2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin, güç versin canım
12. haftadan sonra geçer diyo arkadaşlar
ben de sabırsızlıkla12. haftanın geçmesini bekliyorum
bulantım geçmezse bunu söyleyenlerin hepsinin üstüne kusucam
saoll canım sanada allah güç versin yardımcımız olsun :)
kus kız valla bende eşime çok diom sinirlenince valla şimdi bi kususcam görcen diomm aman aman tamam dio hemen
ya ben yüzüstü yatıyorum bi sakıncası olur mu acaba? bide 9. haftada ne testi yapılıyor? sizlere şimdiye kadar hangi testler yapıldı?

bende yüzüstü yatıom canım ama kime desem zararlı dio ama varya başka türlüde yatamıom kiii ((
zatenn fazlada kalmıom o şekilde sürekli dönüp duruom bizimki hiç bi şekli beğenmioo yatağıınn içinde tur atıom bütün geceee
ewt kızalr yaptırdığınız testleri bi yazın benden bi iki test istedi de yarın giderim hastaneye anca (

Son düzenleme:

sadece bulantısı olanın 9 ay sürmezmiş.kusanın 9 ay sürebilirmiş.ilacı bir gün kullanmasam akşamı acillik oluyorum.kullanıyorum mecbur ama kendi doktorum duyunca çok kızacak

zararlı olduğunu bilmiyodum.kim diyo zararlı diye? zararlıysa başka türlü yatmaya çalışalım.zaten ben öle uzun süre yatamıyorum midem boğazıma gelmiş gibi oluyorum.eşinde bıkmıştır senden kıpır kıpır :)

yaaaaa o kadar cok yazmisinizki kizlar oku oku hala bitireemdim
alinti yapcaktim o kadar bilgisyr kapandi bide
kontrole giden arkadaslardan guzel haberler var sanirim
okudugum kadariyla daha hepsini okuyamadimda guzel haberler var
rubet bana iki hafta sonra geldi tam 3 aylik olmus olcak
sana erken demis acaba giderim bide erken dermiki
sunflower arkadasimiz yazmadimi daha
kilo konusunda sok durumdayim yazmayi unutmusum
87 den 85 e inmistim ilk ogrendigimde
arkasindan mide bulantilarimdan dolayi kiloo vermeye baslamistim
su anda 78 olmusum doktorda tartildimdaa
iyimi oldu kotumu anlamadim yani :26:

ilk 3 ayda kilo vermen normal cnm.bulantılar kilo almanı engeller.3 aydan sonra azar azar alıcaksın zaten sen istemesende.yalnız kilonu kontrole alman gerek

2 kilodan bişey olmaz canım ya benim bebiş 2li test için küçük çıktı işte aslında 2 hafta sonra gel dedide sonra muayene parası vermiyim die 10gün sonra gel dedi bakalım ne olcak benim 5 gün sonra tam 3 aylık olcek

cnm çok normal buu yanii....verebilirsinn 4. aydan sonra hızla almaya başlıyosun ama ..ben şimdiden 1,5 kilo almışım bulantılar bitti geliyoo kilolarr....:))))

merhaba anne adayları.nasip olursa bende haziran ortası gibi bebişimi bekliyorum..sat 7 eylül.bebeğim 9hafta 3 günlük.daha doktora gitmedim.hafta içi gideceğim.vajinal ultrason istemedim o yüzden bekledim.herhalde en kıdemliniz benim 4. hamileliğim.tecrübe bayağı var yani..bulantım kusmam yok yanlızca halsizlik var.ev temizliği yemek aksamıyor yani..foliol kullanıyorum.bu arada canım sade maden suyu ve limonata çekiyor..kasıkta ani harekete bağlı kısa süren sancıları bende çekiyorum.bakalım gidince doktorum ne diyecek..

