aynen bende kendime itraf edemiyorum aa utanmaya başladım sen adamı azdır sonra olmaz de eee onada yazık ama ben öyleyim işte
benim sonum kötü olacak gibi böyle giderseadam şaşıryo zaten tamam diyo öncesi bebek için çok istekliydinde sonrasına bir anlam veremiyorum diyor napyosun nette korkmaya başladı adam yaa delümü nee...
ay gülme krizine girdim hakli napsin kadin milleti iste adamnlari azdirip azdirip sonra bisey yokmus gibi davraniyorlar ya genetik herhaldebiz cocuk yapma calismasindayken yumurtlama günümde yorgunluktan ikimizde geberiyoduk zorla yapcan diye kavga ediyodum hahaah bosa cikti tabi hepsi spermleri 15 million cikti varikosel ameliyati oldu kendisi tüp bebek yaptik o sirada belki varikosel ameliyati 0 lar diye benimki diyor yanimda deyistirme üstünü sanki yeni sevgiliymisiz gibi elektirik aliyom diyor neyse bu zamanalrida atlaticaz gelir simdi ben cikim benimkide nette okadar kadin biaraya gelip ne kaynatiyonuz diye bakmaya caliyior göstermiyorum hadi canim öptüm yarin görüsüzzzzzzzz
hahah benimkide çok merak ediyor bende giricem okuyacam diyor ohooo o burayı çözneen kadar meraklılar illa öğrenecekler bende çıkıyım erken yatıyorum zaten uyuyum artık fazla belimizi yormayalım bilg.başında hadi iyigeceler adamın yanında da soyunma pakem...
slm kızlar herkese iyi bayramlar
10+1 haftalık olduk benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar benim hiç bir belirtim kalmadı sizler ne durumdasınız?
biraz panik oldummide bulantıları bitti gögüslerim inanılmaz acırdı geçti akıntım vardı oda yok şuan tek şey sivilce ee oda çoğu zaman vardı zaten
arada kasıklarıma batmalar kramplar olurdu onlarda kalmadı moralim bozuldu...
benimkide merak ediyo napıyosunuz siz orda girip bi gün ookııcam diyo bende geçmişi siliyom nolur nolmaaaz hehehe
merabaa
canım onlar geçiyo hep olursa arada kasıklarında ağrı olur belki gazın olur
bizimde baya bir uzun ara gecmisti bir halvete girememistik seytani bacagini kirdim 1-2 gun once.yaws bizim adama diyorum sana şişme kadın alalım yanaşmıyor güzelleştin gel yamacıma diyip sırnaşıyor bende de hormonlar coştumu ne bende az değilim haa süslenip püslenip adamın karşına geçersen ne olur...
neyse uzak durayım şu 2 haftada bence 3 ay olsun öyle duydum diyim artık korkar ozman...
slm kızlar herkese iyi bayramlar
10+1 haftalık olduk benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar benim hiç bir belirtim kalmadı sizler ne durumdasınız?
biraz panik oldummide bulantıları bitti gögüslerim inanılmaz acırdı geçti akıntım vardı oda yok şuan tek şey sivilce ee oda çoğu zaman vardı zaten
arada kasıklarıma batmalar kramplar olurdu onlarda kalmadı moralim bozuldu...
günaydın kızlar,bizi yine oğlum erkenden uyandırdı,şimdi eşim uyuyor ben uyutmaya çalışıyorum Utkuyu tekrardan.şöyle bi 9 a kadar uyuduğu günleri görecekmiyim ben bu çocuğun?anneler sizlerin bebişleri kaçta uyanıyor?benim oğlan 7de ayakta her gün.bi de bulantım var ki nasıl,kraker yiyip duruyorum
benim bir daha ki kontrolüm 16 kasımda ben o zamana kadar nasıl beklicem yaa birde yığınla test verdi 600 küsür tuttu yaa sizinki ne kadar tuttu yaptrdnz mı ben daha yaptrmadım
benim bir daha ki kontrolüm 16 kasımda ben o zamana kadar nasıl beklicem yaa birde yığınla test verdi 600 küsür tuttu yaa sizinki ne kadar tuttu yaptrdnz mı ben daha yaptrmadım
600müü çok değilmi nerdesinki sen hani çok A sınıf hastaneye falanmı gidiyosun??? benim 230 falan tuttu ama benim özel sigortam karşılıyo karşılamasa devlette yaptırığ özeldeki doktora muayene olurdum 3 tüp kan aldılar bide idrar testi var 11inde gidicem bi daha bakalım 2li test varmış bakalım o ne kadar tutucak....
benim hastanede ikili test fiyatı 40 tl
daha 4 hafta sonra ama
slm bayanlar bende yeni katıldım aranıza birşey sorucam hiç düşük ignesi yaptıran oldumu aranızda :26:
evet inşallahInsallah arkadaslar ya bebeklerimize sag salim bi kavussak okadar rahatlicam ki anlatamam. Yüregim agzimda yasamaya basladim Allah im meleklerimizi korusun Yarabbim
benimde perşembe kritik gün ve zaman geçmek bilmiyor.umarım sen de bende güzel hbrlerle geliriz canım
benim bugün 6+4.kese var fakat ne bebek göründü ne de kalp atışı duyuldu.biraz o nedenle üzgünüm.Dua ediyorum bol bol.çok alıştım çünkü bu fikre.onu kaybetmek istemiyorumAllahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
bazı arkadaşlar mide bulantılarının olmadığını kilo aldıklarını yazmışlar.çokk özendim size kızlar ben su bile zor içiyorumm.midem bi yanıyo bi bulanıyo.sadece sabahları da değil sürekli.ama gebeliğim devam etsin de gerisi önemli değil diyorum. zorla bi şeyler yemeye çalışıyorum.ne de olsa seve seve, isteye isteye yaptık şikayet etmeye hakkım yok
kızlar eşinizle cinsel hayatını peki devam ediyormu ara mı verdiniz korkuyoruz biz yaa bide lekelenme olunca :26: adam yaklaşmaya korkuyor bana eee nezamana kadar böyle gidicek?? bebeğime bişi olurmu ki ilmiyorum doktor 2 hafta demişti geçytik 3.haftayıda...uzak durmaya devammı etsem...:26: kocişimide çok özledim yaws...
merabaa hoş geldin aramıza sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah benim düşük tehlikesi olmadığı için öyle bişey yapmadım duymadımda varmı ki öyle bişey:26::26:
hoşbulduk evet var ilk bebegimi düştü ikinciye hamileyim şuan doktor önlem amaçlı yaptırmamı istedi haftada 1 tane yaptırıyordum acayip acıyor böyle varya uyuşukluk oluyor 4 gün ne yatabiliosun ne yürüyebiliyorsun neyseki artık olmucam bebegimde bende iyiyiz cuma günü kesiyide bebegide gördük fakat kalp atışı yok daha küçük dedi ama içim rahat degil bayram bitsin diye 4 gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?