2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun canım benim 2si birlikte büyür hamileliğinde hayırlı olsun güzelbi hamilelik geçirirsin inş. sonunda da bebeğini kucagına alman dileğimle

11 yaşında bir oğlum var bu benim 2.bebeğim olucak inşallah allahın izniyle
benimde 2. ama ayni heyecan :)
evet cnm 2 yaşında tam 13 gün önce 2 yaşını doldurduk....
kiz mi canim seninki benim kiz.
yeşim83 listeye yaşları da ekleyelim bence
kim kaç yaşında anne olacak bilelim di mi
ben 27 yaşındayım
tamam eklerim simdi
yeşim senin kızın kaç yaşında cnm...
3 ocakta biticek canim.

cnm bende de felaket uyku hali ve baş dönmesi var kızımda hiçbiri yoktu bunların

Oğlandır belki:)) Uyku hali bendede var folşk asit kullanıyorum onun etkisi olabilir sanırım....sen sık tuvalete çıkıyomusun cnm...ben 10 hatta 15 kere çıkıyorum

ISIM................. SAT........ MUHTEMEL D.T. ......KILO......... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.............54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haziran........................Bursa.
oglumakardes(zubeyde).11 eylul...17 haz............75.............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haziran........48............izmir
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haziran........53,4..........Ankara..27
Solstice(Zumrut).......17 eylul.......23 haziran........54.........Istanbul..32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran..... 53.5........ Teongyong..28

Son düzenleme:

canım benim yaş 30

Oğlandır belki:)) Uyku hali bendede var folşk asit kullanıyorum onun etkisi olabilir sanırım....sen sık tuvalete çıkıyomusun cnm...ben 10 hatta 15 kere çıkıyorum

sorma valla felaket 3 gr su içiyorum yada süt hopp tuvalete koşuyorumm ama benim kıızmda da çok tuvalete girdiğimden bu bende çok farklı görünmedi...hele gece tuvalete kalkmaktan nefret ederim nasıl zoruma gidiyoo uykudan kalkıp tuvalete girmek....

ben cikmiyorum cok fazla ya benimki gec dollendi adete 4 gun kala tutmus:) o yuzden sata dogru gitmiyor
ve belirtileri gec yasiyorum sanirim dun keseyi gorum 2 hafta sonrada ins. kalp sesini duyucaz.

benim kızımda 2 yaşında cnm ve kız olmasına rağmen tam bi kuduruk ...

Benimkide oyle kardes gelince ne yapicak bakalim baska bebk kucagima alsam
benim annem diye inletiyor yeri gogu:)
ama kardes cok onemli gercekten cok memnunum 2. gebligimden
keske imkanlar musait olsa 2 tane daha yapsam bu hayatta insanin yanina cocugundan baska ne kaliyor ki?

_Rana_....................13 eylul......19 haziran........48............izmir
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haziran........53,4..........Ankara..27
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haziran........54............Istanbul.32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara.30
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran....... 53.5........ Teongyong..28

Son düzenleme:
Hamilelikten önce hiç bu kadar koşmazdın dimi? // beyinleri bi zarar görmesin de.. // dikkat et canım ya. çalışıyosun dimi?

kosusturmuyordum inan :) yada kosusturuyordumda farkında degildimm :)) amann allaaaah korusun... yok keske calısıyor olsaydm istifa ederdm bisey yapardm dogum iznim olurdu ( okuyorum üniversite ögrencisiyimm..

kızlar bu gaz beni yedi bitirdi çok afedersiniz geğirene kdr can çekişiorum resmen sizdede varmı yoksa bnm bıdık çok gazlımı olucak hehe=)

MrsPink hoşgeldin canım. ya bende de var o durum.((

Yeşimcim benim yaş 24 ama anne olduğumda 25 olcam.

Benimkide oyle kardes gelince ne yapicak bakalim baska bebk kucagima alsam
benim annem diye inletiyor yeri gogu:)
ama kardes cok onemli gercekten cok memnunum 2. gebligimden
keske imkanlar musait olsa 2 tane daha yapsam bu hayatta insanin yanina cocugundan baska ne kaliyor ki?[/QUOTE]

aynı şekilde düşünüyoruz cnm kardeş çok önemli allah dileyen isteyen herkeze nasip etsin cnm....

ecem sat 1 eylül ama satıma göre 8 haftalık hamile olmam gerekirken 7 haftalık hamileyim bu durumda dogumum 14 ü olucak 66 istanbul

Yawww çıtırlar doldurmuş hep buralarıı hep 30 altıı kendimi pek yaşlı hissettim bu konumda ama ben

sormaa bende uykudayken bile 3 defa falan kalkıyorum sanırım.....ilk 3 ay olacakmış bu durum...benim ilk gebeliğimde olmamıştı...6 aylık erken doğumum var cnm....ama kanamam falan çoktu(

aynen katılıyorum bende kalabalık aile seviyorum..Allahım kucağıma almayı nasip etsin hemen arkasından istiyorum

kosusturmuyordum inan :) yada kosusturuyordumda farkında degildimm :)) amann allaaaah korusun... yok keske calısıyor olsaydm istifa ederdm bisey yapardm dogum iznim olurdu ( okuyorum üniversite ögrencisiyimm..

Allahtan doğum yazın olcak)) üniversitede, sınavda falan doğurma da)) ne okuyosun?

cnm bende de felaket uyku hali ve baş dönmesi var kızımda hiçbiri yoktu bunların
benim kizimda acayip uykum ve acayip bulantim vardi. oluyordum birsey demeden yasayim resmen:)
bunda daha baslamadi belki ufak diyedir bilmiyorum ins hic baslamaz:)

bence simdiden alistir. gec uykusu olmuyor biliyorsun ilk 2 ay:) firsat buldukca bol bol uyuyalim
benim kiz krese gidiyor normalde bu hafta hasta diye yollamadim ama onumuzdeki hafta baslicak
ve bende bol bol uyumayi dusunuyorum acikcasi :))

_Rana_....................13 eylul......19 haziran........48............izmir.24
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haziran........53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut).......17 eylul.......23 haziran........54............Istanbul..32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran....... 53.5........ T.yong..28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…