2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeşimxim pınar 18 eylül 26 haziran 54.4 istanbul 26 yaşındayım

lafraise canım çalışırken çok daha zor
iş hayatı öyle istifa ederim demekle bitiverecek bişey değil
o iş için herkes çok uğraşıyor neticede
ben öğretmenim ve devlete atanana kadar bir süre bekledim
bir dağ köyünde 2 yıl çalıştım
2 yıldan fazladır da ankaradayım şimdi
öğrencilik daha kolay şu anda canım tadını çıkar, en azından kötü olduğunda gitmessin okula ama bizim işe 2gün üstüste gitmeme lüksümüz olamaz

Allahtan doğum yazın olcak)) üniversitede, sınavda falan doğurma da)) ne okuyosun?

hahaha umuyorum dogurmam :)) herkes dalga geciyor bu durumla :)))) okuldakiler henüz bilmiyor ama hamile oldugumu.. uluslararası ilişkiler okuyorum.

ISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T..KILO....... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.......54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haz.......................Bursa.
oglumakardes(zubeyde).11 eylul...17 haz.......75............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haz.......48............izmir.24
lafraise(ecem)..........1 eylul........14 haz........66...........Istanbul
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haz.......53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haz.......54............Istanbul..32
Borzo....................18 eylul.......24 haz......................Ankara
yesim................... 14 eylul ......30 haz...... 53.5........ T.yong..28

dogru diyorsunn cok ama cok haklısın zorluklarını yasayan bilirr..
ama inan ögrenciyken anne oluyor olmak cok zor..((
daha öncede söylemistim ya bu melekten vazgecmeyi cok kez düsündüm.. simdi bile ikilemde kalıyorum
ama gelen kısmetiylee gelir derler yaa.. oluruna bıraktım
okulda da utanıyorum kimseye birşey söyleyemiyorum bilmiyorum neler olucak..

bebegim cok erken oldu ve demistim kazayla oldu sadece ama sadece 1 kerede oldu.. hep korunurdukk nasipmiss

Son düzenleme:
hahaha umuyorum dogurmam :)) herkes dalga geciyor bu durumla :)))) okuldakiler henüz bilmiyor ama hamile oldugumu.. uluslararası ilişkiler okuyorum.

Ne güzel cnm değişik deneyim olur senin için....Bende Konya Selçuk Uluslararası İlişk.Mezunuyum....ama işimi hiç yapmadım..bir ara kaymakamlık sınavalrına giricektim vazgeçtim..kendi işyerimiz var eşimle beraber çalışıyorum...gerçi işe gitmiyorum bir haftadır

)) Ama en sek si yaşlar 30 lu yaşlarmış

Ağzından bal akıyo cnm ama kesinlikle haklısın

ISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T..KILO....... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.......54............Istanbul..
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haz.......................Bursa.
oglumakardes(Zubeyde).11 eylul...17 haz.......75............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haz.......48............izmir.24
lafraise(Ecem)..........1 eylul........14 haz........66...........Istanbul
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haz.......53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)......17 eylul.......23 haz.......54............Istanbul..32
Borzo....................18 eylul.......24 haz......................Ankara
olipps(Pinar).............18 eylul......26 haz.......54,4..........Istanbul.26
yesim................... 14 eylul ......30 haz...... 53.5........ T.yong..28

ekledim pinarcim

degisik bir o kadar da zor olucak hayırlısı artıkk :))) bende bebişten fırsat bulursam kesnlikleee kendi bölümümde çalışıcam.. anne olmadan önceki hedeflerimi her ne olursa olsun gerceklestirmeye kararlıyım cocukta yaparım kariyerdee :))

