merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5+5 günlük hamileyim haziran 23 gibi görünüyo doğumum...aslında bugün öğrendim ve hala şoklardayım yani...aslında istiyodum ama yaz gibi planlıyoduk eşimle..benim ekim 2209 doğumlu 2 yaşında bir kızım var....
hoş geldin arkadaşım benimde 2 yaşında bir kızım var. hangi ay doğumlu
iyi aksamlar kizlar
ben 2009 haziran annesiyim ama artik 2012 haziran annesi de olacagim allahin izniyle 28 aylik zeynep adinda kizim var sat 18 eylul zeynep te 19 eyluldu bir aksilik olmazsa ayni gun dogacaklar aranizdan gulini taniyorum ayni ayin yilin annesiyiz senide tebrik ederim gulincim allah hayirli dogumlar versin
cok kotu bulantilarim baska sorunum yok cok sukur simdi
merhabalar arkadaşım ne güzell demek aynı aylarda doğcak meleklerin inşallah bende 2009 ekim annesiyim 12 gün önce 2 yaşına basmış bi kızım var...benimde satım 17 eylül amin hepimiz için bende de bulantı yok ama acaip başım dönüyo kızımda hiç ne bulantı ne başdönmesi vardı...
iyi aksamlar canim allah kismet ederse ayni dogacaklar kizlarimiz abla olacaklar artik :) ay neguzel bulantin yok inan sabah kalkar kalkmaz ayva yiyorum bastirsin diye ama nafile neyse atlatiriz bunlari
Bir fırsat olup girememiştim..Artık bende burdayım kızlar:)) 5+5 haftalık.....24 haziran doğum tarihi....1 kasımda randevum var....
selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....
Kızlar bu arada bişey sorcam ben yarın itibariyle 6 haftalık hamileyim acaba ne zmn ultrasona girsem görünürmü artık kuzum yada kalp atışlarını duyarmıyım kızımda 2 aylıkken öğrenmiştim o yüzden direk gitmiştik ama bunda biraz daha beklesemmi bilemedim
Kızlar bu arada bişey sorcam ben yarın itibariyle 6 haftalık hamileyim acaba ne zmn ultrasona girsem görünürmü artık kuzum yada kalp atışlarını duyarmıyım kızımda 2 aylıkken öğrenmiştim o yüzden direk gitmiştik ama bunda biraz daha beklesemmi bilemedim
merhaba, bende mart 2012 annesi olucam ınsallah
benım kalp atısları 7. haftada gorundu.
zaten doktorda 7-8 arası kalp atısı gorunur dedi.
6. haftada gıdersen sadece keseyı gorebılırsın bence
merhaba, bende mart 2012 annesi olucam ınsallah
benım kalp atısları 7. haftada gorundu.
zaten doktorda 7-8 arası kalp atısı gorunur dedi.
6. haftada gıdersen sadece keseyı gorebılırsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?