Bencede batıl inanç yaa..Bu arada ben sir kullanıyorum.Hatta karnımda tüylerim var zaten doktorum dedi özellikle sir ağdayla aldır bunları yoksa sezeryanda traş ediyolar dedi.He genital bölgeyide ben hep sirle yaptırıyorum zannetmiyorum bi zararı olsun.Ona bakarsan Nar yersende lekelenmelerin olur diye yazıyo gebeliğimin başından beri kaçtane nar yedim allah bilirher yazan veya söylenen doğru çıkmıyo canım rahat ol sen
cok heyecanliyim valla. Cok guldum ya kalp sarsintisindan odami sallaniyor :)) kiyamam ya :)
bu randevudan 5 hafta sonra filan gitmeyi dusunuyorum o zamanda 12 haftalik olmus olucam gorurum artik kolunu
bacagini. Ay super bir duygu . 2. bebis oldugu halde ilki kadar heyecanli :))
sağolun kızlar tüm bilgiler için,içim rahatladı.geçen kontrole giderken sirden korktuğum için jilet yapmıştım,ama jilet beni mahvediyo resmen,ölüyorum kaşıntıdan.şimdi pazartesi kont var bu defa sir yapıcam artık inşallah bişi olmaz.
narı ben çok severim dr'uma sormuştum düşüğe sebep oluyomu gerçekten diye "aaa olurmu tam tersine çok güçlü bi antioksidan,abartmamak kaydıyla tabiki herşeyi yiyebilirsin" dedi.ben yiyorum yada suyunu sıkıyıp içiyorum hergün yada 2 günde bir nar.
sağolun kızlar tüm bilgiler için,içim rahatladı.geçen kontrole giderken sirden korktuğum için jilet yapmıştım,ama jilet beni mahvediyo resmen,ölüyorum kaşıntıdan.şimdi pazartesi kont var bu defa sir yapıcam artık inşallah bişi olmaz.
narı ben çok severim dr'uma sormuştum düşüğe sebep oluyomu gerçekten diye "aaa olurmu tam tersine çok güçlü bi antioksidan,abartmamak kaydıyla tabiki herşeyi yiyebilirsin" dedi.ben yiyorum yada suyunu sıkıyıp içiyorum hergün yada 2 günde bir nar.
huuhuhhu rubetle gözde dönmediler dimii yaaa rubettin 2 li test yapılıosa biraz uzun sürebilir...hadi güzel haberler inşallahh
ya banada patlıcanı söylemişlerdi bi cnım istedii.Dedim doktoruma adam kızdı saçmalama inanma böyle şeylere dedi.Aynen suyuda çok yararlı ben gribim hala çok işe yarıyo koruyu resmen
yok canım gelmediler dahaa.merak ettim bendee :44: dün giden arkadaşlardan varmı hber
Aynen canim iste bana 24 kasima verildi randevu o zaman 11+5 oluyorum yani 12 haftalik.
InsaALLAH bu testide hayirlisiyla atlatiriz. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
Hepimize saglikli sihhatli hayirli yavrular nasip etsin insaALLAH.
Bu testen sonrada cinsiyeti ogrenmek icin bekliyecez
merhaba kızlarr birazdan doktora gidicemmm ççoook heycanlıyım gitmeddenn sizlere bi bakıyım dedimm rubet hastaneden gelmemiş heralde dahaa onu merak ettim inşş gelince yazar hemen
ins canim ya yarin tam 7 haftalik olucam bakalim 8.haftada da baslamazsa hic baslamaz diye dusunucem bende:)
canim senindemi mide bulantisi kusma tiksinti yok benim bugün 7+3 tik yok affedersin camis gibi yiyorum
ayyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll
ayyyyy ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?