaj okumuştum ama onda face gurubunun kapatılmayacağını isteyene yöneticilik vereceğini bildiriyordu.. ondan şaşırdım ,ayrıca da üzüldüm.. güzel bilgi paylaşımları oluyordu...

Birisi yanlış anlayıp kapatıldı diye ortaya atarsa yapılmaya çalışılan tüm güzellikler heba olur maalesef. Konu burada can sıkıcı şekilde yeterince tartışıldı ve daha sonra topik temizlendi. Bundan sonra paylaşımlarınıza eskiden olduğu gibi sitemiz üzerinden devam edebilirsiniz

Son düzenleme:

sanırım yaptırdın kandan mı bakılıyor benim hastane 85 tl dedi 10 gün sonra gel yapalım dedi doktorum

gunaydinlar herkese daha kimse gelmemis(cnku turkiyede ck erken burda saat 9.30 oldu:))bnde islerimi goreyim biraz buarada

canm dunku gobegini gordum evet ck yo ama bn 20.haftamdayim artk ve snnkinden biraz daha belirgin ama Maasallah duygununki kadarda degilll.

duygucum bu ne gobis yaaa boyleee.cokk guzel cikmis snnki.snle aramizda 1 hafta filan olmasina ragmen bnmki snnkinden cokk kucukkkama baya baya tepiklio artk bnmki hissediyrm baya.kac gundur kaynanm yanimizda dye aksamlari tam tepiklerken esime gosteremedim esimle bi yalniz kalalim ona da eliyle hissettiricem Insallah:))

günaydın kızlar.
birazdan neslihan iskitle hamilelikte yoga dvd si almıştım onu yapacağım. çok keyifli hepinize tavsiye ederim

gunaydin canm snde bnm gibi sabah gorunup aksama dogru kaybolnlardansinbn sni genc yasta emekliye cikicak kiz olarak hatirliyrm hep

günaydın canım.sabah erkenden baslayınca mesaı ısler yogunlasmadan gırebılıyorum sonra çıkıyorum:)))evet aynen öle az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…