2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende ilk bebeğimde hiç doymuyodum çok kilo aldım ama doktor engeller çok artış olursa ilk dönemde 2 alınıp verilebiliyormuş normal kabul ediyolar fazlalaşırsa beyaz ekmeği ve hamur işinden uzak durmaya çalış yani çok az ye nefsin çekerse ben pek yemiyorum şimdi kaç kiloyum bilmiyorumda bakalım salı kontrol var gidince öğrencem inşallah

hayırlısı artık ne diyeyim (((
bebeğim sağlıklı olsunda
beyaz ekmeği keseyim en iyisi,kepek alayım bundan sonra....

bebeğim sağlıklı olsunda

kepek yeme cnm en azından sürekli yeme kepek ekmeği kansızlık yapıyoo sürekli kullanımda ki bize kan çok lazım bence şua ara hiç yeme kepek az beyaz yemeye çalış cnm

Canım hayırlı olsun bende 15 kasımda gideceğim kontrole inşallah bi sorun olmadan bebişimizin pıt pıtlarını duyarız allahım korusun yavrularımızı

bebeğim sağlıklı olsunda

yok cnm kepek yeme tam tahıllı buğday ekmeği çavdar ekmeği ye onların zararı olmuyo kepek kansızlık yapabilir. ilk bebişte doktorum bana çavdar ve tam buğday ekmeği yediriyodu beyaz arada ye insan dayanamıyo

seellaam kkızlaar bitti zor oldu ama bitti bende bittim hasta olucam galiba portakal suyu içip duruyorum ama üüff hasta olursam ççok kötü olur ağır geçiriyorum been:44::44::44::44:

siler nasılsınız neler kaynattınız ben yokken bakiiim

kızlar başka başlıkta okudum
belki fikir alırsınız siz de diye ekleyim dedim

Hamileliğimin ilk 3 ayında hızlı kilo aldığım için diyetisyen eşliğinde hamileliğimi sürdürüyorum. 3. ve 4. ay içinde uymam gereken liste;

KAHVALTIDAN ÖNCE: (9:00)
3 kuru kayısı + su

KAHVALTI SABAH (11:00)
2 dilim peynir veya 1 dilim peynir + 1 yumurta
5 zeytin
1 salatalık
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı bal
3 dilim ekmek

ARA ÖĞÜN (15:00)
4 yemek kaşığı yoğurt + 1 elma (veya 1/2 elma+1/2 armut)

AKŞAM (18/19:00)
150 gram et
1 kase çorba
3 yemek kaşığı pilav/makarna
Salata
1 dilim ekmek

ARA ÖĞÜN (21/22:00)
4 yemek kaşığı yoğurt + 1 armut (veya 1/2 elma+1/2 armut)

GECE (24:00)
2 tam ceviz + bir avuç kabak çekirdeği

Not : günlük 2/3 Lt su içilecek, mide bulantısı için 1 küçük boy çubuk kreker tüketilebilir. günde 1/2 saat temposuz yuruyuş, yoruldukça dinlenilecek.

Benim gibi sabah erken kalkamayan ve geç yatanlar için oldukca doyurucu bir menü. Umarım işinize yarar. bi sonraki ayın diyetlistesinide buraya yazıcam bilginize..

selam kızlar nasılsınız bugün gireyimde yazayım dedim...

sizde bu saatler hazımsızlık çeken varmı ben patlayacak gibiyim çokta yemedim :26:

Ah canım ben günün her saati yaşıyorum 2 lokma bişey yeyince bin pişman oluyorum keyifle yemek yemeyi özledim hiçbişeyi severek yiyemiyorum evin içinde biraz dolaş gezin rahatlatır biraz inşallah

menü güzel tam benlik
yarın itibari ile bu menü üzerinden gidiciim yoksa 9 ayda çok rahat 30 kilo alırım ben

benim bugün daha yeni yeni geçiyo..Bol bol nar nne limon ve portakal mandalina suyu iç cnm

benim bugün daha yeni yeni geçiyo..Bol bol nar nne limon ve portakal mandalina suyu iç cnm

ee nar iyi değildii hamilelikte valla sıkmaya üşendim portakalı soyup rondodan geçirdim posası falan daha güzel oldu

bide var ya bi hazımsızlıktır gidiyo sanki taş oturuyo karnımda kuru kayısı falan yiyorum su içiyorum banamısın demiyo dr sorcaktım unuttum not almak lazım soruları

nbr cnm testler nasıl geçti??

Ah canım ben günün her saati yaşıyorum 2 lokma bişey yeyince bin pişman oluyorum keyifle yemek yemeyi özledim hiçbişeyi severek yiyemiyorum evin içinde biraz dolaş gezin rahatlatır biraz inşallah

şimdi patlayacam bomba gibi bide üzerine progestanı içtim su ile zor tutyorum kendimi...:26:

hımmmmm bu menüyü bir deneyeyim ben de
nasıl olacaksa artık :)))))

uykum geliyor yine,yatmalıyım en acilinden.....öpüyorum hepinizi,kendinize,mucizelerinize iyi bakın......

valla bende aynısı var cnm hazımsızlık demek birtek bende yok evde dolnıyorum olmuyor su bile içtim şiştim sanki daha bir patlayacam ama nezaman bakalım

ZOFRAN kemoterapi gören hastalara da veriyorlar

pelin doktoruma sordum onu kanser hastalarına veriyorlar dedi bence biran önce bıraksın dedi senin için aradım sordum istersen birkaç doktora felan daha sor kafan karışsın telaş yap diye söylemiyorum geçmişi karıştırırken buldum sana msj mı atsam acaba umarım geçmişi okursun içmesen iyi olur bende endişeleniyorum haklısın zor geçiyor hamileliğin ama başka yolu yok mu bunun...umarım görürsün kendi doktoruna lütfen danış söyleyecektir kanser hastalrınada veriliyor diye...

valla bende aynısı var cnm hazımsızlık demek birtek bende yok evde dolnıyorum olmuyor su bile içtim şiştim sanki daha bir patlayacam ama nezaman bakalım

ben bi çözm buldum ama pek sağlıklı değil ben sigara içince bağırsaklarım çalışır muhakkak arada çok sıkışırsam yapıyorum napiim yoksa evin ortasında patlıcam:44::44:

test yapmadı daha küçükmüüş ama gördüm bademimi kocaman olmuş fotosunu koymuştum

hazımsızlık problemin varmış o dert bendede var sorucaktım unuttum bademi görünce not alıcam artık

hemde hergün var sanki top yutmuşum gibi....

rubet pelin7 görürsen söylermisin yarın zofranı sorduğumu aşağıda yazdım okusun kullanmasın dedi o geçmişi okumayabilir endişelenmesin kendi doktorunada sorsun...

ben bi çözm buldum ama pek sağlıklı değil ben sigara içince bağırsaklarım çalışır muhakkak arada çok sıkışırsam yapıyorum napiim yoksa evin ortasında patlıcam:44::44:

ayy ben sigaradan midem bulanır ama yatıncada geçmiyor bakacam artık önümüzde günlere değişecekmi mide bulantıları ara ara olmaya başladı...

bebeğin el ve bacakları gördünmü büyümüştür bebiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…