2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet nar rahmi incelttiğinden düşüğe sebep olabilir
ben de duydum

yaa nasılda cnaım istiyor anlatamm
normalde mıdem bulandıııgı ıcın
tek mandalina ve nar istiyordum

eeennnee dün ben koca bi tane yedim eşim ayıkladı ben yedim anneannem yollamış kendi yetiştiriyo organik bu die annemden yollamış kafam kadrdı yemin ederim

ben kac koca bı tanee 3 gun ustustee yedım bi sürüüüüüü
dedem göndermiş bizede
ay buna nasıl üzüldüm

ben demiştim canım orda bi tv programında duymuştum

Anammmm bi temizlik yapıyım dedimmm doldurmuşsunuz gene topiğii kuzucuğumu da mama sandalyesine bağlamıştım çizgi film izlesin de ayağımın altında dolanmasın die uyuya kalmış sıpamm öyleee neyseki bitirdim ama bende bittim yani....

ay canim sagol valla icimi rahatlattin siddetli degil ama iste ne bileyim huzursuz oldum
telaş etme cnm sakın çok normal bunlar 12. haftaya kadar vücut adet sancıları gibi sancılar yaratabilir dio dr lar hatta kimisinde 12. haftadan sonra bile devam edebiliyooo
benim de 2 tane kızım olacak gibi geliyo
eşime kalsa eşit pay etmiş 1 yumurtaya y leri göndermiş diğerine x leri
1 kız bi erkek olacakmış
cnm ben senin ilk ikizlerini anladığımda da benim de içime 2 kız doğdu nedense allah sağlıklısını versin tatlım
cnm benimde yeni bitti valla..normalde kzıım ayak altında dolanmasa daha rahat yaparım aslında da dinlene dinlene ama işte bi an önce bitsin istiyo insan
allah gönlüne göre cnm hadi bakalımmm 2 ay sonra başlar artık cinsiyetler....
bktım bndede erkek dior benimde içimden geçen erkek ama Allah bilir sağ salim kucagımıza alsak bi
cnm çine baktıysan çin bende kzıımda yanılmıştı bunda da kız çıkıyoo ama bilemedimm
cnm eskiler derler ki et ve süt ürünlerine düşkünlük varsa erkek eğer meyve ve sebzeye düşersen kızdır die bu konumda seninkine de kız diyebilirmiyiz....
rubetttt taklma kuzum bunlaraa bence senin oğlun olcakk nedense öyle doğdu içimeee çini falan boşver tutmuyoo
bende türk kahvesini çok seviyorum ama içmiyorum zararlı diye

kontrole gidince doktora soracağım bakalım
valla bende bayılırım cnm günde 1 fincan türk 1 fincan da sade sütle nes içiyorum valla sıkmayın bu kadar sadece abartmayın arkadaşlarrr....
kızlar soda da içmek gerekiyomuş nedendir bilmem :26:
ben 1 tane içiyorum cnm iyi diyolardı ilk hamileliğimde ama neden bilmiyorum
beni duyan yokmu bu rus şeyini ilk çocugum için yaptım kız çıktı ama benim ilk çocugum erkek
aaaa bide rus şeyimii çıktıı aman hepsi palavra bunlarınnn iştee...

Gelelim benim tahminimeee bence benimki erkek içime öyle doğuyoo nedense ama bi kzıım daha olmasını daha çok istiyorum sanki yanii evet evlatt her koşulda ama iştee kızıma daha yakın olur diyorum kız bide erkek çocuk büyütmedim yaa garip geliyoo nasıl büyütürüm die düşünüyorum garip garip bide eşim inşallah kızdır dedi bikaç sefer biliyorum her halukarde sevincek ama kızlara bayılır kızına aşık o yüzden sanırım 2. nide kız diliyoo..ama hakkımızda hayırlısıı allah sağlıklısını versin dilerim hepimize inşallahh....

canım nerdesinki sen almanyada falansan türk mahalleleri oluyo oralarda bulursunkii..... bulamazmısın yoksa:26::26::26::26:

Danimarkadayim ben. Almanya olsam dedigin gibi türk mahalleleri var ne ararsam bulurum. Ay türk maden suyu bile bulamadim burda. Bugun taze fasulye buldum nasil sevindim anlatamam.

