2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benım ıkı gundur makattan kanamam oluyo az az da olsa peçeteyı kıpkırmızı yapıyo bende tahmınım bağsur var herhalde acı ekşi yedıgımde oluyo bır yandanda korkuyorum acaba çoçukla alakası olabılırmı dıe

canim benim hadi hayirlisi ha buarada alttan baksin daha iyi daha net iyi görülür zararli deyil ki canim takma bebisine ver bütün konsantreni haber et mutlaka hemen

ya birazdan duşa gireceğimde temizleneyim dedim ama hiç halim yok çokk fenayımm...doktor geçen randevuda biraz mesaneniz dolu gelin dedi daha rahat görürmüş,bakmıcak herhalde alttannn..

ya sorma bende öle karnm çok büyüdü sıkılıorm artk millet sanıo büyük ama daha 8 haftalğm annemle kavga ediorz annem dioki senn kendi karnn o ben kiloluym biraz zaten ama karnım bu kadr da deildi yani.

ya birazdan duşa gireceğimde temizleneyim dedim ama hiç halim yok çokk fenayımm...doktor geçen randevuda biraz mesaneniz dolu gelin dedi daha rahat görürmüş,bakmıcak herhalde alttannn..

alttan bakicaklari zaman öyle istiyorlar genelde ama en garantilisi bence alttan herseyi daha net görüyorlar isini bilen doktorlar eger kontrolden sonra düsük oluyorsa o bebek zaten düsecektir doktor deyildir sorumlusu diyorlar

ya sorma bende öle karnm çok büyüdü sıkılıorm artk millet sanıo büyük ama daha 8 haftalğm annemle kavga ediorz annem dioki senn kendi karnn o ben kiloluym biraz zaten ama karnım bu kadr da deildi yani.

ben doktoruma sormustum bazi insanlarin ici dar oldugundan karninin alt kisminde kese baski yapiyormus karnin sisiyormus ve gayet normal simdi sismesi dedi 6 haftadan sonra baslar demisti benimde dört aylik gibi

HYR alakası yok bnm karnım dum duzdu şimdi 4 5 aylık gıbı şişiyo ılk ayda olsa 2 .ayda olsa şişiyo bnde çok sıkıldım heerkes buyk sanıyo bır an once aylar gecsede olsalar sağsalim allahın izniyle sağlıklı bir şekilde

Ben bayramda neler cektim karnimi saklicam diye üstüme ne giysem cikiyordu teyzemler diyor bosver hamilesin diyom dört bes aylik olsa neyse dicem millet dalga gecicek bol gömleyini giydim annemin giymez olaydim bu seferde 9 aylik gibi olmussun dediler ben saklayayim derken

benimki gibi bu ya canim öne dogru sivrilmis seninde ortaya toplanmis biaraya benimde öyle oldu erkek herhalde

yok kkıızz geniiş.....yandan öyle duruyo önden böyle geniiş belim bile kalınlaştı annem gördü dön bakııyım dön dön diyotttüüü kızın olcak senin dedi

aynen cnm ya demekki tek ben değilmşm bu durumda olan.varya bayramda sinr oldm hergören hamilemisn diolar erken çıkmş karnn diolar büyük sanıolar çok sinr oldm

bu sabah paylaşmıştım bu göbişimi kocamaaaan oldu karnıım

benımkı ondanda şiş keşke çekıp eklesem gorsenız çok komik goren ıkız olcak heralde dıolar keşke olsa

yok kkıızz geniiş.....yandan öyle duruyo önden böyle geniiş belim bile kalınlaştı annem gördü dön bakııyım dön dön diyotttüüü kızın olcak senin dedi

haha benimkide diyor ac bakim vallahi sivrildi oglun olcak tüh ya diyor anneler hep ayni demek insALLAH kzin olur mini mini giydirirsin benim kiz olursa sok olurummm bak ne dicem annem iki aylik hamileyken bebeyi hissetmis doktor inanmamis tam kontrol sirasinda annem demis gene hissediyorum doktor gülmüs ve bende gördüm ultrasonda dogru sok edici ama dogru demis bendede ayni hissler var kizlar hafif damar atar gibi sabah oldu birde simdi olabilirmi acaba anneme cektiysem guruntumu yapiyorurm :

kızlar bide bu soruyu burdamı sormalym bilmiorm ama.siz ilişki meselesni nasıl yapıosnz.doktr 15gün ilişki yok dedi ve bugn 15 gün doldu.ama ben korkuorm bişi olrsa die.8 haftalk oldm tam.sizce sakıncası varmı

aynen cnm ya demekki tek ben değilmşm bu durumda olan.varya bayramda sinr oldm hergören hamilemisn diolar erken çıkmş karnn diolar büyük sanıolar çok sinr oldm

karnim ciksada tam bes aylik felan atsamda gezsem diyom bizim gelin bes aylik giymis hamileligini rahat rahat geziyodu bende bol gömleyimle ezilip büzüldüm valla

kızlar bide bu soruyu burdamı sormalym bilmiorm ama.siz ilişki meselesni nasıl yapıosnz.doktr 15gün ilişki yok dedi ve bugn 15 gün doldu.ama ben korkuorm bişi olrsa die.8 haftalk oldm tam.sizce sakıncası varmı

kanaman yoksa sıkıntı yok
biz haftada 1 falan yapıyoruz
çok şükür hiçbişey yaşamadık

anneler yaa benimkinin 3 kızı olduğundan 1 tanede oğlan büyütelim diyip duruyo bakalım hayırlısı canım 8 haftalıktan sonra oynamaya başlıyo die biliyorum hissedemiyomuşsun bağırsak hareketi oluyomuş ondan olur diyolar bende de oldu çünkü sabah sırt üstü yattğımda sanki böyle aşaya inip çıktı gerieşime söyledim gazdır gazdır dedi ama şimdi 11 haftalığız tekme bile atmaya başlıyomuş ama hissedemezmişiz eğer sağ duyu yada fazla odaklanırsak insanoğlunun hissedemeyeceği yoktur bence

bende sorcaktım sen once davranmısın bende 8haftalıga gırdımhiç birlikte olmadık korkudan 1.5 aydır normal kadın doğumcu hiç bişi demedı ama anasağlığındakı ilk 3 ay yapmıcaksın dedı yapan varmı bılen varmı arkadaslar bılgılerınızı beklıyoruz =)

Artık karından kalp atışı duyulur cnm ama bazı doktorlar hala alttan bakmaya devam ediyo sanırım kolaylarına geliyo hemde net görüyolar bebişleri ondan yani cnm sağlıklı olsunda bebiş gerisi önemli deil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…