ya benimki anasının evinde tas çenesinin altında durur öyle yerdi evdeki ablanın bi çenesi vardı düşman başına ama evde öyle değil bazen çıldırıyorum ya hizmetçi gibiyim evde şimdi hamileyimde bişey demiyor önceden yaptığımıda beğenmezdi
ay bi kere ne yaptı nasıl sinir olmuştum yapmamıştımda hıh....
tezgaha meyve torbalarını çıkarmış geldi yattı bende tv izliyorum bana meyve getirsene dedi e mutfaktan geliyosun getirseydin dedim unuttum dedi iyi dedim kalktım tezgahta torbalar hani unutmuştun e üşendim banane kalk kendin al dedim oturdum sonra geliyo özür diliyo ama yine bildiği elinde..... çok sinirlerimi bozuyo bazen .....
bence de benimki kendi dağınıklığını toplasa yeter 4-12 bu hafta evi görseniz acırsınız halime akşam bir gidiyorum battaniye bi yerde koltukların yastıkları zaten ayaklanmış tepelerde falan soda içer şişesi kalır su içer bardak ortada oturduğu yerde kaç çift terlik varsa evde orada çoraplarından nefret ediyorum artık mutfak desen her sabah prıl pırıl yapıp çıkıyorum toplarım yıkanıcak varsa makinaya atıp açarım falan ama nası beceriyosa tezgah doluyo zaten süpürgeyi taşıyamıyorum doğru dürüst süpüremiyorum bi fındık fıstık çekirdeği var yarabbim omu yiyo yerle koltukmu anlamıyorum almıyorum artık eve çekirdek falan arada soyunma odasını toplar bide kendi yemeğini kendi yapar arkasından mutfakta daha çok yorulurum ama yemek kokusundan kurtuluyorum en azından
bir de ben çalışıyorum
ölüm oturuyo valla sandalyede
bazen hem yanma hem bulantı birden oluyo sürekli saate bakıp bakıp ağlayasım geliyo
ama melekleri düşündükçe hamdolsun diyorum
yeterki onlar sağlıklı olsunlar ben çekerim çilemi :)
valla benhm adanda ayni ev berbatti bide ben evdeyim ama hicbisey yapmiyorum hep yatip uyumak istiyorum bi yardimci tuttum geliyo temizliyo pakliyo bana acimayip dagitan kırleten adam parasinada acimasin dimi ama
ayy canım valla allah yardımcın olsun ben çalışsam düşünemiorum kendimi bnm hastaneye yatıp serum alamam gerekiyo ama gitmeye gücüm yokk((
hiç bişi yiyemiorum ama sürekli çıkarıorum çok güçsüz kalıorum çok zor
sen bide çalışıosun allah yardımcın olsun canım işin zormu peki
kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum yhaa dön allah dönn hiç huzur kalmadı geceleri hazımsızlık ve bulantılar beni gece yatakta bile rahat bırakmıoo bnm gibi olanınız varmıı nasıl uyucaz biz yhaaa((
kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum yhaa dön allah dönn hiç huzur kalmadı geceleri hazımsızlık ve bulantılar beni gece yatakta bile rahat bırakmıoo bnm gibi olanınız varmıı nasıl uyucaz biz yhaaa((
benim geceleri sorunum yok hazımsızlık dediğiniz şey nasıl bişi bilmiyorum ama benimde sabahları gaz şişkinliğim oluyor.baya bi kıvrandırıyo gazım.göbeğimin büyüdüğünü sanıyodum ama sabah kalktım baktım göbeğim küçük demekki benim gördüğüm gazmış
gazdan oluomş cnm bnmde karnm bazen çok şiş
kızlar en iyisi temizlkçi tutmak ben hafta da 1 gün kadın alıyorum temizliğe saolsun mis oluyo evim, ama temizlikle bitmiyo yemeği kim yapcak :) haftanın 2günü dışarda yiyoz hiçbi şeye elimi sürmüyorum valla bütün gün kanepede yatıyorum tv ve internet ohh keyiff
off canım ya gitmelisin yediğini de çıkarıyorsan bir şekilde beslenmen gerekiyor
normalden 300 kalori daha fazla almamız gerekyormuş gebelikte..benim yediklerimi toplasam 300 kalori anca ediyo
yok Allahtan masa başı işi ve aşırı yoğun zamanlarda değiliz.
1-2 hafta denicem kendimi, 2 hafta da yıllık izin alıcam 12.haftaya kadar da bulantı geçer inşallah
ben çıkaramıyorum ama sürekli bir bulantı ve mide yanması var
benim geceleri sorunum yok hazımsızlık dediğiniz şey nasıl bişi bilmiyorum ama benimde sabahları gaz şişkinliğim oluyor.baya bi kıvrandırıyo gazım.göbeğimin büyüdüğünü sanıyodum ama sabah kalktım baktım göbeğim küçük demekki benim gördüğüm gazmış
sabahtan akşama kadar geçmioo valla bulantılar zatan gecede uyutmuoo ben mahfoluyorum hazımsızlık yediklerim sanki beni boğuyo gibi oluyoo patates yiyorum alt tarafı hemede kzıartma değil fırında ama btün gece benii rahatsız edioo sindiremiorum şişkinlik oluoo gaz problemi de oluyo canım öle işte valla 3 aydan sonra geçicekmi çok merak ediyorum inşş geçer
bende rahat uyuyamıyorum cnm hem hazımsızlıktan hem gece bile acıkıyorum hemde kafamda bi dünya şey geçiyoo 2 gündür uykularım berbat oldu:26:
valla aynen bnmde yediklerim o kadar ediodur ama oda geri çıkıooo(( hastane uzak otobüs falan mahfoluyomm ewde tekim bide çok zor anam gelsede baksa diom ama yük olmakta istemiorum
dene canım yapamazsan al iznini inşş biter iznin bitene kadar bulantıların bende hiç çıkaramazdım hayatta amaa son zamanalrda hergün 2-3 kere ve hal kalmıo böle olunca
sabahtan akşama kadar geçmioo valla bulantılar zatan gecede uyutmuoo ben mahfoluyorum hazımsızlık yediklerim sanki beni boğuyo gibi oluyoo patates yiyorum alt tarafı hemede kzıartma değil fırında ama btün gece benii rahatsız edioo sindiremiorum şişkinlik oluoo gaz problemi de oluyo canım öle işte valla 3 aydan sonra geçicekmi çok merak ediyorum inşş geçer
sadece bulantı olsa neyse kusma girince işin içine o kötü.doktorlar bulantıya normal bakıyor kusma da önemli olan o.soda içebilirsin sodanın zararı yokmuş.patatesinde haşlanmış olanını ye hem bulantına ii gelir hemde rahatsız etmez.3 aydan sonra geçsinde ben razıyım 9 ay sürenler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?