2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi sabahları hamaratım ya önceden işe gitmeye 15 dk kala kalktığım için koştura koştura çıkıyodum şimdi 2 saat önce kalkıyorum önce pc açıyorum bakıyorum gece ne kaynatmışlar bi günaydın diorum sonra genelde eşim benden geç yattığı için soda şişeleri çitlenmiş çekirdek tasını battaniye ve kaltuğun yastıklarını çıktıkları tepelerden indirip topluyorum sonra mutfağa geç içilmiş ve dökülmemiş kül tablasını temizle su bardağı kola bardağı vs içip bırakılmış bardakları makinaya kaldır vs vs vs sonra yatak odasına geç yatağı topla eşimin kirli çorabı muhakkak olur onu al sepete at sonra akşamdan eğer makinaya çamşr attıysam onu as bakıyorum saat gelmek üzere soyunma odasına geç giyin kirli varsa banyoya götür orayı şöle bi üsten toparla ve ewden çık standart günüm

девочка çıktı kız oluyor heralde
çin takvimine göre de erkek
bakalım hangisi tutacak

ehehehe benim de buna göre kız çine göre erkek napcaz şimdi bare bi kız bi oğlan aynı anda doğursakda :))))

hamarat arkadaşım benimmm ne güzel işte genel olarak derli toplusunnnn ahh ahh beni görecektiniz öncedeeennnnnnn

herkesin farklı çıktı demek
aslında bu bilimsel bişey
doğruluğu daha yüksek gibi geldi bana
çin takvimi daha eğlencesel bişey

Kızlar bakın ne buldum bi doktor sitesinde

Yapılan araştırmalar hamilelik sırasında günde 300-400 mg'dan daha az alınan kafeinin anne adayı ve bebek üzerinde herhangi bir olumsuz etkisinin olmadığını göstermektedir.

Bu nedenle hamile olmanız kahve içmekten vaz geçmeniz anlamına gelmez. Eğer Türk kahvesi tiryakisi iseniz günde 1-2 fincan kahve ile herhangi bir zarar görmeniz çok uzak bir olasılıktır.

eşimin 05.01.1979
benim 08.11.1985
sat.20.10.2011

erkek

hadi hayırlısı diyelim

hani altta kan güncelleme var ya.. en son kimin güncellediyse onun cinsiyetini alıyomuş.. benim kocamla aramda 4 gün cıktı enson o güncellenmiş

erkek

hadi hayırlısı diyelim

hani altta kan güncelleme var ya.. en son kimin güncellediyse onun cinsiyetini alıyomuş.. benim kocamla aramda 4 gün cıktı enson o güncellenmiş

heeee.. hayılısı bakalım nasip mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…