2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim topiğimizi kapadılar ama neden???? neyse artık meraba arkadaşlar bende haziran annesi olcam...

Aynen ya noluyo dedim bi andaa.neyse artıkk Cümleten merhaba tekrar..Ama benim tadım kaçtı cidden http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...raber-bekleyelim-bebislerii.html#post21497158

evt yaa neden öle bisey yaptilar bizim sohbetlerimiz cok güzeldi orda simdi ne olcak böle :26:

Hoşgeldiniz arkadaşlar.....sanırım Haziran Anneleri Aylar Gebeliğinde tek topik bura olduğu için yönlendirdiler sanırım.....Burdan devam edersiniz artık

Bu arada benim kontrol 1 kasımda inşallah kalp atışını duyarız 6 haftalıkken zor sanırım biraz...

Çokk güzell bravoo topiğimiz kapandı sohbetlerimiz bölündüü Açtığımız yeni topikte kapandı Kim şikayet ettiyse alsın topiğini tepe tepe kullansın.Kadınlar kulübü bitmiştir...

Çokk güzell bravoo topiğimiz kapandı sohbetlerimiz bölündüü Açtığımız yeni topikte kapandı Kim şikayet ettiyse alsın topiğini tepe tepe kullansın.Kadınlar kulübü bitmiştir...

AAAAAA kim bu kararlari veren acaba ben cok sasirdim suan isi inada bindirmis gibi cok yazik

canım sakin burdanda devam edebiliriz daha çok hamişle paylaşımda bulunmak bence çok hoş

44 sayfaya 200 sayfa kimse burda yok bizimki dolu omu bumu saçma sapan işler yapıyosunuz bi daha girermiyim bilmiyoruuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…