2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç azdırmıyorum acıyorum garibime.zaten yorgunluktan bitiyor.oğlumuzla genelde o ilgileniyor 2 haftaır kanamam var diye.geceleri de o uyanıyor süt vermeye felan.bakalım 3 ayın sonunda nolacak ama insan hamileyken bi tuhaf oluyor,suçluluk duygusu oluyor hep.bi de aklının bi köşesine bebiş oluyor.

hahah benimkide çok merak ediyor bende giricem okuyacam diyor ohooo o burayı çözneen kadar meraklılar illa öğrenecekler bende çıkıyım erken yatıyorum zaten uyuyum artık fazla belimizi yormayalım bilg.başında hadi iyigeceler adamın yanında da soyunma pakem...

slm kızlar herkese iyi bayramlar
10+1 haftalık olduk benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar benim hiç bir belirtim kalmadı sizler ne durumdasınız?
biraz panik oldum mide bulantıları bitti gögüslerim inanılmaz acırdı geçti akıntım vardı oda yok şuan tek şey sivilce ee oda çoğu zaman vardı zaten
arada kasıklarıma batmalar kramplar olurdu onlarda kalmadı moralim bozuldu...

benimkide merak ediyo napıyosunuz siz orda girip bi gün ookııcam diyo bende geçmişi siliyom nolur nolmaaaz hehehe

merabaa
canım onlar geçiyo hep olursa arada kasıklarında ağrı olur belki gazın olur

Son düzenleme:
benimkide merak ediyo napıyosunuz siz orda girip bi gün ookııcam diyo bende geçmişi siliyom nolur nolmaaaz hehehe

merabaa
canım onlar geçiyo hep olursa arada kasıklarında ağrı olur belki gazın olur

sağ ol canım ilgine 11 kasımda doktora gidicem inşallah herşey yolundadır

bizimde baya bir uzun ara gecmisti bir halvete girememistik seytani bacagini kirdim 1-2 gun once.
yazik ya adamida kullanip atmis gibi olmasin:) bende leke yada kanama olmadigi icin rahatim o konuda
tabi senin bir suphen varsa riske atma elbette.

canim benim hic birsey baslamadi yalniz farkediyorumki bazen sinir patlamalari yasiyorum
gebeligin etkisi varmi yoksa sadece Defnenin yuzundenmi henuz tam cozemedim.
bir bel agrisi cok ayakta kalinca birde halsizlik.
baska birsey yok . bakalim haftaya sali gorucez bebisi ne alemde?
Yinede icimizi curutmeyelim rahat geciriyoruz demekki hamileleigi boyle dusunelim
benim ilk 2 gebelikte bulanti ve kusmadan icim cikmisti bunda ya cok ufak baslamadi yada farkli belirtisi oldu anlayamadim. 8. haftayi bekliyorum aslinda. bakalim bir degisiklik olucakmi?

günaydın kızlar,bizi yine oğlum erkenden uyandırdı,şimdi eşim uyuyor ben uyutmaya çalışıyorum Utkuyu tekrardan.şöyle bi 9 a kadar uyuduğu günleri görecekmiyim ben bu çocuğun?anneler sizlerin bebişleri kaçta uyanıyor?benim oğlan 7de ayakta her gün.bi de bulantım var ki nasıl,kraker yiyip duruyorum

canim benim kizimda 7-8 deyince dikilir sanki uyandirma servisi :)
hazir boyle rahata alismamisken yeni bebislerin gelmesi iyi oldu yoksa baya zorluk yasicaktik
simdi zaten aliskiniz :)

benim bir daha ki kontrolüm 16 kasımda ben o zamana kadar nasıl beklicem yaa birde yığınla test verdi 600 küsür tuttu yaa sizinki ne kadar tuttu yaptrdnz mı ben daha yaptrmadım

benim bir daha ki kontrolüm 16 kasımda ben o zamana kadar nasıl beklicem yaa birde yığınla test verdi 600 küsür tuttu yaa sizinki ne kadar tuttu yaptrdnz mı ben daha yaptrmadım