canim sakin olmaya stres yapmamaya calis
dinlenmeye calis insallah biseycik olmaz

yan yatmak sorun olmaz canım tabiki sırt üstü yatmak en iyiside ben beceremiyorum hamiş yastıkları var karınlarımız iyice büyüsün ondan alıcam
bende yatamiyorum yan yatiyorum
sirt ustu yatmak cok gicik ya

ilk 3 ayda kilo vermen normal cnm.bulantılar kilo almanı engeller.3 aydan sonra azar azar alıcaksın zaten sen istemesende.yalnız kilonu kontrole alman gerek
zaten canim dikkat edicem diyet yapicam
ama su and yapamiyorum midem kotu oldugu icin
duzelince yuruyus ve diyet

canim iki kilo degil toplamda 9 kilo verdim
2 kilo ilk ogrendigimde vermistim
son 3 haftada 4 kilo vermisim ben
kilo vermeyi takmam iyi bile benim icin amaa fazla olunca ne bileyim

anladim ben gittiginde 3 aylik olmus gibi aklimda kalmis
10 gun sonra yapar o zaman buyuk ihtimal
ben cok merak ediyorum nasil bisey olcaktaa ondan sordum

sadece bulantısı olanın 9 ay sürmezmiş.kusanın 9 ay sürebilirmiş.ilacı bir gün kullanmasam akşamı acillik oluyorum.kullanıyorum mecbur ama kendi doktorum duyunca çok kızacak
offf offf inşalllah 9 ay sürmezzz yhaa ben şimdiden yemek yemeyi özledimmmm ((
sen gene kendi doktoruna söyle belki başka ilaç yazar canımm

internette hamilelikte yüzüstü yatmak bebeğe baskı yapacağından önerilmez die geçio canım benim doğum yapan arkadaşlarım da hep zararlı öyle yatma dediler bana
bende uzun süre yatamıorum dediğin gibi bebişş deiştir dio şeklini sıkıştırıo midem de
sorma benimkiii ben her döndüğümde bişi oluyo sanıo ne oldu ne oldu kuscanmı dioo sıçrayıp kalkıo bide sinirim bozuluo uykuyla karışık ağlıom arada uyuyamıom diee

rubett yaa ilk senin kuzuyu öğrencez dimi bizzz piposumu var yoksa kukuşumu dieee...:)))
sen şimdi 10 gün sonra gitcen yaa ben senden önce deliririm burda artıkın...:))))

slm kızlar,sonunda oğlumu uyuttum
evet caanım ben oğluma hamileyken doğuracağım gün bile kusmuştum,kusmak çoook kötü bilirim.bu hamileliğimde çok kusmadım şimdilik ama sürekli bulantı var gece bile rahat bırakmıyor.

bildiğim kadarıyla ilk 3 ay mümkünse sırt üstü yatmak çok faydalıymış,sonrassındda da sol tarafa yatmak gerekiyormuş.

cnm çok normal buu yanii....verebilirsinn 4. aydan sonra hızla almaya başlıyosun ama ..ben şimdiden 1,5 kilo almışım bulantılar bitti geliyoo kilolarr....:))))

zaten kuzum dedigim gibi vermek benim icin iyi
cunki kilom fazlaydi
6 ay gibi bi sure icinde aldim ve 1 senedir hic veremiyordum
simdi baktim 3 ayda 9 kilo gitmis saka gibi
bebisimee bisey olmasinda vereyim
benim hizla almamam yavas almam lazim kilodan dolayi
bulanti bi gitsinde yuruyuss ve dikkat etmem lazim

cnm zaten kilosu fazla olanlar daha az kilo alıyoalrr hamilelikte o yüzden bence sen 10 kilodan fazla almassın zatenn...merak etmee gayet iidri kuzucunda...

rubett yaa ilk senin kuzuyu öğrencez dimi bizzz piposumu var yoksa kukuşumu dieee...:)))
sen şimdi 10 gün sonra gitcen yaa ben senden önce deliririm burda artıkın...:))))

düşündükçe heycanlanıyorum ama bir sinir var şuan üzerimde anllatamam......burda birine çok pis dalacam......

cinsiyeti belli olurmukii:44::44: bana kız gibi geliyo hahahahahhaha böyle yatışı falan

kızlar benimki pipolu olucak bence
bakın şimdiden söyliim 10 numara koca adayı olur benimki kızlarınıza talip olabiliriz

iveeeet herhalde rubeti ogrencez once
baktim hep dogumdan falan bahsetmissiniz dun
dedim demekki artik yavas yavas bu konularada geliyoruz
isim konusuu
heyecanli olmaya basladi artik iyice

cnm zaten kilosu fazla olanlar daha az kilo alıyoalrr hamilelikte o yüzden bence sen 10 kilodan fazla almassın zatenn...merak etmee gayet iidri kuzucunda...

herkes oyle diyor canim insallah oyle olur benimkide yoksa yanarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…