- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
ISIM................. SAT........ MUHTEMEL D.T. ......KILO......... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.............54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haziran........................Bursa.
oglumakardes(zubeyde).11 eylul...17 haz............75.............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haziran........48............izmir
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haziran........53,4..........Ankara..27
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haziran........54............Istanbul.32
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara.30
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran....... 53.5........ Teongyong..28
Allahtan doğum yazın olcak)) üniversitede, sınavda falan doğurma da)) ne okuyosun?
Yawww çıtırlar doldurmuş hep buralarıı hep 30 altıı kendimi pek yaşlı hissettim bu konumda ama ben
lafraise canım çalışırken çok daha zor
iş hayatı öyle istifa ederim demekle bitiverecek bişey değil
o iş için herkes çok uğraşıyor neticede
ben öğretmenim ve devlete atanana kadar bir süre bekledim
bir dağ köyünde 2 yıl çalıştım
2 yıldan fazladır da ankaradayım şimdi
öğrencilik daha kolay şu anda canım tadını çıkar, en azından kötü olduğunda gitmessin okula ama bizim işe 2gün üstüste gitmeme lüksümüz olamaz
hahaha umuyorum dogurmam :)) herkes dalga geciyor bu durumla :)))) okuldakiler henüz bilmiyor ama hamile oldugumu.. uluslararası ilişkiler okuyorum.
)) Ama en sek si yaşlar 30 lu yaşlarmış
Ne güzel cnm değişik deneyim olur senin için....Bende Konya Selçuk Uluslararası İlişk.Mezunuyum....ama işimi hiç yapmadım..bir ara kaymakamlık sınavalrına giricektim vazgeçtim..kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorum...gerçi işe gitmiyorum bir haftadır
hahaha umuyorum dogurmam :)) herkes dalga geciyor bu durumla :)))) okuldakiler henüz bilmiyor ama hamile oldugumu.. uluslararası ilişkiler okuyorum.
ISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T..KILO....... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.......54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haz.......................Bursa.
oglumakardes(Zubeyde).11 eylul...17 haz.......75............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haz.......48............izmir.24
lafraise(Ecem)..........1 eylul........14 haz........66...........Istanbul
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haz.......53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haz.......54............Istanbul..32
Borzo....................18 eylul.......24 haz......................Ankara
olipps(Pinar).............18 eylul......26 haz.......54,4..........Istanbul.26
yesim................... 14 eylul ......30 haz...... 53.5........ T.yong..28
ekledim pinarcim
dogru diyorsunn cok ama cok haklısınzorluklarını yasayan bilirr..
ama inan ögrenciyken anne oluyor olmak cok zor..((
daha öncede söylemistim ya bu melekten vazgecmeyi cok kez düsündüm.. simdi bile ikilemde kalıyorum
ama gelen kısmetiylee gelir derler yaa.. oluruna bıraktım
okulda da utanıyorum kimseye birşey söyleyemiyorum bilmiyorum neler olucak..
bebegim cok erken oldu ve demistim kazayla oldu sadece ama sadece 1 kerede oldu.. hep korunurdukk nasipmiss
Ben de daha kimseye soylemedim. // güzel bölüm seçmişsin canım. Benim arkadaşım da o bölümü bitirdi. Bende yabancı dil mezunuyum
degisik bir o kadar da zor olucak hayırlısı artıkk :))) bende bebişten fırsat bulursam kesnlikleee kendi bölümümde çalışıcam.. anne olmadan önceki hedeflerimi her ne olursa olsun gerceklestirmeye kararlıyım cocukta yaparım kariyerdee :))
canim sakin boyle dusunme.
Ve bir aldirma gibi bir hataya dusme inan vicdan azabini tasiyamazsin.
Ben bundan onceki gebeligimde duzenli kontrollere gittigim halde spiralle hamile kaldim
sok oldum ve yurtdisindayim belki tr deki dr lar farkli yaklasirdi ama burdakiler
erken dogum enfeksiyon riski var dediler sadece spirali aldiralim dedik ama olmuyormus
ikisinide aldilar benim bahanem oldugu halde yandim kavruldum.
Hala acisi icimde. Keske riske girseydim deyip kendimi yiyorum hala ama elden ne gelir giden gitti
cok yandim cok agladim ustelik ailemde uzataydi. Bu bebek benim tesellim olucak insallah
allah buyuktur. Bende bebk planlamiyordum koredeyim korece ogrenip uniye tekrar gideyim diye
dusunuyordum ama bu bebek kurtaj isi beni allak bullak etti.
Neyse ki biraz toparlandim simdi cok sikmiyorum kendimi yavas yavas ders calisiyorum.
Bebis buyuyup krese baslayinca bende burda olursam ozaman giderim diyorum nasipten ote koy olmuyor
lafraise durumunu okudum sakın alırma hem bu dünyanı hem ahiretini de yakarsın canım ahirette kürtaj olursan o yemek şeklindeahirette yedirtilcek sana sakın ama sakın yapma vardır herşeyde bi hayr hayr düşün hayr olsun onun için lütfen canım kendini düşün bebişini ahiretini düşün olur mu
ben bundan onceki gebeligimde duzenli kontrollere gittigim halde spiralle hamile kaldim
sok oldum ve yurtdisindayim belki Tr deki Dr lar farkli yaklasirdi ama burdakiler
erken dogum enfeksiyon riski var dediler sadece spirali aldiralim dedik ama olmuyormus
hala acisi icimde. keske riske girseydim deyip kendimi yiyorum hala ama elden ne gelir giden gitti
cok yandim cok agladim ustelik ailemde uzataydi. bu bebek benim tesellim olucak insallah
Allah buyuktur. bende bebk planlamiyordum Koredeyim Korece ogrenip uniye tekrar gideyim diye
Neyse ki biraz toparlandim simdi cok sikmiyorum kendimi yavas yavas ders calisiyorum.
bebis buyuyup krese baslayinca bende burda olursam ozaman giderim diyorum nasipten ote koy olmuyor
ben bundan onceki gebeligimde duzenli kontrollere gittigim halde spiralle hamile kaldim
sok oldum ve yurtdisindayim belki Tr deki Dr lar farkli yaklasirdi ama burdakiler
hala acisi icimde. keske riske girseydim deyip kendimi yiyorum hala ama elden ne gelir giden gitti
cok yandim cok agladim ustelik ailemde uzataydi. bu bebek benim tesellim olucak insallah
Allah buyuktur. bende bebk planlamiyordum Koredeyim Korece ogrenip uniye tekrar gideyim diye
bebis buyuyup krese baslayinca bende burda olursam ozaman giderim diyorum nasipten ote koy olmuyor
kucağında bebekle derse girersin artık:))kaç senen var cnm..1 yıl hazırlıkla 5 yıl okudum ben..inşallah son senen falandır..olmadı dondurursun...yada annenleri falan çağırırsın yardımcı olurlar sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?