yemesek iyi olacka gibi en azından canımız ıstemedıgı sureceeultrasondan belli olunca yazsak daha iyi olmazmi?
bende erkek hissediyorum gerci kizimida erkek hissetmistim sanirim ben erkek bebek istiyorum
Ama en onemlisi saglikli olmasi.
canim sende bilgilerini yaz ekliyim listeye. sen yoksun galiba
benimde guya dil calismam lazim yatiyorum valla bir miskinlik bir uyusukluk kizimda hasta tepemde onunla
ugras yok yemek yap ortaligi topla benimki cok daginik offf onlara yetismekten halmi kaliyor ders calismaya
biri gelsede yapsa herseyi ya
cok guldum ya esine :) hak gecmesin yani :))
afiyet olsun
nasil yani benim icinde bakarmisin belki tutar
benim dogum tarihim 09.01.1983
esimin 21.09.1980
sat 14.09 ama yumurtlama 06 yada 07.10
ne cikiyor??
ahhh yarama bastin canim ben cok uzagim dunyanin bir ucunda ya
cok ozluyorum simiti, peyniri, pastirmayi off offf yok burda yok
Allahin bir kuru nanesine hasretim
hadi yabilmiyordum iyiki soyledim yemem ben daha :)
burda narlari gordum alicak oldumda altinla yarisiyorlardi vazgectim isabet olmus:)
ya herşeyden azar azar yemekte fayda var sadece en net olarak bildiğim maydanoz.O gerçekten düşüğe sebep oluyomuş.iltihapları falan temizliypmuş rahimdeki o yüzden.Aman Allah korusun bebişlerimiziiii
Kızlar ben çıkıyorummm sanırım bayram dönüşüne kadar giremem hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorummmm. hepinizin ellerinden öperimmmbebişlere iyi bakınnnnn
Kızlar ben çıkıyorummm sanırım bayram dönüşüne kadar giremem hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorummmm. hepinizin ellerinden öperimmmbebişlere iyi bakınnnnn
Düsünmen yeterli saol
cok guldum kiz Allah iyiligini versin :)o zaman iyiki Türkiyede değilsin
nane zararlı!!!!
pastırma da çiğ et olduğu için toxoplazma sorunu yapabilir..
sen dur orada da doğumdan sonra gel mümkünse
[SUB][/SUB]
el öpenlerin çok olsun :) Seninde bayramını kutlarım canım dönüşte bebişin biraz daha büyümüş olcak.Sende bebişine ii bak güle güle...
greyfurt da mi zarar li? ben bugun aldim canim istedi,bide c-vitaminden dolayi aldim.
biran önce bayram bitsin istiyorummm çünkü 12 kasımda BEBEĞİMLE ay pardon dr la randevummm var
biran önce bayram bitsin istiyorummm çünkü 12 kasımda BEBEĞİMLE ay pardon dr la randevummm var
nane içme demişti doktor
yaa ben hep zararlı seyler yapmısım sımdı duusndumde
mıdem bulanıyor dıye 3 gun nane içtim
dun naneli maydanozlu bı salata yedım hiç aklıma bile gelmedi
3 günde nar yedım
ilk istediğim şey colaydı
töbe yarabbim Allah ım sen koruuuu
kasıklarımda cok agrıyor zateeen
inşallah bişey olmaz
aynen ya burasi bide almanya güya hic birsey yok burda da Allah in köyündeyiz zaten cok özlüyorum ülkemi yaaaa . Türk marketleri var ama bi görseniz hep dandik mal satiyolar cok ayiptir yaa cok üzülüyorum böle gördükce ne simit var ne pidesi ne baklavasi ne meyvesi ülkemiz gibisi yokmus yaa. Birde ben 2 yildir burdayim hicccccccccc alisamadim alisamamda asla. Ya ben lahmacun, iskender yemek manti yemek istiyorum yaaaaaaaahhh yarama bastin canim ben cok uzagim dunyanin bir ucunda ya
cok ozluyorum simiti, peyniri, pastirmayi off offf yok burda yok
Allahin bir kuru nanesine hasretim
.....alıntı.....
greyfurt, içilen ilaçların karaciğerde parçalanıp atılmasını engelleyen dünyadaki tek meyve. böylece greyfurt ile birlikte ilaç alıyorsanız ve ilaca 1 hafta boyunca devam ederseniz tüm ilaçlar sanki bir kerede yutulmuş gibi vucutta duruyor.
Lutfen ilaç kullanırken GREYFURT yemeyiniz veya suyunu icmeyiniz
.....alıntı.....
portakal mandalina falan ye
hatta ille de c vitamini diyosan yeşilbiberde çok çok daha fazla var
hatta bugün trt 1 de saraçoğlu vardı nane, adaçayı, maydonoz, kekik yasakmış ilk 3 ayında
aynen ya burasi bide almanya güya hic birsey yok burda da Allah in köyündeyiz zaten cok özlüyorum ülkemi yaaaa . Türk marketleri var ama bi görseniz hep dandik mal satiyolar cok ayiptir yaa cok üzülüyorum böle gördükce ne simit var ne pidesi ne baklavasi ne meyvesi ülkemiz gibisi yokmus yaa. Birde ben 2 yildir burdayim hicccccccccc alisamadim alisamamda asla. Ya ben lahmacun, iskender yemek manti yemek istiyorum yaaaaaaa
.....alıntı.....
greyfurt, içilen ilaçların karaciğerde parçalanıp atılmasını engelleyen dünyadaki tek meyve. böylece greyfurt ile birlikte ilaç alıyorsanız ve ilaca 1 hafta boyunca devam ederseniz tüm ilaçlar sanki bir kerede yutulmuş gibi vucutta duruyor.
Lutfen ilaç kullanırken GREYFURT yemeyiniz veya suyunu icmeyiniz
.....alıntı.....
portakal mandalina falan ye
hatta ille de c vitamini diyosan yeşilbiberde çok çok daha fazla var
evvettt kekik, adaayı asla zaten!!!
tutunmayı artırıcı besnler de ananas, kabak çekirdeği, incir, süt, yoğurt
ama bizimki çok şükür tutunduğundan ille de gerek yok
ya bende rejim yapıyordum içmiyordum kaç aydırbişey olmaz canım aşırı yemedin yaa bi ihtimal sadece bunlar bende ilk hamileliğimden beri hala daha kola içmem
evvettt kekik, adaayı asla zaten!!!
tutunmayı artırıcı besnler de ananas, kabak çekirdeği, incir, süt, yoğurt
ama bizimki çok şükür tutunduğundan ille de gerek yok
Saol bilgiler icin.
Iyiki daha yememisim
Portakalda aldim yesil biberde bol bol onlardan yiyeyim ozaman
Bu arada ne kadar cok sey varmis zararli olan. Ben ömrümde hic maydanoz yemem zaten nefret ederim yasak olmasida iyi olmus :26:
Meyvesuyu filanda yasak mi?ögregin visne suyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?