2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim,insallah :)

evet artık yavaş yavaş döner arkadaşlar
perşembe gunu doktoraa gidicem zaman gecsın hemen istiyorum :)

benimde perşembe kritik gün ve zaman geçmek bilmiyor.umarım sen de bende güzel hbrlerle geliriz canım

benim bugün 6+4.kese var fakat ne bebek göründü ne de kalp atışı duyuldu.biraz o nedenle üzgünüm.Dua ediyorum bol bol.çok alıştım çünkü bu fikre.onu kaybetmek istemiyorum Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

bazı arkadaşlar mide bulantılarının olmadığını kilo aldıklarını yazmışlar.çokk özendim size kızlar ben su bile zor içiyorumm.midem bi yanıyo bi bulanıyo.sadece sabahları da değil sürekli.ama gebeliğim devam etsin de gerisi önemli değil diyorum. zorla bi şeyler yemeye çalışıyorum.ne de olsa seve seve, isteye isteye yaptık şikayet etmeye hakkım yok

bak işte miden bulanıyormuş boşuna tasalanıyorsun bebğin yaşıyorki miden bulanıyor böyle düşün sıkma cnm canını bebeğin şuan sağlıklı olmasaydı miden bulanmazdı benimde bulanıyor bazı bazı kötü durumda doktor banada ilaç vernmişti ona ragmen bulanıyordu bana bebeğin yaşadığını öğrenmiş oluyorsun dedi midesi bulananlar daha çabuk öğrenmiş oluyor bebeğin belirtisiymiş bu yani...

tabıkıde haklısın canım bebısınden bır sınyal ona bu bulantılar ama mıdesı bulanmayanlarada kötü moral olmayalım dımı bulanmıyor anlamıda bebegın yasamıyor anlamına gelmez herkeste farklı yasanır bünyeye ve hormonlara baglı

slm kızlar,herkese iyi bayramlar.mide bulantısı olan arkadaş bebek kesin kalp atışını duyarsın.ben oğlumdayken 7 haftalıkken kusmaya başlamıştım 7+3te kalp atışını duymuştuk.bu hamileliğimde 6.haftada bulantı başladı ve 6+3te duyduk çok şükür pıtır pıtırları.ben de neden kusmuyorum diye düşünüyorum bazen.ama bu hamileliğimde baş dönmesi ve bulantı çok fazla.2 kere acilde serum taktılar tansiyon 8-6 olmuş.bu hamileliğimde mutfağa giremiyorum herşey kokuyor,hatta bazen eşim oğlum bile kötü kokuyo gibi geliyo bana.her hamilelik farklı oluyor gerçekten.içinizi ferah tutun.bol bol dua edip dinlenin.

utkumuz bebeğin nasıl oldu gördünmü?:44:

canım korkulu şekilde bebeği gördük.şöyle ki:geçen pazar kanamam oldu hemen acile gittik ordaki doktor bu bebeğin kalp atışı felan da oluşmamış sadece kese var umutlanmayın der gibi baktıi.ertesi gün kendi doktoruma gittik eşimle.bu arada 6+3 günlüktü,doktorum bakar bakmaz kalp atışları da oluşmuş dinleteyim size dedi.nasıl sevindim kelimelere sığmaz.çok şükür kanamam da bitti progestan da bitene kadar kullanacam.senin bebişten ne haber

maşallah cnm ama ben sana demedim mi iyi bir doktora git diye başka doktorlara gitm hepsi kafa karıştıyo sıkıntıya girersin böyle...

sen artık iyi bir doktordan sonra değişme ....hep ona git benim ekelenmeler arasıra oluyor korkup gitmişti yaa bakmıştı duruyor bişi yok dedi kalp atışına tekrar bakmıştı maş.iyi dedi hatta önde gidiyor dedi şuan 9+4 günlük ...

ama beni ok korkutuyor yinede kabuslar görmeye başladım ...:26:

hayirli olsun canim benim darisi basimiza cok sevindim senin adina ALLAH sana bagislasin bebisini

cnm dikkat edersen bulananlar belirtiyi hissettikleri için yaşadıklarını öğrenmiş oluyorlar igibi yazdım bulanmayanlarınkide tabii yaşıyor ama belirtiyi hissetmiş olmuyorlar diye anlatmak istedim tabii yanlış anlaşılcağından emindim zaten ...:26: doktorun söylediğini söyledim zaten çok şikayetçiydim mutlu ol haberdar oluyorsun işte sinyal veriyor sana dedi...

