saoll canım sanada allah güç versin yardımcımız olsun :)Allah sabır versin, güç versin canım
12. haftadan sonra geçer diyo arkadaşlar
ben de sabırsızlıkla12. haftanın geçmesini bekliyorum
bulantım geçmezse bunu söyleyenlerin hepsinin üstüne kusucam
ya ben yüzüstü yatıyorum bi sakıncası olur mu acaba? bide 9. haftada ne testi yapılıyor? sizlere şimdiye kadar hangi testler yapıldı?
valla canımmm yhaa şimdilik geçsin die dua ediom ama 9 ay süreerse naparız bilmiorumm((( allah yardımcımız olsunda geçsin bi an önce
kusma kötü oluyo canım yhaa bide benimki artık ne yesem oluyo yemesemde oluyo garip anlamadım yesem bi dert yemesem bi dert
patates yiye yiye bizim çocukk patates gibi olcakewt bi tek o ii gelio böle fırına atıom kabuklu haşlanmış gibi oluo oda ama sadece akşamları yiyebiliom
sen naptın ilaç işini kullanıcanmı canım onuu iimi gelio ??
bende yüzüstü yatıom canım ama kime desem zararlı dio ama varya başka türlüde yatamıom kiii((
zatenn fazlada kalmıom o şekilde sürekli dönüp duruom bizimki hiç bi şekli beğenmioo yatağıınn içinde tur atıom bütün geceee
yaaaaa o kadar cok yazmisinizki kizlar oku oku hala bitireemdim
alinti yapcaktim o kadar bilgisyr kapandi bide
kontrole giden arkadaslardan guzel haberler var sanirim
okudugum kadariyla daha hepsini okuyamadimda guzel haberler var
rubet bana iki hafta sonra geldi tam 3 aylik olmus olcak
sana erken demis acaba giderim bide erken dermiki
sunflower arkadasimiz yazmadimi daha
kilo konusunda sok durumdayim yazmayi unutmusum
87 den 85 e inmistim ilk ogrendigimde
arkasindan mide bulantilarimdan dolayi kiloo vermeye baslamistim
su anda 78 olmusum doktorda tartildimdaa
iyimi oldu kotumu anlamadim yani :26:
canim sakin olmaya stres yapmamaya calisKizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
bende yatamiyorum yan yatiyorumyan yatmak sorun olmaz canım tabiki sırt üstü yatmak en iyiside ben beceremiyorumhamiş yastıkları var karınlarımız iyice büyüsün ondan alıcam
zaten canim dikkat edicem diyet yapicamilk 3 ayda kilo vermen normal cnm.bulantılar kilo almanı engeller.3 aydan sonra azar azar alıcaksın zaten sen istemesende.yalnız kilonu kontrole alman gerek
2 kilodan bişey olmaz canım ya benim bebiş 2li test için küçük çıktı işte aslında 2 hafta sonra gel dedide sonra muayene parası vermiyim die 10gün sonra gel dedi bakalım ne olcak benim 5 gün sonra tam 3 aylık olcek
offf offf inşalllah 9 ay sürmezzz yhaa ben şimdiden yemek yemeyi özledimmmmsadece bulantısı olanın 9 ay sürmezmiş.kusanın 9 ay sürebilirmiş.ilacı bir gün kullanmasam akşamı acillik oluyorum.kullanıyorum mecbur ama kendi doktorum duyunca çok kızacak
zararlı olduğunu bilmiyodum.kim diyo zararlı diye? zararlıysa başka türlü yatmaya çalışalım.zaten ben öle uzun süre yatamıyorum midem boğazıma gelmiş gibi oluyorum.eşinde bıkmıştır senden kıpır kıpır :)
2 kilodan bişey olmaz canım ya benim bebiş 2li test için küçük çıktı işte aslında 2 hafta sonra gel dedide sonra muayene parası vermiyim die 10gün sonra gel dedi bakalım ne olcak benim 5 gün sonra tam 3 aylık olcek
evet caanım ben oğluma hamileyken doğuracağım gün bile kusmuştum,kusmak çoook kötü bilirim.bu hamileliğimde çok kusmadım şimdilik ama sürekli bulantı var gece bile rahat bırakmıyor.sadece bulantısı olanın 9 ay sürmezmiş.kusanın 9 ay sürebilirmiş.ilacı bir gün kullanmasam akşamı acillik oluyorum.kullanıyorum mecbur ama kendi doktorum duyunca çok kızacak
saoll canım sanada allah güç versin yardımcımız olsun :)
kus kız valla bende eşime çok diom sinirlenince valla şimdi bi kususcam görcen diomm aman aman tamam dio hemen
bende yüzüstü yatıom canım ama kime desem zararlı dio ama varya başka türlüde yatamıom kiii((
zatenn fazlada kalmıom o şekilde sürekli dönüp duruom bizimki hiç bi şekli beğenmioo yatağıınn içinde tur atıom bütün geceee
ewt kızalr yaptırdığınız testleri bi yazın benden bi iki test istedi de yarın giderim hastaneye anca(
cnm çok normal buu yanii....verebilirsinn 4. aydan sonra hızla almaya başlıyosun ama ..ben şimdiden 1,5 kilo almışım bulantılar bitti geliyoo kilolarr....:))))
zaten kuzum dedigim gibi vermek benim icin iyi
cunki kilom fazlaydi
6 ay gibi bi sure icinde aldim ve 1 senedir hic veremiyordum
simdi baktim 3 ayda 9 kilo gitmis saka gibi
bebisimee bisey olmasinda vereyim
benim hizla almamam yavas almam lazim kilodan dolayi
bulanti bi gitsinde yuruyuss ve dikkat etmem lazim
rubett yaa ilk senin kuzuyu öğrencez dimi bizzz piposumu var yoksa kukuşumu dieee...:)))
sen şimdi 10 gün sonra gitcen yaa ben senden önce deliririm burda artıkın...:))))
kızlar benimki pipolu olucak bence
bakın şimdiden söyliim 10 numara koca adayı olur benimki kızlarınıza talip olabiliriz
iveeeet herhalde rubeti ogrencez oncerubett yaa ilk senin kuzuyu öğrencez dimi bizzz piposumu var yoksa kukuşumu dieee...:)))
sen şimdi 10 gün sonra gitcen yaa ben senden önce deliririm burda artıkın...:))))
cnm zaten kilosu fazla olanlar daha az kilo alıyoalrr hamilelikte o yüzden bence sen 10 kilodan fazla almassın zatenn...merak etmee gayet iidri kuzucunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?