kızlar benimki pipolu olucak bence
bakın şimdiden söyliim 10 numara koca adayı olur benimki kızlarınıza talip olabiliriz
heyt bee anneye bak şimdiden yer ediyo kendine benim kaynanada senin gibi yapmış hahahha
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...omik-resimler/163378-anne-karninda-bebek.html çok güldüüüm
bende yormamaya dikkat edicem artik. en azinda su 12. haftaya kadar.canım hiçç sıkma canını banada bi ay öncesinde kanama gözüküyo düşük tehliken var demişlerdi çok şükür bi ay geçti hiç bişeyim yok ama dinleniorum ağır işler yapmıorum sende dinlen canım bol bol canınıda sıkma ben çok üzülmüş ağlamıştım ama çok şükür iiz :)
9. haftada degilde bildigim 11-14. hafta arasi down sendromu icin yapiliyor ilk haftalardada kan sayimi rubella hepetitb birde birkac seye daha bakiliyor tam bilmiyorum adlariya ben yüzüstü yatıyorum bi sakıncası olur mu acaba? bide 9. haftada ne testi yapılıyor? sizlere şimdiye kadar hangi testler yapıldı?
ilk aylar vermen dogal bnde cok zayiftim ilk gebelikte ve kiloda vermistimyaaaaa o kadar cok yazmisinizki kizlar oku oku hala bitireemdim
alinti yapcaktim o kadar bilgisyr kapandi bide
kontrole giden arkadaslardan guzel haberler var sanirim
okudugum kadariyla daha hepsini okuyamadimda guzel haberler var
rubet bana iki hafta sonra geldi tam 3 aylik olmus olcak
sana erken demis acaba giderim bide erken dermiki
sunflower arkadasimiz yazmadimi daha
kilo konusunda sok durumdayim yazmayi unutmusum
87 den 85 e inmistim ilk ogrendigimde
arkasindan mide bulantilarimdan dolayi kiloo vermeye baslamistim
su anda 78 olmusum doktorda tartildimdaa
iyimi oldu kotumu anlamadim yani :26:
sagol canim.canim sakin olmaya stres yapmamaya calis
dinlenmeye calis insallah biseycik olmaz
ay bende merak ediyorum ya esimde dalga geciyor haftaya kesin belli olur dimi cinsiyeti diye :))rubett yaa ilk senin kuzuyu öğrencez dimi bizzz piposumu var yoksa kukuşumu dieee...:)))
sen şimdi 10 gün sonra gitcen yaa ben senden önce deliririm burda artıkın...:))))
:))
benimkiler kız da olsa oğlan da olsa işinize yaramaz kızlar!!! baksanıza kök söktürüyolar bana şimdiden
yakmayalım kızlarınızı/oğlanlarınızı
herşeyden önce bebiklerden iyi koca/karı olsa bile benden iyi kaynana olmaz
o yüzden pek tavsiye etmem
bu sabah sana teselli verdim sonrasında bana da kanama var dedi kesenin yanında..Kizlar merhaba moralim bozuk biraz. Sukur kalp atisini gordum cok gucsuzdu gerci dr cok ufak ondan dedi.
yine yaptigim hesap tutmadi 5 gun geride ben 7+0 diye hesapladim bugun ama bebek 6+2
sata gore zaten gitmiyor yoksa 8+3 olmasi lazimdi. canim biraz sikildi.
kanama olmus kesenin yainda. dinlen ani hareket yapma dedi.
kanama keskin agri olursa gel dedi yani dusukten bahsediyor sanirim. sinirlerim bozuldu kalp atisina bile sevinemedim.
ins gecer o kanama gerci benden birsey gelmedi. hep akinti gelmisti acaba leke gbi olduda ben mi farkedmedim.
testleride yaptik bu arada bana yapmazlar saniyordum ama yaptilar sasirdim valla sevindimde icim daha rahat etti
150$ tuttu muayene +testler zaten 34$ muayeneydi.
2 hafta sonra cagirdi ben artik 5 hafta sonra giderim diyordum ama boyle kanama filan deyince beklemem giderim 2 hafta sonra.
ahahahhaha koptum kızzz cadı kaynanamı olcan senn
bende oğluşş hissediom amaa bakalım hayırlısı ne olucakk
hahhaaa kertmemisin kız yoksa sen
bak benden 10 numara kaynana olur benden demesi ama görümleri hakkında bişe diyemem çnkü kızm halasına ceker diye korkuyorum
ayy Allah korusun byükte konusmiim ama
düşündükçe heycanlanıyorum ama bir sinir var şuan üzerimde anllatamam......burda birine çok pis dalacam......
cinsiyeti belli olurmukii:44::44: bana kız gibi geliyo hahahahahhaha böyle yatışı falan
hehehe büyük ihtimal belli olabilir cnm yaa zaten 2 li testte bi kan alıyolar bide böyle büyük bi ultrasona sokuyolarr böylee kocaman görüyosun onda bebişi renkli falan yanii...ben defnemde 12+4 de gitmiştim 2 li teste o zmn %70 kız demiştii...sende gidince dr a şirinlik yap da iiicene incelesin bakiimm kuzuyuu en azından ihtimali biliriz ....
