sağolasın cnm sağlıkla inşallahh aslında ben kızım 3 yaşına gelince bi kardeş planlıyodum ama ufaklığım süpriz yapmış dün öğrendim daha doğrusu kondom madurumyum desem yeridir
bide kızlarr kızım normalde hiç kucak sevmez ama 1 haftadır kucağımdan inmiyoo tek başımayımda akşama kadar tepemden inmiyoo
Bende hiç yokdaa bende günde 10 kere tuvalete gidiyorum...gece uyurken uykudan kalkıp gidiyorum
ne güzell çok sevindim...benim doktorum özel canım...zekai tahirde klinik şefii....özeline gidiyorum...daha önce sorunlu gebeliğim oldu..o yüzden yakın taakip benimki cnm...
bilgi hastanesinde selçuk beyi çok övüyolar..birde akay hastanesinde ünlü bir erkek doktor var oda çok iyiymiş cnm..yakın sana onlar...
akayda tolga ecemiş var, ablamın doktoru ama tüp bebeğe geçti
diğerini de söylüyor olabilirsin belki bilemiyorum
bilgi hastanesini duydum ama bu sitede akropol hastanesi ve ışın hanımla ilgili çok iyi şeyler okudum
denemekte fayda var
daha erken dönemdeyim zaten, deneye yanıla en uygun doktoru bulurum inşallah diye düşünüyorum
umarım ışın hanımdan memnun kalırım
hiç alttan bakmayan doktorlar da var ama en sağlıklısı alttan bakmakmış
kalp atışını gördüm ya belki alttan baktırmam artık ama bence hiçbir sakıncası yok bakabilir
tolga ecemiş evet ondan bahsediyodum...ilk zamanlar mecbur alttan bakıcak...başka türlü göremez sanırım cnm...bende bir kalp atışını duyuyum sonrasında alttan baktırmam sanırım..
benimde 2. ama ayni heyecan :)11 yaşında bir oğlum var bu benim 2.bebeğim olucak inşallah allahın izniyle
kiz mi canim seninki benim kiz.evet cnm 2 yaşında tam 13 gün önce 2 yaşını doldurduk....
tamam eklerim simdiyeşim83 listeye yaşları da ekleyelim bence
kim kaç yaşında anne olacak bilelim di mi
ben 27 yaşındayım
3 ocakta biticek canim.yeşim senin kızın kaç yaşında cnm...
cnm bende de felaket uyku hali ve baş dönmesi var kızımda hiçbiri yoktu bunların
benimde 2. ama ayni heyecan :)
3 ocakta biticek canim.
ISIM................. SAT........ MUHTEMEL D.T. ......KILO......... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.............54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haziran........................Bursa.
oglumakardes(zubeyde).11 eylul...17 haz............75.............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haziran........48............izmir
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haziran........53,4..........Ankara..27
Solstice(Zumrut).......17 eylul.......23 haziran........54.........Istanbul..32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran..... 53.5........ Teongyong..28
Oğlandır belki:)) Uyku hali bendede var folşk asit kullanıyorum onun etkisi olabilir sanırım....sen sık tuvalete çıkıyomusun cnm...ben 10 hatta 15 kere çıkıyorum
ben cikmiyorum cok fazla ya benimki gec dollendi adete 4 gun kala tutmus:) o yuzden sata dogru gitmiyorOğlandır belki:)) Uyku hali bendede var folşk asit kullanıyorum onun etkisi olabilir sanırım....sen sık tuvalete çıkıyomusun cnm...ben 10 hatta 15 kere çıkıyorum
benim kızımda 2 yaşında cnm ve kız olmasına rağmen tam bi kuduruk ...
Hamilelikten önce hiç bu kadar koşmazdın dimi? // beyinleri bi zarar görmesin de.. // dikkat et canım ya. çalışıyosun dimi?
kızlar bu gaz beni yedi bitirdi çok afedersiniz geğirene kdr can çekişiorum resmen sizdede varmı yoksa bnm bıdık çok gazlımı olucak hehe=)
Solstice(Zumrut).......17 eylul.......23 haziran........54.........Istanbul..32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran..... 53.5........ Teongyong..28
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haziran........54............Istanbul.32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara.30
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran....... 53.5........ Teongyong..28
sorma valla felaket 3 gr su içiyorum yada süt hopp tuvalete koşuyorumm ama benim kıızmda da çok tuvalete girdiğimden bu bende çok farklı görünmedi...hele gece tuvalete kalkmaktan nefret ederim nasıl zoruma gidiyoo uykudan kalkıp tuvalete girmek....
ben cikmiyorum cok fazla ya benimki gec dollendi adete 4 gun kala tutmus:) o yuzden sata dogru gitmiyor
ve belirtileri gec yasiyorum sanirim dun keseyi gorum 2 hafta sonrada ins. kalp sesini duyucaz.
5. hafdada başlıyor sanırım..birde ben çok su içiyorum ondanda olabilir tabi cnm..inşallah cnm
Benimkide oyle kardes gelince ne yapicak bakalim baska bebk kucagima alsam
benim annem diye inletiyor yeri gogu:)
ama kardes cok onemli gercekten cok memnunum 2. gebligimden
keske imkanlar musait olsa 2 tane daha yapsam bu hayatta insanin yanina cocugundan baska ne kaliyor ki?
kosusturmuyordum inan :) yada kosusturuyordumda farkında degildimm :)) amann allaaaah korusun... yok keske calısıyor olsaydm istifa ederdm bisey yapardm dogum iznim olurdu( okuyorum üniversite ögrencisiyimm..
benim kizimda acayip uykum ve acayip bulantim vardi. oluyordum birsey demeden yasayim resmen:)cnm bende de felaket uyku hali ve baş dönmesi var kızımda hiçbiri yoktu bunların
sorma valla felaket 3 gr su içiyorum yada süt hopp tuvalete koşuyorumm ama benim kıızmda da çok tuvalete girdiğimden bu bende çok farklı görünmedi...hele gece tuvalete kalkmaktan nefret ederim nasıl zoruma gidiyoo uykudan kalkıp tuvalete girmek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?