2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hiç yokdaa bende günde 10 kere tuvalete gidiyorum...gece uyurken uykudan kalkıp gidiyorum

benide eklermisiniz 8 eylül tahmini doğum tarihi 14 hazziran 57 kiloyum 25 yaşındayım izmirden=))

borzo cnm o benim vazgeçi,lmezim ztn dk başı wc acaba oraya tv flnmı koysam dedim yani=)

haklısın hemde cooooooooook ((( Allah bize yardım edecek insallah.... ( kısmetiyle gelecegine inanıyorumm.. hersey nasip kısmet. zorlu bir dönem olucak amaa insallaah atlatıcaz yarın sabahta kontrolümüz var..
amiiiin allah isteyeeeeeeen herkese ama herkese hayırlısıysa nasip ettsinn neler var hemde neler..

Kızlar yaaa ben bazen unutuyorum hamile olduğumu bide 2 yaşında bir kızım olduğundan hep evde koştura koştura çabuk çabuk iş yapmaya alışkınım..mesela demin yemek yaparken taa tepedeki tencereleri aldım ve sonra aklıma geldii çok kötü bu halim ....

kizlar bilgileri yazin siz ben yarin sabah listeye eklerim
burda baya gec oldu ben kactim hadi iyi sohbetler size :)

iyi akşamlar cnm

kizlar burayami transfer olduk merhaba arkadaslar bende 26 haziran annesiyim bebisimin kalp atislarini henüz duymadim ama kesesini gördüm ins hepimiz bebiciklerimizi saglicakla aliriz kucagimiza

hoşgeldin cnm bende 24 haziran:)) inşalalh allahım bizede görmeyi nasip eder cnm

zamnla yoluna oturur inşallah bir çare bulursun cnm inşallah

benide eklermisiniz 8 eylül tahmini doğum tarihi 14 hazziran 57 kiloyum 25 yaşındayım izmirden=))

borzo cnm o benim vazgeçi,lmezim ztn dk başı wc acaba oraya tv flnmı koysam dedim yani=)

sormaa aynı şeyi bende düşündüm cnmm:))

Ben azeriyim ve Azerbaycanda okudum, özel üniversite ve sıkıştırılmış programdı. Bölüm Yabancı dil öğretmenlik ( rus, ingilis, alman)
aa çok güzell şuan azerbaycan damısınız cnm

aa çok güzell şuan azerbaycan damısınız cnm

Yok canım ya. ben izmirdeyim. Ailem herkes Azerbaycanda. Eşim türk diye burda yaşıyoruz )) yakında ben de vatandaşlık alcam inşallah. zaten kimse inanmıyo yabanci olduğuma )) türkçem gayet iyi bi yabancı için

İnşallah cnm alırsın vatandaşlığını.....Benimde azeri arkadaşlarım var,valla hepsiii benden iyi türkçe konuşuyo:)) uzun zamanmı oldu evleneli cnm

yeni arkadaşlar merhaba ve de yeni topiğimiz hayırlı olsun bence daha iyi olmuş tüm haziran anneleriyle kaynaşmak daha güzel.bende kısmetse 28 haziran da kavuşacağım yaş 29 istanbul yeşimcim benide gör.

İnşallah cnm alırsın vatandaşlığını.....Benimde azeri arkadaşlarım var,valla hepsiii benden iyi türkçe konuşuyo:)) uzun zamanmı oldu evleneli cnm

3 yılımızı doldurduk. 4 e geçtik // sen ne kadarlık evlisin?

hadi yaaaa ayyy ben kızımdan trt çocuk fixlendik başka kanala geçemiorum

detaylı açıklama yok zaten cnm...haber alırsam yazarım buraya...inşallah terör deyildir....

yeni arkadaşlar merhaba ve de yeni topiğimiz hayırlı olsun bence daha iyi olmuş tüm haziran anneleriyle kaynaşmak daha güzel.bende kısmetse 28 haziran da kavuşacağım yaş 29 istanbul yeşimcim benide gör.

Merhaba cnm bende 24 haziran yakınız inşallah..gördünmü bebişini

Bizimki 5 yıl canım...Bayağı olmuş:))ne çabuk geçiyo zaman inşalah seneyede bebeklerimizle kutlarız 6. yılımızı..

merhabalar cnm hoşbulduk ve hoşgeldin

ya arkadaşlar beni şimdiden cinsiyet merakı sardı bide bi kızım olduğundan dolayıı ister istemez acaba bu erkekmidir diyorum eşime göre bu da kız hoş zaten o 5 tane doğursam hepsine kız der kız ister ama bende sanki erkek gibi düşünüyorum kızımda direk kız bu demiştimm....

ya arkadaşlar beni şimdiden cinsiyet merakı sardı bide bi kızım olduğundan dolayıı ister istemez acaba bu erkekmidir diyorum eşime göre bu da kız hoş zaten o 5 tane doğursam hepsine kız der kız ister ama bende sanki erkek gibi düşünüyorum kızımda direk kız bu demiştimm....

hem bu düşünceyi bebek ne kadar küçük olursa olsun içinde hisseder.. yapma ne olur yapma yaşarken bilinç altı istenmeyen bebek etkisi yaşıyor ve ne kendisi ne anne bu bilinç altını bilemiyor..

canım seninki çin takvimime göre erkek görünüyor....
32 yaş eylül ayında gebe kalmışın dimi...öyle ise erkek görünüyo...

canım seninki çin takvimime göre erkek görünüyor....
32 yaş eylül ayında gebe kalmışın dimi...öyle ise erkek görünüyo...

cnm 78 doğumluyum 32 oluyoo sanırım ama aralık doğumlu olduğumdan 32 deniyomu onu da bilemedim şimdi....eğer denmiyosa 31 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…