hoşbulduk evet var ilk bebegimi düştü ikinciye hamileyim şuan doktor önlem amaçlı yaptırmamı istedi haftada 1 tane yaptırıyordum acayip acıyor böyle varya uyuşukluk oluyor 4 gün ne yatabiliosun ne yürüyebiliyorsun neyseki artık olmucam bebegimde bende iyiyiz cuma günü kesiyide bebegide gördük fakat kalp atışı yok daha küçük dedi ama içim rahat degil bayram bitsin diye 4 gözle bekliyorum
ilki düşük oldugu için acayip derecede pimpirikliyim midem bulanmasa bir yerim agrımasa mutsuz oluyorum birşey mi oldu ne oldu bebegin varligını ögrendik ögrenelim doktordayız elimden gelse doktorun yanından ayrılmıcam rüyamda bile ultrasonda ı görüyorum 9ay bana zor geçicek off
benimde kontrol bu persembeydi ama esimde gelsin diye saliyi beklicembenim bir daha ki kontrolüm 16 kasımda ben o zamana kadar nasıl beklicem yaa birde yığınla test verdi 600 küsür tuttu yaa sizinki ne kadar tuttu yaptrdnz mı ben daha yaptrmadım
bizim buralarda teste para felan verilmiyor ama tabi isin kötüsüde ultrason resimlerine para veriyoruz her iki ayda bir ultrason yapilacak ilk dönemler haric SIK SIK cagirmiyorlar hepsi onlara pahaliya cikiyor diye 3d yaptirmak icin 100 euro ödenmesi gerek ooooo anlicaniz hersey parayla
canım ilki kötü bi tecrübe olmuş 4.aydan itibaren sıkma bu kadar kendini yoksa huysuz aksi bi bebişin oluuuur etkileniyo bebişler yansıtma ona bu kadar herşey güzel olucak die tekrarla kendi kendine onu düşün sev hisset mutlu ol huzur dolsun içine o zaman endişelerin daha azalıcak aklına onu kaybetmek yerine onunla neler yaşıcağınızı getirki belki azalır korkuların...:26::26:
keşke yapabilsem midem bulanmıyor agrım sızım yok diye üzülen bir ben varımdır herhaldeinş 3 ay atlattıktan sonra düzelirim yoksa kafayı yerim
yok yok öyle deme var varherkes öyle biraz bulantın yada ne bilim belirti olmayınca aaa bişeymi varki die illaki bi soru işareti oluyo hamilelik zor zanaatmiş vesselam erkekler herşeyin zevkinde anasını satiim iki biz sızlanırız onuda dert ederler biz ağrımız olur çekeriz olmaz yine çekeriz karnımız büyüdükçe uyku bile uyuyamıcaz ooooffff zor zor kadın olmak çok zor
duygularıma tercuman oldun valla böyle 9 ay geçermi bilmem herkse söylüyorum ben 2. çocuk filan yapmam kız olsun erkek olsun allah buna uzun ömür versin bana yeter diyorum gözüm korktu valla ne zormuş bide anne olduktan sonra ben uyumamda nefes aldımı verdmi bişey oldumu çocuk 5dk fazla uyusa ben kaldırırım bişey mi oldu diye sıyırdım galibaa
yapma canım o kadar isyan eder çocuk aklı ermeye başlayıncabüyük konuşma derim ben bi bakmışsın oluvermiş ben 2 tane yapcam valla bi 3 4 sene sonra bi tane daha olsun tek büyümesin az olmak zor en azından bi kardeş desteği olur bizler ilerde öldüğümüzde ne biliyiim gerçi eski aile bağları artık yok ama olabildiğince elimden geleni yapıcam o bağları sıkı sıkı bağlamak için
sende haklısın şimdilik tek çocuk diyorum gerçi bana kalmış degil allah bilir orasınıda sag saglim dogsun bebegim hiç birşey istemiyorum haziranın kaçında dogumun
merhaba kızlar,umarım herkes iyidir.benim için şahane bir gün. diğer topikten arkadaşlarım az çok hikayemi bilir.11.11.2011 eşimle 5.evlilik yıldönümümüz ve rabbim bize yavrumuzu bu zamanda nasib etti.bu mutluluğu yaşarken,6 ay önce evlenen kız kardeşiminde hamile olduğunu öğrendik bugün.mutluluğumuz ikiye katlandı hamdolsun sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar bu sabah bişi öğrendim duyanınız bileniniz varmı,bir bardak suya hergün 18 ayetel kürsi okuyup "rabbim evladımında benimde sağlığımızı koru" diye dua edip içince düşük vs gibi her türlü kazadan beladan koruyomuş,bunuda paylaşmak istedim.
