2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hamişler nasılsınız bugün?. Bebişleriniz nasıllar:) 15 Kasımda doktor randevum var,kısmetse bebeğimi ve kalp atışlarını duyucaz.. Kesemizi görmüstük 5+2 iken.. Dua edin bi sorun olmasın,bebeğim sağlıklıdır ve minik kalbi pıt pıt atar inşş..

bilemiyorum ki cnm yaaa hbr de gelmediği için hala acaba lar kalıyo kafamdaa yaaa allahım her isteyen her dileyen ve her hakedene versin dilerim bebek...öyle üzülüyorum ki benim hiç öyle sorunum olmadı kızıma da buna da direk hamiştimm ama öyle çok arkadaşım var ki etrafımda çok zorluklardan geçildiğini biliyorum o yüzden...millet dışardan tüp bebeği bile çok kolay zannediyoo ama ben biliyorum ne zorluklarla ne umutlarla olduğunuu..o yüzden bu kadar isteyen her anne adayını tanıyım yada tanımıyım bebeleri olsun diye dua ediyorumm..bide kimisi haketmiyoo iştee allahın işine karışılmaz ama çok kızıyorumm kimisine 5-10 tane veriyoo umru olmuyoo iştee adaletsiz dünya

Canim senle ayni gidiyoruz keseleri ayni gördük onbes kasim bende pit pitlari duymaya gidicem ikimiz icinde hayirlisi olsun onlari görüp gelelim burda paylasalim insALLAH mide bulantilarin nasil oldu benim hala baslamadi

ozaman nasıl gelişecek miniklerimiz.. gelişme dönemlerinin en önemli ilk 3 ay

bende cok üzülüyorum o tüp bebek olayini yasadigim icin onu cok iyi anliyorum bütün bayanlari bir odaya atiyorlar kurbanlik koyun gibi sirani bekliyosun igneler hormon kilo aliyosun agrilar sancilar ;bebegi verirlerken bana dua okudum ve gösterdiler rahime yerlestiriken cok duygulandim agladim ve sicakligi hissettim biliyomusun

Canim senle ayni gidiyoruz keseleri ayni gördük onbes kasim bende pit pitlari duymaya gidicem ikimiz icinde hayirlisi olsun onlari görüp gelelim burda paylasalim insALLAH mide bulantilarin nasil oldu benim hala baslamadi

İnş hayırlı haberlerle döneriz canımm.. Evet seninle aynı gidiyoruz:) Mide bulantılarım tam gaz devam.. Hamile kalmadan önce 63 kiloydum,şimdi 59 oldum,günden güne eriyorum inş bebeğim zarar görmüyordur bu ani kilo kaybından İnş çok sürmez bu bulantılarım..

kızlaar bugün benim kocamın dogum günü
ben hediyesini benim dogumgünümde vermiştim (26 ekim) çift çizgili bi hediye

bugün bana pasta almış çiçek almış geldi... çiçegin üzerinde ne vardı dersiniz?

sümüklüböcük

selam kızlar nasılsınız bugün gireyimde yazayım dedim...

sizde bu saatler hazımsızlık çeken varmı ben patlayacak gibiyim çokta yemedim :26:

ben internette bir doktordan dinledim anne adayi endiselenmemeli bebeyinize bisey olmaz bu dönemlerde diyor ama cok asiri olursa serüm alman gerekiyor canim genede dikkatli ol

slm arkadaşlar
bebişimle beraber bir bakalım dedik :))))
eşim hasta ve evde laptop da ondan bana pek kalmıyor o yüzden yazamıyorum,şimdi maç var da bakayım dedim......
8 aralık randevumuz var sanırım o gitmede 2 li test isteyecek hayırlısı inşallah.....
2 li testi yaptıran var mı aranızda acaba????
bulantısı olan ve kg. veren arkadaşım ilk zamanlar çok sorun olmuyor diye biliyorum bende....
bense bırakın vermeyi 1 kg. almıştım 3 kasım da dr. gittiğimde (((
sonum ne olacak bilmem......

bende haftaya testlerimi yaptırcam cnm sonrada hem tahlilleri göstercem dr a hemde kuuzmu görücem hoş daha 2 hafta oldu ama anca 1 hafta daha geçerr ben gidesiyee....sormaa cnm yaa bende 1,5 almışımmm çok fena yiyorumm valla duramıyorummm hiç...:)))

aslında ben çok ta yemiyorum ama nasıl alıyorum anlamadım (((
bir de kızlar bakırköy devlet ten randevu almak istiyorum bana cinsiyetiniz bu bölüm için uygun değildir diyor......ne yapmam lazım,nereyi arayıp ta düzelttireceğim bunu?????

Canım hayırlısı allah yrdımcın olur. testlerde pek yanılma payı yok cnm sağlıklı sıhatli olsunlarda 2 si birden büyür sen biraz yorulursun ama sonrası ferah olur inşallah.Yani aldırmayı falan düşünüyorsan sakın düşünme rabbimin verdiği cana hiç bir problem yokken son verme lütfen allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…