2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ben damla sakızlı türk kahvesini çok seviyorum ama iyi değil die içmiyoduum artık içerim

kahveyi kansızlık için önermiyorlar
ilk 3 ay demir ve kan ilacı verilmediğinden kansızlık yapacak şeylerden uzak durmamız isteniyor
çay da bu nedenle yasaklanıyor zaten
ben 2 günde bir okulda 1 kupa açık çay içiyorum zaten

ee bunda erkek çıktı çinde kız hahahah benimki ortalama bişey olurmuştöbe töbe töbe be çine inanıyorum ruslarınki yalan çinliler zeki insanlar kızım olcak benim

ee bunda erkek çıktı çinde kız hahahah benimki ortalama bişey olurmuştöbe töbe töbe be çine inanıyorum ruslarınki yalan çinliler zeki insanlar kızım olcak benim

o rus şeysi gerçek bilimsel bişey kızlar
hücre yenilemesi olayını yapmış işte
daha mantıklı yani
ki sitede bibaşlık var orda biri cinsiyet hesaplıyor bu yönteme göre

ay canımmmm nasıl sevındım bılemezsin
okuyorum okuyorum bişe yyazmamşısın
ay maşallah canım benım

hissetmiştim bişey olmayacagını ama insan genede korkuyorr
cok dıkakt et kendıne ıyı dınlen

şimdi ilk gebeliğimdekini yaptım onda kız çıktı :) ama erkek ti

doktorum bana kola dahil olmak üzere istediğin herşeyi yiyebilir ve içebilirsin kafeini günde 2 fincanı geçmemek üzere alabilirsin demişti.İlaç olarak da parol ve minoseti ağrı kesici olarak alabilirsin dedi.Tabi ben bunların hiçbirini zararlı olmasa da almadım.

yani abartıya geçmemek kaydıyla hafta da 1 kola mı da içerimm o zaman kayfemi dee ohhh misssssss ..... zaten bunu ünlü bi doktorun sitesinden okudummmm

Son kan güncelleme
BABA . . 01.11.2008
ANNE . . 26.10.2008

biz aynı sene yenilenmişiz

Selam kizlar
Sizlerde benim gibi 3 saat de bir yemek yemezseniz cok halsiz oluyormusunuz?
Ay sanki dusup bayilacaktim eve kendimi zor attim

bu rus takvimi dediğiniz şeyi ben daha önce duymuş ve çevremdeki herkese uygulamıştım. ben size diyim 50 kişiye uyguladım, sadece birinde tutmadı. x yüklü spermlerinin daha uzun ömürlü olduğu, döllenme yumurtlamadan ne kadar geç olursa y yüklü spermler öleceğinden kız olasılığının daha yüksek olduğu söylenir bilimsel olarak. bu ikisi birbiriyle ilişkili olabilir ama bu rus takvimini doktor bi arkadaşa açıkladığımda kıçıyla gülmüştü yok böyle bişi diye :) dedim tutanlar nolcak? tesadüftür dedi. görcez bakalım. benim çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız.. istediğim kız, içime doğan erkek bakalım nolcak :) bir de erkek olursa cinsiyeti 3 ayda öğrenmek mümkünmüş ama kızda daha geç söyleniyormuş.

yani abartıya geçmemek kaydıyla hafta da 1 kola mı da içerimm o zaman kayfemi dee ohhh misssssss ..... zaten bunu ünlü bi doktorun sitesinden okudummmm

ya bencede abartmamak kaydıyla içilebilir diye düşünüyorum.Yoksa benim tüketmemekteki amacım kendi tercihim.Hani çok zararlı aman içilmez yiyilmez aman aman dediğimden değil:)

Selam kizlar
Sizlerde benim gibi 3 saat de bir yemek yemezseniz cok halsiz oluyormusunuz?
Ay sanki dusup bayilacaktim eve kendimi zor attim
ben sürekli halsizim zaten
bugün kahvaltıyla duruyorum sabah 7de yapmıştım
evde abur cubur yedim biraz süt içtim canım bişey istemedi
şimdi karnım acıkmaya başladı ve akşam için hayal kuruyorum
dışarda yeriz artık canımın istediği şeyler var

bir de şey duydum
kalp atışını erken görenlerin erkek, geç görenlerin kızı oluyormuş
aslı var mı bilemem de

beni duyan yokmu bu rus şeyini ilk çocugum için yaptım kız çıktı ama benim ilk çocugum erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…