2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

44 sayfaya 200 sayfa kimse burda yok bizimki dolu omu bumu saçma sapan işler yapıyosunuz bi daha girermiyim bilmiyoruuuum

katılıyorum canım sana...bende bilemiyorum.. hem mail hemde face adresim bu özelden yazamıyorum herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar rica ediyorum gereksiz tartışma konuları yaratmayın neticede bende haziran 2012 annesiyim neden inat edeyim ancak baktığınızda sizde göreceksiniz ay anneleri başlıkları her tek bir başlıkta.İnat edende bu durumda ben değilim.
Tüm başlıkları toparlıyorum çok dağınık olduğu için lütfen kimse bunda kasıt aramasın.Neticede 8 ay burda birlikteyiz.

ama yapılan çok ayıp.peki yeni açılan konu neden kapanıyo çok saçma gerçekten..dediğin gibi iş inada binmiş gibi..

canım aslında bi yandan da haklılar herkes bi konu açsa nolur buranın hali. 2012 haziran annelerinden devam etmekte bi sakınca yok yine haziran anneleri olarak burdan devam ediyoruz

aslında formlarda ne kadar çok sayfa o kadar iyi reklamdan para kazanıyolar sonuçta ama yeri çok kaplıyo maliyette artıyo diemi böyle bişeye girişiyyolar???

Amaç aynı kızlar ne farkederki,hepimiz haziran annesiyiz Allahın izni ile...bu süreçte yaşadıklarımızı meraklarımızı sorunlarımızı paylaşıcaz,Başka topik istiyorsanız moderatörle özel mesaj ile bir konuşun derim....Ama dediğim gibi Haziran Anneleri ile ilğili tüm topikleri Ay Paylaşımında birleştiriyolar kızlar....

Kızlar forum kurallarını lütfen okuyun.Girmemekde ne demek daha hamileliğimizi yaşıyacağız kırılmayın gücenmeyin rica ediyorum.
Mail adresi vermek de yasak pelincim
Amacım kimseyi kırmak kızdırmak değil ancak 44 sayfa değil 4400 sayfa olmasıda bizim elimizde.Ben ayrıca Mart 2009 annesiyim.Kadınlar Kulübünde böyle ay anneleri sadece kendi başlıklarında görüşebiliyorlar.

katılıyorum canım sana...bende bilemiyorum.. hem mail hemde face adresim bu özelden yazamıyorum herkese
canım aynen kopyaladım ama

Aramanızla eşleşen bir sonuç bulunamadı.
Yazım hatalarını kontrol et veya başka bir terim dene.

diyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabi tabi inat edende biziz.Ne haliniz varsa görün tepe tepe kullanın topiğinizi hoşçakalın

doğru aslında ciddende

borzo gidip geliyim doktora yazarım neler yaşadığımı. çok sevindim tanıştığımıza ve aynı gün bebişlerimizi dünyaya getircek olmamızda çok hoş :) görüşmek üzere canım

canım aynen kopyaladım ama

Aramanızla eşleşen bir sonuç bulunamadı.
Yazım hatalarını kontrol et veya başka bir terim dene.

diyor
Düzenleyen: Saruboceq Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 18 Sebep: mail adresi ve iletişim bilgilerini özelden paylaşın rica ediyorum

ben özel bilgi yazmadım ki amaa:26:

Pelin arkadaşa özel mesaj attım ama görmedi.Beni anlayacağını düşünüyorum.
Hepimize iyi paylaşımlar.

Sende haklısın tabii hangi bir konuyla uğraşacaksınız....

aman üyeliği iptal edin isterseniz zaten girmiycem bundan sonra.Özel mesajındada yazdığın gibi kimsenin sakinleştirilmeye luzumu yok herkes aklı başında insanlar

borzo gidip geliyim doktora yazarım neler yaşadığımı. çok sevindim tanıştığımıza ve aynı gün bebişlerimizi dünyaya getircek olmamızda çok hoş :) görüşmek üzere canım

Bende çok sevindim canım....İnşalalh bebeklerimiz erken davranmaz ise:)) detayları yazarsın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…