2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

regl ağrısı gibi ağrı bende de hala devam ediyor. hatta bugün bel ağrısı da başladı, hem önden hem arkadan ağrıyorum :/ bu arada iç dediniz diye az önce bi kahve hüplettim, çok keyifliydi

baktım ben de
normal yaşımıza mı bakıcaz
bir de çin yaşı hesaplıcaksın falan diyenler var
yok 1 yaş ekle ocak şubat doğumluysan 2 yaş ekle falan gibi bişeydi
var mı öyle bişey?

bktım bndede erkek dior benimde içimden geçen erkek ama Allah bilir sağ salim kucagımıza alsak bi

ben ayran içiyorum simitle güzel oluyo süt hem gaz yapıyo hemde midem bulanmıyo ama bi garip oluyo höng desem çıkıcakmış gibi bi his oluyo

ayy
önceden ayrana bayılırdım
ilk haftalarda da sürekli içtim
şimdi resmen yoğurt ve ayrandan tiksiniyorum
nasıl böyle oldu anlamış değilim
hayatımın her evresinde yoğurt ve ayrana bayılmışımdır halbuki

ben ayran içiyorum simitle güzel oluyo süt hem gaz yapıyo hemde midem bulanmıyo ama bi garip oluyo höng desem çıkıcakmış gibi bi his oluyo

ıcındeykı lactus öyle yapıyor bende zorrrr ıcıyorum mıdem bulansa hıc ıcemıcem herhalde ama özenıyorum ya hamılelıkte mıdesı bulananlara ne güzel bebısının sana yaptıgı muzurluklardan bırı gıbı gelıyor

çin takvimi genelde çıkıyomuş ya orda da kız benimki tabi her hamilelik farklı oluyomuş benim ilk olucağı için allah hayırlısını versin diyorum ikincide düşünürz bakalım
ama benim bi ablam vardı bilimsel olarak falanda araştırmış şimdi erkek spermler hızlı olduğundan eerken döllenmede erkek kız spermler yavaş olduğundan geç olan döllenmede kız oluyomuş die bişey demişti ve ona göre hamile kalmıştı ben pek anlamadım onu nası becerdi ama kızı olmuştu

kızlar yaaa anlaşılan hepimiz pasaklı olduk çıktıkkk sizleri okuyunca inanın içimden bi oh diyesim geliyoo sabah yatağımı bile toplayamadan çıkıyorum evden ve eve gelince öyle moralim bozuk oluyor ki o düzelmemiş yatağa tekrar girince......eşim ben yaparım ben yaparım diyoo ama anca evi silip süpürür makineye bulaşık dizer ben üstüne bi daha düzeltirim eee banyo wc sana baktıktan sonraaaa ne anladım kiii..... inşallah geçer bu günlerimiz gerçi evde olsam yaparmışım gibi geliyoo ama onu da bilmiyorum kiii zaten işte canım çıkıyor....(hiç çalışmak istemiyorumm)

hamilelikten oluyor herhald ebu tembellik yada cok bebisimizi ve hayallerini kurmaktan cevremizi görmüyoruz artik onlar dünyaya gelince nolcak bilmiyorum valla

regl ağrısı gibi ağrı bende de hala devam ediyor. Hatta bugün bel ağrısı da başladı, hem önden hem arkadan ağrıyorum :/ bu arada iç dediniz diye az önce bi kahve hüplettim, çok keyifliydi

bende türk kahvesini çok seviyorum ama içmiyorum zararlı diye

kontrole gidince doktora soracağım bakalım

ferdat bende yoğurttan tiksinen sadece benim sanıyordum, hergün yedim bir ara 3 gündür ayran bile zor içiyorum saldım gitti, şimdi meyveli yoğurt yiyorum, katkılı falandır ama napiyim dedim

kızlar cinsiyet için şu siteye bi bakın

Google Google Translate

babayla annenin dogum tarihini girin sonrada sat ınızı

мальчик erkek diger çıkan sonucta kız anlamına geliyo

hamilelikten oluyor herhald ebu tembellik yada cok bebisimizi ve hayallerini kurmaktan cevremizi görmüyoruz artik onlar dünyaya gelince nolcak bilmiyorum valla

inan uyumaktan hayal bile kuramıyorumm şimdi işteyimm ve öyle uykum var ki ..... evi görmek dahi istemiyorummm ....gidiyorum yemek yiyip hemen yatağaaa belki yarın eşimle az biraz ortalık toplarızzz bakalım beyimiz yaparsa tabi

девочка çıktı kız oluyor heralde
çin takvimine göre de erkek
bakalım hangisi tutacak

kiyamam canim ya ALLAHTAN ben calismiyorum is yasagi geldi hastane ortaminda bulunmami doktor yasakladi bakalim nolcak kolay gelsin sana canim bosver yat dinlen yorma kendini

baktım ben de
normal yaşımıza mı bakıcaz
bir de çin yaşı hesaplıcaksın falan diyenler var
yok 1 yaş ekle ocak şubat doğumluysan 2 yaş ekle falan gibi bişeydi
var mı öyle bişey?

evet canim ordaki yas hesabina gore bakmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…