aslına bakarsan ben de hiç bişey yapmayacağıma göre hiç kafamı bulanrımim,yaptırmim o testi
ben de bilmek istemem doğrusu ve benimde çok gördüğüm var sağlam doğan
eğer rabbim bunca yıl sonra bi mucize olarak verdiyse bu bebeği,sağlığını,sıhhatini de verir elbet.
Bugün durgun biraz, keyfi yerinde değil heralde paşacığın
bence yinede dr a sor ne olur ne olmazyok canım,sizin topiğe takılmıyodum,hani bizim bi kaybolan yeliz vardı,ortak arkadaşımız,hatırlarsan,ondan dolayı bi kaç defa yazışmıştık senle ama ben seni takip ediyodum hep,dertler aynı olunca,yazmasam bile aklımda olanlardan birisiydin.
canım benimki idrar değil işte,idrar durumum çok farklı oluyo,daha sıkışmadan karnımda bi baskı hissediyorum,o normaldir diye düşünüp hemen wc gidiyorum ama diğeri,yokk,eminim ama var gibi hissediyorum,tuhaf bi durum
ben nemlendiriciden gayet memnunm tavsiye ederim yanihepsini alıp denicem canım ya, ayıptır söylemesi sanki tahtaya değiyorum elimi o derece oldular
uyuyordur bugün
ben nemlendiriciden gayet memnunm tavsiye ederim yaniçok kuruysa sabahları sür hergün vazelin vücult kremi kakao yağlı e vitaminli benim kullandğm o dene istersen
uyuyordur bugün
bence yinede dr a sor ne olur ne olmaz
ben nemlendiriciden gayet memnunm tavsiye ederim yaniçok kuruysa sabahları sür hergün vazelin vücult kremi kakao yağlı e vitaminli benim kullandğm o dene istersen
KK yöneticisi Kazen tarafından kapatıldı canımm
KK yöneticisi Kazen tarafından kapatıldı canımm
3 lü testtede bakılıyor, istersen ayrıda afp hormonuna bakılıyo sanırım bebeğin karaciğerinden mi ne geliyo, omurga acıkığına bakılıyo kısacası önemli ister tek ona ister 3 lü testle beraber ama kesin yapılması gerekiyor
16+5 göbüşüm çıkmadı diorum ama sizce çıkmışmı eşim inanmıyo artık bana yhaa
Eki Görüntüle 321958 Eki Görüntüle 321959
buda birazz daha yakından çekimmmmEki Görüntüle 321957
bunu bi ay önce çekmiştim;
Eki Görüntüle 321970
bunu da az önce çektim;
Eki Görüntüle 321974
Eki Görüntüle 321980
Eki Görüntüle 321981
gözdem hala tokuşturmak istiyo musun kuzum
günaydınlar
günaydın kızlar.
birazdan neslihan iskitle hamilelikte yoga dvd si almıştım onu yapacağım. çok keyifli hepinize tavsiye ederim
günaydınlar
gunaydin canm snde bnm gibi sabah gorunup aksama dogru kaybolnlardansinbn sni genc yasta emekliye cikicak kiz olarak hatirliyrm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?