zaten yapıştı pc kucagımıza ama dogurunca bu kadar sık giremicez özlicem ben siziiii
bende özlerim valla sizleri biz gene bi bahane bulur gireriz kızlar benimki bunu yemioo neden sizddede varmı falan die sorarız birbirimizee ayy uçtumm genee
selam kızlaar doktora gittim geldim bile normalde 17:15teydi randevum ama erkene aldılar.herşey yolunda çoksağlıklı gebeliğin var dedi.keseyide gördüm nokta gibi bebeğimide:)) kesenin durumuda iyi berrak dedi.çok mutlu oldum iyiki gitmişim kendi doktorumu beklememişim.içim rahatladı.fakat kalp atışı için bekleyelim
haftaya gel dedi:)))
Ben bugun bi kardah limonlu soda ictim :18: Esimde almis eve 6-7 tane limon sodasi. Hergun icmek yasak dedi bende emin olayim dedim.
Cubuk kraker de buldum sonunda bu yaban ellerde hemde ülkerin . Cubuk dediginiz o dimi
ayyy kızlarr işte benimm minnoşum da buu :)))
Eki Görüntüle 286984 Eki Görüntüle 286986 Eki Görüntüle 286987
kızlar kilo durumlarınız nasıl?
sanırım ben 1 kilo aldım yaa
bende 700 gr almısım hüüüü o bu aksam 1 kilo olmustur fena yedim çok fenaa
ben de sabah uyanınca tartılıyorum
bikaç gün önce tartıldığımda aynı kilomdaydım
ama bu sabah 1 kilo fazla göründü
bakalım yarınnasıl çıkacak
doğru dürüst de bişy yemiyorum ama nasıl aldım anlamadım
ilk 3 ay almasak ne güzel olur halbuki
bencede süper olur ama benim bulantım oldugu için hep kuru seyler yiyiyorum makarna et pilav fln sebze ve sulu yemekler yiyemiyorum su içemiyorum sıvı tüketimi sıfır yani buda wc sorunu yasattı bende bide kilo yapıyor tabiki şu bulantılar bi geçse o zamanda su içsek yarayacak :)))
canım maşallah sevindim adına
boyu kaç mm imiş ultrason kağıdında yazar bi bakar mısın?
bu arada doktora gidip güzel haberlerle dönen herkesi tebrik ediyorum
saoll canımm teşekkür ederimm :)
boyuna bende hmen baktımda mm oalrak yazmıo şöle yazıo canım
5/1/L
60/ 80
12.0 cm yazıo
bide en üstte c3.75 yazıo ama pek anlamadım 12.0 cm de olamaz heralde canım
s.a kızlar bugn doktora gittimmm ve bebişimin kalp atışlarını duydum çok harikaaa bi duygu yaa rabbime şükürler olsn
s.a kızlar bugn doktora gittimmm ve bebişimin kalp atışlarını duydum çok harikaaa bi duygu yaa rabbime şükürler olsn
selam kizlar doktordan geldik minigimizin kesesini gorduk doktor simdilik hersey iyi dedi gec donlenme diye bir kac gun geride kucugum ama doktor yetisir gecer bile merak etme dedi
Eki Görüntüle 287037
gözünüz aydın kızlarrr ne güzell haberlerrs.a kızlar bugn doktora gittimmm ve bebişimin kalp atışlarını duydum çok harikaaa bi duygu yaa rabbime şükürler olsn
cok güzel canim bugün cok güzel haberler aldik herkesten hep böyle gider insALLAH
gözünüz aydın kızlarrr ne güzell haberlerr
evet cnm yaaa valla kendim gitmiş gibi mutlu oluyorum ben bide şu sun arkadaşımızdan iyi hbr alabilseydik bugün çok sevincektim cnm ufak ama umut iştee belki başka dr diyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?