evet nar rahmi incelttiğinden düşüğe sebep olabilir
ben de duydum
eeennnee dün ben koca bi tane yedim eşim ayıkladı ben yedimanneannem yollamış kendi yetiştiriyo organik bu die annemden yollamış kafam kadrdı yemin ederim
bide bişey sorcam kızlar
sızde gordunuzmu bılmıyorum facebook taki grupta bahsedilmişti
nar ın dusuk yapabılecegını soylemiş ibrahım saracoğlu
internette baktım ama bulamadım orda biri yazmıştı
ama pek net bı bılgı yok
siz duydunuzmu hiç
tam nar mevsımı malum
telaş etme cnm sakın çok normal bunlar 12. haftaya kadar vücut adet sancıları gibi sancılar yaratabilir dio dr lar hatta kimisinde 12. haftadan sonra bile devam edebiliyoooay canim sagol valla icimi rahatlattin siddetli degil ama iste ne bileyim huzursuz oldum
cnm ben senin ilk ikizlerini anladığımda da benim de içime 2 kız doğdu nedense allah sağlıklısını versin tatlımbenim de 2 tane kızım olacak gibi geliyo
eşime kalsa eşit pay etmiş 1 yumurtaya y leri göndermiş diğerine x leri
1 kız bi erkek olacakmış
cnm benimde yeni bitti valla..normalde kzıım ayak altında dolanmasa daha rahat yaparım aslında da dinlene dinlene ama işte bi an önce bitsin istiyo insanbende günlerdir azar azar yaparım diye çağırmadım nebiliyim hamileymişim..perdeler kaldı birtek onu akşam kocama yaptırcam yemek yapmam lazım ders çalışmam lazım..çocuk uyuyor...valla bide çalışsam neyapacakmışım bilmiyorum ....kolay gelsin sana da zor kadın olmak
allah gönlüne göre cnm hadi bakalımmm 2 ay sonra başlar artık cinsiyetler....benim de 1 oglum var bu bebis te erkek gibi geliyor bana. 2hamileligim de birbirinden cok farkli ama icime erkek doguyo. severken de oglum diyorumm arada bi. oglumdan dolayi da agiz aliskanligi galiba:) esim kiz istiyor. cin takvimine gore de erkek gorunuyor. oglumda da dogru cikmisti. sizler baktiniz nmi cin takvimine?
cnm çine baktıysan çin bende kzıımda yanılmıştı bunda da kız çıkıyoo ama bilemedimmbktım bndede erkek dior benimde içimden geçen erkek ama Allah bilir sağ salim kucagımıza alsak bi
cnm eskiler derler ki et ve süt ürünlerine düşkünlük varsa erkek eğer meyve ve sebzeye düşersen kızdır die bu konumda seninkine de kız diyebilirmiyiz....ayy
önceden ayrana bayılırdım
ilk haftalarda da sürekli içtim
şimdi resmen yoğurt ve ayrandan tiksiniyorum
nasıl böyle oldu anlamış değilim
hayatımın her evresinde yoğurt ve ayrana bayılmışımdır halbuki
rubetttt taklma kuzum bunlaraa bence senin oğlun olcakk nedense öyle doğdu içimeee çini falan boşver tutmuyooçin takvimi genelde çıkıyomuş ya orda da kız benimki tabi her hamilelik farklı oluyomuş benim ilk olucağı için allah hayırlısını versin diyorum ikincide düşünürz bakalım
ama benim bi ablam vardı bilimsel olarak falanda araştırmış şimdi erkek spermler hızlı olduğundan eerken döllenmede erkek kız spermler yavaş olduğundan geç olan döllenmede kız oluyomuş die bişey demişti ve ona göre hamile kalmıştı ben pek anlamadım onu nası becerdi ama kızı olmuştu
valla bende bayılırım cnm günde 1 fincan türk 1 fincan da sade sütle nes içiyorum valla sıkmayın bu kadar sadece abartmayın arkadaşlarrr....bende türk kahvesini çok seviyorum ama içmiyorum zararlı diye
kontrole gidince doktora soracağım bakalım
ben 1 tane içiyorum cnm iyi diyolardı ilk hamileliğimde ama neden bilmiyorumkızlar soda da içmek gerekiyomuş nedendir bilmem :26:
aaaa bide rus şeyimii çıktıı aman hepsi palavra bunlarınnn iştee...beni duyan yokmu bu rus şeyini ilk çocugum için yaptım kız çıktı ama benim ilk çocugum erkek
