slm arkadaşlar
bebişimle beraber bir bakalım dedik :))))
eşim hasta ve evde laptop da ondan bana pek kalmıyor o yüzden yazamıyorum,şimdi maç var da bakayım dedim......
8 aralık randevumuz var sanırım o gitmede 2 li test isteyecek hayırlısı inşallah.....
2 li testi yaptıran var mı aranızda acaba????
bulantısı olan ve kg. veren arkadaşım ilk zamanlar çok sorun olmuyor diye biliyorum bende....
bense bırakın vermeyi 1 kg. almıştım 3 kasım da dr. gittiğimde(((
sonum ne olacak bilmem......
hayırlısı artık ne diyeyim(((
bebeğim sağlıklı olsunda
beyaz ekmeği keseyim en iyisi,kepek alayım bundan sonra....
Selam hamişler nasılsınız bugün?. Bebişleriniz nasıllar:) 15 Kasımda doktor randevum var,kısmetse bebeğimi ve kalp atışlarını duyucaz.. Kesemizi görmüstük 5+2 iken.. Dua edin bi sorun olmasın,bebeğim sağlıklıdır ve minik kalbi pıt pıt atar inşş..
hayırlısı artık ne diyeyim(((
bebeğim sağlıklı olsunda
beyaz ekmeği keseyim en iyisi,kepek alayım bundan sonra....
selam kızlar nasılsınız bugün gireyimde yazayım dedim...
sizde bu saatler hazımsızlık çeken varmı ben patlayacak gibiyim çokta yemedim :26:
seellaam kkızlaar bitti zor oldu ama bitti bende bittim hasta olucam galiba portakal suyu içip duruyorum ama üüff hasta olursam ççok kötü olur ağır geçiriyorum been:44::44::44::44:
siler nasılsınız neler kaynattınız ben yokken bakiiim
benim bugün daha yeni yeni geçiyo..Bol bol nar nne limon ve portakal mandalina suyu iç cnm
seellaam kkızlaar bitti zor oldu ama bitti bende bittim hasta olucam galiba portakal suyu içip duruyorum ama üüff hasta olursam ççok kötü olur ağır geçiriyorum been:44::44::44::44:
siler nasılsınız neler kaynattınız ben yokken bakiiim
Ah canım ben günün her saati yaşıyorum 2 lokma bişey yeyince bin pişman oluyorum keyifle yemek yemeyi özledim hiçbişeyi severek yiyemiyorum evin içinde biraz dolaş gezin rahatlatır biraz inşallah
ee nar iyi değildii hamilelikte valla sıkmaya üşendim portakalı soyup rondodan geçirdim posası falan daha güzel oldu
bide var ya bi hazımsızlıktır gidiyo sanki taş oturuyo karnımda kuru kayısı falan yiyorum su içiyorum banamısın demiyo dr sorcaktım unuttum not almak lazım soruları
nbr cnm testler nasıl geçti??
ZOFRAN kemoterapi gören hastalara da veriyorlar
valla bende aynısı var cnm hazımsızlık demek birtek bende yok evde dolnıyorum olmuyor su bile içtim şiştim sanki daha bir patlayacam ama nezaman bakalım
test yapmadı daha küçükmüüş ama gördüm bademimi kocaman olmuş fotosunu koymuştum
hazımsızlık problemin varmış o dert bendede var sorucaktım unuttum bademi görüncenot alıcam artık
ben bi çözm buldum ama pek sağlıklı değil ben sigara içince bağırsaklarım çalışır muhakkak arada çok sıkışırsam yapıyorum napiim yoksa evin ortasında patlıcam:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?