Kızlar bakın ne buldum bi doktor sitesinde
Yapılan araştırmalar hamilelik sırasında günde 300-400 mg'dan daha az alınan kafeinin anne adayı ve bebek üzerinde herhangi bir olumsuz etkisinin olmadığını göstermektedir.
Bu nedenle hamile olmanız kahve içmekten vaz geçmeniz anlamına gelmez. Eğer Türk kahvesi tiryakisi iseniz günde 1-2 fincan kahve ile herhangi bir zarar görmeniz çok uzak bir olasılıktır.
Yapılan araştırmalar hamilelik sırasında günde 300-400 mg'dan daha az alınan kafeinin anne adayı ve bebek üzerinde herhangi bir olumsuz etkisinin olmadığını göstermektedir.
Bu nedenle hamile olmanız kahve içmekten vaz geçmeniz anlamına gelmez. Eğer Türk kahvesi tiryakisi iseniz günde 1-2 fincan kahve ile herhangi bir zarar görmeniz çok uzak bir olasılıktır.
tatlım bayramda doğum günün varmışşş şimdiden nice güzel mutlu yıllara
kızlar cinsiyet için şu siteye bi bakın
Google Google Translate
babayla annenin dogum tarihini girin sonrada sat ınızı
мальчик erkek diger çıkan sonucta kız anlamına geliyo
ee bunda erkek çıktı çinde kız hahahah benimki ortalama bişey olurmuştöbe töbe töbe be çine inanıyorum ruslarınki yalan çinliler zeki insanlar kızım olcak benim
selam kızlar
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyor şükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedi ve yat dinlen dedi bugün işe geldim sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şükür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...kızlar 2 gün ilerde gidiyormuş bebğim erken gelişmiş off allahıma binlerce şükür...
Çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..bana dua eden arkadaşlara buradan teşekkür ederim
ee bunda erkek çıktı çinde kız hahahah benimki ortalama bişey olurmuştöbe töbe töbe be çine inanıyorum ruslarınki yalan çinliler zeki insanlar kızım olcak benim
o rus şeysi gerçek bilimsel bişey kızlar
hücre yenilemesi olayını yapmış işte
daha mantıklı yani
ki sitede bibaşlık var orda biri cinsiyet hesaplıyor bu yönteme göre
doktorum bana kola dahil olmak üzere istediğin herşeyi yiyebilir ve içebilirsin kafeini günde 2 fincanı geçmemek üzere alabilirsin demişti.İlaç olarak da parol ve minoseti ağrı kesici olarak alabilirsin dedi.Tabi ben bunların hiçbirini zararlı olmasa da almadım.
eşiyle aynı senede denk gelen varmıııı
o zamanda erkek cıkıyor sanırım
bende öyle cıktı
benimki de öyle
o zaman aya bakıyor
illa erkek çıkmıyor
bende kız çıktı mesela
valla gönlüm ikisini de istiyor
o yüzden hiç farketmezz
yani abartıya geçmemek kaydıyla hafta da 1 kola mı da içerimm o zaman kayfemi dee ohhh misssssss ..... zaten bunu ünlü bi doktorun sitesinden okudummmm
benimki de öyle
o zaman aya bakıyor
illa erkek çıkmıyor
bende kız çıktı mesela
valla gönlüm ikisini de istiyor
o yüzden hiç farketmezz
ben sürekli halsizim zatenSelam kizlar
Sizlerde benim gibi 3 saat de bir yemek yemezseniz cok halsiz oluyormusunuz?
Ay sanki dusup bayilacaktim eve kendimi zor attim
bu rus takvimi dediğiniz şeyi ben daha önce duymuş ve çevremdeki herkese uygulamıştım. ben size diyim 50 kişiye uyguladım, sadece birinde tutmadı. x yüklü spermlerinin daha uzun ömürlü olduğu, döllenme yumurtlamadan ne kadar geç olursa y yüklü spermler öleceğinden kız olasılığının daha yüksek olduğu söylenir bilimsel olarak. bu ikisi birbiriyle ilişkili olabilir ama bu rus takvimini doktor bi arkadaşa açıkladığımda kıçıyla gülmüştü yok böyle bişi diye :) dedim tutanlar nolcak? tesadüftür dedi. görcez bakalım. benim çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız.. istediğim kız, içime doğan erkek bakalım nolcak :) bir de erkek olursa cinsiyeti 3 ayda öğrenmek mümkünmüş ama kızda daha geç söyleniyormuş.
ben doktora gittiğimde 6 haftalık die gittim 7+5 günlük dedi şok olmuştum bilmiyorum şimdi nasıl karnımı görsen 4 aylık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?