2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canim senindemi mide bulantisi kusma tiksinti yok benim bugün 7+3 tik yok affedersin camis gibi yiyorum

tuanama bende 2 önceye kadar öyleydim ama şimdi herşeyi yiyemiyorum bi kahvaltıyı güzel yapıyorum gerisini gözüm görmek istemiyor bende yesem bol bol ya ne güzel...

kızlar size benden tvsiye böle bebek bezlerinde mamalarda falan hediye kısımları oluyo üye oluyorsunuz bi takım hediyeler falan gönderiyorlar

kızlar niveaya da üye olun bana ıslak mendil falan yollamışlardı kızımda milupadan mama da gelmişti çok ii oluyor:)))
bide huggiesde yollamıştı bize...

Son düzenleme:
yeşimcim aramaızda iki gün var bende de 2 gün önce başladı o kadar rahattım ki anlatamam inşallah olmaz canımm
bide benim midem aç kalınca daha beter oluyor sürekli atıştırmam gerekiyor ama ne yiyeceğimi bilmiyorum etten balıktan tiksinti geldi bana...

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar benim 14 temmuz olucak galiba doğum bi aksilik olmazsa,liste için bilgilerim boy:1.66 kilo:57 şehir:istanbul

bacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah

benim badem fasulye kadar olmuş kii 4.5cm olmuş böyle yüz üstü yatmış gördüüm çok güzelddi

fotosun çektiim bakıın bademime ama daha 2li test için küçükmüş 10 gün sonra bi daha gidicem

Bademiiim

aman senin bademini yesinler maşallah maşallah

ohhh ohhhh maşallahhh yaaa kocaman olmuşşş bu kuzucuk...

aman senin bademini yesinler maşallah maşallah

yiyelim bian önce olsunde yiyeeek

tatlımmmm maşallahhh darısı bizeee

amiin canıım inşallah sizlerde görüceksiniiz daha neler görücez neler

ohhh ohhhh maşallahhh yaaa kocaman olmuşşş bu kuzucuk...

valla öyle 10 gün sonra kim bilir nasıl olcak

dr bana vitamin falan vermedi folik asite devam et günde 2 tane almam gerekiyomuş ben 3 haftadır yanlış alıyomuşum

hadi gözün aydın rubet :) seninle aynı tarihlerde olduğum için en bebeğimi görmüş gibi oldum, çok heyecanlandım ben 21'inde gidiyorum kontrole, çok sabırsızımmmmm...

ay maşallah maşallahhhh
darısı bize olur inşallahhh :)

canım herseyin yolunda olmasına sevindim inşallah 2li testtede sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…