Bu arada nar düsük yapiyor demissiniz. Ay ben nar yedim gecen gun Bidaha dokunmam oyleyse. Endiselendim simdi.
Ben suan sIk sIk aclik disinda bide wc e sIk gitme disinda hic bi belirtim yok.Yani midem bulanmiyor,kusmuyorum. Sadece 3 saat de bir birsey yemezsem cok kotu oluyorum ozmn mideme bisey oluyor

Son düzenleme:

ama narı ben çok severim ve çok yedim greyfurt falanda mı tehlikeli meyveler sınıfında acaba çünkü suyunu içiyorum katı meyve sıkacağında çok güzel oluyo

Nar tanelerinin çekirdeğiyle tüketilmesinin kabızlığa neden olabileceğini ve bağırsak hareketlerini kısıtlayabileceğini unutmayınız.

böle yazıo saraçoğlu sayfasında herhlde bu nedenden ama dediğini duymuştum

ama narı ben çok severim ve çok yedim greyfurt falanda mı tehlikeli meyveler sınıfında acaba çünkü suyunu içiyorum katı meyve sıkacağında çok güzel oluyo

nari hic yemedim de ama greyfurt hergün yiyorum hem bol bol c vitamini iceriyor die. Olmaz be bisey meyveden

benım annem tek cocuk dogurdugundan demek yorum yaapmıyor kadın
benımde annemde kız ıstıyor bendee
hatta eşimdee kız işte diyor ama
1.5 ay daha zaman var benım ogrenmem ııcn
senın daha az hadi iyisin

ben demiştim canım orda bi tv programında duymuştum
bılmıyordum canım orda kim kim bilmediğim için henuz

bende yedımmm cok sukur bısey olmadı
azda olsa yerım bazen herhalde
herseye dayandımda onamı dayanamıcam ne :)

cinsiyet kısmınada tahminlerimizi yazalım bakalım tutturabilecekmiyiz

ben kızım olsun cok istiyorum ama içime erkekmiş gibi doguyor

ultrasondan belli olunca yazsak daha iyi olmazmi?
bende erkek hissediyorum gerci kizimida erkek hissetmistim sanirim ben erkek bebek istiyorum
Ama en onemlisi saglikli olmasi.

canim sende bilgilerini yaz ekliyim listeye. sen yoksun galiba
benimde guya dil calismam lazim yatiyorum valla bir miskinlik bir uyusukluk kizimda hasta tepemde onunla
ugras yok yemek yap ortaligi topla benimki cok daginik offf onlara yetismekten halmi kaliyor ders calismaya
biri gelsede yapsa herseyi ya
benim de 2 tane kızım olacak gibi geliyo
eşime kalsa eşit pay etmiş 1 yumurtaya y leri göndermiş diğerine x leri
1 kız bi erkek olacakmış
cok guldum ya esine :) hak gecmesin yani :))

regl ağrısı gibi ağrı bende de hala devam ediyor. hatta bugün bel ağrısı da başladı, hem önden hem arkadan ağrıyorum :/ bu arada iç dediniz diye az önce bi kahve hüplettim, çok keyifliydi
afiyet olsun
o rus şeysi gerçek bilimsel bişey kızlar
hücre yenilemesi olayını yapmış işte
daha mantıklı yani
ki sitede bibaşlık var orda biri cinsiyet hesaplıyor bu yönteme göre
nasil yani benim icinde bakarmisin belki tutar
benim dogum tarihim 09.01.1983
esimin 21.09.1980
sat 14.09 ama yumurtlama 06 yada 07.10
ne cikiyor??
Keske bende Türkiyede olsamda canimin istedigini yiyebilsem
ahhh yarama bastin canim ben cok uzagim dunyanin bir ucunda ya
cok ozluyorum simiti, peyniri, pastirmayi off offf yok burda yok
Allahin bir kuru nanesine hasretim
hadi ya bilmiyordum iyiki soyledim yemem ben daha :)
burda narlari gordum alicak oldumda altinla yarisiyorlardi vazgectim isabet olmus:)

ya herşeyden azar azar yemekte fayda var sadece en net olarak bildiğim maydanoz.O gerçekten düşüğe sebep oluyomuş.iltihapları falan temizliypmuş rahimdeki o yüzden.Aman Allah korusun bebişlerimiziiii

rubetttt taklma kuzum bunlaraa bence senin oğlun olcakk nedense öyle doğdu içimeee çini falan boşver tutmuyoo
ama ama ama öyle deme tabi önce sağlıklı hayırlı olsunda ama kız olsun litfeeeen

anladım canım ya tüüh adresini ver canın ne istiyosa yollıyım sana

Son düzenleme:
ahhh yarama bastin canim ben cok uzagim dunyanin bir ucunda ya
cok ozluyorum simiti, peyniri, pastirmayi off offf yok burda yok
Allahin bir kuru nanesine hasretim

o zaman iyiki Türkiyede değilsin
nane zararlı!!!!
pastırma da çiğ et olduğu için toxoplazma sorunu yapabilir..

sen dur orada da doğumdan sonra gel mümkünse

greyfurt da mi zarar li? ben bugun aldim canim istedi,bide c-vitaminden dolayi aldim.

Kızlar ben çıkıyorummm sanırım bayram dönüşüne kadar giremem hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorummmm. hepinizin ellerinden öperimmm bebişlere iyi bakınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…