600müü çok değilmi nerdesinki sen hani çok A sınıf hastaneye falanmı gidiyosun??? benim 230 falan tuttu ama benim özel sigortam karşılıyo karşılamasa devlette yaptırığ özeldeki doktora muayene olurdum 3 tüp kan aldılar bide idrar testi var 11inde gidicem bi daha bakalım 2li test varmış bakalım o ne kadar tutucak....

ne testi canım onlar bi söyleyin bana ya
bana öyle çok bi test falan yapılmadı
kansızlık, tsh, toksoplazma, rubella, ve hepatit
sizde fazladan ne varki
bende ne atlanıyor acaba

benim hastanede ikili test fiyatı 40 tl
daha 4 hafta sonra ama

bizim buralarda teste para felan verilmiyor ama tabi isin kötüsüde ultrason resimlerine para veriyoruz her iki ayda bir ultrason yapilacak ilk dönemler haric SIK SIK cagirmiyorlar hepsi onlara pahaliya cikiyor diye 3d yaptirmak icin 100 euro ödenmesi gerek ooooo anlicaniz hersey parayla

benim hastanede ikili test fiyatı 40 tl
daha 4 hafta sonra ama

canım ben çarşamba 11 haftayı tamamlamış olucam bi gidiyim 11-12. haftalar yapıyolarmış öğreniyim neymiş ne değilmiş:) ya böbrek karaciğer guatır işte kansızlık falan filan onlara baktılar birde bende iltahaplı romatizma olabileceğini demişlerdi hamile olmadan önce onu söylemiştim onun içinde bi test yapıldı galiba

slm bayanlar bende yeni katıldım aranıza birşey sorucam hiç düşük ignesi yaptıran oldumu aranızda :26:

slm bayanlar bende yeni katıldım aranıza birşey sorucam hiç düşük ignesi yaptıran oldumu aranızda :26:

merabaa hoş geldin aramıza sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah benim düşük tehlikesi olmadığı için öyle bişey yapmadım duymadımda varmı ki öyle bişey:26::26:

Insallah arkadaslar ya bebeklerimize sag salim bi kavussak okadar rahatlicam ki anlatamam. Yüregim agzimda yasamaya basladim Allah im meleklerimizi korusun Yarabbim
evet inşallah
aynen bendee en son doktora gideli 3 hafta falan olcak
görmek istiyorum ne duurmda artık

inşallah canım sende bende guzel haberler alırız

valla korka korka bı kere oldu gecen bızımdee
ama cok sukur bısey olmadı yaa
egerbi sorun yoksa devam edin diyorlar
ama sen az daha bekle istersen lekelenme falan oluncaa
doktorun en iyisni bilir tabıde
aynen dedıgın gibi
bi kaç gundur hormonlarda benımde değişiklik var

merabaa hoş geldin aramıza sağ salim kucağına alırsın bebişini inşallah benim düşük tehlikesi olmadığı için öyle bişey yapmadım duymadımda varmı ki öyle bişey:26::26:

hoşbulduk evet var ilk bebegimi düştü ikinciye hamileyim şuan doktor önlem amaçlı yaptırmamı istedi haftada 1 tane yaptırıyordum acayip acıyor böyle varya uyuşukluk oluyor 4 gün ne yatabiliosun ne yürüyebiliyorsun neyseki artık olmucam bebegimde bende iyiyiz cuma günü kesiyide bebegide gördük fakat kalp atışı yok daha küçük dedi ama içim rahat degil bayram bitsin diye 4 gözle bekliyorum

canım bebeğine dikkat et o iğneyi biliyorum rahim ağzını daraltmak için yapılıyo böylece düşük önleniyo benimde yengem olmuştu o iğnelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…