ISIM................. SAT........ MUHTEMEL D.T. ......KILO......... SEHIR
Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haziran.............54............Istanbul
Laletaha(Lale)..........28 Agu........3 haziran........................Bursa.
oglumakardes(zubeyde).11 eylul...17 haz............75.............Eskisehir
_Rana_....................13 eylul......19 haziran........48............izmir
Ferda(ferdat85).......18 eylul......20 haziran........53,4..........Ankara
Solstice(Zumrut).......17 eylul.......23 haziran........54............Istanbul
Borzo......................18 eylul......24 haziran........................Ankara
yesim..................... 14 eylul .....30 haziran........ 53.5........ Teongyong
Bende hiç yokdaa bende günde 10 kere tuvalete gidiyorum...gece uyurken uykudan kalkıp gidiyorum
lafraise durumunu okudum sakın aldırma hem bu dünyanı hem ahiretini de yakarsın canım ahirette kürtaj olursan o yemek şeklindeahirette yedirtilcek sana sakın ama sakın yapma vardır herşeyde bi hayr hayr düşün hayr olsun onun için lütfen canım kendini düşün bebişini ahiretini düşün olur mu
bende bu sene aö 4 teyim onu dondurmuştum evlilik ve eşimin ameliyatı nedenyle şimdi bebek çıkınca kaldı olsun bak benim eşim 3 ameliyat geçirdi varıkoselden sağdan sonra sağlı sollu hidrosel bize dendi bebek olması zor çok şükür ki oluyo allah herkese o duyguyy tattrsın o duyguyu yaşamak isteyen o kadar anne adayı var ki
aa ne güzeel hangi bölüm? benimde bölümüm %100 ingilizce.
kizlar bilgileri yazin siz ben yarin sabah listeye eklerim
burda baya gec oldu ben kactim hadi iyi sohbetler size :)
kizlar burayami transfer oldukmerhaba arkadaslar bende 26 haziran annesiyim bebisimin kalp atislarini henüz duymadim ama kesesini gördüm ins hepimiz bebiciklerimizi saglicakla aliriz kucagimiza
düsünmek bile beni kahrediyor ama bazen care gibi görüyorum aklım karısıyor..( cesaretim var mı yok mu orası bile muamma.. insanlar aylarca yıllarca ugrasıyorlar bebekleri olsun diye.. ama bize 1 defada nasip oldu... okulu düsünüyorum ailemi düsünüyorum cok yeni evliyim.. ( ve belki bende bir bebegin sorumlulugunu alamayacak kadar kücügüm.. su haftalar cabucak gecsin istiyorum yada su aklımdakiler ucupp gitsin.. (
bende öyle 1 yıl hazırlık okudum.. annem cok yakınımdaa zaten ama o da calısıyorkayınvalidemin yanında esimin abisinin kızı var ona bakıyorr cıkmazdayım yanii bu konuda :)
özel üniversitedeyim ben dondurmak icindee yine yıllık ücreti ödemek zorundayım.. ücretsiz dondurma kontejanı ve süresi var cünkü.. bilmiyorum artık Allah yardım eder insallah
benide eklermisiniz 8 eylül tahmini doğum tarihi 14 hazziran 57 kiloyum 25 yaşındayım izmirden=))
borzo cnm o benim vazgeçi,lmezim ztn dk başı wc acaba oraya tv flnmı koysam dedim yani=)
aa çok güzell şuan azerbaycan damısınız cnmBen azeriyim ve Azerbaycanda okudum, özel üniversite ve sıkıştırılmış programdı. Bölüm Yabancı dil öğretmenlik ( rus, ingilis, alman)
aa çok güzell şuan azerbaycan damısınız cnm
İnşallah cnm alırsın vatandaşlığını.....Benimde azeri arkadaşlarım var,valla hepsiii benden iyi türkçe konuşuyo:)) uzun zamanmı oldu evleneli cnmYok canım ya. ben izmirdeyim. Ailem herkes Azerbaycanda. Eşim türk diye burda yaşıyoruz )) yakında ben de vatandaşlık alcam inşallah. zaten kimse inanmıyo yabanci olduğuma )) türkçem gayet iyi bi yabancı için
Ankara Güvenparkda patlama olmuş yaaa((
İnşallah cnm alırsın vatandaşlığını.....Benimde azeri arkadaşlarım var,valla hepsiii benden iyi türkçe konuşuyo:)) uzun zamanmı oldu evleneli cnm
hadi yaaaa ayyy ben kızımdan trt çocuk fixlendik başka kanala geçemiorum
yeni arkadaşlar merhaba ve de yeni topiğimiz hayırlı olsun bence daha iyi olmuş tüm haziran anneleriyle kaynaşmak daha güzel.bende kısmetse 28 haziran da kavuşacağım yaş 29 istanbul yeşimcim benide gör.
yeni arkadaşlar merhaba ve de yeni topiğimiz hayırlı olsun bence daha iyi olmuş tüm haziran anneleriyle kaynaşmak daha güzel.bende kısmetse 28 haziran da kavuşacağım yaş 29 istanbul yeşimcim benide gör.
lafraise kullanıcısından alıntıdogru diyorsunn cok ama cok haklısınzorluklarını yasayan bilirr..
ama inan ögrenciyken anne oluyor olmak cok zor..((
daha öncede söylemistim ya bu melekten vazgecmeyi cok kez düsündüm.. simdi bile ikilemde kalıyorum
ama gelen kısmetiylee gelir derler yaa.. oluruna bıraktım
okulda da utanıyorum kimseye birşey söyleyemiyorum bilmiyorum neler olucak..
bebegim cok erken oldu ve demistim kazayla oldu sadece ama sadece 1 kerede oldu.. hep korunurdukk nasipmiss
canim sakin boyle dusunme.
Ve bir aldirma gibi bir hataya dusme inan vicdan azabini tasiyamazsin.
ben bundan onceki gebeligimde duzenli kontrollere gittigim halde spiralle hamile kaldim
sok oldum ve yurtdisindayim belki Tr deki Dr lar farkli yaklasirdi ama burdakiler
erken dogum enfeksiyon riski var dediler sadece spirali aldiralim dedik ama olmuyormus
ikisinide aldilar benim bahanem oldugu halde yandim kavruldum.
hala acisi icimde. keske riske girseydim deyip kendimi yiyorum hala ama elden ne gelir giden gitti
cok yandim cok agladim ustelik ailemde uzataydi. bu bebek benim tesellim olucak insallah
Allah buyuktur. bende bebk planlamiyordum Koredeyim Korece ogrenip uniye tekrar gideyim diye
dusunuyordum ama bu bebek kurtaj isi beni allak bullak etti.
Neyse ki biraz toparlandim simdi cok sikmiyorum kendimi yavas yavas ders calisiyorum.
bebis buyuyup krese baslayinca bende burda olursam ozaman giderim diyorum nasipten ote koy olmuyor
merhabalar cnm hoşbulduk ve hoşgeldin
ya arkadaşlar beni şimdiden cinsiyet merakı sardı bide bi kızım olduğundan dolayıı ister istemez acaba bu erkekmidir diyorum eşime göre bu da kız hoş zaten o 5 tane doğursam hepsine kız der kız ister ama bende sanki erkek gibi düşünüyorum kızımda direk kız bu demiştimm....
canım seninki çin takvimime göre erkek görünüyor....
32 yaş eylül ayında gebe kalmışın dimi...öyle ise erkek görünüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?