canım nerdesinki sen almanyada falansan türk mahalleleri oluyo oralarda bulursunkii..... bulamazmısın yoksa:26::26::26::26:
bide bişey sorcam kızlar
ama pek net bı bılgı yok
siz duydunuzmu hiç
tam nar mevsımı malum
ama narı ben çok severim ve çok yedimgreyfurt falanda mı tehlikeli meyveler sınıfında acaba çünkü suyunu içiyorum katı meyve sıkacağında çok güzel oluyo
annemin 3 kızı var bırakta çözsün artık kadın bıktı kızlardan bi tane daha yapağlı gelicek diyip duruyo sonra çin takviminde ne çıktı dedi kız dediim tüüü tüüü demeye dewam ettiona kalsa kızda olsa pipi takıp dolandırıcak o kadr erkek istiyo
bılmıyordum canım orda kim kim bilmediğim için henuzben demiştim canım orda bi tv programında duymuştum
ama narı ben çok severim ve çok yedimgreyfurt falanda mı tehlikeli meyveler sınıfında acaba çünkü suyunu içiyorum katı meyve sıkacağında çok güzel oluyo
cinsiyet kısmınada tahminlerimizi yazalım bakalım tutturabilecekmiyiz
ben kızım olsun cok istiyorum ama içime erkekmiş gibi doguyor
canim sende bilgilerini yaz ekliyim listeye. sen yoksun galibaselam arkadaşlar...benim aşırı uykum geliyor şuan o kadar uykum var ki ders çalışmam lazım neyapacam bilmiyorum.....başka zamanım da yok şimdi oğlum uyurken çalışabiliyorum ancak....2.si daha zormuş....zaten kendine ait planım yoktu şimdi hiç kalmadı .... ama yine de çok güzel bir duygu
benim de 2 tane kızım olacak gibi geliyo
eşime kalsa eşit pay etmiş 1 yumurtaya y leri göndermiş diğerine x leri
1 kız bi erkek olacakmış
afiyet olsunregl ağrısı gibi ağrı bende de hala devam ediyor. hatta bugün bel ağrısı da başladı, hem önden hem arkadan ağrıyorum :/ bu arada iç dediniz diye az önce bi kahve hüplettim, çok keyifliydi
nasil yani benim icinde bakarmisin belki tutaro rus şeysi gerçek bilimsel bişey kızlar
hücre yenilemesi olayını yapmış işte
daha mantıklı yani
ki sitede bibaşlık var orda biri cinsiyet hesaplıyor bu yönteme göre
ahhh yarama bastin canim ben cok uzagim dunyanin bir ucunda yaKeske bende Türkiyede olsamda canimin istedigini yiyebilsem
hadi yabide bişey sorcam kızlar
ama pek net bı bılgı yok
siz duydunuzmu hiç
tam nar mevsımı malum
cnm ben senin ilk ikizlerini anladığımda da benim de içime 2 kız doğdu nedense allah sağlıklısını versin tatlım
ama ama ama öyle deme tabi önce sağlıklı hayırlı olsunda ama kız olsun litfeeeenrubetttt taklma kuzum bunlaraa bence senin oğlun olcakk nedense öyle doğdu içimeee çini falan boşver tutmuyoo
Danimarkadayim ben. Almanya olsam dedigin gibi türk mahalleleri var ne ararsam bulurum. Ay türk maden suyu bile bulamadim burda. Bugun taze fasulye buldum nasil sevindim anlatamam.
Bu arada nar düsük yapiyor demissiniz. Ay ben nar yedim gecen gunBidaha dokunmam oyleyle
ahhh yarama bastin canim ben cok uzagim dunyanin bir ucunda ya
cok ozluyorum simiti, peyniri, pastirmayi off offf yok burda yok
Allahin bir kuru nanesine hasretim
ama ama ama öyle deme tabi önce sağlıklı hayırlı olsunda ama kız olsun litfeeeen
anladım canım ya tüüh adresini ver canın ne istiyosa yollıyım sana
Kızlar ben çıkıyorummm sanırım bayram dönüşüne kadar giremem hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorummmm. hepinizin ellerinden öperimmmbebişlere iyi bakınnnnn
Kızlar ben çıkıyorummm sanırım bayram dönüşüne kadar giremem hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorummmm. hepinizin ellerinden öperimmmbebişlere iyi bakınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?