aynı uyku halinden bende de var
sürekli uykum var ve yorgunum
benim de 1 oglum var bu bebis te erkek gibi geliyor bana. 2hamileligim de birbirinden cok farkli ama icime erkek doguyo. severken de oglum diyorumm arada bi. oglumdan dolayi da agiz aliskanligi galiba:) esim kiz istiyor. cin takvimine gore de erkek gorunuyor. oglumda da dogru cikmisti. sizler baktiniz nmi cin takvimine?
benim de 1 oglum var bu bebis te erkek gibi geliyor bana. 2hamileligim de birbirinden cok farkli ama icime erkek doguyo. severken de oglum diyorumm arada bi. oglumdan dolayi da agiz aliskanligi galiba:) esim kiz istiyor. cin takvimine gore de erkek gorunuyor. oglumda da dogru cikmisti. sizler baktiniz nmi cin takvimine?
ben ayran içiyorum simitle güzel oluyo süt hem gaz yapıyo hemde midem bulanmıyo ama bi garip oluyo höng desem çıkıcakmış gibi bi his oluyo
ben ayran içiyorum simitle güzel oluyo süt hem gaz yapıyo hemde midem bulanmıyo ama bi garip oluyo höng desem çıkıcakmış gibi bi his oluyo
kızlar yaaa anlaşılan hepimiz pasaklı olduk çıktıkkk sizleri okuyunca inanın içimden bi oh diyesim geliyoo sabah yatağımı bile toplayamadan çıkıyorum evden ve eve gelince öyle moralim bozuk oluyor ki o düzelmemiş yatağa tekrar girince......eşim ben yaparım ben yaparım diyoo ama anca evi silip süpürür makineye bulaşık dizer ben üstüne bi daha düzeltirim eee banyo wc sana baktıktan sonraaaa ne anladım kiii..... inşallah geçer bu günlerimiz gerçi evde olsam yaparmışım gibi geliyoo ama onu da bilmiyorum kiii zaten işte canım çıkıyor....(hiç çalışmak istemiyorumm)
baktım ben de
normal yaşımıza mı bakıcaz
bir de çin yaşı hesaplıcaksın falan diyenler var
yok 1 yaş ekle ocak şubat doğumluysan 2 yaş ekle falan gibi bişeydi
var mı öyle bişey?
regl ağrısı gibi ağrı bende de hala devam ediyor. Hatta bugün bel ağrısı da başladı, hem önden hem arkadan ağrıyorum :/ bu arada iç dediniz diye az önce bi kahve hüplettim, çok keyifliydi
ayy
önceden ayrana bayılırdım
ilk haftalarda da sürekli içtim
şimdi resmen yoğurt ve ayrandan tiksiniyorum
nasıl böyle oldu anlamış değilim
hayatımın her evresinde yoğurt ve ayrana bayılmışımdır halbuki
var canım
in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme
bak burda detaylı anlatmış
hamilelikten oluyor herhald ebu tembellik yada cok bebisimizi ve hayallerini kurmaktan cevremizi görmüyoruz artik onlar dünyaya gelince nolcak bilmiyorum valla
kızlar cinsiyet için şu siteye bi bakın
Google Google Translate
babayla annenin dogum tarihini girin sonrada sat ınızı
мальчик erkek diger çıkan sonucta kız anlamına geliyo
bende türk kahvesini çok seviyorum ama içmiyorum zararlı diye
kontrole gidince doktora soracağım bakalım
inan uyumaktan hayal bile kuramıyorumm şimdi işteyimm ve öyle uykum var ki ..... evi görmek dahi istemiyorummm ....gidiyorum yemek yiyip hemen yatağaaa belki yarın eşimle az biraz ortalık toplarızzz bakalım beyimiz yaparsa tabi
baktım ben de
normal yaşımıza mı bakıcaz
bir de çin yaşı hesaplıcaksın falan diyenler var
yok 1 yaş ekle ocak şubat doğumluysan 2 yaş ekle falan gibi bişeydi
var mı öyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?