2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimki pipolu olucak bence
bakın şimdiden söyliim 10 numara koca adayı olur benimki kızlarınıza talip olabiliriz

benimkiler kız da olsa oğlan da olsa işinize yaramaz kızlar!!! baksanıza kök söktürüyolar bana şimdiden
yakmayalım kızlarınızı/oğlanlarınızı

herşeyden önce bebiklerden iyi koca/karı olsa bile benden iyi kaynana olmaz
o yüzden pek tavsiye etmem

bende yormamaya dikkat edicem artik. en azinda su 12. haftaya kadar.
ya ben yüzüstü yatıyorum bi sakıncası olur mu acaba? bide 9. haftada ne testi yapılıyor? sizlere şimdiye kadar hangi testler yapıldı?
9. haftada degilde bildigim 11-14. hafta arasi down sendromu icin yapiliyor ilk haftalardada kan sayimi rubella hepetitb birde birkac seye daha bakiliyor tam bilmiyorum adlari
ilk aylar vermen dogal bnde cok zayiftim ilk gebelikte ve kiloda vermistim
bunda vermedim 53.5 tim 100 gr almisim:)
canim sakin olmaya stres yapmamaya calis
dinlenmeye calis insallah biseycik olmaz
sagol canim.
rubett yaa ilk senin kuzuyu öğrencez dimi bizzz piposumu var yoksa kukuşumu dieee...:)))
sen şimdi 10 gün sonra gitcen yaa ben senden önce deliririm burda artıkın...:))))
ay bende merak ediyorum ya esimde dalga geciyor haftaya kesin belli olur dimi cinsiyeti diye :))
kızlar komik bişi buldum nette bakalımda gülelim azcıkk
Eki Görüntüle 287331
:))

ahahahhaha koptum kızzz cadı kaynanamı olcan senn
bende oğluşş hissediom amaa bakalım hayırlısı ne olucakk

bu sabah sana teselli verdim sonrasında bana da kanama var dedi kesenin yanında..
sanırım çok ciddi olsa belli ederdi ciddiliğini yüz ifadesi ile hiç yoksa.. ama etmei.
tabi olmaması gereken bir durum ama çok korkulası değil galiba..
ilaç verdi.. sana verdi mi ?

selam kızlar ,,
bende haziran annesi olacağım inşaallahh

dün bebeğimizin kalp atışını duydukk
çok heyecanlıydı..
6+4 olmuşuz..

yalnız folbiol ve elevit kullanmaya başladım..

hahhaaa kertmemisin kız yoksa sen
bak benden 10 numara kaynana olur benden demesi ama görümleri hakkında bişe diyemem çnkü kızm halasına ceker diye korkuyorum
ayy Allah korusun byükte konusmiim ama

yok kızz kertme değilizde annemin gelin geldiğini bilirler aynı mahalledelermiş önceden işte sonra taşınmışız falan onlar teşındılar yıllar sonra aynı mahallede tekrar karşılaştık o zamanlar anneme çok yardım edermiş falan kaynanam yer ediyomuş demekki

düşündükçe heycanlanıyorum ama bir sinir var şuan üzerimde anllatamam......burda birine çok pis dalacam......

cinsiyeti belli olurmukii:44::44: bana kız gibi geliyo hahahahahhaha böyle yatışı falan

hehehe büyük ihtimal belli olabilir cnm yaa zaten 2 li testte bi kan alıyolar bide böyle büyük bi ultrasona sokuyolarr böylee kocaman görüyosun onda bebişi renkli falan yanii...ben defnemde 12+4 de gitmiştim 2 li teste o zmn %70 kız demiştii...sende gidince dr a şirinlik yap da iiicene incelesin bakiimm kuzuyuu en azından ihtimali biliriz ....

aaayy inşallah canım yaa belli olur
bi ağrı var karnımda anlatamam sanki tepiniyolar içimde acayip böyle sağ göğüsümün altında arada sola geçiyo sızlamayla ağrıma gibi yarım saattir ağrı çekiyorum nerdeyse:44:

aynen bende 3. ay gecicek diye umut veriyorum kendimee
gecmezse naparim bilmem ahahah

vereyim canim bakaalim
iyi olur insallah yaa takmiyorum
sen iyisin simdi degilmii

selam kızlar ,,
bende haziran annesi olacağım inşaallahh

dün bebeğimizin kalp atışını duydukk
çok heyecanlıydı..
6+4 olmuşuz..

yalnız folbiol ve elevit kullanmaya başladım..
selam hosgeldin canim
hadi masallah size de

canim kani nerden aliyorlar
sonucu ne kadar surede belli oluyor
ultrasonla bakicaz dedi banada doktor aynen ama nasil bisey merak ettim bayaa

ayy bugün ne kasvetli hava var istanbulda içim daraldı bugün eve artık bir el atıyım dedim çamaşır yıkamaktan başka bişi yapamadım ev o kadar dağınık ki..ben tek başıma üstesinden gelemiycem en iyisi yardımcı biri gelse dimi
sizler nasılsınız doktora giden var mı günler neden geçmiyor?
neden ben bebeğimin heyecanını hissedemiyorum mutlu olamıyorum depresyondamıyım acaba

cnm ara ara olabilir cnm batma şeklindeki ağrılarr....hamişlik ilerledikçee yürümek falan bilee sızı yapabilir bide sen sinir yaptın bide ondan da olabilir cnmm...takma kafanaaa...çıkcağın saati düşün cnm....

galiba sinirden oldu zati bi gerginim bugün bide aç kaldım iice sinirlendim

cnm ben kızımda kanı ayrı yerde ultrasonu ayrı yerde yapılmıştıı...normal kan alıyolarr sonra böyle büyük bi uştrasona giriyosun her hastane de olmuyo bunun için özel tıp merkezleri oluyoo oralarda...böyle normal ultrason gibi yatıyonn ama makinalar renkli herşeyinii kocaman görmüştük bizz hatta defnoşun hala resmi var ve inanırmısın doğdu aynıydıı nerdeysee çok şaşırmıştım ben...işte o zmn daha fazla bebeğin bi sorunu var mı die inceliyolarr sanırım 2 gün sonra almıştık biz sonuçlarını..2-3 güne veriyolar die biliyorumm cnm..

senle ben aynı haftadayız benim göğüslerime dokunca ağrı olurdu bugün geçti sanki mide bulantım var, birde nefes alamıyorum sanki korkuyorum sanki
bir terslik var sende durumlar nasıl kasıkalrımda ağrı falan yok.

demekki gittigim yerde var
kadin ultrasonla bakicaz diyee iki kere soyledi
bende anlamadim alla alla normalde neyle bakiyonda sanki falan demistim
cahillik basa bela
hmm heyecanli bi kac gun bekliyor yani bizi sonuclar icin
bunun ayri bi ucreti varmi pekii
birisine demiski bende bilmem ney yok siz suraya gidin fiyati 250 demis
acbaa bnun icinmi dedi onu kii

malesef cnm yaa yokk hala çok üzgünümmm....
napti acaba iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…