2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zaten yapıştı pc kucagımıza ama dogurunca bu kadar sık giremicez özlicem ben siziiii

bende özlerim valla sizleri biz gene bi bahane bulur gireriz kızlar benimki bunu yemioo neden sizddede varmı falan die sorarız birbirimizee ayy uçtumm genee

kizlar 2009 da kizimda 6 haftalik ken boyle elime kucucuk kesesile resim almistik esimle ve ona ne kadar mutlu olmustuk bugun elime yine aldigimda icim bi tuhaf oldu kizimda aldigimiz ilk ultrason geldi gozumun onune
ne tuhaf allah saglikla bu bucurumuzude versin bize

aslinda biliyomusunuz bu bebis bize cok fena supriz yapti adetime 4 gun kala kan testi yaptirdim itaptan doktora gitim negatif cikti eve geldim moralim bozuk esime bebek yok itap var diye soylendim adet gunum de adet olmadim 3 gun gecikince adetim gitim yine doktora kan testi yaptirdim kan gederi 82 cikti saskin sakin icimden gulmek geldi doktor bakti yeni hamilesin hayirli olsun dedi eve geldim kulaklarimda agzim esime hamileyim dedim inanamadik ve iste bugun ben duryaim dedi bize 2 hafta sonra kalp atisina birde testler icin cagirdi doktor kizlar

Bacularımmm face 'de prima sayfasına gidin ve solda ilk hediyem yazısı var.tıklayın formu doldurun ücretsiz hediye paketi yolluyolar.bebek bezi dvd hediye çekleri var içinde zıbında var

hadi gözün aydin canim darisi basimiza cok sevindim senin adina ne güzel hep böyle devam eder insALLAH

Ben bugun bi kardah limonlu soda ictim :18: Esimde almis eve 6-7 tane limon sodasi. Hergun icmek yasak dedi bende emin olayim dedim.
Cubuk kraker de buldum sonunda bu yaban ellerde hemde ülkerin . Cubuk dediginiz o dimi

Hayirdir canim basladimi yoksa mide bulantisi??

bende 700 gr almısım hüüüü o bu aksam 1 kilo olmustur fena yedim çok fenaa

ben de sabah uyanınca tartılıyorum
bikaç gün önce tartıldığımda aynı kilomdaydım
ama bu sabah 1 kilo fazla göründü
bakalım yarınnasıl çıkacak
doğru dürüst de bişy yemiyorum ama nasıl aldım anlamadım
ilk 3 ay almasak ne güzel olur halbuki

bencede süper olur ama benim bulantım oldugu için hep kuru seyler yiyiyorum makarna et pilav fln sebze ve sulu yemekler yiyemiyorum su içemiyorum sıvı tüketimi sıfır yani buda wc sorunu yasattı bende bide kilo yapıyor tabiki şu bulantılar bi geçse o zamanda su içsek yarayacak :)))

n eyse bakalım sağlık olsun önemli değil gerisi
yine de az kilo alalım ama

canım maşallah sevindim adına
boyu kaç mm imiş ultrason kağıdında yazar bi bakar mısın?

bu arada doktora gidip güzel haberlerle dönen herkesi tebrik ediyorum

saoll canımm teşekkür ederimm :)
boyuna bende hmen baktımda mm oalrak yazmıo şöle yazıo canım
5/1/L
60/ 80
12.0 cm yazıo
bide en üstte c3.75 yazıo ama pek anlamadım 12.0 cm de olamaz heralde canım

saoll canımm teşekkür ederimm :)
boyuna bende hmen baktımda mm oalrak yazmıo şöle yazıo canım
5/1/L
60/ 80
12.0 cm yazıo
bide en üstte c3.75 yazıo ama pek anlamadım 12.0 cm de olamaz heralde canım

canım crl diye yazması lazım
mesela benim 17,3mm idi
sanırım o 12cm kese boyu
benim de 14,6 cm yazıyor

Son düzenleme:
s.a kızlar bugn doktora gittimmm ve bebişimin kalp atışlarını duydum çok harikaaa bi duygu yaa rabbime şükürler olsn

selam kizlar doktordan geldik minigimizin kesesini gorduk doktor simdilik hersey iyi dedi gec donlenme diye bir kac gun geride kucugum ama doktor yetisir gecer bile merak etme dedi
Eki Görüntüle 287037

s.a kızlar bugn doktora gittimmm ve bebişimin kalp atışlarını duydum çok harikaaa bi duygu yaa rabbime şükürler olsn
gözünüz aydın kızlarrr ne güzell haberlerr
cok güzel canim bugün cok güzel haberler aldik herkesten hep böyle gider insALLAH

evet cnm yaaa valla kendim gitmiş gibi mutlu oluyorum ben bide şu sun arkadaşımızdan iyi hbr alabilseydik bugün çok sevincektim cnm ufak ama umut iştee belki başka dr diyorumm...

bene hep onu düsündüm biliyomusun inan icim aciyor ya haber etmedigine göre kürtaj mi oldu acaba ALLAHIM nolur mucize olsun bir ümit hep dua ettim mucize olsun diye 10 yil beklemis üc kere tüp bebek ve ikizdi büyük ihtimalle ikiside mi gelismemis ya canim benim ALLAH sabrini versin insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…