Bacularımmm face 'de prima sayfasına gidin ve solda ilk hediyem yazısı var.tıklayın formu doldurun ücretsiz hediye paketi yolluyolar.bebek bezi dvd hediye çekleri var içinde zıbında var
tebrik ediyorum canım maşallah
cok güzel canim bugün cok güzel haberler aldik herkesten hep böyle gider insALLAH
çok teşekkrler kızlar ..zaman nasıl geçicek bilmiormm..hepimize sağlıklı hamilelkler şimdiye kadr hep bişi çıkckmş gibi geliodu ama artk inanıorm içimde atan bi kalp ve benden bi parçaaçok şükür gözün aydın tatlım
bene hep onu düsündüm biliyomusun inan icim aciyor ya haber etmedigine göre kürtaj mi oldu acaba ALLAHIM nolur mucize olsun bir ümit hep dua ettim mucize olsun diye 10 yil beklemis üc kere tüp bebek ve ikizdi büyük ihtimalle ikiside mi gelismemis ya canim benim ALLAH sabrini versin insALLAH
ya öyle şeylerde bi üçkağıt yokmudur ?:44:
Selam hamişler nasılsınız bugün?. Bebişleriniz nasıllar:) 15 Kasımda doktor randevum var,kısmetse bebeğimi ve kalp atışlarını duyucaz.. Kesemizi görmüstük 5+2 iken.. Dua edin bi sorun olmasın,bebeğim sağlıklıdır ve minik kalbi pıt pıt atar inşş..
ozaman nasıl gelişecek miniklerimiz.. gelişme dönemlerinin en önemli ilk 3 ayben de sabah uyanınca tartılıyorum
bikaç gün önce tartıldığımda aynı kilomdaydım
ama bu sabah 1 kilo fazla göründü
bakalım yarınnasıl çıkacak
doğru dürüst de bişy yemiyorum ama nasıl aldım anlamadım
ilk 3 ay almasak ne güzel olur halbuki
hadi yaa.. yapsammı bendeyok cnm daha önceki kampanyası vardı onda yolladılar arkadaşıma
bilemiyorum ki cnm yaaa hbr de gelmediği için hala acaba lar kalıyo kafamdaa yaaa allahım her isteyen her dileyen ve her hakedene versin dilerim bebek...öyle üzülüyorum ki benim hiç öyle sorunum olmadı kızıma da buna da direk hamiştimm ama öyle çok arkadaşım var ki etrafımda çok zorluklardan geçildiğini biliyorum o yüzden...millet dışardan tüp bebeği bile çok kolay zannediyoo ama ben biliyorum ne zorluklarla ne umutlarla olduğunuu..o yüzden bu kadar isteyen her anne adayını tanıyım yada tanımıyım bebeleri olsun diye dua ediyorumm..bide kimisi haketmiyoo iştee allahın işine karışılmaz ama çok kızıyorumm kimisine 5-10 tane veriyoo umru olmuyoo iştee adaletsiz dünya
Canim senle ayni gidiyoruz keseleri ayni gördük onbes kasim bende pit pitlari duymaya gidicem ikimiz icinde hayirlisi olsun onlari görüp gelelim burda paylasalim insALLAH mide bulantilarin nasil oldu benim hala baslamadi
canım crl diye yazması lazım
mesela benim 17,3mm idi
sanırım o 12cm kese boyu
benim de 14,6 cm yazıyor
hadi yaa.. yapsammı bende
İnş hayırlı haberlerle döneriz canımm.. Evet seninle aynı gidiyoruz:) Mide bulantılarım tam gaz devam.. Hamile kalmadan önce 63 kiloydum,şimdi 59 oldum,günden güne eriyoruminş bebeğim zarar görmüyordur bu ani kilo kaybından İnş çok sürmez bu bulantılarım..
slm arkadaşlar
bebişimle beraber bir bakalım dedik :))))
eşim hasta ve evde laptop da ondan bana pek kalmıyor o yüzden yazamıyorum,şimdi maç var da bakayım dedim......
8 aralık randevumuz var sanırım o gitmede 2 li test isteyecek hayırlısı inşallah.....
2 li testi yaptıran var mı aranızda acaba????
bulantısı olan ve kg. veren arkadaşım ilk zamanlar çok sorun olmuyor diye biliyorum bende....
bense bırakın vermeyi 1 kg. almıştım 3 kasım da dr. gittiğimde(((
sonum ne olacak bilmem......
mrb kızlar ben 2010 aralık annesiiyim yani 11 aylık bir kızım var 8 aylıkken adet oldum en son 24 eylülde adet oldum adetim geçikti ben emziriiyorum ondan düzensizlik vardır dedim.ama dün idrar testi yaptım pozitif çıktı daha doktora gitmedim idrar testi ne kadar doğruysa artık.eğer doğru ise hamileyim. hesaplamaya göre 6+5im.karışığım üzlsemmi sevinsemmi bilemiyorum kızım emiyor.2siyle baş edebilirmiyim diyorum.hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?