hadi gözün aydın rubet :) seninle aynı tarihlerde olduğum için en bebeğimi görmüş gibi oldum, çok heyecanlandımben 21'inde gidiyorum kontrole, çok sabırsızımmmmm...
ay maşallah maşallahhhh
darısı bize olur inşallahhh :)
canım herseyin yolunda olmasına sevindim inşallah 2li testtede sorun olmaz
huuhuhhu rubetle gözde dönmediler dimii yaaa rubettin 2 li test yapılıosa biraz uzun sürebilir...hadi güzel haberler inşallahh
canim güzel haberlerini beklyioruz heycanla hemceceik yaz olurmuuuuuuu
bacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah
benim badem fasulye kadar olmuş kii 4.5cm olmuş böyle yüz üstü yatmış gördüüm çok güzelddi
fotosun çektiim bakıın bademime ama daha 2li test için küçükmüş 10 gün sonra bi daha gidicem
Eki Görüntüle 286971 Eki Görüntüle 286972
Bademiiim
kızlarr ben geldimmm ...
bebişimii gördümmm çok sewindimmm yhaa ben 5+4 gittiğimde bebek yok kese var demişti doktor bugünki doktor çok güzel ilgilendi maşşallahh resmini verdi bebişim eklerim şimdii :))) nasıl görememişler bebeği o zaman anlamadım dedii ayy sıpaa yha el bile salladı bgn bana elini ayağını yirim onun :)))
dokttor bana gene folik plus yazdı anlamadım değiştirir sanıodum ilacı ama onu yazdı gene
kilo kaybım olduğu için bide serum yazdı ama onu almadım şimdilik durumlar böle resmini eklerim birazdan
kızlarr ben geldimmm ...
bebişimii gördümmm çok sewindimmm yhaa ben 5+4 gittiğimde bebek yok kese var demişti doktor bugünki doktor çok güzel ilgilendi maşşallahh resmini verdi bebişim eklerim şimdii :))) nasıl görememişler bebeği o zaman anlamadım dedii ayy sıpaa yha el bile salladı bgn bana elini ayağını yirim onun :)))
dokttor bana gene folik plus yazdı anlamadım değiştirir sanıodum ilacı ama onu yazdı gene
kilo kaybım olduğu için bide serum yazdı ama onu almadım şimdilik durumlar böle resmini eklerim birazdan
kızlarr ben geldimmm ...
ayy canım çok tatlı maşllahh allah nazarlardan saklasınnn :)))
kızlarr ben geldimmm ...
kızlarr ben geldimmm ...
bacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah
benim badem fasulye kadar olmuş kii 4.5cm olmuş böyle yüz üstü yatmış gördüüm çok güzelddi
fotosun çektiim bakıın bademime ama daha 2li test için küçükmüş 10 gün sonra bi daha gidicem
Bademiiim
ekledim canimMerhaba canım benide listeye eklermisin sat 31 ağustos, doğum 6 haziran, yaş 26, kilo 45, şehir gaziantep ve ilk bebek
Masallah bebisine canimbacılıklar ben geldiiiim geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız meşallah
Bademiiim
canim cok mesaj var inanki kaciriyorum arada. ekledim simdiben dha önce bilgilerimi yazmıştım ama listeye eklenmemişim benide ekleyin adım gülşah 25 yaşındayım hamile kaldığımda 54 kiloydum beklenen doğum tarihim 28 haziran istanbuldayım ilk bebeğim olacak rabbim nasip ederse
teşekkürler kızlar benim 14 temmuz olucak galiba doğum bi aksilik olmazsa,liste için bilgilerim boy:1.66 kilo:57 şehir:istanbul
ayyy kızlarr işte benimm minnoşum da buu :)))
Eki Görüntüle 286984 Eki Görüntüle 286986 Eki Görüntüle 286987
saol canım benimm... :)))ne güzell çok sevindimm tatlımmm
saoll canım amin i,nşş hepimiz hep böyle mutlu oluruzz :))) güzel haberlerlegözün aydın canım hep böyle sevinçli haberlerle beraber oluruz umarım
ayy canımm sormaa yhaaa bakmalara doyamadımm baktıkça bakasım gelio allahtan doktor bol bol gösterdi resmini verdi bende çektim teldençook sevindim canıım ne güzeel bişey dimi onlaaarr
ammiin canıım darısı başına
ekledimm canımmoyy maşallah hadi hemen eklede bakıyım çıkıcam birazdan
ayy salladı valla minacık elleri yerim benn :)))ohhh ohhh gözün aydın cnmm ne güzelll ....demek el salladıı vayy sıpa sıpa vayyy
canım dert etme normalde vitamini 12. haftadan sonra veriyolar cnm ihtiyaç yok demekki bende kzıımda 14. haftamda başlamıştım folbiolü kesip elevit e başlatmıştıı...bunda da folbiole devam vaziyetindeyiz...
rubet ne güzelmiş bademin tam yemelik:)))maşallah allah kucağına almayı nasip etsin cnımm
Masallah bebisine canimAllah nazarlardan saklasin.
50cmlik hallerinide goruruz ins. Amin
ohhh ohhh gözün aydın cnmm ne güzelll ....demek el salladıı vayy sıpa sıpa vayyy
canım dert etme normalde vitamini 12. haftadan sonra veriyolar cnm ihtiyaç yok demekki bende kzıımda 14. haftamda başlamıştım folbiolü kesip elevit e başlatmıştıı...bunda da folbiole devam vaziyetindeyiz...
sormaa cnm yaa güya ben gideli 2 hafta olmadıı daha testlerimi de yaptırmadım bekliyim 1-2 hafta diyodum ama nasıl dayancam bilmiyorum yanii çok fenaa ....sen şimdii uyuyamassın cnm ne güzell....Minnosun cok guzelaglicam ya nerdeyse :)))
Ben bu resimleri gordukten sonra sabahi zor ederim artik.
Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin cumlesiyle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?