2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben sabahlayın test uyguladım adetim 10 gündür gecikiyodu ama 3 aydır gecikince hiç şüphelenmedim öylesine test aldım bi baktım kıpkırmızı 2 çizgi ki kızımda 2. çizgi silikti sonra kan testi yaptırdık onda da çıktı....

kızlar sağolun iyi dilekleriniz için, çok kötü bir gün dü benim için.. kızımda bende perişan olduk. eğitim araştırma hastanesi iyi olur diye gittik perişan ettiler bizi sabah7:30 da evden çıktım. hastane ye gittim, sıra alıp beklemeye başladım saat 11 de sıra geldi anlatamam ya içeri girdim iki dakka bile kalmadım. sat ımı sorup ultrasona gönderdi. bide oranın kapısında sıra beklee, tekrar dön ultrasonun sonucunu göstermek için sıra bekle çıldırcaktım artık bide kan tahlili istedi.. ayaklarım şişti resmen akşam oldu. kızım durmaz bi yandan, ben kan vercem diye bişey yemedim başım döner bi yandan ağlaya ağlaya çıktım kan falanda vermedim. sinir oldum ya.

hoş geldin arkadaşım benimde 2 yaşında bir kızım var. hangi ay doğumlu

iyi aksamlar kizlar
ben 2009 haziran annesiyim ama artik 2012 haziran annesi de olacagim allahin izniyle 28 aylik zeynep adinda kizim var sat 18 eylul zeynep te 19 eyluldu bir aksilik olmazsa ayni gun dogacaklar aranizdan gulini taniyorum ayni ayin yilin annesiyiz senide tebrik ederim gulincim allah hayirli dogumlar versin
cok kotu bulantilarim baska sorunum yok cok sukur simdi

merhabalar arkadaşım ne güzell demek aynı aylarda doğcak meleklerin inşallah bende 2009 ekim annesiyim 12 gün önce 2 yaşına basmış bi kızım var...benimde satım 17 eylül amin hepimiz için bende de bulantı yok ama acaip başım dönüyo kızımda hiç ne bulantı ne başdönmesi vardı...

iyi aksamlar canim allah kismet ederse ayni dogacaklar kizlarimiz abla olacaklar artik :) ay neguzel bulantin yok inan sabah kalkar kalkmaz ayva yiyorum bastirsin diye ama nafile neyse atlatiriz bunlari

iyi aksamlar canim allah kismet ederse ayni dogacaklar kizlarimiz abla olacaklar artik :) ay neguzel bulantin yok inan sabah kalkar kalkmaz ayva yiyorum bastirsin diye ama nafile neyse atlatiriz bunlari

evet cnm inşallah abla olcaklar bulantı için yanında mutlaka grisini bulundur cnm sabah kalkar kalkmaz yada kuru ekmek at ağzına ii gelir....

Bir fırsat olup girememiştim..Artık bende burdayım kızlar:)) 5+5 haftalık.....24 haziran doğum tarihi....1 kasımda randevum var....

Bir fırsat olup girememiştim..Artık bende burdayım kızlar:)) 5+5 haftalık.....24 haziran doğum tarihi....1 kasımda randevum var....

selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....

Kızlar bu arada bişey sorcam ben yarın itibariyle 6 haftalık hamileyim acaba ne zmn ultrasona girsem görünürmü artık kuzum yada kalp atışlarını duyarmıyım kızımda 2 aylıkken öğrenmiştim o yüzden direk gitmiştik ama bunda biraz daha beklesemmi bilemedim

selam hoşgeldin cnm bende 5+6 dayım ve bu 2. bebeğim olcak ama çok telaş yaptım bunda beklemediğim zamanda olduğundan sanırım....

canımmm çok teşekkür ederim......benim ilk bebeğim olacak Allahın izni ile cnm...ama daha önce erken doğumum falan var......ben ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum cnm.....doktorda zaten 1 kasıma randevü verdi cnm...

merhaba, bende mart 2012 annesi olucam ınsallah
benım kalp atısları 7. haftada gorundu.
zaten doktorda 7-8 arası kalp atısı gorunur dedi.
6. haftada gıdersen sadece keseyı gorebılırsın bence

Teşekkürler cnm haklısınnn bu haftalarda ancak keseyi görürüz sanırım......bu arada folik asite başladım ben kızlar....

sağolasın cnm yaaa ne güzel senin ufaklığın cinsiyeti bile belli olmuş...

Kimse yokmuuu....Bu arada ben folik asitee başladım birde coraspirin kullanıyorum....bol bool meyva yiyorum....
bebeğin kalp atışını duyan varmı acaba?

bizim topiğimizi kapadılar ama neden???? neyse artık meraba arkadaşlar bende haziran annesi olcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…