kızlar eşinizle cinsel hayatını peki devam ediyormu ara mı verdiniz korkuyoruz biz yaa bide lekelenme olunca :26: adam yaklaşmaya korkuyor bana eee nezamana kadar böyle gidicek?? bebeğime bişi olurmu ki ilmiyorum doktor 2 hafta demişti geçytik 3.haftayıda...uzak durmaya devammı etsem...:26: kocişimide çok özledim yaws...

tamam anladim canim bizimkilerde demek saman altindan su yürütüyorlar herseyin hayirlisi olsun hakkimizda

bosver canim yaklasma sen tedbirini al suan bebisinden önde gelmez hic birsey biz üc aydir beraber olmuyoruz tedavi süreci felan vardi ya anlican bizdede bu gidisle bebis dogup 40 cikana kadar büyük bir ara var gene dikkat et derim !!!!!!

yaws bizim adama diyorum sana şişme kadın alalım yanaşmıyor güzelleştin gel yamacıma diyip sırnaşıyor bende de hormonlar coştumu ne bende az değilim haa süslenip püslenip adamın karşına geçersen ne olur...

neyse uzak durayım şu 2 haftada bence 3 ay olsun öyle duydum diyim artık korkar ozman...

içini ferah tut canım.kötü düşünme hiç.lekelenme için doktora gittnim ilaç kullanıyormusun?
hayirli olsun canim benim darisi basimiza cok sevindim senin adina ALLAH sana bagislasin bebisini
saol canım darısı tüm hamişlerin başına

doktor bize yasak verdi kanama felan da olunca.3 ay yasak dedi.eşim doğuma kadar yok diyor.kanamamdan dolayı korktuama dayanabilecekmi bilmiyorum

ay cok güldüm ya hakli adam suc sende dayanamiyordur napsin bizde evde kovalamaca oynuyoruz artik kardes gibiyiz diyor napsin garibim cokkk sikayetci cokkk bebisin icin katlanican diyorum ama tabi 3 ay bekledik gerisi ne olur bilemiyorum oda artik usanmis bir hali var ya normalde bukadar cinsel istek olmyuordu ama demek hormonlardan bebek karnimdayken kendimede yakistiramiyorum

evet progestanı hiç bırakmadım zateb-n ona devam dedi 2 ye çıkardı bu sefer bakalım ...dün gene geldi korktum şu 3 ayı atlatsam ahh allahım inş.

valla bekliyecem 2 hafta daha korkarken olmuyor zaten...bekleyelim çok bekledik daha bekleriz...

aynen bende kendime itraf edemiyorum aa utanmaya başladım sen adamı azdır sonra olmaz de eee onada yazık ama ben öyleyim işte

benim sonum kötü olacak gibi böyle giderse adam şaşıryo zaten tamam diyo öncesi bebek için çok istekliydinde sonrasına bir anlam veremiyorum diyor napyosun nette korkmaya başladı adam yaa delümü nee...

ay gülme krizine girdim hakli napsin kadin milleti iste adamnlari azdirip azdirip sonra bisey yokmus gibi davraniyorlar ya genetik herhalde biz cocuk yapma calismasindayken yumurtlama günümde yorgunluktan ikimizde geberiyoduk zorla yapcan diye kavga ediyodum hahaah bosa cikti tabi hepsi spermleri 15 million cikti varikosel ameliyati oldu kendisi tüp bebek yaptik o sirada belki varikosel ameliyati 0 lar diye benimki diyor yanimda deyistirme üstünü sanki yeni sevgiliymisiz gibi elektirik aliyom diyor neyse bu zamanalrida atlaticaz gelir simdi ben cikim benimkide nette okadar kadin biaraya gelip ne kaynatiyonuz diye bakmaya caliyior göstermiyorum hadi canim öptüm yarin görüsüzzzzzzzz

kız yeni gördüm yazdığını evet bebişimiz şuanlık sağlıklı korkuttu ama maşallah iyi

sende avatar değişmişsin bende düşünüyorum kimdi diye değiştirme artık kafam karışyor böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…