2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kilo vermedimde bişeyde yemiyorum dr şikayet etti eşim bişey yemiyo die o sen yorma kafanı bebek alıcağını alıyo parazit gibidir dedi parazit dedi bebişime sinir olmuştum o an

esracim gözün aydin canim darisi basimiza insALLAH buarada pelishhh yok ortalikta rana ??? nerde bunlar yavvv

kızlar anca yazıyorum :))))

Allah'ım şükürler olsun sana yarabbim diyorum
akıtıyorum ince ince yaşları gözümden sonra siliyorum saçmalama güzel şeyler bunlar ağlama Rabbinin gücüne gider diye......

Yaradanım olmayanlara da nasip etsin,başka çok başka birşeymiş bu çünkü :))))
mercimeğim artık bir minik fasulye kadarmış teyzeleri 1 cm olmuş ve 7 haftalıkmış.......

8 aralık bir sonraki randevu tarihimiz.......

ay ne güzel canim bebisini görmüssün darisi benim basima artik ama 3 hafta var yaaa bak senin doktor iyimis bide haftayada gün vermis ben meraktan ölücam 3 haftaya kadar yaaa

Evet gordum bucurumuu nasil bir duygu bu yaaa ALLAH'im nasill sarilasim vardi anlatamam... Canim benim ben bir kac ay once 10 haftalikken dusuk yaptim (bebegimin kalbi durmustu) o yuzden cagiriyor sagolsun SIKI takipte.

canim benim gözün aydin ne güzel büyümüs o öyle kesesini nezaman görmüstün kalp atislarini yenimi duydun?

ne istiyoki canın ya bazı kargolar 2 günde falan götürüyodu galiba onu araştırmak lazım tabi:):) olsun olsun turşu falan istersen söyle ne bilim meyve falanda bozulmaz

ay sagolun valla canlarim benim sen bizi buraya gelirken görceniz bavul sirf tursular, zeytin yaglari, salcalar , kasar peynirleri , sucuklar of offff nelerde doluyo annem bide kendi yapiyo hep dolduruyo anam dolduruyo ama iste hemencik bitiveriyo neyseki bu yilbasinda Allah nasip ederse geliyoruz türkiyeye ah anamin yemekleri cooooooook özledim yaa

Hmm, bende dikkat edeyim o zaman. Yogurt corbasi cekiyor su siralar canim soyleee uzerine bol miktarda nane koyacan offf

Maydanozla nara dikkat edeyim bari, baska dikkat edilmesi gereken birseyler var mi?

Biberiye, adacayi filanda iyi degilmis onlarida biliyorum.

maşallahhh ne güzel
darısı bizim başımıza inşallah biz de bebişleri görür, kalplarini duyarız

Evet gordum bucurumuu nasil bir duygu bu yaaa ALLAH'im nasill sarilasim vardi anlatamam... Canim benim ben bir kac ay once 10 haftalikken dusuk yaptim (bebegimin kalbi durmustu) o yuzden cagiriyor sagolsun SIKI takipte.

ay canim benim doktor un iyi iste yakindan takip yapiyo Kiyamam ben o bücüre oy oy siz anlatiyonuz ya böle gözlerimsulaniyo yaa Allah im isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin saglikla büyütmemizi nasip etsin insallah

ne mutlu sana canım
hep mutlu ol böylee
maşallah

ben kilo vermedimde bişeyde yemiyorum dr şikayet etti eşim bişey yemiyo die o sen yorma kafanı bebek alıcağını alıyo parazit gibidir dedi parazit dedi bebişime sinir olmuştum o an

Pardonn karistirdimmmm Ranaydi kilo veren demi??? baglaninca onada soyliyeyimde ici rahatlasin.

Evet yaaa hos degil oyle seyler kullanmalari onlari bizim guzumun nuru, meleklerimiz onlar...

benim anne tarafım hepsi nerdeyse yurt dışında onlardan biliyorum canım arabayla geldiklerinde hele soğana kadar götürüyolar

benim anne tarafım hepsi nerdeyse yurt dışında onlardan biliyorum canım arabayla geldiklerinde hele soğana kadar götürüyolar

ah ah bıze bısey hazırlayan yollayan yok kaynanam hanfendısı bır tane seker bıle vermez cok derdım var cooook torunun olcak dedım hm ıyı oglumu ver dedı cadı ya resmen

sorma canim ya yok ki bisey gercekten öle böle degil burdakiler nasil yasiyolar damak zevkleri olmadan bilmiyom ben ülkem kadar zengin sofrasi olan baska ülke yoktur eminim yani

Aynen canim o kadar sukretmemiz gerekiyor gobegimizdeki mucizelerimize. Cok sevindim bebeginin saglikla buyudugune insaALLAH saglikla sihhatle alirsin kucagina.

esracim gözün aydin canim darisi basimiza insALLAH buarada pelishhh yok ortalikta rana ??? nerde bunlar yavvv

Tsk ederimmmmm, insaALLAH darisi basina

Evet yoklar insaALLAH hersey yolundadir.

ah ah bıze bısey hazırlayan yollayan yok kaynanam hanfendısı bır tane seker bıle vermez cok derdım var cooook torunun olcak dedım hm ıyı oglumu ver dedı cadı ya resmen

aman benimki yapsada ben istemiyorum 2 gün sonra kakınç olur aslanlar gibi kendi başımın çaresine bakıyorum olmadı annemden istiyorum kaynananın hangisi iyiki seninki iyi olsun en iyisi bile arkandan neler yapıyo sallaa boşver

ay canim benim doktor un iyi iste yakindan takip yapiyo Kiyamam ben o bücüre oy oy siz anlatiyonuz ya böle gözlerimsulaniyo yaa Allah im isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin saglikla büyütmemizi nasip etsin insallah

Evet cok iyi benim doktorum ama sadece uc ayima kadar takip edecek beni (tup bebek unitesinde cunku) yani son haftalarimiz doktorumla nasil uzuluyorum anlatamam. Keske 9 ay boyunca hep ona gidebilseydim.

Aynen bende cok heycanlaniyorum seviniyorumm burdaki herkezin olumlu gelismelerinden. InsaALLAH hep boyle devam eder.

HAKLISIN canim ama benimki resmen bildigin süreya hanim yasemince gibi ah ah neler cekiyom ALLAHTAN uzakta türkiyede cok sükür kocam neyin ne oldugunu biliyor esimin spermleri az olmasindan tüp bebek yapicagimi söyledim bana bizde kisir yoktur sen dogum kontrol aldin ondandir diyen kadindan ne beklersin anne gibisi yok valla kurban olayim anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…