2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde 11 haftalık oldu Allahın izniyleee inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım... ya bi hafta sonra cinsiyet örenmeye hemde bazı testler yapılcakmış ikili test falan dedi bakalım çok merak ediyorum dayanamıoyrum hemen gidip göresim var yawrumuuuu siz yaptırdınzmı bu testleriii

Bugun bebisini goren herkese hayirli olsun. Darisi gormeyenlerin basina. Allah, insallah hepimize saglikli olarak bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder.

Sunflower kardesimizden haber var mi? Bugun baska bir doktora gidecekti.

Minnosun cok guzel aglicam ya nerdeyse :)))
Ben bu resimleri gordukten sonra sabahi zor ederim artik.
Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin cumlesiyle insallah
ayyy canımmm saoll yaaa darısıı senin başına sende yarınn inşşş görürsün bebişini güzelcee :)))
yaaa benim daha 3 gün var randevumaaa
kosskoca 3 günnn
gecmezzz şimdii o günlerrr canımmm bn sabahı zor ettim varyaaa :))
ayyy canımm yaaa maşallaaaahhhh

benimde olcak mı böyle resimlerimmmm
olur canımm olurr çok güzell olucak bunları saklamasııı yhaa :)))
maşallah minnoşunaa :) bnde bidahaki randevumda 8+5 olcam benim miniğimde bukadarcık olcak demek :))
ewtt canımm bu kadarcık olucakk minnacıkk :))))
ooyy oyy maşaaalllah vallahi el sallamış sana

sallamış demii kızzz ayyy çok güzeldii yhaaa bidaha ayın 28inde görücemm taaaa

burda en büyük benim bademim bu gün gittik dra 2li testi 10 gün sonra yapıcaz bakalım neler olucak

cnm bende hamişlikteki çoğu şeyi hatırlıyorum ama defnenin ilk yılını zor hatırlıyoruımm yanii...:)))tetanoz aşısını ben defnede olmamıştımm kendi dr um gerek yok nasılsa köyde falan yapmıcan demiştiii..bunda bilmiyorum pazartesi sağlık ocağına da bildircem cnm hamiş olduğumu sürekli arayıp duruyolarr korunmaya gelin die...taktılar korunmama yanii manyaklar...bunda da bilmiyorum yaptırırmıyım bi dr umla konuşucam bakalım bunda dr um malesef değişti çünkü defnedeki dr um emekli oldu...((

saoll canımmm hiç böleee olucanı sanmıyodumm yhaa süper oluomuşşş kalbinin atışınıa grdümm pıt pıt pıttt ayyy süperr yhaaaa dnletmedi ama o heycanla grmek bile yettii :))

ilk zamanlarda dinlemek zararlı diye biliyorum zaten boşver dinletmesin
dakikada kaç attığı makinede belli oluyo mu?

saoll canımmm hiç böleee olucanı sanmıyodumm yhaa süper oluomuşşş kalbinin atışınıa grdümm pıt pıt pıttt ayyy süperr yhaaaa dnletmedi ama o heycanla grmek bile yettii :))

olsun cnm bana da gittiğimde dünletmemişti ama görüyosun yaa orda hop hop eden bişi var o yetiyoo ne güzell şimdii için rahatt bekle bakalım bi dahaki buluşma gününüzü kuzucunla...

burda en büyük benim bademim bu gün gittik dra 2li testi 10 gün sonra yapıcaz bakalım neler olucak

ayy maşallahh gördümmm bademiniii :))) Allah hayırlı sağlıklı bi şeklde kucağımıza almayı nasip etsin :) bak benimki de 2 gün küçük senin bademden
benm drumda 12 haftalık olunca gel dedi bakalım 18inde inş gidicem kontrol için.. senin cinsiyet belli mi peki canım

merhaba yeşim benim 2.bebeğim olacak inşallah tabloda düzeltirmisin

yok canım cinsiyet belli değil olsaydııı keşkkee

kızlarrrrr hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorummmm benim için dua edin lütfen yarın bebişimi görürüm inşallah hafta sonu yazabilirmiyim bilmiyorumm evde pc açmak o kadar zor geliyor ki .....artık olmazsa pazartesiye görüşmek dileğiyleeee...sağlıcakla kalın bebişlerinizeee çook iyi bakınnnn

ilk zamanlarda dinlemek zararlı diye biliyorum zaten boşver dinletmesin
dakikada kaç attığı makinede belli oluyo mu?
onu bilmiom cnm bebiişe bakmaktan ona bakmadımm :d

olsun cnm bana da gittiğimde dünletmemişti ama görüyosun yaa orda hop hop eden bişi var o yetiyoo ne güzell şimdii için rahatt bekle bakalım bi dahaki buluşma gününüzü kuzucunla...

ewt canımm yhaa hop hopp ettiğini grdüm yha yetti bana çokk sewindimmm
şimdi sabırsızlıkla bekliom kuzucugu bi daha görcem günüü

yok canım cinsiyet belli değil olsaydııı keşkkee

yaaa dimiii bende artık dayanamıoyurmm belli olsun da bişeyler alalım yahuu :) inanki kendimi tutuyorum almamak için kızlar için çok cicili bicili şeyler var ama bakalım kız mı olur erkek mi sağlıklı olsunda o önemli değil ben aceleciyimm biraz bebek arabalarına bile bakıoyurm şimdiden kafamda bişey olsun diyeee :))))))

canım araştırdım hamilelerde olağan birşeymiş bu tarz kabuslar korkular evham yapmamak gerekiyormuş. ben pimpirikli olunca çok telaş ettim ama emanetimiz allaha birşey olmaz inşaallah...

birde bu listede ben neden yokum bizim topiğimizde ben vardım buna ekleyin benide kötü oldum göremeyince
sat 5 eylül, ilk bebeğim yaşım 29, 11 haziran beklenen doğum tarihi inş, kilo 65, istanbuldan katılıyorum:)

Son düzenleme:

canım bende sir ağda kullanıyorum bir sıkıntı yok.her zaman kullanıyorsan bünye, sinir uçları yadırgamaz ama ilk kez hamilelikte denersen sıkıntı olabilir.
saç kestirmeye gelince bende normal düzene bir geçeyim ilk iş saç kestirmek olacak içini ferah tut.

canim benim incan cok sevindim senin adina ALLAH sonunu getirsin insALLAH canim benim darisi basimiza insALLAH bizde görür yükleriz resimlerini

saoll canımm :) aminn inşş darısı sana en kısa zamanda görürsün sende canım çok güzel bi duyguu ama hemen yükle sende resimlerini tamammı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…