aynen bende 3. ay gecicek diye umut veriyorum kendimeevalla canımmm yhaa şimdilik geçsin die dua ediom ama 9 ay süreerse naparız bilmiorumm((( allah yardımcımız olsunda geçsin bi an önce
kusma kötü oluyo canım yhaa bide benimki artık ne yesem oluyo yemesemde oluyo garip anlamadım yesem bi dert yemesem bi dert
patates yiye yiye bizim çocukk patates gibi olcakewt bi tek o ii gelio böle fırına atıom kabuklu haşlanmış gibi oluo oda ama sadece akşamları yiyebiliom
sen naptın ilaç işini kullanıcanmı canım onuu iimi gelio ??
vereyim canim bakaalimbende yormamaya dikkat edicem artik. en azinda su 12. haftaya kadar.
9. haftada degilde bildigim 11-14. hafta arasi down sendromu icin yapiliyor ilk haftalardada kan sayimi rubella hepetitb birde birkac seye daha bakiliyor tam bilmiyorum adlari
ilk aylar vermen dogal bnde cok zayiftim ilk gebelikte ve kiloda vermistim
bunda vermedim 53.5 tim 100 gr almisim:)
sagol canim.
ay bende merak ediyorum ya esimde dalga geciyor haftaya kesin belli olur dimi cinsiyeti diye :))
:))
selam hosgeldin canimselam kızlar ,,
bende haziran annesi olacağım inşaallahh
dün bebeğimizin kalp atışını duydukk
çok heyecanlıydı..
6+4 olmuşuz..
yalnız folbiol ve elevit kullanmaya başladım..
hehehe büyük ihtimal belli olabilir cnm yaa zaten 2 li testte bi kan alıyolar bide böyle büyük bi ultrasona sokuyolarr böylee kocaman görüyosun onda bebişi renkli falan yanii...ben defnemde 12+4 de gitmiştim 2 li teste o zmn %70 kız demiştii...sende gidince dr a şirinlik yap da iiicene incelesin bakiimm kuzuyuu en azından ihtimali biliriz ....
aaayy inşallah canım yaa belli olur
bi ağrı var karnımda anlatamam sanki tepiniyolar içimde acayip böyle sağ göğüsümün altında arada sola geçiyo sızlamayla ağrıma gibi yarım saattir ağrı çekiyorum nerdeyse:44:
cnm ara ara olabilir cnm batma şeklindeki ağrılarr....hamişlik ilerledikçee yürümek falan bilee sızı yapabilir bide sen sinir yaptın bide ondan da olabilir cnmm...takma kafanaaa...çıkcağın saati düşün cnm....
aynen bende 3. ay gecicek diye umut veriyorum kendimee
gecmezse naparim bilmem ahahah
vereyim canim bakaalim
iyi olur insallah yaa takmiyorum
sen iyisin simdi degilmii
selam hosgeldin canim
hadi masallah size de
canim kani nerden aliyorlar
sonucu ne kadar surede belli oluyor
ultrasonla bakicaz dedi banada doktor aynen ama nasil bisey merak ettim bayaa
sunflower dan ses yok hala
simdiye yazmistir diye dusunmustum
AYYY AYYY YERİM BEN O İKİZZ MİNNOŞLARII :dmerak etmeyin bende hepinize yetecek kadar kız var
ikisi için de kız hissediyorum
aynen bende 3. ay gecicek diye umut veriyorum kendimee
gecmezse naparim bilmem ahahah
ayy bugün ne kasvetli hava var istanbulda içim daraldı bugün eve artık bir el atıyım dedim çamaşır yıkamaktan başka bişi yapamadım ev o kadar dağınık ki..ben tek başıma üstesinden gelemiycem en iyisi yardımcı biri gelse dimi
sizler nasılsınız doktora giden var mı günler neden geçmiyor?
neden ben bebeğimin heyecanını hissedemiyorum mutlu olamıyorum depresyondamıyım acaba
cnm ben kızımda kanı ayrı yerde ultrasonu ayrı yerde yapılmıştıı...normal kan alıyolarr sonra böyle büyük bi uştrasona giriyosun her hastane de olmuyo bunun için özel tıp merkezleri oluyoo oralarda...böyle normal ultrason gibi yatıyonn ama makinalar renkli herşeyinii kocaman görmüştük bizz hatta defnoşun hala resmi var ve inanırmısın doğdu aynıydıı nerdeysee çok şaşırmıştım ben...işte o zmn daha fazla bebeğin bi sorunu var mı die inceliyolarr sanırım 2 gün sonra almıştık biz sonuçlarını..2-3 güne veriyolar die biliyorumm cnm..
napti acaba iyidir insallahmalesef cnm yaa yokk hala çok üzgünümmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?