2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar tüm bilgiler için,içim rahatladı.geçen kontrole giderken sirden korktuğum için jilet yapmıştım,ama jilet beni mahvediyo resmen,ölüyorum kaşıntıdan.şimdi pazartesi kont var bu defa sir yapıcam artık inşallah bişi olmaz.
narı ben çok severim dr'uma sormuştum düşüğe sebep oluyomu gerçekten diye "aaa olurmu tam tersine çok güçlü bi antioksidan,abartmamak kaydıyla tabiki herşeyi yiyebilirsin" dedi.ben yiyorum yada suyunu sıkıyıp içiyorum hergün yada 2 günde bir nar.

ahha aynen canım kalbi pıtladıkça oda zıplıyoo minnak minnak dahaa tabi canım can bu ilki ikincisi olmaz valla

huuhuhhu rubetle gözde dönmediler dimii yaaa rubettin 2 li test yapılıosa biraz uzun sürebilir...hadi güzel haberler inşallahh

ya banada patlıcanı söylemişlerdi bi cnım istedii.Dedim doktoruma adam kızdı saçmalama inanma böyle şeylere dedi.Aynen suyuda çok yararlı ben gribim hala çok işe yarıyo koruyu resmen

ya banada patlıcanı söylemişlerdi bi cnım istedii.Dedim doktoruma adam kızdı saçmalama inanma böyle şeylere dedi.Aynen suyuda çok yararlı ben gribim hala çok işe yarıyo koruyu resmen

arkadaslar zofran kım kullanıcak ben alamadım ama dr tavsıyesı dısında sakın kullanmayın kemoterapıde olusan bulantılar ıcın kullanılan agır bı ılactır dr unuz sıze olan yararından emınse vermıstır zaten yanı kafaya gore kullanılacak bır ılac degıldır

bende bayıla bayıla yerim valla hele mezelerine bayılırım...cnm patlıcan bildiğim bebeğe verilmiyoo 2 yaşa kadar falan o da içinde nikotin bazı olduğundan bebelere ağır gelmesin die....

yok canım gelmediler dahaa.merak ettim bendee :44: dün giden arkadaşlardan varmı hber

cnm dün olips denizinkızı ve sunflower gitmiştii...olips ve denizinkızından güzel haberler geldi malesef sun ın ki güzel değildi ama bi dr a daha görüncektiii inşallah ondan güzel haberler gelir...

bende geçen cuma gittim herşey yolundaydı doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi ama gitmicem haftaya 3 hafta sonra falan gidicem yada tarama testine giderim 12 haftada ben kızıma 2li tarama yaptırmıştım hastahane yapmıyordu o zman şimdi özele gidiyorum bilmiyorum yapıyorlar mı 2liyi özel hastahanede....

evet canim insALLAH ben birincisini bir atlatsam bebisimi görsem ikinciye heycanlanicamda beklemekten baska care yok napimmmm of of kalp atisi bebisim insALLAH hersey yolundadirrrrrr

merhaba kızlarr birazdan doktora gidicemmm ççoook heycanlıyım gitmeddenn sizlere bi bakıyım dedimm rubet hastaneden gelmemiş heralde dahaa onu merak ettim inşş gelince yazar hemen

canim güzel haberlerini beklyioruz heycanla hemceceik yaz olurmuuuuuuu

ben dha önce bilgilerimi yazmıştım ama listeye eklenmemişim benide ekleyin adım gülşah 25 yaşındayım hamile kaldığımda 54 kiloydum beklenen doğum tarihim 28 haziran istanbuldayım ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse

kızlar size benden tvsiye böle bebek bezlerinde mamalarda falan hediye kısımları oluyo üye oluyorsunuz bi takım hediyeler falan gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…