девочка çıktı kız oluyor heralde
çin takvimine göre de erkek
bakalım hangisi tutacak
kızlar yaaa anlaşılan hepimiz pasaklı olduk çıktıkkk sizleri okuyunca inanın içimden bi oh diyesim geliyoo sabah yatağımı bile toplayamadan çıkıyorum evden ve eve gelince öyle moralim bozuk oluyor ki o düzelmemiş yatağa tekrar girince......eşim ben yaparım ben yaparım diyoo ama anca evi silip süpürür makineye bulaşık dizer ben üstüne bi daha düzeltirim eee banyo wc sana baktıktan sonraaaa ne anladım kiii..... inşallah geçer bu günlerimiz gerçi evde olsam yaparmışım gibi geliyoo ama onu da bilmiyorum kiii zaten işte canım çıkıyor....(hiç çalışmak istemiyorumm)
bakalım hangisi tutacak
kızlar cinsiyet için şu siteye bi bakın
Google Google Translate
babayla annenin dogum tarihini girin sonrada sat ınızı
мальчик erkek diger çıkan sonucta kız anlamına geliyo
yaa benimde canım starbucks tan kahve istiyoo amaa daha 1 hafta var dr gitmemeee bugün gidecek varmıydı yaaa sorsa benim için:)))))
ben bi sabahları hamaratım ya önceden işe gitmeye 15 dk kala kalktığım için koştura koştura çıkıyodum şimdi 2 saat önce kalkıyorum önce pc açıyorum bakıyorum gece ne kaynatmışlar bi günaydın diorum sonra genelde eşim benden geç yattığı için soda şişeleri çitlenmiş çekirdek tasını battaniye ve kaltuğun yastıklarını çıktıkları tepelerden indirip topluyorum sonra mutfağa geç içilmiş ve dökülmemiş kül tablasını temizle su bardağı kola bardağı vs içip bırakılmış bardakları makinaya kaldır vs vs vs sonra yatak odasına geç yatağı topla eşimin kirli çorabı muhakkak olur onu al sepete at sonra akşamdan eğer makinaya çamşr attıysam onu as bakıyorum saat gelmek üzere soyunma odasına geç giyin kirli varsa banyoya götür orayı şöle bi üsten toparla ve ewden çık standart günüm
bakalım hangisi tutacak
anlayis tarihi ne ya tarihleri verdikten sonra hangisine basicam anlamadim ben ya :-(
ehehehe benim de buna göre kız çine göre erkek napcaz şimdi bare bi kız bi oğlan aynı anda doğursakda :))))
sat canım son adet tarihini giriyomuşuz
ilk tuşa bas sonra
ya ben anlamadım bunu bana yaparmısın ne verecem ben sana bi baksana
kızlar soda da içmek gerekiyomuş nedendir bilmem :26:
eşinin ve kendinin dogum tarihi ve sat ı söle :26:
eşimin 05.01.1979
benim 08.11.1985
sat.20.10.2011
hamarat arkadaşım benimmm ne güzel işte genel olarak derli toplusunnnn ahh ahh beni görecektiniz öncedeeennnnnnn
erkek
hadi hayırlısı diyelim
hani altta kan güncelleme var ya.. en son kimin güncellediyse onun cinsiyetini alıyomuş.. benim kocamla aramda 4 gün cıktı enson o güncellenmiş
eşimin 05.01.1979
benim 08.11.1985
sat.20.10.2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?