44 sayfaya 200 sayfa kimse burda yok bizimki dolu omu bumu saçma sapan işler yapıyosunuz bi daha girermiyim bilmiyoruuuum
ama yapılan çok ayıp.peki yeni açılan konu neden kapanıyo çok saçma gerçekten..dediğin gibi iş inada binmiş gibi..
canım aynen kopyaladım amakatılıyorum canım sana...bende bilemiyorum.. hem mail hemde face adresim bu özelden yazamıyorum herkese
Arkadaşlar rica ediyorum gereksiz tartışma konuları yaratmayın neticede bende haziran 2012 annesiyim neden inat edeyim ancak baktığınızda sizde göreceksiniz ay anneleri başlıkları her tek bir başlıkta.İnat edende bu durumda ben değilim.
Tüm başlıkları toparlıyorum çok dağınık olduğu için lütfen kimse bunda kasıt aramasın.Neticede 8 ay burda birlikteyiz.
doğru aslında ciddendeArkadaşlar rica ediyorum gereksiz tartışma konuları yaratmayın neticede bende haziran 2012 annesiyim neden inat edeyim ancak baktığınızda sizde göreceksiniz ay anneleri başlıkları her tek bir başlıkta.İnat edende bu durumda ben değilim.
Tüm başlıkları toparlıyorum çok dağınık olduğu için lütfen kimse bunda kasıt aramasın.Neticede 8 ay burda birlikteyiz.
canım aynen kopyaladım ama
Aramanızla eşleşen bir sonuç bulunamadı.
Yazım hatalarını kontrol et veya başka bir terim dene.
diyor
Düzenleyen: Saruboceq Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saaticanım aynen kopyaladım ama
Aramanızla eşleşen bir sonuç bulunamadı.
Yazım hatalarını kontrol et veya başka bir terim dene.
diyor
Arkadaşlar rica ediyorum gereksiz tartışma konuları yaratmayın neticede bende haziran 2012 annesiyim neden inat edeyim ancak baktığınızda sizde göreceksiniz ay anneleri başlıkları her tek bir başlıkta.İnat edende bu durumda ben değilim.
Düzenleyen: Saruboceq Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati18 Sebep: mail adresi ve iletişim bilgilerini özelden paylaşın rica ediyorum
ben özel bilgi yazmadım ki amaa:26:
Kızlar forum kurallarını lütfen okuyun.Girmemekde ne demek daha hamileliğimizi yaşıyacağız kırılmayın gücenmeyin rica ediyorum.
Mail adresi vermek de yasak pelincim
Amacım kimseyi kırmak kızdırmak değil ancak 44 sayfa değil 4400 sayfa olmasıda bizim elimizde.Ben ayrıca Mart 2009 annesiyim.Kadınlar Kulübünde böyle ay anneleri sadece kendi başlıklarında görüşebiliyorlar.
borzo gidip geliyim doktora yazarım neler yaşadığımı. çok sevindim tanıştığımıza ve aynı gün bebişlerimizi dünyaya getircek olmamızda çok hoş :) görüşmek üzere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?