sen sureklı egepolemı gıdıyorsun
ilk kabusumu gördüm
görümcem bazen cok cekilmez olabiliyor hatta cogu zaman
dügünümü bana zehir etmişti sonra küçügüm diye alttan aldım bişi demedim..sonra aramız düzeldi ama hep bişelere kızdıgında acısını benden cıkarırdı.
dün eşim yorgun geldi eve kayınvalidemlere gittik.. eşimden biyere götürmesini istedi oda yorgunum sonra gidelim deyince coştu bu..
eşimde kızdı istedigini yapınca iyisinde niye hayır dedigimde hakaret ediyosun diye.. astı suratını bütün gece.. delirtti beni laf sokusturmalar falan.
ee dolayısıyla rüyama girdi.. asansöre bindik beraber bıdırdanıyodu yine bende ne istiyosun artık bizden yeter deyip bagırdım..
sonra indik asansörden bu sacma sacma konusmaya basladı ve sonra karnıma vurup merdivenden itti beni
sıçradım uyandım elim karnımda
takmicam stres yapmicam diyorum ama dayanamiyorum.. umarım kafayı yemem
yok ben daha ilk gidicem oraya. ama yengem orda doğm yaptı çok temz hastane.burda forumlarda araştrdm orayı çok beğenen var bende öle karar verdm.
ilk kabusumu gördüm
görümcem bazen cok cekilmez olabiliyor hatta cogu zaman
dügünümü bana zehir etmişti sonra küçügüm diye alttan aldım bişi demedim..sonra aramız düzeldi ama hep bişelere kızdıgında acısını benden cıkarırdı.
dün eşim yorgun geldi eve kayınvalidemlere gittik.. eşimden biyere götürmesini istedi oda yorgunum sonra gidelim deyince coştu bu..
eşimde kızdı istedigini yapınca iyisinde niye hayır dedigimde hakaret ediyosun diye.. astı suratını bütün gece.. delirtti beni laf sokusturmalar falan.
ee dolayısıyla rüyama girdi.. asansöre bindik beraber bıdırdanıyodu yine bende ne istiyosun artık bizden yeter deyip bagırdım..
sonra indik asansörden bu sacma sacma konusmaya basladı ve sonra karnıma vurup merdivenden itti beni
sıçradım uyandım elim karnımda
takmicam stres yapmicam diyorum ama dayanamiyorum.. umarım kafayı yemem
canım işallah rüyan hayırlı bir şey olarak geri döner sana eşlerin aileleri bazen böyle bende de mevcut bi tane bak bebeğini düüşün ben stres yüzünden 1 ağustos ve 22 ağustosta ikizlerimi tek tek düşürdüm lütfen sakin olmaya gayret göster hiç kimse senden ve bebeğinden önemli değil
bende çok korkuyorum stresten bebeğime bişey olmasından şuan çok morelim bozuk ve ister istemez ağlıyorum
elimde değil ağlamam durmuyo şuan bile bebek çok etkılenırmı gercekten
insana yapılan haksızlıklar yüklenmeler hamileyken böyle olduğu için zoruma gidiyo saymakla bitmez kardeşim bir an önce aylar geçsede sağsağlim oğum yapsam doğumuma kadar bukadar stresle inş.bişey olmaz=(
arkadaşlar ben folik aside hamile kalmadan önce başlamadım bıraz sorup sorusturmayı unutmusum kımsede bılgı vermedı 3 haftalıkken başlamıştım sorun olmaz dıymııı
biz bi hırsız olayı atlattık o sıra kayınvalidemlerde kaldık..
vee üzerine hamile oldugumu ögrendim.. o stres ve korkuyla bebegim cok tutunamadı..
bebegimden cok üzerine yaptıkları yorumlar mahvetti beni..
sözde espirileri yüzünden dayanamadım yalvardım eşime evimize gidelim burda mutsuz olacagıma gider evimde huzursuz uyurum diye
eşim sagolsun şimdi cok koruyo beni gitmeyelim desem ısrar etmez.. bu güzel zamanlarımı onun suratını cekerek geçirmicem..
o işteyken gider kaynanamı görür geri gelirim evime HIH
yok cnm bende bu hamileliğimde 5 haftalıkken başladım bu süpriz olduğundan önemli değil yani...[/QUOTEii bari korkulucak bişi yok ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?