son olarak cinsel hayatımız özetle "abi-kardeş" durumundayız,zira tüp bebekte 9 ay ilişki yasaklı,birde doğumdan sonraki 40 gün var,birde tedaviden önce 1 ay gibi bir süre var,anlayacağınız totalde 1 yıl bu durum böyle.zavallı tocacım benim ya
valla doktor 1 haziran dedi ama canı sıkılırsa mayısta bile olabilirbenimde ilk hamileliğim bizimki süpriz yaptı bize korunurken oldu onun için dedim bi bakmışsın oluvermiş allah biliyo neyin ne zaman olucağını bizimkide oluvermiş işte
saglıcakla al bebeşini kucagına söledigin şeyi mutlaka yapıcam saol..bu arada allah kocana sabır versin oda baba olucak dayansın fedakarlık lazım
seninkinin zamanı daha güzel sıcaklar başlayıncaya kadar ele avuca gelir hergün bıcı bıcı yaparsınız pişmesin canım benim
Allah biliyor gercekten ilk kizimi zor buyuttum biraz huysuzdu, yok diyordum daha tovbe Rabbim.sende haklısın şimdilik tek çocuk diyorum gerçi bana kalmış degil allah bilir orasınıda sag saglim dogsun bebegim hiç birşey istemiyorum haziranın kaçında dogumun
Hayirli olsun canim.merhaba kızlar,umarım herkes iyidir.benim için şahane bir gün. diğer topikten arkadaşlarım az çok hikayemi bilir.11.11.2011 eşimle 5.evlilik yıldönümümüz ve rabbim bize yavrumuzu bu zamanda nasib etti.bu mutluluğu yaşarken,6 ay önce evlenen kız kardeşiminde hamile olduğunu öğrendik bugün.mutluluğumuz ikiye katlandı hamdolsun sizlerle paylaşmak istedim.
kızlar bu sabah bişi öğrendim duyanınız bileniniz varmı,bir bardak suya hergün 18 ayetel kürsi okuyup "rabbim evladımında benimde sağlığımızı koru" diye dua edip içince düşük vs gibi her türlü kazadan beladan koruyomuş,bunuda paylaşmak istedim.
son olarak cinsel hayatımız özetle "abi-kardeş" durumundayız,zira tüp bebekte 9 ay ilişki yasaklı,birde doğumdan sonraki 40 gün var,birde tedaviden önce 1 ay gibi bir süre var,anlayacağınız totalde 1 yıl bu durum böyle.zavallı tocacım benim ya
seninki ne zaman olucak? evet güzel denk geldi keretaramazan bayramından sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz bakalım 3 aylıkken falan gidicez bu sene gittiğimizde bi çift gelmişti öyle 2 aylık bebişleriyle nasıl hoşumuza gitmişti şimdi bizim olceekk
merhaba kızlarr hepinize iyi bayramlarrr biz sabah sabah doktora gittik kızıma idrar tahlili yaptırdık bayram seyran dinlemeden....3-5 gündür sürekli kucağımda şeyinii kaşır gibii hoplayıp duruyoduu..bizde telaş ettik ve direk doktora sonrada tahlile neyseki tahlil sonuçları ii çıktı ordan da pedegog a...sonuç ilgi azalmasından dolayı yapılan bişimiş ve 2 yaş civarında kendini tanımaya başlıyomuş..eşim dr dan çıkınca yandık valla dedi...o yüzden artık çok fazla bakamıcam bi süre için hergün anca kuzum uyurken yoksa onlaa zaman geçircez hep dr un tavsiyesi...bide kızlar sizinde bebeleriniz olcak çamaşırlarını yıkarken mutlaka çift durulama seçin dedi dr....alerji yapıyomuş....neysee kızlarr bende haftaya gidicem tahilllerim için sonrada dr yolu...umarım herkes iyidir vede kuzucuklar da daha iyidir..bende mide bulantısı bitti gibi ama şimdide sürekli açım yaaa arada meyve yiyorum hep ama o da beni tatmin etmiyoo sürekli fındık fıstık böyle abur cubur yiyesim varr çok fena yani..bu giidişle daha şimdiden şişcem gibi.....
haziranın sonu 26-27 den sonra gelir dedi doktor valla biz tatil planını birdahaki seneye erteledik büyüsün o kadar küçükken gidemem ben beceremem valla seninki iyi cesaretmiş saten bebek yapma olayınada tatilden geldikten sonra karar verdik herkes çocugunu bebişini yüzdürürken sap gibi hissettik kendimizi eşimle başlalarının çocugunu sevmektense bizde yapalım dedik bir heves geldi işte kıskandık yani milleti anlayacagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?