kizlar ya sanki benim bütün belirtilerim gitti gibi gögüslerim acimiyor kasiklarima agrilar girmiyor daha midem zaten hic bulanmadi acaba hcg degerlerim mi düstü offf cok endiseliyim
yaaa saçmalama be cnmm ne alaka herkezde belirti olcak die bişey yokk.benim ne bunda ne kızımda göğüslerimde hiç sancı olmadıı hala adet olmadığım halde hiç şüphe duymadım hamiş olduğumdan....bunda bulantım var ara ara kızımda hiçbiri yoktuu yaa diyorum yaa 7. ayımda falan ara ara batmalarım oluyodu o da çok yürürsem falan...onun dışında hiçbi belirtim olmadıı kafana takma bunlarıı...kuzunu da kendini de üzmee sakınn...
ister istemez etkileniyorum dün sera nin hcg degerlerinin düstügünü duydum bendedebelirtiler gitti acaba öyle biseymi var diye düsündüm napim onu hala görmedim ayin 15 gelmez oldu sanki zaman durdu :-(
Rubett diliyorumm sana da böyle kuduruğundan versin rabbim o zmn anlarsınn ne demek diee...yaww hala şöyle 2 saat bi yere bile gidemiyorum oturmaya elalemin evini karıştırıyoo sıpaa ...
Ekledim canim.günaydın kızlar.rica etsem benide listeye eklermisiniz.ilk hamileliğim sat 9 eylül-muh.d.t 15 haziran-kilo 57-izmir
ekledim canimhımm tmm ozaman 1 tane olması daha ii ya.hepimiz burda olalım bu arada liste varsa izmir vildan 1.hamilelğim sat 16 eylül b.t 22 haziran
Ben yumurtlama gunu iliskiye girdim yani bilmeden sonradan ortaya cikti gec dollenme olunca:)oyyy maşallahhhh pamukkk yaaa ...yaaa yeşimm ben iicene kız istiyorum gene yaaa erkek olursa da başımın üzeri tabii de ne biliimm kzıımdan da hep bi kızımız daha olsun diye düşünüyoruzzz isimler seçiyoruz...
iyi bayramlar canim :)Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.İnşallah bundan sonraki bayramda bebişlerimiz kucaklarımızda olur Allahın izniyle.Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.
Amin ins canim. Sanada iyi bayramlar:)kızlaar şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum we tabiiki bidahaki bayramda hepimiz kucakları dolu olmasını temenni ediyorum
canım benım kılom fazlaKızlar kilolarınızz ne alemde şu sebepten soruyorummm normalde kilosu az olanların hamişken karınları daha çabuk çıkar derler..mesela ben kızıma 60 kiloyla hamiş kalmıştım 73 le doğuma girdim ama 5. ayıma kadar hiç göbeğim çıkmamıştıı ama bunda 53,5 la kaldımm kilo almam şu ana kadar yok ama göbeğim aldı başını vaziyette
arkadaşlar kusura bakmayın yazmışsınız cevap veremedim misafirim geldi az önce kalktılar(((
yorgundum şimdi hepten bitiğim.....birazdan da çamaşır asacağım bitmek üzere,onlar gelince beklemeye almıştım mak. asamam yanlarında kırışır diye anlayacağınız uyku bana yok daha(((
güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim
SAT a göre 8+3 olmalıyız ama bebişim 7+2 geç döllenivermiş kuzucanım.....olsun sıkı sıkı tutunsunda yavrularımız önemli değil ister geç ister erken :))))
ben kilolu hamiş kaldım sizlerden saklamaya gerek yok aksine destek olacağınızı biliyorum o yüzden söylüyorum
bulantı falan olmadı daha doğrusu bulantı mı açlık mı garip bir his oluyor
neyse işte öyle öğürme falan çok yaşamadım yiyebildim her birşeyi
87 ile kalmıştım dün tartı 88 dedi
gerçi ilkini idrarsız tartmıştı bunu idrarım dolu gelmemi söylediği için o halde ve tok tarttı amannnnn bahane bulmayayım ama 7 haftada 1 kg. çok değil mi
siz aldınız mı????
bir de kansızlık çıktı kan şurubu verdi,berbat bir tat o be(((
ayrıca öbür taraf konuşulmuş bir görümcek de bende var 33 lük bekar kendileri,işimiz var onla vallahi......
anlatırım işte ara ara zati :))))
kızlaar şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum we tabiiki bidahaki bayramda hepimiz kucakları dolu olmasını temenni ediyorum
Ayin 10 unda randevumuz vardi Ama esimin isleri yogun
Zaten burda bayram olayida yok. bir arkadsi suan Tr de oda haftaya gelicekmis haftaya gidelim dedi.
yani fazladan 1 hafta daha beklicem 7+4 gibi gidicem
Acaba diyorum kolunu bacagini gorebilirmiyiz gittigimizde?
Buca'dayım canım ben.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım,ege üniversitesinde yapıldı tedavim şimdilik oraya devam ediyorum.sen nerdesin,kaç haftalıksın.
kızlaar şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum we tabiiki bidahaki bayramda hepimiz kucakları dolu olmasını temenni ediyorum
Kızlar şimdiden hepimize hayırlı bayramlar olsun inşallah.Bi dahaki bayrama bebişlerle inşallah
mrb arkadaslar yenı uye oldum ilk hamileliğim izmir çiğlide oturuyorum bu enson adet doğum tarıhı lıstesını kım duzenlıyor nasıl oluyor
bnm yaş 24 kılom 62 son adet gunum 15 eylul 21 hazıranda doğum gözüküyorr
yardımccı olursanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?