canım aynen nar gıbı ananastanda bahsettıler
erken doguma falanda sebep oldugu ıcın tavsıye edılmez diyee
az önce gebelıkte nar zararlı mı konusundada ananastan bahsedilmiş zaten
bende ilk haftalarda yogurt sut peynır hepsını bı guzel tuketıyordumayy
önceden ayrana bayılırdım
ilk haftalarda da sürekli içtim
şimdi resmen yoğurt ve ayrandan tiksiniyorum
nasıl böyle oldu anlamış değilim
hayatımın her evresinde yoğurt ve ayrana bayılmışımdır halbuki
tüp bebek tedavisinde transferden sonra ananas yenmesini öneriyolar
Herkese merhaba nasilsiniz kizlar? Esra'dan haberi olan var mi? Bugun Dr a gidecekti
aynen bende ilk zamanlarda hergün yumurta, 3 bardak süt, en az haftada bir balik, et yemekleri oo neler neler ama yok artik bitti simdi yiyemiyorum hersey hos burda yicek biseyde bulamiyorum mutfaga giremiyorum zaten esim yapiyo yapabildigi kadar. Ama yani yok bazen cok tuzlu oluyo yok bezen tadi olmuyo kiyamam suana kadar yemek yapmisligimi var eee annemler türkiyede ana yemegi yok.Sonra hadi evde bisey yok disari git ye burda güzel yerlerde yok alman yemekleri zaten bi dandik üffff simdi türkiye olcaktim gitcektim ne istersem yicektim baligimizda bol etimizde ahh yaaaa ahhhhhhhhhhbende ilk haftalarda yogurt sut peynır hepsını bı guzel tuketıyordum
mıdem bulanmaya baslayınca hepsını bıraktım
içemiyorum yiyemiyorum
naısl olcak bilmem
yumurtadan zaten tiksindim
Herkese merhaba nasilsiniz kizlar? Esra'dan haberi olan var mi? Bugun Dr a gidecekti
eee Esra burda görünüyoo cnm....
aynen bende ilk zamanlarda hergün yumurta, 3 bardak süt, en az haftada bir balik, et yemekleri oo neler neler ama yok artik bitti simdi yiyemiyorum hersey hos burda yicek biseyde bulamiyorum mutfaga giremiyorum zaten esim yapiyo yapabildigi kadar. Ama yani yok bazen cok tuzlu oluyo yok bezen tadi olmuyo kiyamam suana kadar yemek yapmisligimi var eee annemler türkiyede ana yemegi yok.Sonra hadi evde bisey yok disari git ye burda güzel yerlerde yok alman yemekleri zaten bi dandik üffff simdi türkiye olcaktim gitcektim ne istersem yicektim baligimizda bol etimizde ahh yaaaa ahhhhhhhhhh
Merhabaaaaaaa haziran anneleriii... Nasilsiniz
Kizlar nasilllllllllll hosuma gitti siz benim yolumu mu gozluyorsunuz
Sabah doktoruma gittimmm ve hersey cok guzelllllllllll cok sukur... Yavrumun elini ayagini kafasini herseyeyini o kadar net gordum ki...
Topalacik kuzummmmmm
Onumuzdeki carsamba yine gorucem insaALLAHHHHHHHHHH
Sizler nasilsiniz? ne var ne yok?
eee Esra burda görünüyoo cnm....
nane içme demişti doktor
yaa ben hep zararlı seyler yapmısım sımdı duusndumde
mıdem bulanıyor dıye 3 gun nane içtim
dun naneli maydanozlu bı salata yedım hiç aklıma bile gelmedi
3 günde nar yedım
ilk istediğim şey colaydı
töbe yarabbim Allah ım sen koruuuu
kasıklarımda cok agrıyor zateeen
inşallah bişey olmaz
Sabah doktoruma gittimmm ve hersey cok guzelllllllllll cok sukur... Yavrumun elini ayagini kafasini herseyeyini o kadar net gordum ki...
Topalacik kuzummmmmm
Topalacik kuzummmmmm
canıım yaa kötü ama walla yollayın adreslerinizi bozulmıcak şeylerden yolliyim size
Kizlar nane zararli mi? narda mi zararli?
Ben bilmiyordum
ay ne güzel canim bebisini görmüssündarisi benim basima artik ama 3 hafta var yaaa bak senin doktor iyimis bide haftayada gün vermis ben meraktan ölücam 3 haftaya kadar yaaa
ay ne güzel olur ama iste can illa bozulcak seylerden istiyo ki
aynen bende ilk zamanlarda hergün yumurta, 3 bardak süt, en az haftada bir balik, et yemekleri oo neler neler ama yok artik bitti simdi yiyemiyorum hersey hos burda yicek biseyde bulamiyorum mutfaga giremiyorum zaten esim yapiyo yapabildigi kadar. Ama yani yok bazen cok tuzlu oluyo yok bezen tadi olmuyo kiyamam suana kadar yemek yapmisligimi var eee annemler türkiyede ana yemegi yok.Sonra hadi evde bisey yok disari git ye burda güzel yerlerde yok alman yemekleri zaten bi dandik üffff simdi türkiye olcaktim gitcektim ne istersem yicektim baligimizda bol etimizde ahh yaaaa ahhhhhhhhhh
Topalacik kuzummmmmm
amanda aman bızdıkını görmüşmüüüühadi bakalım canım çok sevindiim bende görcemki haftayaaaa nası heyecanlıyım var ya anlatamaaam uçarak gidicem ogün sanırım
eeee nie hbr vermiyonn kuzumm ohh ne güzelll biz bayramdan sonraki haftayı beklicez bakalım hayırlısı...
Kizlar nane zararli mi? narda mi zararli?
Ben bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?