Arkadaşlar bugün doktora gittim. 6 hafta 2 günlük hamileyim.ama kesenin içide kalp atışı da duyulmadı.perşembe günü tekrar gidicem yine bi gelişme olmazsa kürtaj dedi doktorum.bu kadar mutlu olmuş bağlanmışken bu haberi almak dünyamı başıma yıktıaranızda benim gibi olup bebeği gelişen oldu mu?yani önümüzdeki hafta kese dolar ve kalp atışını duyabilir miyim sizce?Allah kimseye yaşatmasın kahrolduk eşimde bende
kızlar benim betahcg iğce düşmüş şuan 83 benim bebişim beni bıraktııııııbu ikinci kez önce ikizlerim sonra bu bebeğim çok kötüyümmmmm umarım siz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınz
cnm yaaa benim başıma gelmedi ama çok duydumm umudunu yitirme tatlımmm umarımm geç döllenmedir ve kuzucunnn kalp atışlarıyla karşılar sizi ama bence bi dr a daha görünsen diyorummm bu tip durumlarda tek dr a bağlı kalmamak lazım....
şimdi araya bayram girdi.bayramdan sonra düşünüyorum canım.güzel dileklerin için çok sağol.umarım perşembe günü sevinç çığlıkları atarak buraya yazarım.bebeğimi ve kalp atışını duydum die.tek çarem dua etmek
gelcek cnm merak etmee bak bayram gelcek geçcekk kalabalıkkk sonra bi bakmışsın 15 i olmuşş kuzun ben ordayım anneee dicekkk sana iiyi düşün cnm iyi düşünn muhakkak kii iyi olsun
ınsallah canım hersey dedıgın gıbı olurcok zor bır sürecmıs bu ya endıseler kaygılar düsünceler of of
inşallahh kızlar.ben daha kalp atışını duymadm ve meraktan çatlıorm
cnm bende aşağı yukarı o zmanalarda gidicemmm....hatta belki 17 si 18 i ama ii düşünmeye çalışıyorum hepp bugün yarın başımıza ne gelcek belli değil cnm ...umutlu olmalıyızzz iyi olmalıyızz ben inanıyorumm kuzucunda orda sana merhaba demek için hazırlanıyoo ve bekliyoo şimdii kendini üzmede kuzunla ilk bayramını güzel kutla tatlım....
şimdi araya bayram girdi.bayramdan sonra düşünüyorum canım.güzel dileklerin için çok sağol.umarım perşembe günü sevinç çığlıkları atarak buraya yazarım.bebeğimi ve kalp atışını duydum die.tek çarem dua etmek
canim görememesi cokkkk normal benim doktorum bana 6 haftalikken gelme göremicem panik yapicaksin sonra dedi ben sade kese gördüm 8 hafta doldugunda gidicem bebisimin varligini kalp atislarini görmeye panik yapma cok gereksiz cünki
cnm bende aşağı yukarı o zmanalarda gidicemmm....hatta belki 17 si 18 i ama ii düşünmeye çalışıyorum hepp bugün yarın başımıza ne gelcek belli değil cnm ...umutlu olmalıyızzz iyi olmalıyızz ben inanıyorumm kuzucunda orda sana merhaba demek için hazırlanıyoo ve bekliyoo şimdii kendini üzmede kuzunla ilk bayramını güzel kutla tatlım....
Zor bir dönem bizler için.beklemek tüm psikolojimizi alt üst ediyor.umarım sende yavrunun kalp atışını duyarsın.kese dolu mu peki onu görebildi mi doktor?
cnm 7 haftalık bugün itibariyle ben gördümm ama iştee görmek de bişi ifade etmiyo kiii orda kalmasıı durması önemlii....EVET CANIM haklisin seninki suan nekadarlikti ne güzel bizim icin o tarihler cok önemli herseyin hayirlisi olsun insALLAH hepimiz icin
Zor bir dönem bizler için.beklemek tüm psikolojimizi alt üst ediyor.umarım sende yavrunun kalp atışını duyarsın.kese dolu mu peki onu görebildi mi doktor?
güzel yürekli insan hepimize moral vermeye çalışıyosun.Allah seninde yanında olsun.sağol...
CANIM GITTIGIMDE HENÜZ 5+2 DI SADE KESEYI GÖRDÜ COK ERKEN DEDI ULTRASONDA KIYTIRIK BISEYDIKAN DEGERLERIN IYI DEDI TRANSFERIN 11 gün 70 17 gün 1200 cikti senin nasildi sen gördünmü bebisini keseyi tam olarak nezaman gördün ???
ben ilk gittiimde 5+2 idi sadece kese göründü içini göremedim dedi.1 hafta sonra gel dedi yani bugün 6+2 de gittim.yolk kesesi var ama bebeği ve kalp atışını duyamadım dedi.önümüzdeki perşembe tekrar gidicem .bakalım sonuç nolcak.umarım sen de ben de bizler gibi bekleyen tüm anne adayları da güzel sonuçlar alır.
bu arada betahcg 11. gün 205 13. gün 968 di.bir daha da baktırmadım..
ikiz olmasin bunlar iki tanemi yerlestirdiler yoksa degerlerin gayet yüksek canim ben yurt disindayim burda hemen cagirmiyorlar keseyi gördü bidahakina kalp atisi bebek hepsini bir görmemiz icin 8 haftalikken gel dedi ama yolk sac göründüyse bebisin orda ya kalp atisi icin erken endiselenmen gereksiz canim ins duyucaksin görüceksin bebisini hemen hemen ayni dönemde yaptirmisiz tüp bebek tedavisini benim bugün 6+4 darisi isteyen tüm annelerin basina
evet canım 2 tane yerleştirildi.bu 3. tüp bebek denemem çünkü.şu anda tek kese görünüyor.sağlıklı olsun tek olsun.senin güzel hbrlerini takip edicem.bende umarım güzel hbrler veririm.
tembel karınca bayram geçsin bi başka doktora daha gidicem.gerçekten eğer lüzumsuz bu stresi yarattıysa bana o doktoru da Allaha havale ediyorum daha ne diyim.ağlamaktan mahvoldum..
Arkadaşlar bugün doktora gittim. 6 hafta 2 günlük hamileyim.ama kesenin içide kalp atışı da duyulmadı.perşembe günü tekrar gidicem yine bi gelişme olmazsa kürtaj dedi doktorum.bu kadar mutlu olmuş bağlanmışken bu haberi almak dünyamı başıma yıktıaranızda benim gibi olup bebeği gelişen oldu mu?yani önümüzdeki hafta kese dolar ve kalp atışını duyabilir miyim sizce?Allah kimseye yaşatmasın kahrolduk eşimde bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?