2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynı dert bende de var maalesef, çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum eşimde bunun farkında ve saolsun ayağına hizmet bekliyo hala :14

pöfffffffff ayennnnnn

valla benhm adanda ayni ev berbatti bide ben evdeyim ama hicbisey yapmiyorum hep yatip uyumak istiyorum bi yardimci tuttum geliyo temizliyo pakliyo bana acimayip dagitan kırleten adam parasinada acimasin dimi ama

ayy canım valla allah yardımcın olsun ben çalışsam düşünemiorum kendimi bnm hastaneye yatıp serum alamam gerekiyo ama gitmeye gücüm yokk ((
hiç bişi yiyemiorum ama sürekli çıkarıorum çok güçsüz kalıorum çok zor
sen bide çalışıosun allah yardımcın olsun canım işin zormu peki

valla benhm adanda ayni ev berbatti bide ben evdeyim ama hicbisey yapmiyorum hep yatip uyumak istiyorum bi yardimci tuttum geliyo temizliyo pakliyo bana acimayip dagitan kırleten adam parasinada acimasin dimi ama

bende öyle yaptım valla sonunda boşuna 1 senedir kendimi paralıyomuşum hem çalışıyorum bide dedim en sonunda eşşekmisin sen be hiiç sormadım bile çağırıcam ne diyosun die araştırdım sordum aradım ablacım şu gün gel sonrada konuştum 2 haftada bir geliyo dünya varmış diyorum ama yinede o gelene kadar ev bi süpürülmek silinmek istiyo rahat edemiyorum içim sıkılıyo eve gitmek istemiyorum bazen yemin ederim

kızlar en iyisi temizlkçi tutmak ben hafta da 1 gün kadın alıyorum temizliğe saolsun mis oluyo evim, ama temizlikle bitmiyo yemeği kim yapcak :) haftanın 2günü dışarda yiyoz hiçbi şeye elimi sürmüyorum valla bütün gün kanepede yatıyorum tv ve internet ohh keyiff

kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum yhaa dön allah dönn hiç huzur kalmadı geceleri hazımsızlık ve bulantılar beni gece yatakta bile rahat bırakmıoo bnm gibi olanınız varmıı nasıl uyucaz biz yhaaa ((

off canım ya gitmelisin yediğini de çıkarıyorsan bir şekilde beslenmen gerekiyor
normalden 300 kalori daha fazla almamız gerekyormuş gebelikte..benim yediklerimi toplasam 300 kalori anca ediyo

sen bide çalışıosun allah yardımcın olsun canım işin zormu peki

yok Allahtan masa başı işi ve aşırı yoğun zamanlarda değiliz.
1-2 hafta denicem kendimi, 2 hafta da yıllık izin alıcam 12.haftaya kadar da bulantı geçer inşallah
ben çıkaramıyorum ama sürekli bir bulantı ve mide yanması var

benim geceleri sorunum yok hazımsızlık dediğiniz şey nasıl bişi bilmiyorum ama benimde sabahları gaz şişkinliğim oluyor.baya bi kıvrandırıyo gazım.göbeğimin büyüdüğünü sanıyodum ama sabah kalktım baktım göbeğim küçük demekki benim gördüğüm gazmış

bende rahat uyuyamıyorum cnm hem hazımsızlıktan hem gece bile acıkıyorum hemde kafamda bi dünya şey geçiyoo 2 gündür uykularım berbat oldu:26:

bu iş yerinden nefret ediyorum töbe töbe yemekleri çok kötü hep tavuk çıkıyo iğreniyorum artık tavuktan bide yanına patates ama demeye bin şahit lazım....bi çorba içerdim onuda bitirmişler sağ olsunlar nası sinirliyim ya aç kaldığım bildiğin aç kaldım insan bi düşünür ya bi temizlikçi var allah bi boğaz vermiş kadına bide diyet yapıyo gerizekalı 3 kase çorba içmiç b.k iç diyesi geliyo insanın zati hormanlardan böyle heran sarıcak birini arıyorum ööööffffffff ne yicem şimdi ben dışardan ne söylesem şöyle çorba söyliceğim bi yerde yokki

gazdan oluomş cnm bnmde karnm bazen çok şiş

aynen canim benim kadin hergun yarim gun geliyo 15 gunde bir buyuk temizlik oluyo iste cam kapi mutfak dolaplari felan iste. yemek yapmayi sevdiıgm ve midem bvlanmadigi icin sorun olmuyn

valla aynen bnmde yediklerim o kadar ediodur ama oda geri çıkıooo (( hastane uzak otobüs falan mahfoluyomm ewde tekim bide çok zor anam gelsede baksa diom ama yük olmakta istemiorum
dene canım yapamazsan al iznini inşş biter iznin bitene kadar bulantıların bende hiç çıkaramazdım hayatta amaa son zamanalrda hergün 2-3 kere ve hal kalmıo böle olunca

sabahtan akşama kadar geçmioo valla bulantılar zatan gecede uyutmuoo ben mahfoluyorum hazımsızlık yediklerim sanki beni boğuyo gibi oluyoo patates yiyorum alt tarafı hemede kzıartma değil fırında ama btün gece benii rahatsız edioo sindiremiorum şişkinlik oluoo gaz problemi de oluyo canım öle işte valla 3 aydan sonra geçicekmi çok merak ediyorum inşş geçer

sadece bulantı olsa neyse kusma girince işin içine o kötü.doktorlar bulantıya normal bakıyor kusma da önemli olan o.soda içebilirsin sodanın zararı yokmuş.patatesinde haşlanmış olanını ye hem bulantına ii gelir hemde rahatsız etmez.3 aydan sonra geçsinde ben razıyım 9 ay sürenler varmış

bende rahat uyuyamıyorum cnm hem hazımsızlıktan hem gece bile acıkıyorum hemde kafamda bi dünya şey geçiyoo 2 gündür uykularım berbat oldu:26:

çok zor oluyo canım ewt dediğin hemende kafama bi dünya şey gelio doğum bebek iimi şöle yatsam nolur falan bende 3-4 gündür çok zor uyuyamıorumm yhaa
zaten son 3 ayda uyuyamıcakmışız heraldeee ahh ahh yazık bizee yhaaa

ya ben yüzüstü yatıyorum bi sakıncası olur mu acaba? bide 9. haftada ne testi yapılıyor? sizlere şimdiye kadar hangi testler yapıldı?

Allah sabır versin, güç versin canım
12. haftadan sonra geçer diyo arkadaşlar
ben de sabırsızlıkla12. haftanın geçmesini bekliyorum
bulantım geçmezse bunu söyleyenlerin hepsinin üstüne kusucam

valla canımmm yhaa şimdilik geçsin die dua ediom ama 9 ay süreerse naparız bilmiorumm ((( allah yardımcımız olsunda geçsin bi an önce
kusma kötü oluyo canım yhaa bide benimki artık ne yesem oluyo yemesemde oluyo garip anlamadım yesem bi dert yemesem bi dert
patates yiye yiye bizim çocukk patates gibi olcak ewt bi tek o ii gelio böle fırına atıom kabuklu haşlanmış gibi oluo oda ama sadece akşamları yiyebiliom
sen naptın ilaç işini kullanıcanmı canım onuu iimi gelio ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…