Ben de daha kimseye soylemedim. // güzel bölüm seçmişsin canım. Benim arkadaşım da o bölümü bitirdi. Bende yabancı dil mezunuyum

teşekkürler sağ ol:))

canim sakin boyle dusunme.
Ve bir aldirma gibi bir hataya dusme inan vicdan azabini tasiyamazsin.
ben bundan onceki gebeligimde duzenli kontrollere gittigim halde spiralle hamile kaldim
sok oldum ve yurtdisindayim belki Tr deki Dr lar farkli yaklasirdi ama burdakiler
erken dogum enfeksiyon riski var dediler sadece spirali aldiralim dedik ama olmuyormus
ikisinide aldilar benim bahanem oldugu halde yandim kavruldum.
hala acisi icimde. keske riske girseydim deyip kendimi yiyorum hala ama elden ne gelir giden gitti
cok yandim cok agladim ustelik ailemde uzataydi. bu bebek benim tesellim olucak insallah
Allah buyuktur. bende bebk planlamiyordum Koredeyim Korece ogrenip uniye tekrar gideyim diye
dusunuyordum ama bu bebek kurtaj isi beni allak bullak etti.
Neyse ki biraz toparlandim simdi cok sikmiyorum kendimi yavas yavas ders calisiyorum.
bebis buyuyup krese baslayinca bende burda olursam ozaman giderim diyorum nasipten ote koy olmuyor

kucağında bebekle derse girersin artık:))kaç senen var cnm..1 yıl hazırlıkla 5 yıl okudum ben..inşallah son senen falandır..olmadı dondurursun...yada annenleri falan çağırırsın yardımcı olurlar sana cnm

lafraise durumunu okudum sakın alırma hem bu dünyanı hem ahiretini de yakarsın canım ahirette kürtaj olursan o yemek şeklindeahirette yedirtilcek sana sakın ama sakın yapma vardır herşeyde bi hayr hayr düşün hayr olsun onun için lütfen canım kendini düşün bebişini ahiretini düşün olur mu

bende bu sene aö 4 teyim onu dondurmuştum evlilik ve eşimin ameliyatı nedenyle şimdi bebek çıkınca kaldı olsun bak benim eşim 3 ameliyat geçirdi varıkoselden sağdan sonra sağlı sollu hidrosel bize dendi bebek olması zor çok şükür ki oluyo allah herkese o duyguyy tattrsın o duyguyu yaşamak isteyen o kadar anne adayı var ki

haklısın cnm onun vicdanı nasıldır kimbilir......
yiyecek ekmeği yokmuş demekki cnm..bu bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah cnm
inşallah cnm herşey nasip kısmet dediğin gibi..inşallah hepsi gerçekleşir.

kizlar bilgileri yazin siz ben yarin sabah listeye eklerim
burda baya gec oldu ben kactim hadi iyi sohbetler size :)

kizlar burayami transfer olduk merhaba arkadaslar bende 26 haziran annesiyim bebisimin kalp atislarini henüz duymadim ama kesesini gördüm ins hepimiz bebiciklerimizi saglicakla aliriz kucagimiza

düsünmek bile beni kahrediyor ama bazen care gibi görüyorum aklım karısıyor.. ( cesaretim var mı yok mu orası bile muamma.. insanlar aylarca yıllarca ugrasıyorlar bebekleri olsun diye.. ama bize 1 defada nasip oldu... okulu düsünüyorum ailemi düsünüyorum cok yeni evliyim.. ( ve belki bende bir bebegin sorumlulugunu alamayacak kadar kücügüm.. su haftalar cabucak gecsin istiyorum yada su aklımdakiler ucupp gitsin.. (

bende öyle 1 yıl hazırlık okudum.. annem cok yakınımdaa zaten ama o da calısıyor kayınvalidemin yanında esimin abisinin kızı var ona bakıyorr cıkmazdayım yanii bu konuda :)
özel üniversitedeyim ben dondurmak icindee yine yıllık ücreti ödemek zorundayım.. ücretsiz dondurma kontejanı ve süresi var cünkü.. bilmiyorum artık Allah yardım eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…